hits

Oxeye daisy

 • 10.07.2018 kl.18:35


 

- Outfit of the day! -


 

- Daaamn Emma! Back at it again with the crazy hair. -

- Prestekrage shorts'en min 🌼 -

Genser - Noisy May // Shorts - Vero Moda (lenker til nettsteder)

Det er endelig litt ordentlig sommervær her hjemme og det betyr at det passer å gå i shorts! Jeg skrev i innlegget mitt i går at jeg skulle vise fram de nye klessplaggene jeg kjøpte da jeg var i Sandnessjøen for noen dager siden. Ovenfor ser du den ene genseren jeg kjøpte meg. Har akkurat samme genser i lyseblå og elsker plagget så mye at jeg måtte kjøpe en til en i en annen farge, hehe. Det andre jeg kjøpte i Sandnessjøen var en kjole som dere skal få se en annen gang. Skjortsen jeg har på meg i bildene ovenfor er noe jeg kjøpte meg her i Brønnøysund for en stund siden. Men uansett!

Planene i dag er egentlig ikke så store for min del. Kanskje drar jeg å trener senere i kveld om jeg gidder... Jeg var nemlig å trenet i går sammen Martine og Lisen og da trente jeg både stryke og syklet på spinningsykkel! Jeg var ganske stolt av meg selv etterpå ass, haha. Motivasjonen for å trene i dag er derimot ikke like stor, men til mitt forsvar gikk jeg en lang tur med Texas i stad så da fikk jeg utnyttet fin været litt. Ellers i dag har jeg bare solet meg ute på platten, sett på den nye sesongen av, "Jane the Virigin" (elsker den serien, og anbefaler den!!), spist litt is og blogget. Det skjer egentlig ikke noe stort før på torsdagen; da begynner ROOTS festivalen! Jeg gleder meg til å oppleve det, men vet ikke helt hva jeg skal forvente enda. Vi får nå se, og så skal jeg selvfølgelig holde dere oppdatert 

 • 10.07.2018 kl.18:35
 • Outfits
 • 12 kommentarer
 • Fav hoodie - Pepsi genser

  • 06.06.2018 kl.13:18


   


   


   

  IKKE SPONSET - HETTEGENSER HER (ADLINK)
   

  Hola babes! Akkurat nå er jeg hjemme og sitter og ser på "10 most viewed auditions of all time from Britain's Got Talent". Når jeg ikke har noe annet å gjøre liker jeg å se på folk som har mer talent enn meg for da føler jeg meg skikkelig kjedelig og talentløs, hahaha. Neida, men uansett, i dag var første muntlig eksamens trekk på skola. Vi som går tredjeåret på videregående MÅ opp i muntlig eksamen. Det er fire trekk tilsammen: i dag, på fredag og på mandag og tirsdag i neste uke. Det var ikke min tur til å bli trukket opp i dag, men forhåpentligvis blir jeg ikke trukket opp sist fordi det er kjipt å være heeeelt sist når alle andre er ferdige. Jeg krysser fingrene for at jeg kommer opp i engelsk fordi det er det faget jeg har best sjans på å få en god karakter i! 

  Nå til hva innlegget egentlig skal handle om. Jeg kjøpte meg ny hettegenser fra Junkyard for noen dager siden og jeg fikk den i posten i dag. Hvis du er en pepsi-lover sånn som meg så passer denne hettegenseren perfekt til deg. Den er faktisk på salg nå til 40%. Den finnes i både blå og i svart. Om dere har tenkt å kjøpe den så anbefaler jeg å gå ned en størrelse fordi den er veldig stor. Jeg har størrelse M og hettegenseren går nesten helt ned til knærne mine. Skulle kanskje ha byttet den mot en størrelse mindre, men samtidig så er det litt deilig at den er så stor. Jeg har planer om å drikke mye Pepsi-Max med den nye pepsi genseren min, hihi. 

 • 06.06.2018 kl.13:18
 • Outfits
 • 6 kommentarer
 • Yellow Cherry Blossom

  • 02.03.2018 kl.17:25


  Topp Vero Moda

  _________

  Heii og gooood helg alle sammen ♥ Det er så deilig å ha helg nå etter alt styret jeg har vært igjennom denne uken, både glattkjøringskurs og en stor prøve. Ja, jeg hadde politikk prøve i dag og jeg var veldig nervøs for den, men det gikk bra tror jeg. Det gikk bedre enn forventet ihvertfall og jeg stryker ikke... håper jeg. Anyway, nok skolesnakk, senere i kveld skal jeg på jentekveld til Andrea sammen med de andre venninnene mine. Vi skal kanskje se en film hvis ikke vi ender opp med å sitte å skravle hele kveld. Det blir koselig! Forresten, toppen jeg har på meg i disse bildene er den jeg kjøpte meg i Sandnessjøen og snakket om i innlegget HER. Jeg syns den var så fin med de gule blomstene så jeg måtte bare ha den, hihi. Hva syns du om toppen? 
   

   

 • 02.03.2018 kl.17:25
 • Outfits
 • 14 kommentarer
 • nytt i klesskapet

  • 12.02.2018 kl.17:19

  T-skjorte BikBok - Shorts BikBok - Toalettmappe Helly Hansen (kjøpt på XXL)

   

  Hei hei ♥ Nå skal jeg straks spise middag, men først tenkte jeg å dele innkjøpene mine fra Steinkjer-turen med dere! Som jeg i forrige innlegg, så var vi jentene fra løpegruppa på shopping sammen på senteret i Steinkjer. Vi dro dit på lørdagen etter vi hadde hatt vår andre løpeøkt. Det var veldig gøy å få tid til å shoppe litt mens vi var der og det du ser i dette innlegget kjøpte jeg. En liten funfact om meg, jeg samler på "sove-shorts", eller hva det heter. Jeg får ikke nok av slike shorts'er og har maaange i kommoden min her hjemme, hehe. Likevel snappet jeg med meg enda en med roser på fordi den var så søt! Jeg kjøpte også den hvite t-skjorta dere ser nedenfor der det står "I'm looking for my other half..." Haha, følte at den beskrev livet mitt akkurat nå. Neida. Ja, også var jeg også innom XXL for å lete etter morsdagsgave til mamma. Det var der jeg fikk øye på toalettmapper fra Helly Hansen i forskjellige farger. Jeg kjøpte en til mamma i lysegrå og en til meg selv i mørkeblå <3. 

     #bikbok #innkjøp #tskjorte #shorts #roser #steinkjer #klær
   

  Hva syns du om innkjøpene mine?

 • 12.02.2018 kl.17:19
 • Outfits
 • 10 kommentarer
 • Favorite sweater

  • 04.01.2018 kl.12:00

  // Lenke til nettsted

   

   

   

   

  #veromoda #genser #ootd #outfit 

  Genser - Vero Moda HER (samme genser bare i annen farge)

   

  God torsdag dere! Jeg har bare en skoletime igjen nå før jeg får dra hjem, hehe. Det er litt deilig at jeg har fire fritimer på torsdager fordi da føles det ut som om torsdagene alltid går fort og plutselig så er det helg. Jeg hadde to timer med fri i morges så jeg dro ikke på skolen før i ti tiden, og så er jeg ferdig nå snart i ett tiden.

  En liten fun fact: dette innlegget skrev jeg i går, så det er fortidens Emma som har brukt sin tid til å skrive dette innlegget på bloggen. Jeg prøver å være litt i forveien med bloggingen for tiden. Altså, jeg skriver et innlegg som jeg har klart til neste dag slik at jeg slipper å stresse med det. Da har dere noe å lese hverdag! Så langt har jeg greid å skrive innlegg til dagene etterpå, men jeg vet ikke hvor lenge jeg klarer å holde på slik. 

  Uansett, innlegget her handler om favoritt genser min som jeg kjøpte i forrige uke. Jeg kjøpte den da jeg var sammen med lillesøstra mi i Sandnessjøen da jeg måtte til kjeveortopeden. Jeg syntes fargen på genseren var så "knæsj", en skikkelig fin farge som lyser opp liksom. Klærne jeg har er for det meste mørke farger, men da jeg så denne tenkte, jøss denne må jeg ha! Jeg angrer ikke at jeg kjøpte den for den er utrolig myk samtidig som den holder meg varm. 

  Hva syns du om genseren? 

 • 04.01.2018 kl.12:00
 • Outfits
 • 6 kommentarer
 • New in

  • 23.12.2017 kl.18:30

   

   

   

   

   

  Stripete genser - Carlings // Sekk - Kari Traa (kjøpt på Gsport) // T-skjorte - Carlings // Deksel - Glitter // Popsocket - Elkjøp // Pyjamassett - BikBok

  Heii og god lørdagskveld dere! Her kommer et innlegg med bilder av innkjøpene mine fra i går da jeg var i Steinkjer sammen med mamma. Vi to dro som sagt ganske tidlig for å få mest ut av dagen. Mamma var så glad for at jeg gadd å bli med henne. Begge søskene mine ville ikke, så det endte jo opp med å bli en mor-datter tur, noe som var veldig koselig.På veien til Steinkjer stoppet vi innom en bensinstasjon og kjøpte jule CD'er fordi vi ikke har dab radio i bilen. Dermed satt vi å hørte på gamle juleklassikere på repeat hele turen fram og tilbake, haha. Da vi endelig kom fram til byen tror jeg at vi var inne på det store kjøpesenteret i nesten fem timer og handlet gaver til hele familien og oss selv. Det endte jo opp med at vi dro med oss masse handleposer hjem. Vi kan heldigvis endelig si oss ferdig med juleshoppingen og bare glede oss til i morgen!

 • 23.12.2017 kl.18:30
 • Outfits
 • 6 kommentarer
 • Ny vinterjakke

  • 09.12.2017 kl.17:10

   

  Hei igjen dere! Jeg kom faktisk nettopp hjem fra å vært å sett juleshowet "Putti Plutti Pott" sammen med søskenbarna mine. Da jeg var mindre dro jeg sammen med familien min og så den musikalen hvert år, men de siste årene har jeg aldri fått sjansen til å se det. Derfor tenkte jeg at i år kunne det være morsomt å ta med meg Alvilde og Aksel og få litt ekstra julestemning. Foreldrene deres var ihvertfall veldig takknemlig for at jeg giddet å dra dem med meg, haha. Det var veldig koselig da syns jeg!

  // Hi again! I just came home from having seen the christmas show " Putti Plutti Pott" with my cousins. When I was younger I went with my family to see the musical every year, but the past couple of years I have not had the chance to see it. That is why I thought it would be fun to bring Alvilde and Aksel to get a little extra christmas spirit this year. Their parents were at least very grateful that I bothered to drag them with me to the show, haha. I thought it was very fun though!  

   

   

   

  Uansett, se så fin jakke jeg har fått av mamma! Det var en tidlig julegave fra hun fordi jeg trengte en ny vinterjakke i år og den kom i posten for ikke så lenge siden. Mamma kjøpte den da den var på salg på black friday og jeg vil si det var et kupp. Jeg er kjempe fornøyd med den for det er på en måte en slags blanding av bomberjakke og svea jakke. Den er ikke så lang, men ikke for kort heller og så er glidelåsene i gull så de står i stil med klokka mi, hehe! Hva syns du om jakka? ♥

  // Anyway, look at this nice jacket my mom bought me! It was an early christmas gift from her because I needed a new winter jacket this year and it came in the mail not that long ago. Mom bought it when it was on sale on black friday and I would say that was a bargain. I am very happy with it because it is a kind of mix between a bomber jacket and a "svea" jacket. It is not too long and not too short either and the zippers are gold so they match my watch, hehe! What do you think about the jacket? 

   

   

 • 09.12.2017 kl.17:10
 • Outfits
 • 2 kommentarer
 • Red & Black

  • 04.12.2017 kl.17:36

   

  Kjolen finner du HER (annonselenke)

   

  Hei hei! Her kommer det innlegget jeg har lovet å legge ut, bilder av julekjolene mine! Jeg skrev et innlegg for en liten stund siden om at jeg hadde kjøpt meg nye sko fra Nelly og nevnte også at jeg skulle legge ut bilder av de to kjolene jeg hadde bestilt. Om du ikke har sett de skoene som jeg har tenkt å ha på i julen kan du trykke HER. ♥ Uansett, jeg ble veldig fornøyd med begge disse to. Den røde er perfekt til å ha på når jeg skal i julebord sammen med russen eller spise middag sammen med mormor og morfar i julen. Hvert år lager mormor og morfar en svær julemiddag og inviterer hele familien. Da må man selvfølgelig pynte seg litt, hehe. Den svarte kjolen nedenfor har jeg tenkt å ha på når jeg skal på nyttårsball som russen skal arrangere om ikke så altfor lenge. Jeg skal selvsagt også ordne håret mitt og kanskje finne noen fine "accessories" å ha på når jeg skal bruke disse kjolene. I tillegg så er den svarte kjolen liiitt lang for meg, så jeg må få enten mormor eller mamma til å fikse den for meg om det er mulig. Jaja, alt ordner seg til slutt håper jeg...

  Hva syns du om kjolene da? 

   

   

  Kjolen finner du HER (annonselenke)

 • 04.12.2017 kl.17:36
 • Outfits
 • 8 kommentarer
 • A new pair of shoes

  • 30.11.2017 kl.18:31

  Skoene finner du HER

  Se på disse fine skoene jeg kjøpte meg fra Nelly da! Jeg fikk de i posten i dag sammen med tre andre kjoler jeg hadde bestilt. Uheldigvis så passet ikke den ene kjolen jeg hadde kjøpt så den skal returneres i morgen. Likevel har jeg tenkt å vise dere de to andre kjolene, så det blir sikkert et innlegg i nærmeste framtid. Det er bare å følge med på bloggen! Uansett, skoene var som sagt veldig fine. Jeg hadde først tenkt å bestille dem i min vanlige sko størrelse, men jeg er glad jeg kjøpte en størrelse større. Det var flere som hadde kommentert at de var små i størrelsen, så om du skal ha akkurat disse skoene, gå en størrelse opp. Nå skal jeg snart spise pizza sammen med resten av familien min og deretter bærer det rett på trening. Jeg ønsker dere en fin kveld videre!

 • 30.11.2017 kl.18:31
 • Outfits
 • 10 kommentarer
 • Dinner outfit

  • 14.08.2017 kl.12:30

  Kjole - Urban Outfitters Sekk- Fjällräven

   

  Her kommer innlegget som jeg ikke fikk tid til å legge ut i går. Dette er outfitten som jeg hadde på meg da vi gikk å spiste middag på hotellet. Både sekken og kjolen kjøpte jeg tidligere i sommer da jeg var på reise med venninnen min. Uansett, da vi var å spiste middag i går hadde vi morsom underholdning. For eksempel så var det en gruppe unge mennesker som sang sanger fra forskjellige årstall. Opptredenen var kalt "back in time" også var bilen fra "back to the future" filmen, i bakgrunnen, haha.

  Før det var jeg og family´en å badet på badeland der Ingrid tvinget meg på en av vannskliene... Jeg har bare så utrolig dårlige minner fra en gang da jeg og lillebroren min tok en vannsklie sammen. Long story short, så fikk jeg tanna hans i kneet. Blood everywhere. Har fortsatt arr etter den gangen. Nei, men det gikk bra i går da jeg tok vannsklien, for uten om at jeg snurret rundt undervann og trodde jeg skulle drukne... Neiiida jeg overdriver, haha, men jeg og vannsklier er ikke bestevenner. 

   

 • 14.08.2017 kl.12:30
 • Outfits
 • 12 kommentarer
 • Miss selfridge

  • 15.06.2017 kl.15:27

  Miss Selfridge: Kjole - HER // Smykke - HER

  Hei hei! 

  I forrige uke kom denne fine kjolen hjem til meg fra Zalando. Det er fra merket Miss Selfridge og er i veldig god kvalitet, men det eneste er at den er litt stram over brystet. Kjolen passet meg heldigvis, så jeg slapp å sende den tilbake. Jeg har forresten størrelse M. Lengden på kjolen er grei, rett over kne' høyde som dere ser på bildene. Jeg kjøpte også det søte smykket jeg har på meg. Jeg som trodde choker'en var et stort bånd med perler, ble overrasket da jeg fant ut at det er mange små lenker som utgjør smykket, om dere skjønner hva jeg mener, haha. Men altså, jeg syns fortsatt at smykket er veldig fint. Denne kommer selvfølgelig til å bli brukt mye i sommer når jeg skal ut å reise <3

  // Last week this nice dress came in the mail from "Zalando". It's from the brand Miss Selfridge and it's in very good quality, but the only problem is that the dress is a little tight over the chest. Luckily it fit me though, so I didn't have to send it back. By the way, I bought the dress in size M. The length of the dress is okay, right over the knee length like you can see in the pictures. I also bought the cute necklace that I have on. I thought the choker was a big ribbon of pearls, but it turned out that the necklace is made up of many small chains of pearls, if you know what I mean, haha. But really, I still think the chocker is nice. This dress will of course be used alot this summer when I'm going to travel <3 

 • 15.06.2017 kl.15:27
 • Outfits
 • 4 kommentarer
 • 030517 - Navy Blue

  • 03.05.2017 kl.17:21
  Jakke - Gina Tricot // Genser - BikBok // Bukse - Dr. Denim // Sko - Go' foten 

  Heyyy, akkurat nå holder jeg på å spise litt mat før jeg skal dra å se på søskene mine som skal være med i konsert som skolen arrangerer senere i kveld. Dagen i dag har vært kjempe lang og kjedelig og det var utrolig tungt å stå opp i morges. Selve skoledagen føltes ut som den aldri kom til å ta slutt. Nå for tiden er det mye som skjer på skolen før eksamener skal tas i slutten av mai og i juni. Jeg stresser sånn for to presentasjoner som jeg må ha i morgen, ahh... Jeg hater framføringer! Håper bare dagen i morgen går over fort, så blir det helg igjen og da kan jeg slappe litt av før matte heldagsprøve i neste uke. Det sykeste er at vi får vite om vi kommer opp i skriftlig eksamen allerede neste fredag, om ei uke. Tiden går jo så utrolig fort, jesus. Nei, jeg må stresse videre dere, vi snakkes! 

 • 03.05.2017 kl.17:21
 • Outfits
 • 18 kommentarer
 • 240417 - Cowgirl vibe

  • 24.04.2017 kl.16:14

  Jakke - Zappa Topp - Cubus Bukse - Bikbok
   

  Go' mandag dere! 

  Hvordan har din dag vært så langt? For meg var det utrolig tungt å stå opp til skolen i morges, jeg klarte liksom ikke helt å åpne øynene og jeg har gått å gjespet helt siden da... Jeg har hatt en mindre enn OK dag i dag vil jeg si, huff jeg har hatt så kjempe vondt i hodet og timene på skolen var så kjedelig altså. Nå har jeg i hvertfall tatt en Ibux og krysser fingrene for at hodepinen går over snart.

  Uansett! Istad var jeg å tok noen bilder av outfiten jeg hadde på meg i dag som du ser over her. Jakka som jeg har på meg minner meg faktisk litt om en slags cowboy/girl jakke, haha. Siden jeg har bodd i selveste cowboy staten, Texas, så passet jo denne jakka perfekt for meg, hihi. Eller hva synes du? 

   

 • 24.04.2017 kl.16:14
 • Outfits
 • 12 kommentarer
 • - Treats from Nelly -

  • 21.02.2017 kl.19:02

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  Jakke - HER / Hårstrikk (scrunchie) - HER


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  Hettegenser - HER / Bukse - HER

 • 21.02.2017 kl.19:02
 • Outfits
 • 14 kommentarer
 • - The roses -

  • 09.02.2017 kl.16:07

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

  Jakke - Gina Tricot // Topp - BIKBOK // Bukse - HER (annonselenke) // Klokke - Daniel Wellington

   

  Hello again peeps! 

  Siden det var så fint vær ute istad dro jeg med meg lillebroren min ut for å ta noen bilder av outfit'en jeg hadde på meg idag på skolen. Det er ikke lett å få han med ut for å ta bilder så jeg måtte bestikke han litt, haha. Ja, heldigvis er skoledagene min litt kortere på torsdager enn resten av ukedagene. Jeg sluttet klokka kvart over ett i dag og gikk hjem i det fine været sammen med Signe. Hva skulle jeg ha gjort uten fritimer? Jeg tror virkelig ikke jeg hadde overlevd de lange dagene.... Nå snart skal mamma lage middag (tror det blir hamburger mmm) også skal jeg på løpetrening senere i kveld. Jeg har ikke så mye annet spennende å fortelle fra dagen min egentlig. Det er jo ingenting spesielt som skjer fram til vinterferien, bare masse prøver... Men i vinterferien, da skal jeg til Hemavan! Det gleder jeg meg så mye til, fy søren! Anyways, håper dere har en ellers fin torsdag videre, vi blogges 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

   

 • 09.02.2017 kl.16:07
 • Outfits
 • 12 kommentarer
 • Halloween dress

  • 11.10.2016 kl.18:28

  Heii dere! Jeg gleder meg så utrolig masse til Oslo turen som er nå til helga. Jeg å venninnene mine klarer ikke å slutte å bable om hva vi skal gjøre, hvilke filmer vi skal se på kino, hva vi skal spise og osv. Uansett, Halloween er rett rundt hjørnet og jeg har allerede funnet hva jeg skal kle meg ut som og hva jeg skal ha på meg. Jeg har tenkt å kle meg ut som en spøkelse/zombie, haha. Dere får se når halloween kommer!

  Jeg bestilte en hvit kjole for bare noen dager siden og jeg fikk den i posten i dag! Ja, jeg vet kjolen ser ganske stor ut over brystet liksom, og det er den altså, men mamma skulle sy den inn for meg. Jeg ble iallefall fornøyd med den!  Jeg har allerede outfit'en klar så nå er det bare parykk, sminke og fargekontaktlinser som står igjen. Hva skal dere kle dere ut som på Halloween? 🎃

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 11.10.2016 kl.18:28
 • Outfits
 • 1 kommentar
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no