Update on my life

Hei dere! Akkurat nå ligger jeg her hjemme i senga mi og hører på at det pøser ned utenfor. Istad var jeg å gikk tur med lillesøstra mi og hunden vår for å fange Pokémon. Jeg som trodde at det spillet (Pokémon Go) var for lengst dødt ble oppfordret, for en stund siden, av noen av mine klassekamerater på folkehøgskolen til å laste det ned igjen på mobilen, and so here we are, haha.

Apropos folkehøgskolen, jeg har det veldig bra der. Jeg har hatt en ukes lang høstferie nå som jeg har tilbrakt hjemme i Brønnøysund sammen med familien min. Været her har ikke akkurat vært på topp da, med både lyn, torden og hagl i går kveld for eksempel, men det er likevel koselig å være tilbake. De siste dagene har jeg egentlig bare slappet av, spist usunn mat og vært sosial med family´en. Jeg har faktisk feiret fire bursdager denne uka, så dere kan jo tro hvor mye kake jeg har spist. Så fikk jeg også møte min kjære hund igjen som jeg ikke hadde sett på en måned. Han ble så glad da han så meg og jeg skulle så gjerne ønske at det kunne være mulig å ta han med meg tilbake til Toten…

 

 

Livet på FHS er veldig mye annerledes enn dette. Der går ting i ett og man har alltids et eller annet å holde på med. Menneskene på den skolen er fantastiske og vi har allerede blitt en slags stor familie. Alle er så åpne og imøtekommende at man sjelden føler seg alene. Man kan jo tro at jeg blir sliten av å være i så tett kontakt med mennesker hele tiden, men jeg har faktisk ikke kjent på den følelsen ennå. Jeg elsker folkehøgskolen og angrer ikke et sekund på at jeg valgte å gå et år der etter videregående. 

Mye har skjedd siden jeg sist blogget. I begynnelsen av september dro hele skolen på tur til Jotunheimen og bodde på en gård som het “Grønolen Fjellgard”. Mens vi var der var jeg med og gikk over Besseggen. Det var en sju timers lang fjelltur som en god del av oss fra Toten Folkehøgskole klarte å gjennomføre. 

 

 

Etter den skoleturen begynte vi så smått med valgfag. Jeg trodde først at det begynte først etter høstferien, men vi fikk begynne tidligere. Vi valgte forskjellige aktiviteter vi kunne holde på med på ettermiddagene og de jeg bestemte meg for var: klatring, fotball, svømming, styrketrening, innebandy, scrapbooking og søtbakst. Som dere kan se har jeg veldig lyst til å være så aktiv som mulig dette skoleåret. Det er også en perfekt måte å bli bedre kjent med de andre elevene. Fotball hadde jeg egentlig ikke lyst til å være med på fordi jeg vet selv hvor dårlig jeg er i det, men det var en som tvang meg med… you know who you are, så nå kommer jeg til å ødelegge for hele laget mitt, woho. Det blir ekstra flaut om jeg må være med å spille når vi skal spille mot andre folkehøgskoler. Jepp, det er tydeligvis en turnering som kommer hvor mange FHSer spiller mot hverandre. Jeg kan melde meg som heiagjeng på sidelinjen jeg. 

Og hvis dere leste mitt siste innlegg her på bloggen så skrev jeg at jeg hadde meldt meg på “Totens Tøffeste”. Vel, jeg klarte å gjennomføre det sammen med noen andre venner fra skolen. Det var en ganske tøff konkurranse, men jeg hadde det kjempe gøy! Det var 40 hinder på 6 km. Noen av hindrene var for eksempel det at man måtte dra seg over en ishockey-bane mens man lå på ryggen, skli ned en 50m lang skumsklie og vasse over en dyp elv. Det var seriøst noe av det morsomste jeg hadde vært med på og om jeg kunne ha gjort det igjen nå, hadde jeg det. Hanne Emilie og jeg har allerede planlagt at vi skal bli med på konkurransen neste år også. Det blir en “Totens Tøffeste” reunion! 

 

 

Nå reiser jeg snart tilbake til Lena fordi høstferien min er straks over. Jeg gleder meg sånn til å møte folket igjen og komme i gang med FHS´året for fullt. Faktisk reiser vi alle til Berlin neste fredag og jeg er så utrolig spent. Vi skal være der en hel uke og besøke museum og være skikkelige turister. Wiiii. Jeg kan prøve å oppdatere dere litt oftere i fremtiden, men jeg lover ingenting… Jeg ønsker dere en fin dag videre så blogges vi forhåpentligvis snart  

3 kommentarer

Siste innlegg