hits

Salg på bloggdesign!

 • 17.11.2017 kl.17:43

Dette innlegget er IKKE sponset

Bruk koden nov30 for å få 30% rabatt, trykk HER😍

 

Heii dere! ♥ Det er endelig helg og takk gud for det sier jeg bare. Jeg har slitt meg gjennom en politikk prøve i dag som gikk rett i dass og føler meg egentlig ganske elendig. Haha. Neiiida, men jeg er bare så sliten etter en intens uke med masse pugging til prøve. Heldigvis skal jeg bort om en time, cirka, for da skal jeg til Mina på jentekveld og overnatting! Jeg gleder meg så masse for dette har jeg sett fram til i hele dag. Vi jentene har allerede planlagt at vi skal lage taco sammen, spille brettspill, og kanskje se en film. Altså skal vi bare ta det helt chill sammen, hehe.

Uansett, jeg ville tipse dere om at hun som lagde blogg og header designet mitt som jeg har nå, har salg på nettsiden sin! Jeg fikk lov å dele ut koden som gir dere rabatten og den varer helt til 23 november, så jeg anbefaler dere å ta en kikk innom for å se om det er noe dere liker. Ja, design'ene koster litt penger, men med tanke på kvaliteten så er det verdt det, mener nå jeg. Kristine, hun som eier nettsiden, er kjempe flink på å hjelpe deg å sette opp designet på blogg.no, så om dere har noen spørsmål er det bare å kontakte henne.

Hva syns du om design'ene? 

 • 17.11.2017 kl.17:43
 • Tips
 • 6 kommentarer
 • Music on a rainy day

  • 15.09.2017 kl.16:45

  Er det bare meg eller syns dere også at denne uka har gått over så fort? Plutselig sitter jeg her hjemme igjen foran pc skjermen og det er helg. Enda en uke av skoleåret er forbi, og tenk, plutselig så er hele skole året over på et blunk! Nei nei, uansett, selv om helgen kom fort, så følte jeg at skoledagen i dag IKKE gikk fort i det hele tatt. Timene sneglet seg av gårde. For å ikke kjede meg ihjel satt jeg å hørte på litt musikk mens jeg jobbet. Jeg er sånn at når det regner ute så liker jeg å høre på litt triste sanger og det har regnet mye i dag. Det er noe med stemningen av en gråværsdag som gjør at det er perfekt å høre på slik musikk! Syns ikke dere det også? Her er ihvertfall noen av mine favoritt sanger som jeg har hørt på i hele dag:

   

   

  Mine favoritt sanger på en gråværsdag

   Say you won't let go - James Arthur 

  All we know - The Chainsmokers

  ♥ I'm not the only one - Sam Smith 

  ♥ Let it go - James Bay

  You're Beautiful - James Blunt

   

 • 15.09.2017 kl.16:45
 • Tips
 • 8 kommentarer
 • Beauty Ghost Masken

  • 08.06.2017 kl.14:54

  // Innlegg i samarbeid med decrusto 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  Heii dere! 

  For litt siden fikk jeg en spennende pakke i posten fra decrustoDet var nemlig den nye ansiktsmasken deres jeg hadde gledet meg til å prøve siden de først lanserte den. Kanskje dere har lagt merke til at det er den samme masken som de fleste kjente bloggerne har blogget om i det siste? Nå har ihvertfall jeg prøvd den jeg også, så i dette innlegget skal fortelle om min mening om masken.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Den nye masken til decrusto heter Beauty Ghost og er en helt hvit maske som også er en "peel off" maske. Jeg har jo prøvd den svarte "peel off" masken tidligere. Forskjellen på disse to maskene er at Beauty Ghost fjerner ikke hudormer, men er en fuktighetsgivende maske som bidrar til å opprettholde huden frisk og glatt. Denne hvite masken er faktisk den eneste masken i verden med aktivt stabilisert oksygen og er lagd av naturlig ingredienser. Ingen av produktene til decrusto er testet på dyr heller. Om du vil lese mer om selve masken kan du trykke HER


   Da jeg tok på masken la jeg merke til at den var kald mot huden og den var ikke vanskelig å påføre på ansiktet i det hele tatt. En annen forskjell på den svarte "peel off" masken og denne Beauty Ghost masken, er at denne hvite masken skal smøres i hele ansiktet mens den svarte masken skal bare smøres i t-sonen av ansiktet. Så ventet jeg til Beauty Ghost masken hadde tørket helt før jeg dro den av, noe som gikk faktisk veldig fort. Da jeg skulle ta masken av, var den veldig enkel å dra av. Andre masker som jeg har prøvd før har oftest vært litt vond å ta av og noen ganger satt det biter igjen av maskene på ansiktet mitt, men denne hvite masken fra decrusto gikk av med en gang! 
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Etter å ha brukt masken påførte jeg decrusto sin Liposome Facial Cream som gir ekstra fuktighet og lukker porene som nå har blitt renset. Denne kremen kan du bruke både morgen og kveld. Etter å ha brukt disse to produktene kjente jeg at huden min hadde faktisk blitt veldig myk og glatt allerede etter første bruk. Begge disse to passer for alle sammen forresten. Beauty Ghost forebygger nemlig linjer og rynker i ansiktet og lysner og gir en klarere hudtone også! Stilig, ikke sant? Haha 

  Akkurat nå er det 30% avslag på alle produktene til Decrusto! Jeg anbefaler virkelig å prøve disse to produktene, så om du vil kjøpe Beauty Ghost masken kan du trykke HER og Liposome Facial Cream HER. Om du vil kjøpe pakketilbudet med begge to kan du trykker HER

 • 08.06.2017 kl.14:54
 • Tips
 • 2 kommentarer
 • - Music -

  • 07.04.2017 kl.18:58

  Slide - Calvin Harris

  Passionfruit - Drake

  Chained to the rythm - Katy Perrry

  Issues - Julia Michaels 

  Swalla - Jason Derulo

  Believer - Imagine Dragons 
  Bilder er hentet fra pinterest

 • 07.04.2017 kl.18:58
 • Tips
 • 6 kommentarer
 • Favoritt ansiktsmasken min!

  • 31.03.2017 kl.13:37

  //annonse 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

   

  Heii fine dere! 

  I dag ville jeg tipse dere om decrusto black peel off maskJeg har lenge sett på denne masken og vurdert å kjøpe den, men av en eller annen grunn endte jeg opp med å kjøpe en annen "peel off" maske som var fra Jorg Obé siden jeg kom meg aldri rundt til å bestille masken fra decrusto. Det er bare mulig å kjøpe den på nettet så det er ikke så enkelt å bare dra å kjøpe den i en butikk. Likevel har jeg fått prøvd begge maskene (Decrusto sin og Jorg Obé sin) og jeg har funnet favoritten min, nemlig decrusto sin "black peel off mask". Nå sier jeg ikke dette bare fordi jeg har blitt sponset, men helt ærlig er denne en klar vinner ut av de to maskene. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

   

  Masken fungerer akkurat som den skal, altså er den enkel å påføre på huden og like enkel å ta av. Den fjerner både hudormer og urenheter, absorberer overflødig talg og gir en frisk og glatt hud. Vil du lese mer om masken kan du trykke HER. Jeg påførte masken med pekefingeren min og det var ingen problem for meg, men foretrekker dere å bruke noe annet går det greit. Deretter skal man sitte med masken på i cirka 25-30 minutter slik at den tørker helt, så jeg brukte tiden på å se litt på serie imens den var på, hehe. Både "peel off" masken fra decrusto og Jorg Obé stivnet etter tiden hadde gått, men da jeg skulle ta av masken fra decrusto var det utrolig mye enkelere og smertefritt enn den fra Jorg Obé som var kjempe vond å dra av! 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

   

  Denne masken kommer jeg definitivt til å bruke 1-2 ganger i uka for å få renere og mykere hud. Jeg kjente jo at huden min ble veldig myk etter behandlingen. Decrusto selger også en fuktighets givende ansiktskrem som man kan bruke etter man har brukt masken, så den vurderer jeg å kjøpe i fremtiden. Resultatet av behandlingen min med decrusto sin peel off maske ser dere nedenfor, æææsj. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

   

  Har du "decrusto the original black peel off mask"?
   

 • 31.03.2017 kl.13:37
 • Tips
 • 3 kommentarer
 • -My 3 makeup essentials-

  • 21.03.2017 kl.18:06

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

   

  Nå har jeg akkurat lagd middag til familien (spaghetti med kjøttsaus er vel kanskje det eneste jeg vet hvordan man lager, haha) og skal straks spise. Men før det hadde jeg bare lyst til å vise dere 3 av mine favoritt sminke produkter som jeg bruker ofte i hverdagene. Dette er ikke noe sponset innlegg altså, men jeg ville bare anbefale noen produkter som jeg liker veldig godt! Kanskje dere allerede bruker dem? 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  L'oréal Paris - Nude Magique CC cream "Color correcting beautifer" 

  Denne hjelper mot rødhet på huden. Den fungerer med din naturlige hudtone og nøytraliserer røde flekker, så selv om produktet er grønt, blir den hudfarget når du påfører den på hud. Jeg bruker denne alltid før jeg tar på meg foundation og da blir resultatet til slutt veldig fint. Husk på at fargen på denne kan hende ikke passer akkurat din hudtone, så derfor er det lurt å jevne ut fargen med din vanlige foundation. 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Loréal Paris - Infallible mattifying base/primer

  Jeg påfører denne før jeg tar på meg noe som helst sminke. Den hjelper mot oljet/fett hud slik at alt du tar på etterpå sitter fint på. Selve produktet kan virke som at den er veldig fettete, men etter jeg tar å smører inn huden med denne venter jeg litt med å legge på noe sminke. Jeg har ganske fett hud, og denne kjente jeg virkelig hjalp meg! 

     OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  Isa Dora - Color Correcting Concealer 

  Altså, jeg bruker bare "concealer'en" i denne og har ellers ikke brukt de andre tre så mye. Dette ser dere vel kanskje på bildet, haha. Jeg liker fargen på concealer'en og liker å bruke den under øynene mine for da ser jeg litt mer "våken" ut, hvis dere skjønner? 

   

  Bruker dere noen av disse? 

   

 • 21.03.2017 kl.18:06
 • Tips
 • 8 kommentarer
 • Hvordan takle en lang kjøretur?

  • 26.02.2017 kl.12:01

  - Heii søte! 

  Nå er det ikke lenge til vi kjører til Sverige. I følge "google maps" tar det 3 timer og 12 minutter å kjøre dit eller hvis man skal gå til fots, 1 dag og 24 timer, haha. Bil turer er noe av det verste jeg vet, eller, i allefall det å kjøre i mange timer i strekk....Hvordan skal man takle det da? Her er noen av de tingen jeg liker å gjøre for å få tiden til å gå litt fortere i bilen: 

  Processed with VSCO with a5 preset

   

   ​Høre på musikk: Hvem gjør vel ikke det? Jeg har til og med lagd meg en egen spilleliste på spotify som jeg spiller av når jeg skal på en lang biltur. Da tar jeg i øreproppene mine og skrur på lyden for fullt. Av og til kan det hende at jeg plutselig begynner å synge selv om de andre ikke kan høre musikken, hihi. Jepp, det irriterer de andre i bilen, but do I care? Nooooo. 

   Lese en bok: Okeii så jeg leser ikke mens bilen er i bevegelse for da blir jeg fort bilsyk, men må vi stoppe for å vente på ei ferje eller stoppe i det hele tatt under bilturen, bruker jeg å ta fram boka mi å lese. For meg får det tiden til å gå "fort" for da kjeder jeg meg ikke og jeg blir ikke så urolig.

   Bil-leken: Jeg og søsknene mine bruker av og til å ta denne leken når vi alle kjeder oss. Da velger vi en farge hver og så er det om å gjøre å telle så mange biler av den fargen vi har valgt som kjører forbi oss. Altså er fargen "svart" en farge som sikrer mer poeng en kanskje fargen "rød". 

   Se på netflix uten nett: Så dette er ganske nytt innenfor Netflix tror jeg. Det er mulig å laste ned filmer og serier på mobilen slik at man kan se dem når man ikke har nett. Jeg har ikke fått testet ut dette enda, men har prøvd å laste ned en del episoder fra en serie jeg følger med på. Forhåpentligvis funker det!

   Sove: Sist men ikke minst, hvis jeg har prøvd alle de andre punktene ovenfor her, bruker jeg bare å slappe helt av i sete og lukke øynene mine. Uten at jeg en gang tenker over det sovner jeg som regel av og våkner ikke før etter en stund senere.

  Now I'm off to Sweden! Skal prøve å blogge når vi kommer fram, men er ikke sikkert jeg får det til fordi vi kommer fram ganske sent på kvelden. Herregud som jeg gleder meg til å stå i bakkene og bare nyte det fine været! Ha det fint enn så lenge så blogges vi fra Sverige 

 • 26.02.2017 kl.12:01
 • Tips
 • 8 kommentarer
 • Emma tipser - Project 365

  • 13.02.2017 kl.17:57

  Har du lyst til å holde på minnene dine på en enkel måte slik at du kan se hva du har opplevd de siste ukene og månedene? Da har jeg en app for deg! Dette er ikke et annonse innlegg, men jeg hadde bare lyst å vise dere en av mine favoritt apper som jeg bruker hverdag for å holde på minnene mine. Tror jeg har snakket om denne for lenge siden her på bloggen min, but anyway... Appen er en kalender der hvor du kan legge til bilder fra hver dag som går. Da er det enkelt å finne tilbake til en hendelse og å se tilbake på hva du har vært igjennom. Appen heter " project 365"  (fordi det er 365 dager i året, hehe) og er helt gratis å laste ned! Denne hjelper meg virkelig når jeg skal skrive "Uken som gikk" innlegg her på bloggen for det er ofte jeg glemmer hva jeg har gjort iløpet av en lang uke. Har du denne appen? 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

 • 13.02.2017 kl.17:57
 • Tips
 • 12 kommentarer
 • - Music that makes me happy -

  • 04.02.2017 kl.14:27

  Dynamite (feat. Pretty Sister)- Nause 

  Run the world (girls) - Beyoncé

  Give me your love - Sigala 

  Shout out to my ex - Little mix

  Sexual - NEIKED

  Shape of you - Ed Sheeran

      

   

   

   

   

 • 04.02.2017 kl.14:27
 • Tips
 • 6 kommentarer
 • 20 ting du kan blogge om

  • 28.12.2016 kl.13:53

  Det verste jeg vet med å blogge er å sitte forran pc-skjermen å ikke ha noe å blogge om. Jeg sitter der med fingrene på tastaturet og venter på at en idé skal komme til meg. Ofte skjer det at jeg har så veldig lyst til å blogge og skrive flere innlegg, men jeg har ingenting å blogge om! Det er skrevet mange innlegg om tips til hva man kan blogge om fra andre bloggere, og nå er det min tur. Jeg håper dette hjelper dere litt! 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

  20 tips til hva du kan blogge om: 

  - Lag en DIY, steg for steg

  - Dine favoritt bloggere 

  - Skriv en anmeldelse om noe (bok, film, ny matrett, app, osv.)

  - Wishlist/Bucketlist 

  - Dagens outfit eller din favoritt outfit 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  - Hva er du hekta på for tiden?

  -  Ting som irriterer deg 

  - Fortell om ditt/din første... (kyss, kjæledyr, kjæreste, jobb, konsert osv.)

  - Noe flaut som har skjedd med deg

  - Throwback til et minne som er viktig for deg


  Processed with VSCO with acg preset
   

  - Din favoritt matoppskrift

  - Spørsmålsrunde, svar på spørsmål fra leserne

  - Dine favoritt sanger/artister

  - Hold en konkurranse 

  - Room tour, vis leserne dine hvordan soverommet ditt ser ut!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  - Hvilken dårlige vaner har du?

  - Skriv et innlegg om hvorfor du begynte å blogge

  - Fortell om noe som skjedde for ett år siden (i dag)

  - Fortell noe som leserne dine kanskje ikke vet om deg!

  - Sminketips

 • 28.12.2016 kl.13:53
 • Tips
 • 10 kommentarer
 • Design ditt eget deksel

  • 06.07.2016 kl.14:36

  Dette er ikke et annonse innlegg. (Jeg blir ikke betalt for å skrive dette innlegget).

  Jeg leste på bloggen til Henriette Celin (du finner blogger HER) at man kan designe sitt eget deksel på en nettside som heter CaseApp. Jeg syntes dette var utrolig kult, så nå har jeg sittet her en stund og designet deksler og bare hatt det gøy med å se hvordan designene mine hadde sett ut. Vil du prøve å designe deksel, kan du klikke deg inn på nettsiden HER.
   

  Man kan velge blant figurer/utklipp som de har å tilby eller så kan man laste opp personlige bilder. Bildene overfor er bare noe jeg har prøvd ut, haha, men kanskje jeg skal designe et ordentlig deksel som jeg kan kjøpe? Det er jo en super gave å gi til noen hvis man ikke har peilig på hva man skal gi i presang. 

  Har du prøvd å designe deksler på CaseApp før?

 • 06.07.2016 kl.14:36
 • Tips
 • 8 kommentarer
 • Summer song tips

  • 25.06.2016 kl.17:25

  Hei dere!

  Nå som jeg innser at det faktisk er sommerferie, elsker jeg å høre på musikk og så bare synge ut, haha! Jeg irritrer vettet av broren min og resten av familien. Det er kjempe gøy! Når det er sol ute og jeg har på bra musikk, da blir jeg kjempe glad og bare danser for meg selv, hihi. Jeg hadde lyst til å spre gleden med å dele mine favoritt sanger som jeg liker å synge og danse til, med dere! Enjoy! 


  Bildene er hentet fra weheartit
   

   This girl - (Kung Vs. Cookin´On 3 Burners)

   Can´t stop the feeling - Justin Timberlake

   Cake by the ocean - DNCE

   One dance - Drake

   Sax - Fleur East

    White tiger (Marcus Layton Remix) - Izzy Bizu

   

  Har dere noen sanger som dere liker å danse til? I så fall hvilken? 

 • 25.06.2016 kl.17:25
 • Tips
 • 9 kommentarer
 • 5 serier du burde se

  • 19.06.2016 kl.13:00

  ​I sommer kommer det til å være dager der man ikke har så mye å gjøre.  Hvis man er heldig, er det fint vær ute og man kan ligge ute i sola og slappe av. Det man kan gjøre da er å se på serier! I dette innlegget her tenkte jeg å anbefale noen serier som jeg har sett og kanskje du får lyst til å se disse? Kanskje du allerede har sett dem?

  1. Modern Family

  Denne serien har du kanskje hørt om. Serien er en komedieserie som handler om hverdagen til tre forskjellige typer familier som tilsammen utgjør en stor familie. Episodene henger ikke sammen. Med dette mener jeg at man ikke trenger å se de i rekkefølge. Denne serien er en av mine favoritter og får meg til å le hvergang. Føler du deg litt nedenfor en dag, er dette en serie som muntrer deg opp med en gang! 

  Ut av 5 stjerner gir jeg denne serien :     


  2. Arrow

  Liker du Robin hood og kjekke gutter, kommer du til å like denne serien. Denne serien er en "action" serie som handler om en ung billionær som heter Oliver Queen. Etter å ha vært strandet på en øde øy i fem år kommer han seg endelig hjem til Starling City. Utover første sesong i serien får vi se hvordan Oliver Queen blir til en helt ved navn Arrow. Denne serien er veldig spennende og første sesongen synes jeg er veldig bra, men i sesong nummer to, synes jeg det blir litt kjedelig. Likevel er første sesongen verdt å få med seg!

  Ut av 5 stjerner gir jeg denne serien:       - Trenger jeg å si mer? Se på disse to kjekkingene her da! Det beste av alt er at de er i baroverkropp veldig ofte i serien, hihi - 

  3. Orphan Black

  Denne serien er en skrekk- og actionfylt serie. Serien handler om Sarah Manning. En kveld når hun kommer til hjembyen sin blir hun vitne til et selvmord. Damen som tar selvmord ser ut til å være doppelgängeren til Sarah. Sarah tar identiteten til denne damen og i løpet av serien får vi se hvilken konsekvenser hun får fra dette. Jeg personlig er ikke så glad i skrekk filmer og slikt, men denne serien er veldig spennende synes jeg. Seeelv om det noen ganger det kan bli litt for creepy for meg.....

  Ut av 5 stjerner gir jeg denne serien:     


  4. Arrested Development

  Okei. Denne serien er egentlig litt.... veldig, rar. Jeg sier ikke at den ikke er bra, men alle seriene ovenfor er bedre enn denne. Hver av episodene er forskjellige, men de er ikke alltid så morsomme. Det kan jo hende dere mener noe annet da, men ja. Serien handler om en familie der hvor alle i familien er ganske dumme untatt sønnen. Sønnen er en voksen mann som må holde familien sammen fordi de var en gang veldig rike, men nå er de fattige. Faren til sønnen er i fengsel, og sønnen har to brødre som er begge dumme som et brød. Lillebroren bor hjemme hos moren og storebroren til sønnen er en magiker. Det er veldig komplisert egentlig, haha.

  Ut av 5 stjerner gir jeg denne serien:     


  - Prøv å gjett hvem som er den "smarte" sønnen i serien ut ifra bildet -

  5. Orange is the new Black 

  Har du noen gang lurt på hvordan det er å være i fengsel? Denne serien viser deg det. Haha, det er bare tull. Serien er en komedie serie, som handler om Piper Chapman som havner i fengsel for noe hun har gjort da hun var yngre. Hele serien handler om livet innenfor fengselet. Noen ganger kan det bli liiitt ekkelt, fordi, ja. Hvis du har du sett serien skjønner du hva jeg mener... Jeg synes fortsatt serien er bra da og jeg får ikke nok av Ruby Rose, hun er så kjekk, haha! 

  Ut av 5 stjerner gir jeg denne serien:      - Hun i midten er Ruby Rose, se da, du må innrømme at hun er litt kjekk eller hva? - 
   

  Har du noen serier du synes er bra? Jeg er snart ferdig å se "Orange is the new Black" og trenger en ny serie og starte på. Gjerne kom med forslag, så håper jeg dette innlegget hjalp deg litt. Er det noen av disse du vil se nå? 

 • 19.06.2016 kl.13:00
 • Tips
 • 15 kommentarer
 • 3 tips for når man skal holde en presentasjon

  • 23.05.2016 kl.15:50

  Dette er kanskje et litt uvanlig innlegg, men jeg vet at hadde jeg kommet over et slikt innlegg selv, hadde jeg blitt glad for det. Jeg har nevnt det så mange ganger før til dere, men jeg hater å framføre. Det er noe jeg er dårligst på og hadde klart meg fint uten. Utrolig nok, klarer jeg meg fint gjennom hver framføring jeg må holde, så kanskje disse tipsene hjelper deg også? 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 preset

   

  1. Bruk "talkshow" kort

  Trenger man absolutt å bruke manus under en presentasjon, kan man bruke talkshow kort. Det blir så mye styr å ha fullt av papirer i hendene og bla gjennom dem når man står der framme foran publikum. Jeg er ikke trygg nok til å holde en presentasjon uten manus. Derfor lager jeg "talkshow" kort  ut av papp, også limer jeg på manuset mitt. Da jeg hadde spansk presentasjon skulle jeg snakke om Spania, da lagde jeg talkshow kort og limte på flagget til Spania på baksiden av kortene. Jeg fikk faktisk pluss fra læreren for kreativitet! :D

  2. Hold blikk kontakt med læreren

  Det som hjelper meg når jeg må framføre, er å fokusere bare på læreren. Jeg forestiller meg at det er bare jeg og læreren i klasserommet, jeg bryr meg ikke om de andre som sitter å stirrer på meg. Skal man ha 6´er må man jo selfølgelig holde blikk kontakt under hele presentasjonen og bruke hendene (pek på bilder osv.), men det synes jeg er for skummelt... Derfor prøver jeg å se opp fra manus så mye jeg kan, men jeg ser bare på læreren.  

  3. Husk å puste, bare slapp av

  Haha. Dette er vel kanskje bare meg, men når jeg framfører så glemmer jeg av å puste. Jeg blir så nervøs. Eller, jeg puster, men jeg trekker inn så my luft også babler jeg, men så glemmer jeg å puste ut slik at når jeg først puster ut, så høres det ut som jeg er kjempe sliten. Jeg har ikke peiling på hvordan jeg kan slutte med dette enn å bare prøve å være rolig. 


  Hvis du føler at disse punktene ikke hjelpet noe særlig, kan du få et tips ifra pappa. Han brukte alltid å si til meg, "bare lat som at alle sitter i underbuksa, da er det de som skal være flau, ikke du". 

 • 23.05.2016 kl.15:50
 • Tips
 • 2 kommentarer
 • 3 fine fletter å bruke til bunad

  • 14.05.2016 kl.22:06

  På tirsdag er det jo 17. mai og dem fleste av oss her i Brønnøysund går jo med bunad, men hvordan skal man sette opp håret mon tro? Jeg har hørt mange ganger fra blant annet venninner, at det er så kjedelig å ha håret bare rett ned. Det er jo litt kjedelig ja, så derfor skal jeg sette opp håret i år. Jeg hadde tenkt å prøve å sette opp håret i sånn flette krans kanskje. Det er jo så fint! Problemet er bare at jeg sliter med å flette slike fletter på meg selv så jeg skal få tanten min til å gjøre det, hun er så mye flinkere enn meg...Nedenfor finner dere tre videoer av en som heter Missy Sue. Hun er veldig flink på å forklare hvordan man skal flette. Her er noen av favoritt flettene mine: 

   
   
   
  Skal du ha flette til bunaden?
 • 14.05.2016 kl.22:06
 • Tips
 • 6 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no