Sweden – day 4

Heii dere! 

Nå er jeg godt plassert i senga her på hotellrommet med pc’en i fanget mens de andre er på et diskotek en eller annen plass her nærheten. Det er så deilig å endelig få bruke pc’en haha, har brukt mobilen de siste gangene for å legge ut innleggene mine, men nå utnytter jeg det gratis’e nettet her på hotellet og ser på serie mens jeg blogger. Vi er på hotell siden vi måtte flytte ut av hytta da noen andre skulle bo der nå. Jeg er så utslitt og kjenner egentlig at jeg begynner å bli litt lei av å stå slalåm….Likevel er det jo utrolig gøy å suse ned bakkene da! 

Anywaaay, I går kveld møtte jeg to av mine bestevenninner, Martine og Lisen. Hytta som jeg bodde i lå ikke langt unna hyttene deres så de kom å “hentet” meg ved hytta mi og vi tre dro til hytta til Lisen. Det var kjempe koselig å få møte dem for uten om i slalåm bakkene!               

Nå skal jeg bare slappe av til de andre kommer også er det bare å legge seg og våkne i morgen med en helt ny dag for mer slalåm, wiiiii… Vi skulle egentlig dra i dag etter slalåmheisene stengte, men vi har ombestemt oss og skal nå dra på lørdagen tror jeg. Joda, jeg ønsker dere en fin kveld videre og så blogges vi om ikke lenge! 

Processed with VSCO with b5 preset

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg