Mine mål for Mars

God søndag kjære lesere! 

Det er siste dag før skolestart og jeg kjenner at jeg gruer meg litt til å være tilbake i klasserommet bak pulten og jobbe med skolefag. Skulle gjerne ha hatt en 6 måneders ferie 2 ganger hvert år, if you know what I mean, haha. Anyway, er det bare meg eller har dere det også sånn at etter en lang ferie så setter dere dere mål som skal følges? Jeg er i allefall sånn etter en hver ferie, og de målene jeg setter meg blir alltid brutt og jeg klarer ikke å gjennomføre dem….Nå har jeg nettopp hatt en ukes lang vinterferie, og jeg har 3 mål som jeg vil prøve å følge fra og med i morgen og ut hele mars. 


 

 Spise sunnere – Det vil si å ikke spise noe usunt før til helgen. Jeg vet jeg er utrolig dårlig på dette siden jeg får ofte sånn søtsug og leter da desperat i hele huset etter noe søtt. Mer frukt skal kjøpes nå slik at da kan jeg heller ta meg et eple isteden for å spise sjokolade. 

 Sette opp et styrketreningsprogram og følge den – Jeg har faktisk begynt å lage meg en plan for hvordan jeg vil trene iløpet av uka. Planen min går noe sånn som dette: Mandag Yoga eller egentrening (armer), Tirsdag  Løpetrening, Onsdag  Corepuls (gruppetrening) eller egentrening (mage), Torsdag  Løpetrening, Fredag  Egentrening (rumpe, lår, legg osv.)

 Drikke mer vann – Jeg er ikke flink på å drikke vann når jeg er tørst. Er jeg tørst i løpet av dagen drikker jeg heller et glass saft eller et glass appelsinjuice fordi det er søtt. Nei, her må jeg skjerpe meg. Jeg skal bli flinkere til å drikke mer vann og ha med meg en vannflaske hvor enn jeg går!

 

3 mål som skal følges i løpet av 26 dager. Det skal jeg klare! Jeg må i allefall prøve, det er bedre det enn å ikke sette seg noen mål i det hele tatt. Har du noen mål som skal følges i løpet av mars? 

12 kommentarer

Siste innlegg