hits

Uken som gikk

 • 27.08.2017 kl.20:00

Oii, haha det er kjempe lenge siden jeg har hatt et slikt innlegg her på bloggen. Jeg sluttet å publisere "uken som gikk" innlegg, for jeg klarte liksom ikke huske på alt jeg gjorde på en uke. Nå tenkte jeg at jeg kunne vel prøve å starte på nytt nå som hverdagen har begynt igjen. Så dette er uken som gikk, enjoy! 


 

UKENS HØYDEPUNKT

I går var jeg i bursdag til kjære Runa, noe som var utrolig koselig. Hun hadde leid et lokale så vi var der å feiret 18-års bursdagen. Deretter dro vi inn til byen på tivoli litt senere på kvelden. Det var faktisk ekstremt mye folk der selv om klokka var nesten 12 på natta. Vi kom litt før de skulle stenge så jeg rakk å ta karusellen der du sitter i ei huske høyt oppe i luften. Det var kjempe gøy!

UKENS NEDTUR

Å starte på skolen igjen... Sommerferien gikk så fort, og plutselig var jeg bak skolepulten. Joda, det var godt å få se klassen igjen, men skulle gjerne ha hatt en litt lenger ferie... Jeg har allerede fått en presentasjon i historie som jeg må jobbe med til neste uke. Første skoleuke tar hardt på altså.

 

 

UKENS CRAVING

Små godt, hihi. Jeg og mamma kjøpte litt da vi var på butikken i går. <3

UKENS FILM/SERIE

Game of Thrones. Jeg har begynt på serien og i skrivende stund sitter jeg faktisk å ser på det mens jeg blogger. Herregud, noen av episodene er helt grusomme og jeg må legge fra meg øreproppene og lukke igjen øyne for jeg fatter ikke at det er lov å vise sånt på serier, haha, jeg er en pyse.

UKENS SANG

Glorious - Macklemore Ft. Skylar Grey. Dette er min nye favoritt sang, for sure. Den er skikkelig fengende og musikkvideoen til sangen er veldig søt! Jeg har lagt til videoen nedenfor. Det er verdt å sjekke den ut, kanskje du blir hektet på sangen også?

 


UKENS LATTER/DUMHET

For min del går denne hendelsen under, ukens flause også. På torsdagen hadde jeg to fritimer på morgenen. Jeg sto opp klokka 09 og skulle gå ned trappa til badet og ordne meg. Jeg hadde ikke på meg kontaktlinser, så dere som kjenner meg vet at jeg er nesten helt blind uten dem. Vel, jeg så på mobilen min mens jeg gikk ned trappa, i halvt blinde, og plutselig var jeg på gulvet. Jeg hadde ikke tenkt over hvor jeg satt foten min, så jeg datt ned trappa. Nå har jeg et lite brannmerke på høyrefoten min fra hendelsen......Haha, hvor dum går det ann å bli?!

UKENS GLEDINGS

Det jeg gledet meg til denne uka var helgen for da var det snakk om å møte masse venner og dra på tivoli, noe som vi gjorde i går. Som sagt, veldig koselig! Likevel har jeg ikke akkurat noe jeg gleder meg til i framtida bortsett fra høstferien, juleferien, påskeferien osv. men det er så leeeenge til! :((


 

Hvordan har din uke vært?

 • 27.08.2017 kl.20:00
 • Uken som gikk
 • 1 kommentar
 • Uken som gikk // uke 18

  • 01.05.2017 kl.17:08

  Ukens tanke: Venninna mi fra USA kom jo på besøk fredagen, og hele uka fram til hun skulle komme gikk jeg rundt å tenke, kommer hun virkelig hit til Brønnøysund eller er det bare jeg som innbiller meg det? Men så plutselig sto hun der på døra med koffertene sine! 

  Ukens høydepunkt: Det er vel ikke så mye å si her for det er jo ganske åpenbart at høydepunktet denne uka var å få besøk. Noen andre høydepunkter var at det var veldig koselig i går kveld da jeg møtte klassen min og det at vi fikk fri i dag (på mandag) er så deilig, en ekstra dag å slappe av på! Ja, og det å få klipt håret på torsdagen var også et slags lite høydepunkt, hihi.

   

  Ukens nedtur: Hmm... jeg kommer ikke på noe. Denne uka har vært ganske ok altså! Eller vent, jeg har to svære kuler på haka som gjør så vondt. Det er sånne kviser (æææsj) som ikke har utviklet jeg enda og er bare kuler liksom. 

  Ukens skryt om meg selv: Ok. får jeg lov å skryte litt om jeg selv denne uka? Jeg syns jeg har vært ganske flink å legge ut innlegg og fine bilder hele denne uka! Jeg skal prøve å holde det slikt i uka som kommer også, hihi.

  Ukens film/serie: Jeg har begynt å se på "The Walking Dead" på viaplay. Serien er utrolig bra og er faktisk ikke så skummel som folk skal ha det til. Joda, det er noen ekle scener av og til, men jeg får liksom ikke mareritt av serien, haha. Jeg har ikke sett ferdig hele serien, men det er jo liksom 5 sesonger da. Likevel syns jeg at første sesongen er kjempe spennende så da håper jeg at resten av serien er det også! 

  Ukens person: Mannen på intersport som hjalp meg fikse sykelen min denne uka. Thankyouuu. Noen stjal sykkelsete mitt og stangen som sete sitter fast på for en stund siden. Jeg tuller ikke, plutselig oppdaget jeg en dag at sykkelen min som jeg hadde stående ute ikke hadde noe sete lenger. Ahh... altså jeg vet fortsatt ikke hvem den idioten var som tok sete mitt. 

  Ukens leser: Ukens leser denne uka var Victoria Larsen! Hun har kommentert innleggene mine som jeg har lagt ut denne uka, tusen takk snille du! :D Sjekk ut hennes blogg HER

  Ukens craving/mat: Kebab pizza. Jeg og familien pluss besøket vårt fra USA dro å spiste på Milano denne uken. Det var så godt med kebab pizza, nam! Brønnøysund har verdens beste pizza restaurant, just saying. Ja, også må jeg jo ikke glemme den fantastiske kaka som mamma lagde i går, den var fantastisk god! <3    

  Hvordan har din uke vært? 

   

 • 01.05.2017 kl.17:08
 • Uken som gikk
 • 2 kommentarer
 • Uken som gikk // uke 14

  • 09.04.2017 kl.21:26

  Ukens tanke: Eneste som gikk gjennom hodet mitt hele denne uken var å komme meg gjennom uken. Jeg nevnte jo at vi hadde utrolig mange ting som skjedde på skolen som framføringer, prøver og samtaler, men nå er jeg ferdig med alt sammen!! 

  Ukens høydepunkt: At vi fikk påskeferie selvfølgelig. Ferdig med skole for en stund, thank god. Ja, også hadde vi påskejakt på skolen på fredagen. Hele klassen gikk rundt omkring på skolen på forskjellige poster og løste gåter og vi fikk et påskeegg på slutten med masse godteri i. Jeg fikk meg også en veldig fin løpetur rundt klubben sammen med hunden min denne uka. Det var kjempe fint vær ute og det var så deilig! 
   

  Ukens nedtur: Trenger jeg si noe egentlig, har jo nevnt det så mange ganger? Denne uka har vært helt jævlig, men altså det var så deilig å blir ferdig med den. Jeg vet jo det blir flere slike helvetes uker før sommerferien, men det er ikke så mye man kan gjøre med det.... 

  Ukens film/serie: "Finding dory". Haha, jeg skrev jo et lite innlegg om den filmen før i dag, også har jeg også sett serien "13 reasons why" denne uken. Det er bare en sesong med 13 episoder, men serien er verdt å se! Den har et utrolig godt budskap som får seerne til å forstå hvor viktig det er å passe på hverandre. 

  Ukens sang(er): Slide av Calvin Harris og Passionfruit av Drake. Jeg digger de sangene!  

   

   

  Ukens latter: På fredagen da klassen min var på påskeegg jakt var en av oppgavene å ta et kreativt bilde. Vi var jo så kreative og prøvde å stille oss opp i en pyramide midt i kantinen blant alle de andre elevene, hahahaha. Det var flaut, men herregud så gøy.  Vi hadde 6 som sto på hender og knærne på første raden, deretter var det 5 som sto på ryggene dems på andre rad og tilslutt 4 som var øverst. Det ble ikke en ferdig pyramide akkurat, men det ble fortsatt veldig bra! 

  Enda en morsom hendelse fra denne uka var at russen på skolen hadde "regnbue" uke og det var meningen at vi skulle ha på oss en bestemt farge for hver dag. Vel, jeg hadde ikke på meg noe rødt på torsdagen så jeg ble tegna i ansiktet med leppestift. Det verste var at da jeg skulle prøve å ta det bort så gnidde jeg det bare utover og jeg så ut som en klovn. På bilde under har jeg tatt av det som var på nesen min, over munnen og på haka så det ser ikke så ille ut her, men det var ille, trust me hahaha.

   


   

 • 09.04.2017 kl.21:26
 • Uken som gikk
 • 1 kommentar
 • Uken som gikk // uke 12

  • 26.03.2017 kl.16:17

  Heii igjen, 

  Jeg tenkte at det var vel kanskje på tide å skrive et slikt innlegg etter en periode der jeg ikke gjorde det. I'm sorry. Jeg vet jeg ikke har skrevet et slikt innlegg de siste ukene, men det var fordi jeg kjente jeg ikke hadde energien til å sette meg ned å tenke over alt som skjedde uka som var. Nå skal jeg derimot gjøre akkurat det før det blir for sent, haha. Enjoy! 

                                                                                                            

   

  Ukens tanke: Altså, jeg var jo borte fra skolen halve denne uka. Tre dager tilsammen, men jeg husker jo ikke hva som var ukens tanke, haha. Jeg var jo syk to av de tre dagene, og jeg lå jo for det meste bare i sengen å sov eller så på serie. Jeg kan vel si jeg er ganske stresset for engelsk presentasjon i morgen, jeg håper bare jeg ikke mister stemmen min under selve presentasjonen for jeg er ganske hes i stemmen nå. 

  Ukens høydepunkt: Øh... På onsdagen? Da alle elevene ved studiespesialiserende VG2 fikk fri fra skolen siden lærerne måtte på foredrag. Det var da Lisen kom hit på besøk, noe som var veldig koselig! <3 Så likte vi jo også tanken på det at det var bare studie som fikk fri den dagen og ikke de andre linjene ved videregående, hehe. 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 preset

   

  Ukens nedtur: Det at jeg ble syk og måtte være hjemme i to dager. Jeg er en sånn person som ikke liker å være hjemme fra skolen når jeg ikke må og klarer liksom ikke å slappe helt av når jeg vet at jeg egentlig skulle ha vært på skolen. Blah. 

  Ukens film/serie: "Once upon a time". Jeg lagde jo til og med eget innlegg (HER) om den serien for jeg har blitt så hekta. 

  Ukens latter: I går da jeg og resten av familien var å spiste biff stroganoff til mormor og morfar sammen tantene og onklene mine klarte morfar og broren min å miste skåla med maten rett i bordet slik at det sprutet på meg. Joda, jeg var ganske irritert først, men vi brøyt alle ut i latter og etter det var både morfar og Ole veldig forsiktig med å sende rundt matskåla i tilfelle det skulle skje igjen. 

  Ukens gledingz: Jeg gleder meg så mye til bursdagen til Mina neste lørdag. Da blir det ordentlig bursdagsfeiring, wiii! Nesten alle bursdagene i vennegjengen vår er i januar faktisk, inkludert meg som har den 18 januar. Eller ikke alle, men 3/7 er i januar haha. Så da er det alltid en haug med bursdagsfeiring i januar, også må vi vente noen måneder til neste i gjengen. Æh jeg gleder meg til neste helg!! 

   

  Hvordan har uka deres vært? 

 • 26.03.2017 kl.16:17
 • Uken som gikk
 • 15 kommentarer
 • Uken som gikk // uke 9

  • 05.03.2017 kl.19:35

  Jeg fikk ikke skrevet et slikt innlegg i forrige uke siden jeg dro til Sverige på Lørdag og hadde ikke tid til å blogge. Jeg måtte pakke, rydde hus, altså alt som trengs før man reiser av gårde for ei uke. Heldigvis har jeg litt tid nå så her kommer et innlegg om uken som gikk. Enjoy!

  Ukens tanke: Eneste som gikk gjennom hodet mitt denne uka var å ikke ramle når jeg sto på slalåm ned bakkene i Hemavan i Sverige. Jeg var fullt konsentrert på å ikke svinge feil eller få for mye fart, haha. Det gikk helt fint da! I didn't break any bones, thank god. 

  Ukens høydepunkt: Det er vel det at jeg fikk stå så mye på slalåm sammen med familie og venninner! Det var utrolig fint de siste dagene da det var sol og nesten vindstille. Likevel har jeg fått mer en nok av ski og snø til at det holder på mange måneder...Nå vil jeg bare ha sommer!   Ukens nedtur:  Back to school tomorrow.... Skulle serr ha hatt lengre ferie.

  Ukens film/serie: Jeg har sett mye på "breaking bad" denne uka og det at man kan laste ned episoder på Netflix helt gratis er jo genialt! Jeg lastet ned de to første sesongene av serien siden vi ikke hadde nett på hytta. Der satt jeg og bare koste meg med svensk godteri og netflix. I was just netflixing and chilling, hehe. 

  Ukens latter: Dette var egentlig ganske flaut og, hahahaha. Jeg og mamma klarte ikke å ta den "t-heisen" i Hemavan sammen. Det bare funket ikke da vi to skulle stå ved siden av hverandre og få tak i heisen. Bare for å si det sånn klarer jeg å ta heisen med alle andre, til og med alene. Første gangen klarte ingen av oss å holde fast i heisen slik at vi begge datt av og personene bak oss kræsja i oss. Deretter prøvde vi en gang til og jeg fikk heisen i hodet, hahaha. Heldigvis fikk vi hjelp av de som jobbet der, men herreguuuud så flaut!

  Ukens mat: Vaffelen jeg spiste på kaféen oppe i fjellet. Altså det var bare en dødsgod vaffel med blåbær syltetøy og krem. Jeg drakk også en kjempe god kakao der! (Du ser bilde av kakaoen over her^). Har du lyst til å spise der noen gang når du er i Sverige kan du dra til "Björk - Topprestaurang & fjällbar". 

  Processed with VSCO with a5 preset

 • 05.03.2017 kl.19:35
 • Uken som gikk
 • 8 kommentarer
 • Uken som gikk // uke 7

  • 20.02.2017 kl.16:43

   

  Heii dere! Beklager for at jeg ikke har lagt ut dette innlegget tidligere... I helga som var slappet jeg helt av sammen med venninner og så øvde jeg på matteprøve, derfor har jeg ikke hatt tid til å skrive dette innlegget før nå. Jeg kom hjem for en stund siden etter å ha vært å hentet pakken jeg fikk fra nelly.com så et innlegg med innkjøpene kommer om ikke så lenge! Anyway, her er uken som gikk! 

                                                                                      

   

  Ukens tanke: Så, jeg er ikke så sikker på hva som gikk gjennom hodet mitt forrige uke, men tror det eneste jeg tenkte på var hvor mye jeg gledet meg til vinterferien og det å stå slalåm ned bakkene i Hemavan. Nå er det bare 4 dager til ferien begynner!!

  Ukens høydepunkt: På valentinsdagen var jeg hos Mina i familieselskap før vi dro på trening. Vi spiste lasagne (my favorite, hehe) og sjokoladefondant til dessert, nam. Så på fredagen var jeg til Signe på jentekveld sammen med resten av jentegjengen, noe som var kjempe koselig! Vi spiste oss mett på godteri og potetgull og bare snakket i et sett som det vanligvis pleier å ende opp med når vi er sammen. Og tilslutt i går var jeg å løp sammen med Lisen rundt klubben (ca. 9km). Det var godt å få kommet seg ut i fin været og rørt seg litt på kroppen. Denne uka var det nesten bare høydepunkter jo!   Ukens nedtur: Ingen valentin på valentinsdagen.... Jaja, kanskje neste år? 

  Ukens film/serie: Jeg har begynt å se serien "Shamless" på Netflix. Så mye av serien for en stund siden og så sluttet jeg fordi jeg ble litt lei, men for noen dager siden begynte jeg igjen og jeg har blitt helt hekta! Anbefaler serien kjempe mye til dem som liker litt drama, familieproblemer og slikt. 

  Ukens sang: På tirsdagen danset vi i gymmen og sangen vi danset til var "Roar" av Katy Perry. Dette blir vel da ukens sang? 

 • 20.02.2017 kl.16:43
 • Uken som gikk
 • 10 kommentarer
 • Uken som gikk // uke 6

  • 12.02.2017 kl.16:25

  Ukens tanke: Etter å ha sett på prøveplanen over hvor mange og når prøvene kommer på skolen, så har jeg bare sittet å tenkt, "shit, nå kommer flodbølgen med prøver snart"... Jeg har 4 prøver før vinterferien og det er cirka 2-3 uker til vinterferien? 

  Ukens høydepunkt: Hmm... vel, det var ikke noen spesielle høydepunkter denne uka vil jeg si. Det var liksom ikke noe utrolig gøy som skjedde denne uka, men jeg kan jo si at jeg var på mørkekjørings kurs på mandagen med Mina og Signe og det var faktisk litt gøy, syns jeg da. Så var jeg også på byen i går sammen med Mamma og Ingrid og det var koselig det og! 


  Ukens nedtur: At solen forsvant og mørke skyer kom. Det begynte å regne i dag og alt er grått og trist, men altså det er jo egentlig ikke så stor nedtur det, haha. 

  Ukens film/serie: Jeg så filmen "Rango" sammen med familien i går kveld! Det er en veldig morsom familie film som handler om en kameleon som havner ute i ørkenen. Han støtter på en liten "cowboy" by midt i denne ørkenen der hvor andre små dyr som han bor. Hele filmen handler egentlig om hvordan Rango redder den lille byen ved å finne vann til dem, siden de har gått tom for vann. 

  Ukens sang: I spy - Mikhael Paskalev. Dette er en gammel sang som jeg brukte å hør på mye før. Her om dagen satt jeg den på og sang for full hals! Jeg trodde jeg kunne teksten, men det visste seg at jeg sang helt feil. Her er min versjon : I spy with my little eye, to fall is the method to cry, did I ey ey ey ey ey ey..... Her er den ordentlige teksten til sangen : I spy with my little eye, to fall is connected to trying, did I ra ra ra ra rai rai.....lol. 

   

   

 • 12.02.2017 kl.16:25
 • Uken som gikk
 • 12 kommentarer
 • Uken som gikk // uke 5

  • 05.02.2017 kl.16:05

  Nå holder jeg egentlig på å skrive for harde livet på den innleveringen jeg snakket om her om dagen på bloggen. Den skal være ferdig og innlevert til i kveld og jeg er langt i fra ferdig, huff... Men her sitter jeg å blogger isteden. Det er jo så mye mer gøy det! Før i dag gikk jeg å satt meg ute på platten i hagen siden det har vært så utrolig fint vær de siste dagene. Sola er jo oppe å viser seg og da må man benytte sjansen til å sitte litt ute å "sole seg". Det var helt vindstille og det var så frisk luft at jeg ikke brydde meg om at jeg frøys litt. Mamma snakket om at vi skal ta en tur på hytta som ligger ved Mosjøen neste helg for å gå på ski, og det har jeg veldig lyst til om jeg ikke skal noe annet og været ikke er dårlig. Ja, men nå babler jeg i vei, så her kommer uken som gikk! 

                                                                    

   

  Ukens tanke: Jeg tror dere godt vet det allerede, men jeg har jo selvfølgelig irritert meg over den innleverings oppgaven vi fikk på skolen i forrige uke som må være ferdig til i dag. Læreren slo jo sammen to fag slik at vi får karakter på den oppgaven i begge fagene og det er en ganske stor oppgave. Jeg sliter så mye med å bli ferdig med den....

  Ukens høydepunkt: Var vel kvelden i går jeg hadde sammen med mine snupper. Vi samlet oss til Mina før vi dro vi til Rema 1000 for å kjøpe smågodt og annet godsaker. Haha, dere skulle ha sett alt vi kjøpte, men det er jo lov å være usunn i helgene. ;) Det var utrolig koselig å være sammen med jentegjengen min i går, vi satt oppe å snakket om alt å ingenting til klokka ble 04:00 på morgenen, hihi.   Ukens nedtur: Innlevering. Pluss at jeg måtte stresse med å lage kake til klassen min på torsdag. Vi har sånn kakefredag hver uke og denne uka var det min tur! På kvelden rett før jeg skulle legge meg tenkte jeg over at kaka jeg lagde ikke var så stor som jeg tenkte den skulle være. Jeg var redd for at det ikke ble nok, så jeg sprang ned 10 minutter før matbutikken stengte og kjøpte kakemix som jeg lagde i en fei. For å si det sånn ble det mer en nok kake...

  Ukens film/serie: Jeg har faktisk ikke sett så mye på serie denne uka, believe it or not, men jeg har hørt utrolig mye på musikk selv om det har ingenting med denne kategorien å gjør, haha. Derfor går vi videre til neste kategori: 

  Ukens sang: Denne uka har vi denne kategorien. Som sagt har jeg hørt på mer musikk denne uka enn det jeg har gjort de tidligere ukene. Jeg trengte noe for å motivere meg selv mens jeg jobbet med skolearbeid og her om dagen fant jeg favoritt sangen min   Dynamite (feat. Pretty Sister) - Nause. Den får meg i godt humør! 

  Denne uken i snaps:    

   

   

   

 • 05.02.2017 kl.16:05
 • Uken som gikk
 • 4 kommentarer
 • Uken som gikk // uke 4

  • 28.01.2017 kl.17:10

  Hvordan er det mulig at det bare er 3 dager igjen av januar allerede? Herregud tiden har gått fort spør du meg. Det er allerede helg igjen, men det føles jo ut som om det nettopp var mandag. Dagene flyr bare av gårde og det er som om jeg ikke klarer å få med meg alt som skjer på en dag fordi det går så fort. Jaja, her er da innlegget - uken som gikk, enjoy! 

                                                                                 

  Ukens tanke: Jeg stresset nesten hele uken med å finne en fin kjole til i kveld siden jeg har nesten ingen selv, men heldigvis reddet Mina meg, og jeg fikk låne en fin rød kjole av henne. Nå kjenner jeg at jeg gleder meg så mye til i kveld! wiiii. 

  Ukens høydepunkt: Jeg skal på nyttårsball i kveld! Haha, jeg har føler jeg har sagt det så mange ganger nå her på bloggen... Et annet høydepunkt denne uka er vel at jeg var på pizza "date" med venninnegjengen min på tirsdag etter skolen. Det var jo kjempe koselig!   Ukens nedtur: Det at det er så dårlig vær er nedturen denne uken. Drittvær hele uka med masse regn og vind. Da jeg var på løpetrening på mandagen måtte jeg spring ute i masse motvind. Ja, også var jeg jo i Sandnessjøen på mandagen for å fikse på reguleringa og det er jo alltid så kjedelig...

  Ukens film/serie: How to get away with murder. Har noen av dere sett den? Det er veldig spennende, og er en serie jeg anbefaler sterkt til dem som liker krim og mysterier og slikt. Serien finner du på Netflix! 

  Ukens craving: Pizza ble det mye av denne uka. På tirsdagen sammen med venninnegjengen, så lagde mamma hjemmelaget pizza på onsdag og i går spiste jeg grandiosa sammen med Martine og Amalie. Haha, man kan ikke si nei til pizza vettu! 

  Denne uken i snaps: 


   

  Nå snart skal jeg møte Martine og så skal vi ordne oss til ballet sammen! Ønsker dere en fin kveld videre så blogges vi kanskje i morgen? See you later peeps.

 • 28.01.2017 kl.17:10
 • Uken som gikk
 • 4 kommentarer
 • Uken som gikk // uke 2

  • 13.01.2017 kl.17:31

  Så var det fredag igjen, uka går jo så fort altså. Jeg regnet ut at det er akkurat 160 dager til sommerferie som vil si 5 måneder og 9 dager. Tenk det, snart begynner jeg på 3. året på videregående og er et steg nærmere å flytte hjemmefra og reise ut i verden. Det er jo kjempe rart å tenke på! Uansett, så var det på tide å skrive uken som gikk da. Dere lurer kanskje på hvorfor jeg ikke skriver disse innleggene på søndag isteden, men jeg velger å skrive dem på fredag så slipper jeg å stresse med det i helga, haha. Anyway - let's get to it: 

                                                                               

   

  Ukens tanke: Hvordan klarte jeg å ødelegge mobilen min?? Er det mulig å være så dum at man klarer å miste mobilen rett i bakken selv om man holder godt fast i den? Ja, ja det er mulig fordi jeg klarte det.....

  Ukens høydepunkt: Tja, jeg fikk meg ny mobil. Ellers så har det ikke vært noe særlig høydepunkt denne uka. I kveld skal jeg til Lisen sammen med venninnegjengen min så det blir jo koselig! Det blir et høydepunkt i denne uka som har gått. Ja, også begynte det å snø igjen så nå ligger det et tynt lag med snø ute på veiene. 

  Ukens nedtur: Huff ja, jeg føler jeg har snakket så mye om at jeg har fått meg ny mobil i dette innlegget, haha. Som sagt så var nedturen denne uka at mobilen min ble ødelagt. Jeg var så klumsete å mistet den rett i bakken slik at "touchscreen" sluttet å fungere. Jaja, jeg skal slutte å klage om det nå! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with p5 preset

  Ukens film/serie: Sherlock Holmes. Det er så utrolig spennende! For dere som ikke har sett serien eller hørt om han så handler det om en "privat" detektiv som etterforsker mange vanskelige saker som politiet ikke klarer å løse. Serien viser oss livet til selve Sherlock Holmes også. Jeg anbefaler denne serien veldig mye, du finner den på Netflix, men er sikkert tilgjengelig på andre tjenester også. 

  Ukens craving: Jeg fikk veldig lyst på kuleis fra kiosken nede i gata her om dagen. Skulle ønske det var varmt nok til å dra å kjøp is da, men det er jo for kaldt ute... eller?  Hihi, maybe I will buy some icecream afterwards. 

  Ukens gledings: Bursdag om 5 dager, whoop whoop! 

  Denne uken i snaps   

   

   

 • 13.01.2017 kl.17:31
 • Uken som gikk
 • 12 kommentarer
 • Uken som gikk // uke 1

  • 06.01.2017 kl.16:47

  Hóla amigos! 

  Det er endelig helg og jeg er så glad for det fordi jeg har hatt en ganske tung uke. Motivasjonen min til å jobbe på skolen er fortsatt på bunn, men forhåpentligvis blir det bedre i løpet av neste uke. Jeg våknet i morges med sår hals og vondt i hodet, og det har jeg hatt i hele dag... Nå som det er nytt år tenkte jeg å begynne å skrive "uken som gikk" innlegg igjen. Jeg har jo skrevet slike innlegg før, men det endte tilslutt opp med at jeg sluttet med det siden jeg glemte å skrive dem. Nå skal jeg prøve på nytt, så please enjoy!

                                                                                               

   

  Ukens tanke: Jeg trenger mer ferie. Da vi begynte på skolen på tirsdagen hadde jeg ingen motivasjon til å følge med i timene...

  Ukens høydepunkt: Hele uka er ikke ferdig enda, men høyde punktet denne uka var kanskje da vi overrasket Signe på bursdagen hennes på skola i går. Jeg og resten av venninne gjengen min tok med oss ballonger og sånn "party poppers" til skola og Mina bakte brownies. Det var kjempe gøy å se hvor glad hun ble da vi overrasket henne med alt dette! Nå til helga skal jeg også i bursdagsfeiringen til Signe så det gleder jeg meg til! Noen andre små oppturer denne uka var også at det endelig begynte å snø og jeg fikk en bra karakter på spansk samtalen jeg hadde i dag, hihi.

  Ukens nedtur: Ja... kan jo begynne med at skolen startet igjen? Jeg var ikke klar for å stå opp klokka 07:00 på morgenene igjen og skulle gjerne ha hatt en lengre ferie. Det at jeg også ble litt små syk denne uka er heller ikke så veldig gøy.

  Ukens film/serie: Modern Family! Har dere sett på det noen gang? Det er så utrolig morsomt og jeg ble overlykkelig da jeg så at Netflix hadde endelig tilgang på sesong 7 av serien. Jeg lå på sofaen og så alle episodene i løpet av to dager, whoops. 

  Ukens craving: Jeg har så lyst på favoritt retten min akkurat nå. Lasagne med hvitløksbrød, en god salat til og et glass iskaldt pepsimax. Nam! 

  Ukens gledings: Jeg har faktisk en del ting som skjer framover som jeg kan glede meg til. For det første skal jeg i bursdag nå på lørdag til Signe. Deretter, om to uker har både Martine, Marie og jeg bursdag og da er det enda flere bursdager å dra i! Noen i vennegjengen min og jeg har også begynt å planlegge så smått en syden tur i sommer. Vi vil til et varmt sted, men vi har ikke bestemt oss for hvor enda. Maybe Gran Canaria eller Tenerife? Jeg drømmer allerede om å ligge på stranda å høre på musikk...


  (bildene er hentet fra weheartit)

 • 06.01.2017 kl.16:47
 • Uken som gikk
 • 8 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no