hits

Syden i en flaske

 • 10.07.2018 kl.13:13

 

- Hawaiian Tropic -

Heiia  I dag tenkte jeg at jeg kunne tipse dere om en parfyme som jeg har blitt forelsket i. Eller, det er vel rettere sagt en slags body mist, men jeg elsker den! Dette er forresten ikke noen sponset innlegg, jeg ville bare dele med dere den gleden jeg fikk av parfymen. Den er perfekt å bruke nå som det er sommer og fint vær for den lukter som solkrem, hihi. Dere vet vel når man lukter på solkrem så tenker man automatisk på sommer og sydentur? Dette er syden i en flaske! I sommer skal jeg dessverre ikke reise utenlands i det hele tatt, men med hjelp av denne parfymen kan jeg drømme meg bort til at jeg ligger på stranda og soler meg når jeg egentlig sitter ute i hagen her i Brønnøysund. Flaska er ikke så stor heller så det går fint ann å ha den i veska og spray'e litt når man føler for det. Jeg kjøpte parfymen på Vita og det er mitt beste kjøp så langt i sommer; har brukt den nesten hver eneste dag siden jeg kjøpte den! I love it 💛.

 

 

- Golden Paradise, warm & creamy coconut -

Kunne dere ha tenkt å prøve den?

#parfyme #bodymist #sommer #tips #skjønnhet #hawaiiantropic #syden

 • 10.07.2018 kl.13:13
 • Tips
 • 10 kommentarer
 • Vinneren av konkurransen

  • 23.04.2018 kl.19:01

  Reklame | Caseapp (caseapp.no)


   

   

  Heii dere! ♥ Nå har jeg endelig trekt vinneren av konkurransen jeg holdte her på bloggen min for noen dager siden. Jeg må bare si at det var utrolig gøy å se hvor mange som meldte seg på. Det gjør at jeg får lyst til å holde flere slike konkurranser! Uansett, konkurransen jeg nettopp hadde var i samarbeid med Caseapp. De var så snille og lot meg få holde en konkurranse hvor dere, leserne mine kunne vinne et gavekort på 300kr. 

  Vinneren av konkurransen ble Rebekka Josefine! Gratulerer så mye til deg!

  Jeg har heldigvis en rabattkode til dere andre som ikke vant denne gangen, så da får dere en liten premie også. Bruk koden "EMMAD20" for å få 20% rabatt på hele siden. Trykk HER for å sjekke ut dekslene til Caseapp!

 • 23.04.2018 kl.19:01
 • Tips
 • 10 kommentarer
 • Konkurranse - Vinn gavekort fra Caseapp

  • 18.04.2018 kl.16:19

  Reklame | Caseapp (caseapp.no)


   

   

  Nå har jeg tenkt å kjøre i gang en ny konkurranse her på bloggen min og denne gangen i samarbeid med Caseapp. Caseapp er hovedsakelig en nettside hvor man kan kjøpe deksler og skins til apple produkter (iPhone, macbook, ipad osv.), men det er også mulig å kjøpe deksler/skins til andre mobil merker også. Nettsiden tilbyr to typer deksler; vanlige deksler og ekstra beskyttende deksler. Det er også mulig å velge om den skal være matt eller blankt. For å sjekke ut nettsiden trykk HER.

  Ovenfor ser dere de to mobildekslene jeg har fått meg. Den med blomster valgte jeg blant design'ene Caseapp tilbydde og er et "tynt" deksel. De har mange fine og enkle design man kan velge i mellom og denne valgte jeg fordi jeg syntes den passet perfekt nå som det er vår og det begynner å bli sommer, hihi. Det andre dekslet har jeg design'et selv faktisk! Jeg fikk noen til å tegne hunden min, Texas, og brukte deretter tegningen da jeg lagde dette dekslet. Det er også et "ekstra-beskyttende" deksel og er tykkere enn den andre. Så som dere kan se så er det altså mulig å kjøpe et ferdig laget design fra Caseapp eller lage en helt selv. Veldig kult, ikke sant?  

   


   


   

  Nå har dere muligheten til å vinne et gavekort verdt 300kr fra Caseapp.

  For å bli med i trekningen trenger du bare å: 

  ♥ Følg "emmadrevvatne" på Instagram HER

  ♥  Lik det nyeste bilde mitt på Instagram (jeg sjekker dette)

  ♥ Kommentere dette innlegget at du er med og hvor jeg kan kontakte deg om du vinner

  Jeg trekker vinneren på Mandag i neste uke, lykke til!

 • 18.04.2018 kl.16:19
 • Tips
 • 32 kommentarer
 • En tegning av Texas

  • 17.03.2018 kl.15:00

   

  Dere, se på likheten mellom disse to bildene av hunden min Texas. Den ene er et ekte bilde som jeg har tatt av han selv, den andre er en digital tegning som noen har tegnet for meg. Det er helt sykt hvor bra det ble og jeg er kjempe imponert! Jeg kjøpte denne tegningen på en nettside som heter fiverr.com. Det er en nettside hvor man kan betale en liten sum penger til en person som da gjør hva du vil. Altså, med dette mener jeg at det er forskjellige kategorier man kan klikke seg innom på den nettsiden. Man kan for eksempel få en profesjonell til å lage deg en personlig logo eller at du får hjelp med å sette opp en egen youtube-konto. Det er en engelsk nettside ja, så jeg var litt skeptisk i begynnelsen når jeg vurderte å bestille en tegning av Texas. Det kostet meg 6 dollar, cirka 50 kroner så jeg tenkte, hvorfor ikke bare prøve det denne ene gangen? Som sagt ble jeg utrolig overrasket og imponert av hva jeg fikk tilbake fra kunstneren. Jeg elsker virkelig tegningen!  Hva syns du om tegningen?

 • 17.03.2018 kl.15:00
 • Tips
 • 14 kommentarer
 • Kvdesign legges ned

  • 10.03.2018 kl.18:32

  Dette innlegget er ikke sponset.

  Dere som har fulgt bloggen min en stund vet at jeg har byttet design en del i løpet av den tiden jeg har hatt denne bloggen. Takket være design'ene til Kristine Valberg har bloggen min sett fantastisk ut, veldig ryddig og ordentlig, så jeg har alltid vært fornøyd med hvordan bloggen min har sett ut. I dag fikk jeg derimot den triste mailen om at nettsiden hennes legges ned snart...Jeg klikket meg innom websiden og så at alle blogg-design'ene hun tilbyr er på salg til 125 kr, noen til en billigere penge. Dermed tenkte jeg å tipse dere om å sjekke ut hva Kristine tilbyr fordi kanskje finner dere et design dere liker! Etter mars måned vil det ikke lenger være mulig å handle produkter/tjenester hos KvDesign. Om du vil sjekke ut nettsiden kan du trykke HER. Om du liker designet jeg har på denne bloggen finner du den samme HER

 • 10.03.2018 kl.18:32
 • Tips
 • 6 kommentarer
 • Slik gikk glattkjøringskurset

  • 04.03.2018 kl.12:06


  Jeg hadde ikke noen andre bilder jeg kunne dele i dette innlegget som hadde med "bil" å gjøre, så det ble dette bildet som ble tatt for en stund siden. Innlegget til det finner du HER

   

  Heii dere! Jeg tenkte at i dette innlegget kunne jeg dele min erfaring fra glattkjøringskurset med dere. Det er kanskje noen av dere som ikke har vært gjennom kurset enda, eller kanskje har dere en annen erfaring enn det jeg har? Uansett så er hele poenget med kurset å gi deg kunnskap, ferdigheter og innsikt som er nødvendig for å vite hva en ulykke innebærer, hvordan man skal handle rett før en ulykke oppstår og hva man skal gjøre slik at det ikke oppstår ulykker når man er ute å kjører.

  Dagen jeg hadde glattkjøringskurset mitt måtte jeg stå opp klokka 05:30 for å møte kjørelæreren min. Vi måtte dra så tidlig fordi vi skulle møte andre "elever" på en plass som het Høylandet, i ni tiden. Det tar cirka 3 timer å kjøre fra Brønnøysund og dit. Rett fra begynnelsen av var det jeg som skulle være sjåfør. Jeg trodde det kom til å være vanskelig å kjøre når det var så tidlig på morgenen, men faktisk følte jeg meg lysvåken. Antakelig var det på grunn av adrenalin som strømmet gjennom kroppen min. 

  Da vi endelig kom fram til Høylandet møtte jeg tre andre gutter som hadde hver sin kjørelærer med seg. De skulle være på glattkjøringsbanen samtidig som meg. Før vi fikk gjøre noe praktisk, måtte vi gjennom noe teoretisk. Derfor måtte vi blant annet se forskjellige små filmer som viste hva som skjer når en bil kræsjer i en fart på 40 km/t, 60 km/t og 90 km/t. Ja, jeg fikk også gå på en vekt som viste meg hvor tung jeg hadde blitt i en ulykke der bilen kjører i 60 km/t. Det sto at jeg ville ha veid nesten 1000 kg, om jeg husker riktig. Altså... shiiiiit sier jeg bare. 

  Etter vi hadde det lille teoretiske kurset fikk vi sette oss i hver vår bil og begynne å kjøre. Kort oppsummert fikk jeg lære om hva som skjer når bilen skrenser, hvordan man skal styre unna mens man bremser med bilen og hvilken fart som er mest skummelt å kjøre i når man plutselig oppdager en fare. Jeg kan ærlig si at jeg kræsjet en av de gangene jeg kjørte, med noen figurer som hang ned fra en stang.... Jeg skulle prøve å bremse hardt også styre unna, men isteden klarte jeg å bare suse RETT GJENNOM dem, hahaha. Jesus. Det gikk helt fint da, men både jeg og kjørelæreren min fikk et sjokk. Kjørelæreren min sa bare, "Emma, vi kan ikke forlate denne banen slik. Vi må gjøre det igjen og denne gangen BREMSER du og styrer UNNA". Heldigvis gikk det bra de gangene etter det, hehe.

  Så tilslutt før vi dro hjem samlet vi oss alle sammen og snakket om hva vi hadde lært og erfart etter kurset. Jeg ble så flau når kjørelæreren min tok opp foran alle sammen at jeg hadde suset rett gjennom hindrene og ikke bremset eller styret unna. Huff, men nå har jeg erfart det. Forhåpentligvis, når det kommer til alvorlige situasjoner i virkeligheten, vet jeg hvordan jeg skal handle. Jeg lærte utrolig mye den dagen og selv om det var gøy, er jeg glad jeg er ferdig med det! 

   

 • 04.03.2018 kl.12:06
 • Tips
 • 6 kommentarer
 • Tips til du som blogger

  • 22.01.2018 kl.12:00

   

  1. Kommentere - Når jeg har muligheten til det, setter jeg av litt tid til å kommentere innlegg på andre sine blogg. Det er alltid så koselig å få en snill kommentar på noe man har skrevet selv og publisert ute på nettet. Jeg har en liten regel at hvis andre gidder å klikke seg innom min blogg, klikker jeg meg innom bloggen deres. Jo flere blogger du er innom å kommenterer, jo større sjanse er det for at du får nye mennesker til å vil klikke innom din blogg. ♥️

   

  2. Gode bilder - Jeg syns at bildene man legger ut på bloggen har mye å si, derfor er jeg nøye med hvordan jeg vil at bildene mine skal se ut. Man trenger absolutt ikke et kjempe dyrt kamera for å være en blogger. Når jeg startet min første blogg brukte jeg faktisk kameraet på mobilen min eller kameraet på pc'en jeg hadde. Likevel mener jeg at bildene burde ikke være så veldig uklare. Det er vel ikke så interessant å se på et bilde som er utydelig?

   

  3. Bruk tid - Om man bruker god tid på å skrive innleggene sine, blir de ordentlig og av god kvalitet mener jeg. Jeg har skrever flere "haste-innlegg" før, der jeg har bare slengt sammen noen bilder og litt tekst på et par minutter og så publisert, men jeg blir aldri fornøyd med sånne innlegg og ender opp med å slette de. Gode innlegg = god blogg. 

   

  4. Skriv ned ideer - Ikke glem gode ideer til innlegg du kan lage, skriv dem ned! Jeg bruker notat appen på mobilen min om jeg plutselig kommer på noe jeg vil dele på bloggen mens jeg er ute å farter rundt med venninner eller familien. Jeg har til og med en egen kategori på notater appen som heter "blogg". 

   

  5. Ta mange bilder - Om man først har satt opp kameraet på et stativ og funnet den beste plassen å ta bilder på, ta mange! Det er jo ikke ofte man gidder å styre med alt det der og man blir så takknemlig i ettertid når man har skrevet et bra innlegg, men har ingen bilder. Da er det bare å finne fram gamle bilder som ingen har sett før og legge dem ut sånn som jeg har gjort i dette innlegget, hehe. 

   

  Har du noen andre tips til de som blogger?

   

 • 22.01.2018 kl.12:00
 • Tips
 • 16 kommentarer
 • Oppskrift på mine favoritt cookies

  • 19.01.2018 kl.16:21

  Oppskriften fant jeg HER.

  #cookies #amerikansk #kjeks #amerikanskekjeks #baking #dessert #oppskrift #tips #mat 

   

                             Dette gjør du                                                                                 Dette trenger du


  Ingredienser:

  - 5 dl (300g) hvetemel

  - 2,5 dl (ca. 230g) romtemperert smør

  - 1,25 dl (ca. 100g) sukker 

  - 1,25 dl (ca. 100g) brunt sukker 

  - 2 romtempererte egg

  - 1 ts vaniljesukker

  - 1 ts natron

  - 1 ts salt 

  - 200g sjokolade (to sjokoladeplater)
   

  Utstyr:

  - 2 boller

  - Mikser

  - Noen skjeer

  - En skarp kniv

  - Et skjærebrett

   

   

   

   

   

   

   

  Gjør dette:

  1. Varm ovnen til 160 grader. Bland sammen smøret og alt sukkeret i en bolle med en mikser.

   2. Tilsett deretter eggene og vaniljesukkeret i bollen og bland videre til du har en jevn blanding.

  3. Ta frem den andre bollen og bland sammen mel, natron og salt. Mens du rører rundt i den første bollen, ha litt og litt av melblandingen du nettopp lagde, oppi den. 

  4. Kutt opp sjokoladen i små biter og ha den oppe i deigen. Rør dem sakte inn med en sleiv.

  5. Bruk en spiseskje til å forme små deig klumper å legg dem på en bakeplate, ha litt åpen rom mellom hver klump. Stek så kjeksen i 12-15 minutter og så avkjøl kjeksene i noen minutter før du spiser dem. 
   


   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Kunne du ha tenkt deg å prøvd denne oppskriften? ♥️

 • 19.01.2018 kl.16:21
 • Tips
 • 8 kommentarer
 • 4 enkle øvelser med minibands

  • 09.01.2018 kl.11:00

  Av og til orker jeg ikke å dra helt til treningsstudioet for å trene og derfor setter jeg meg ned på golvet her hjemme å tar noen øvelser med minibands mens jeg spiller høy musikk og synger for meg selv, haha. Nå skal jeg ikke si at jeg trener som en gal her hjemme, for det gjør jeg absolutt ikke. Jeg er egentlig veldig sløv og ligger for det meste på sofaen når jeg ikke har fri, just saying. Jeg er heller ikke en ekspert på det å trene med minibands heller. Det jeg har lært har jeg lært etter å ha vært med på gruppetimer. Jeg syns at det å trene slik er veldig gøy. Alt man trenger er strekk og så vite om ulike øvelser man kan ta. Ja, det koster en del for minibands, men det er verdt pengene for du kan ta dem med deg overalt: på sydentur, hyttetur, hjemme, osv. Det er så enkelt, men veldig effektivt! Nedenfor her finner du fire øvelser jeg bruker å ta hver gang jeg trener med strekk. Kunne du ha tenkt deg å prøve noen av disse øvelsene? 💪🏻

   

   

   

  1. - Ta strekket rundt den ene foten og hold i den andre enden slik som på det første bildet. Deretter dra minibands'en opp mot ansiktet mens du passer på å ha lave skuldre og rett rygg. Så går du tilbake til startposisjon igjen. Gjenta dette så mange ganger du føler for og ha pause mellom hver runde. Her brukte jeg det tyngste strekket jeg hadde og gjorde øvelsen 10 ganger x 3 runder og hadde pause på 30 sek. 

   

   

   

  2. - Ligg på siden. Ta begge beina gjennom strekket slik at den er på leggene dine. Deretter beveger du foten opp og ned. Pass på at du ikke lar strekket bli slakt på vei ned. Jo strammere du klarer å holde strekket, jo mer effektiv blir øvelsen. Samme som forrige øvelse, gjenta så mange ganger du vil med pause mellom hver runde. Her brukte jeg det letteste strekket fordi jeg syns denne er tung nok fra før av, hehe. 

   

   

   

  3. - Tenk deg at du skal skyte pil og bue. Den hånden som er fremst skal være i ro, mens den bakerste skal du strekke bak. Prøv å hold armene så strak som mulig mens du har lave skuldre. Flytt armen frem og tilbake og bytt deretter med den andre hånden. Denne øvelsen kan du selvfølgelig gjøre mens du står oppreist også. Gjenta så mange ganger du orker og deretter ha pause før neste runde. 

   

   

   

  4. - Sist, men ikke minst, en øvelse som trener rumpa. Fest strekket rundt begge føttene først og deretter bak den ene foten slik som på det første bildet. Så løfter du foten med strekket på, opp og ned. Gjenta så mange ganger du greier og ha pause etterpå før du startet med en ny runde. Jo tyngre strekk du har, jo tyngre blir øvelsen. Her bruker jeg det tyngste strekket igjen. 

   


   

  Minibands finner du HER (lenke til nettsted)

 • 09.01.2018 kl.11:00
 • Tips
 • 10 kommentarer
 • Salg på bloggdesign!

  • 17.11.2017 kl.17:43

  Dette innlegget er IKKE sponset

  Bruk koden nov30 for å få 30% rabatt, trykk HER😍

   

  Heii dere! ♥ Det er endelig helg og takk gud for det sier jeg bare. Jeg har slitt meg gjennom en politikk prøve i dag som gikk rett i dass og føler meg egentlig ganske elendig. Haha. Neiiida, men jeg er bare så sliten etter en intens uke med masse pugging til prøve. Heldigvis skal jeg bort om en time, cirka, for da skal jeg til Mina på jentekveld og overnatting! Jeg gleder meg så masse for dette har jeg sett fram til i hele dag. Vi jentene har allerede planlagt at vi skal lage taco sammen, spille brettspill, og kanskje se en film. Altså skal vi bare ta det helt chill sammen, hehe.

  Uansett, jeg ville tipse dere om at hun som lagde blogg og header designet mitt som jeg har nå, har salg på nettsiden sin! Jeg fikk lov å dele ut koden som gir dere rabatten og den varer helt til 23 november, så jeg anbefaler dere å ta en kikk innom for å se om det er noe dere liker. Ja, design'ene koster litt penger, men med tanke på kvaliteten så er det verdt det, mener nå jeg. Kristine, hun som eier nettsiden, er kjempe flink på å hjelpe deg å sette opp designet på blogg.no, så om dere har noen spørsmål er det bare å kontakte henne.

  Hva syns du om design'ene? 

 • 17.11.2017 kl.17:43
 • Tips
 • 6 kommentarer
 • Music on a rainy day

  • 15.09.2017 kl.16:45

  Er det bare meg eller syns dere også at denne uka har gått over så fort? Plutselig sitter jeg her hjemme igjen foran pc skjermen og det er helg. Enda en uke av skoleåret er forbi, og tenk, plutselig så er hele skole året over på et blunk! Nei nei, uansett, selv om helgen kom fort, så følte jeg at skoledagen i dag IKKE gikk fort i det hele tatt. Timene sneglet seg av gårde. For å ikke kjede meg ihjel satt jeg å hørte på litt musikk mens jeg jobbet. Jeg er sånn at når det regner ute så liker jeg å høre på litt triste sanger og det har regnet mye i dag. Det er noe med stemningen av en gråværsdag som gjør at det er perfekt å høre på slik musikk! Syns ikke dere det også? Her er ihvertfall noen av mine favoritt sanger som jeg har hørt på i hele dag:

   

   

  Mine favoritt sanger på en gråværsdag

   Say you won't let go - James Arthur 

  All we know - The Chainsmokers

  ♥ I'm not the only one - Sam Smith 

  ♥ Let it go - James Bay

  You're Beautiful - James Blunt

   

 • 15.09.2017 kl.16:45
 • Tips
 • 8 kommentarer
 • Beauty Ghost Masken

  • 08.06.2017 kl.14:54

  // Innlegg i samarbeid med decrusto 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  Heii dere! 

  For litt siden fikk jeg en spennende pakke i posten fra decrustoDet var nemlig den nye ansiktsmasken deres jeg hadde gledet meg til å prøve siden de først lanserte den. Kanskje dere har lagt merke til at det er den samme masken som de fleste kjente bloggerne har blogget om i det siste? Nå har ihvertfall jeg prøvd den jeg også, så i dette innlegget skal fortelle om min mening om masken.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Den nye masken til decrusto heter Beauty Ghost og er en helt hvit maske som også er en "peel off" maske. Jeg har jo prøvd den svarte "peel off" masken tidligere. Forskjellen på disse to maskene er at Beauty Ghost fjerner ikke hudormer, men er en fuktighetsgivende maske som bidrar til å opprettholde huden frisk og glatt. Denne hvite masken er faktisk den eneste masken i verden med aktivt stabilisert oksygen og er lagd av naturlig ingredienser. Ingen av produktene til decrusto er testet på dyr heller. Om du vil lese mer om selve masken kan du trykke HER


   Da jeg tok på masken la jeg merke til at den var kald mot huden og den var ikke vanskelig å påføre på ansiktet i det hele tatt. En annen forskjell på den svarte "peel off" masken og denne Beauty Ghost masken, er at denne hvite masken skal smøres i hele ansiktet mens den svarte masken skal bare smøres i t-sonen av ansiktet. Så ventet jeg til Beauty Ghost masken hadde tørket helt før jeg dro den av, noe som gikk faktisk veldig fort. Da jeg skulle ta masken av, var den veldig enkel å dra av. Andre masker som jeg har prøvd før har oftest vært litt vond å ta av og noen ganger satt det biter igjen av maskene på ansiktet mitt, men denne hvite masken fra decrusto gikk av med en gang! 
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Etter å ha brukt masken påførte jeg decrusto sin Liposome Facial Cream som gir ekstra fuktighet og lukker porene som nå har blitt renset. Denne kremen kan du bruke både morgen og kveld. Etter å ha brukt disse to produktene kjente jeg at huden min hadde faktisk blitt veldig myk og glatt allerede etter første bruk. Begge disse to passer for alle sammen forresten. Beauty Ghost forebygger nemlig linjer og rynker i ansiktet og lysner og gir en klarere hudtone også! Stilig, ikke sant? Haha 

  Akkurat nå er det 30% avslag på alle produktene til Decrusto! Jeg anbefaler virkelig å prøve disse to produktene, så om du vil kjøpe Beauty Ghost masken kan du trykke HER og Liposome Facial Cream HER. Om du vil kjøpe pakketilbudet med begge to kan du trykker HER

 • 08.06.2017 kl.14:54
 • Tips
 • 2 kommentarer
 • - Music -

  • 07.04.2017 kl.18:58

  Slide - Calvin Harris

  Passionfruit - Drake

  Chained to the rythm - Katy Perrry

  Issues - Julia Michaels 

  Swalla - Jason Derulo

  Believer - Imagine Dragons 
  Bilder er hentet fra pinterest

 • 07.04.2017 kl.18:58
 • Tips
 • 6 kommentarer
 • Favoritt ansiktsmasken min!

  • 31.03.2017 kl.13:37

  //annonse 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

   

  Heii fine dere! 

  I dag ville jeg tipse dere om decrusto black peel off maskJeg har lenge sett på denne masken og vurdert å kjøpe den, men av en eller annen grunn endte jeg opp med å kjøpe en annen "peel off" maske som var fra Jorg Obé siden jeg kom meg aldri rundt til å bestille masken fra decrusto. Det er bare mulig å kjøpe den på nettet så det er ikke så enkelt å bare dra å kjøpe den i en butikk. Likevel har jeg fått prøvd begge maskene (Decrusto sin og Jorg Obé sin) og jeg har funnet favoritten min, nemlig decrusto sin "black peel off mask". Nå sier jeg ikke dette bare fordi jeg har blitt sponset, men helt ærlig er denne en klar vinner ut av de to maskene. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

   

  Masken fungerer akkurat som den skal, altså er den enkel å påføre på huden og like enkel å ta av. Den fjerner både hudormer og urenheter, absorberer overflødig talg og gir en frisk og glatt hud. Vil du lese mer om masken kan du trykke HER. Jeg påførte masken med pekefingeren min og det var ingen problem for meg, men foretrekker dere å bruke noe annet går det greit. Deretter skal man sitte med masken på i cirka 25-30 minutter slik at den tørker helt, så jeg brukte tiden på å se litt på serie imens den var på, hehe. Både "peel off" masken fra decrusto og Jorg Obé stivnet etter tiden hadde gått, men da jeg skulle ta av masken fra decrusto var det utrolig mye enkelere og smertefritt enn den fra Jorg Obé som var kjempe vond å dra av! 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

   

  Denne masken kommer jeg definitivt til å bruke 1-2 ganger i uka for å få renere og mykere hud. Jeg kjente jo at huden min ble veldig myk etter behandlingen. Decrusto selger også en fuktighets givende ansiktskrem som man kan bruke etter man har brukt masken, så den vurderer jeg å kjøpe i fremtiden. Resultatet av behandlingen min med decrusto sin peel off maske ser dere nedenfor, æææsj. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

   

  Har du "decrusto the original black peel off mask"?
   

 • 31.03.2017 kl.13:37
 • Tips
 • 5 kommentarer
 • -My 3 makeup essentials-

  • 21.03.2017 kl.18:06

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

   

  Nå har jeg akkurat lagd middag til familien (spaghetti med kjøttsaus er vel kanskje det eneste jeg vet hvordan man lager, haha) og skal straks spise. Men før det hadde jeg bare lyst til å vise dere 3 av mine favoritt sminke produkter som jeg bruker ofte i hverdagene. Dette er ikke noe sponset innlegg altså, men jeg ville bare anbefale noen produkter som jeg liker veldig godt! Kanskje dere allerede bruker dem? 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  L'oréal Paris - Nude Magique CC cream "Color correcting beautifer" 

  Denne hjelper mot rødhet på huden. Den fungerer med din naturlige hudtone og nøytraliserer røde flekker, så selv om produktet er grønt, blir den hudfarget når du påfører den på hud. Jeg bruker denne alltid før jeg tar på meg foundation og da blir resultatet til slutt veldig fint. Husk på at fargen på denne kan hende ikke passer akkurat din hudtone, så derfor er det lurt å jevne ut fargen med din vanlige foundation. 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Loréal Paris - Infallible mattifying base/primer

  Jeg påfører denne før jeg tar på meg noe som helst sminke. Den hjelper mot oljet/fett hud slik at alt du tar på etterpå sitter fint på. Selve produktet kan virke som at den er veldig fettete, men etter jeg tar å smører inn huden med denne venter jeg litt med å legge på noe sminke. Jeg har ganske fett hud, og denne kjente jeg virkelig hjalp meg! 

     OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  Isa Dora - Color Correcting Concealer 

  Altså, jeg bruker bare "concealer'en" i denne og har ellers ikke brukt de andre tre så mye. Dette ser dere vel kanskje på bildet, haha. Jeg liker fargen på concealer'en og liker å bruke den under øynene mine for da ser jeg litt mer "våken" ut, hvis dere skjønner? 

   

  Bruker dere noen av disse? 

   

 • 21.03.2017 kl.18:06
 • Tips
 • 8 kommentarer
 • Hvordan takle en lang kjøretur?

  • 26.02.2017 kl.12:01

  - Heii søte! 

  Nå er det ikke lenge til vi kjører til Sverige. I følge "google maps" tar det 3 timer og 12 minutter å kjøre dit eller hvis man skal gå til fots, 1 dag og 24 timer, haha. Bil turer er noe av det verste jeg vet, eller, i allefall det å kjøre i mange timer i strekk....Hvordan skal man takle det da? Her er noen av de tingen jeg liker å gjøre for å få tiden til å gå litt fortere i bilen: 

  Processed with VSCO with a5 preset

   

   ​Høre på musikk: Hvem gjør vel ikke det? Jeg har til og med lagd meg en egen spilleliste på spotify som jeg spiller av når jeg skal på en lang biltur. Da tar jeg i øreproppene mine og skrur på lyden for fullt. Av og til kan det hende at jeg plutselig begynner å synge selv om de andre ikke kan høre musikken, hihi. Jepp, det irriterer de andre i bilen, but do I care? Nooooo. 

   Lese en bok: Okeii så jeg leser ikke mens bilen er i bevegelse for da blir jeg fort bilsyk, men må vi stoppe for å vente på ei ferje eller stoppe i det hele tatt under bilturen, bruker jeg å ta fram boka mi å lese. For meg får det tiden til å gå "fort" for da kjeder jeg meg ikke og jeg blir ikke så urolig.

   Bil-leken: Jeg og søsknene mine bruker av og til å ta denne leken når vi alle kjeder oss. Da velger vi en farge hver og så er det om å gjøre å telle så mange biler av den fargen vi har valgt som kjører forbi oss. Altså er fargen "svart" en farge som sikrer mer poeng en kanskje fargen "rød". 

   Se på netflix uten nett: Så dette er ganske nytt innenfor Netflix tror jeg. Det er mulig å laste ned filmer og serier på mobilen slik at man kan se dem når man ikke har nett. Jeg har ikke fått testet ut dette enda, men har prøvd å laste ned en del episoder fra en serie jeg følger med på. Forhåpentligvis funker det!

   Sove: Sist men ikke minst, hvis jeg har prøvd alle de andre punktene ovenfor her, bruker jeg bare å slappe helt av i sete og lukke øynene mine. Uten at jeg en gang tenker over det sovner jeg som regel av og våkner ikke før etter en stund senere.

  Now I'm off to Sweden! Skal prøve å blogge når vi kommer fram, men er ikke sikkert jeg får det til fordi vi kommer fram ganske sent på kvelden. Herregud som jeg gleder meg til å stå i bakkene og bare nyte det fine været! Ha det fint enn så lenge så blogges vi fra Sverige 

 • 26.02.2017 kl.12:01
 • Tips
 • 8 kommentarer
 • Emma tipser - Project 365

  • 13.02.2017 kl.17:57

  Har du lyst til å holde på minnene dine på en enkel måte slik at du kan se hva du har opplevd de siste ukene og månedene? Da har jeg en app for deg! Dette er ikke et annonse innlegg, men jeg hadde bare lyst å vise dere en av mine favoritt apper som jeg bruker hverdag for å holde på minnene mine. Tror jeg har snakket om denne for lenge siden her på bloggen min, but anyway... Appen er en kalender der hvor du kan legge til bilder fra hver dag som går. Da er det enkelt å finne tilbake til en hendelse og å se tilbake på hva du har vært igjennom. Appen heter " project 365"  (fordi det er 365 dager i året, hehe) og er helt gratis å laste ned! Denne hjelper meg virkelig når jeg skal skrive "Uken som gikk" innlegg her på bloggen for det er ofte jeg glemmer hva jeg har gjort iløpet av en lang uke. Har du denne appen? 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

 • 13.02.2017 kl.17:57
 • Tips
 • 12 kommentarer
 • - Music that makes me happy -

  • 04.02.2017 kl.14:27

  Dynamite (feat. Pretty Sister)- Nause 

  Run the world (girls) - Beyoncé

  Give me your love - Sigala 

  Shout out to my ex - Little mix

  Sexual - NEIKED

  Shape of you - Ed Sheeran

      

   

   

   

   

 • 04.02.2017 kl.14:27
 • Tips
 • 6 kommentarer
 • 20 ting du kan blogge om

  • 28.12.2016 kl.13:53

  Det verste jeg vet med å blogge er å sitte forran pc-skjermen å ikke ha noe å blogge om. Jeg sitter der med fingrene på tastaturet og venter på at en idé skal komme til meg. Ofte skjer det at jeg har så veldig lyst til å blogge og skrive flere innlegg, men jeg har ingenting å blogge om! Det er skrevet mange innlegg om tips til hva man kan blogge om fra andre bloggere, og nå er det min tur. Jeg håper dette hjelper dere litt! 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

  20 tips til hva du kan blogge om: 

  - Lag en DIY, steg for steg

  - Dine favoritt bloggere 

  - Skriv en anmeldelse om noe (bok, film, ny matrett, app, osv.)

  - Wishlist/Bucketlist 

  - Dagens outfit eller din favoritt outfit 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  - Hva er du hekta på for tiden?

  -  Ting som irriterer deg 

  - Fortell om ditt/din første... (kyss, kjæledyr, kjæreste, jobb, konsert osv.)

  - Noe flaut som har skjedd med deg

  - Throwback til et minne som er viktig for deg


  Processed with VSCO with acg preset
   

  - Din favoritt matoppskrift

  - Spørsmålsrunde, svar på spørsmål fra leserne

  - Dine favoritt sanger/artister

  - Hold en konkurranse 

  - Room tour, vis leserne dine hvordan soverommet ditt ser ut!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  - Hvilken dårlige vaner har du?

  - Skriv et innlegg om hvorfor du begynte å blogge

  - Fortell om noe som skjedde for ett år siden (i dag)

  - Fortell noe som leserne dine kanskje ikke vet om deg!

  - Sminketips

 • 28.12.2016 kl.13:53
 • Tips
 • 12 kommentarer
 • Design ditt eget deksel

  • 06.07.2016 kl.14:36

  Dette er ikke et annonse innlegg. (Jeg blir ikke betalt for å skrive dette innlegget).

  Jeg leste på bloggen til Henriette Celin (du finner blogger HER) at man kan designe sitt eget deksel på en nettside som heter CaseApp. Jeg syntes dette var utrolig kult, så nå har jeg sittet her en stund og designet deksler og bare hatt det gøy med å se hvordan designene mine hadde sett ut. Vil du prøve å designe deksel, kan du klikke deg inn på nettsiden HER.
   

  Man kan velge blant figurer/utklipp som de har å tilby eller så kan man laste opp personlige bilder. Bildene overfor er bare noe jeg har prøvd ut, haha, men kanskje jeg skal designe et ordentlig deksel som jeg kan kjøpe? Det er jo en super gave å gi til noen hvis man ikke har peilig på hva man skal gi i presang. 

  Har du prøvd å designe deksler på CaseApp før?

 • 06.07.2016 kl.14:36
 • Tips
 • 8 kommentarer
 • Summer song tips

  • 25.06.2016 kl.17:25

  Hei dere!

  Nå som jeg innser at det faktisk er sommerferie, elsker jeg å høre på musikk og så bare synge ut, haha! Jeg irritrer vettet av broren min og resten av familien. Det er kjempe gøy! Når det er sol ute og jeg har på bra musikk, da blir jeg kjempe glad og bare danser for meg selv, hihi. Jeg hadde lyst til å spre gleden med å dele mine favoritt sanger som jeg liker å synge og danse til, med dere! Enjoy! 


  Bildene er hentet fra weheartit
   

   This girl - (Kung Vs. Cookin´On 3 Burners)

   Can´t stop the feeling - Justin Timberlake

   Cake by the ocean - DNCE

   One dance - Drake

   Sax - Fleur East

    White tiger (Marcus Layton Remix) - Izzy Bizu

   

  Har dere noen sanger som dere liker å danse til? I så fall hvilken? 

 • 25.06.2016 kl.17:25
 • Tips
 • 9 kommentarer
 • 5 serier du burde se

  • 19.06.2016 kl.13:00

  ​I sommer kommer det til å være dager der man ikke har så mye å gjøre.  Hvis man er heldig, er det fint vær ute og man kan ligge ute i sola og slappe av. Det man kan gjøre da er å se på serier! I dette innlegget her tenkte jeg å anbefale noen serier som jeg har sett og kanskje du får lyst til å se disse? Kanskje du allerede har sett dem?

  1. Modern Family

  Denne serien har du kanskje hørt om. Serien er en komedieserie som handler om hverdagen til tre forskjellige typer familier som tilsammen utgjør en stor familie. Episodene henger ikke sammen. Med dette mener jeg at man ikke trenger å se de i rekkefølge. Denne serien er en av mine favoritter og får meg til å le hvergang. Føler du deg litt nedenfor en dag, er dette en serie som muntrer deg opp med en gang! 

  Ut av 5 stjerner gir jeg denne serien :     


  2. Arrow

  Liker du Robin hood og kjekke gutter, kommer du til å like denne serien. Denne serien er en "action" serie som handler om en ung billionær som heter Oliver Queen. Etter å ha vært strandet på en øde øy i fem år kommer han seg endelig hjem til Starling City. Utover første sesong i serien får vi se hvordan Oliver Queen blir til en helt ved navn Arrow. Denne serien er veldig spennende og første sesongen synes jeg er veldig bra, men i sesong nummer to, synes jeg det blir litt kjedelig. Likevel er første sesongen verdt å få med seg!

  Ut av 5 stjerner gir jeg denne serien:       - Trenger jeg å si mer? Se på disse to kjekkingene her da! Det beste av alt er at de er i baroverkropp veldig ofte i serien, hihi - 

  3. Orphan Black

  Denne serien er en skrekk- og actionfylt serie. Serien handler om Sarah Manning. En kveld når hun kommer til hjembyen sin blir hun vitne til et selvmord. Damen som tar selvmord ser ut til å være doppelgängeren til Sarah. Sarah tar identiteten til denne damen og i løpet av serien får vi se hvilken konsekvenser hun får fra dette. Jeg personlig er ikke så glad i skrekk filmer og slikt, men denne serien er veldig spennende synes jeg. Seeelv om det noen ganger det kan bli litt for creepy for meg.....

  Ut av 5 stjerner gir jeg denne serien:     


  4. Arrested Development

  Okei. Denne serien er egentlig litt.... veldig, rar. Jeg sier ikke at den ikke er bra, men alle seriene ovenfor er bedre enn denne. Hver av episodene er forskjellige, men de er ikke alltid så morsomme. Det kan jo hende dere mener noe annet da, men ja. Serien handler om en familie der hvor alle i familien er ganske dumme untatt sønnen. Sønnen er en voksen mann som må holde familien sammen fordi de var en gang veldig rike, men nå er de fattige. Faren til sønnen er i fengsel, og sønnen har to brødre som er begge dumme som et brød. Lillebroren bor hjemme hos moren og storebroren til sønnen er en magiker. Det er veldig komplisert egentlig, haha.

  Ut av 5 stjerner gir jeg denne serien:     


  - Prøv å gjett hvem som er den "smarte" sønnen i serien ut ifra bildet -

  5. Orange is the new Black 

  Har du noen gang lurt på hvordan det er å være i fengsel? Denne serien viser deg det. Haha, det er bare tull. Serien er en komedie serie, som handler om Piper Chapman som havner i fengsel for noe hun har gjort da hun var yngre. Hele serien handler om livet innenfor fengselet. Noen ganger kan det bli liiitt ekkelt, fordi, ja. Hvis du har du sett serien skjønner du hva jeg mener... Jeg synes fortsatt serien er bra da og jeg får ikke nok av Ruby Rose, hun er så kjekk, haha! 

  Ut av 5 stjerner gir jeg denne serien:      - Hun i midten er Ruby Rose, se da, du må innrømme at hun er litt kjekk eller hva? - 
   

  Har du noen serier du synes er bra? Jeg er snart ferdig å se "Orange is the new Black" og trenger en ny serie og starte på. Gjerne kom med forslag, så håper jeg dette innlegget hjalp deg litt. Er det noen av disse du vil se nå? 

 • 19.06.2016 kl.13:00
 • Tips
 • 15 kommentarer
 • 3 tips for når man skal holde en presentasjon

  • 23.05.2016 kl.15:50

  Dette er kanskje et litt uvanlig innlegg, men jeg vet at hadde jeg kommet over et slikt innlegg selv, hadde jeg blitt glad for det. Jeg har nevnt det så mange ganger før til dere, men jeg hater å framføre. Det er noe jeg er dårligst på og hadde klart meg fint uten. Utrolig nok, klarer jeg meg fint gjennom hver framføring jeg må holde, så kanskje disse tipsene hjelper deg også? 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 preset

   

  1. Bruk "talkshow" kort

  Trenger man absolutt å bruke manus under en presentasjon, kan man bruke talkshow kort. Det blir så mye styr å ha fullt av papirer i hendene og bla gjennom dem når man står der framme foran publikum. Jeg er ikke trygg nok til å holde en presentasjon uten manus. Derfor lager jeg "talkshow" kort  ut av papp, også limer jeg på manuset mitt. Da jeg hadde spansk presentasjon skulle jeg snakke om Spania, da lagde jeg talkshow kort og limte på flagget til Spania på baksiden av kortene. Jeg fikk faktisk pluss fra læreren for kreativitet! :D

  2. Hold blikk kontakt med læreren

  Det som hjelper meg når jeg må framføre, er å fokusere bare på læreren. Jeg forestiller meg at det er bare jeg og læreren i klasserommet, jeg bryr meg ikke om de andre som sitter å stirrer på meg. Skal man ha 6´er må man jo selfølgelig holde blikk kontakt under hele presentasjonen og bruke hendene (pek på bilder osv.), men det synes jeg er for skummelt... Derfor prøver jeg å se opp fra manus så mye jeg kan, men jeg ser bare på læreren.  

  3. Husk å puste, bare slapp av

  Haha. Dette er vel kanskje bare meg, men når jeg framfører så glemmer jeg av å puste. Jeg blir så nervøs. Eller, jeg puster, men jeg trekker inn så my luft også babler jeg, men så glemmer jeg å puste ut slik at når jeg først puster ut, så høres det ut som jeg er kjempe sliten. Jeg har ikke peiling på hvordan jeg kan slutte med dette enn å bare prøve å være rolig. 


  Hvis du føler at disse punktene ikke hjelpet noe særlig, kan du få et tips ifra pappa. Han brukte alltid å si til meg, "bare lat som at alle sitter i underbuksa, da er det de som skal være flau, ikke du". 

 • 23.05.2016 kl.15:50
 • Tips
 • 2 kommentarer
 • 3 fine fletter å bruke til bunad

  • 14.05.2016 kl.22:06

  På tirsdag er det jo 17. mai og dem fleste av oss her i Brønnøysund går jo med bunad, men hvordan skal man sette opp håret mon tro? Jeg har hørt mange ganger fra blant annet venninner, at det er så kjedelig å ha håret bare rett ned. Det er jo litt kjedelig ja, så derfor skal jeg sette opp håret i år. Jeg hadde tenkt å prøve å sette opp håret i sånn flette krans kanskje. Det er jo så fint! Problemet er bare at jeg sliter med å flette slike fletter på meg selv så jeg skal få tanten min til å gjøre det, hun er så mye flinkere enn meg...Nedenfor finner dere tre videoer av en som heter Missy Sue. Hun er veldig flink på å forklare hvordan man skal flette. Her er noen av favoritt flettene mine: 

   
   
   
  Skal du ha flette til bunaden?
 • 14.05.2016 kl.22:06
 • Tips
 • 6 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no