hits

Get to know me - summer edition

 • 12.07.2018 kl.11:37


 

🌭 Favoritt sommer middagsrett: Familien og jeg har spist en del pølser i det siste. Vi har grillet dem på bål og så nyttet vi dem i det fine været vi har hatt. Dermed må nok pølser med brød bli favoritt sommer middagsretten min, selv om det finnes veldig mye annet godt. 

🍦 Favoritt is: Jeg elsker "Diplom-is" sin Royal Trippel is. Det er fløteis med vaniljesmak som er dyppet lagvis med sjokotrekk, karamell og melkesjokolade. MMMM. Jeg sikler bare ved tanken på en, selv om jeg spiste en i går.....

🍫 Favoritt dessert: S'mooooores. I love 'em. They so good. Smeltet sjokolade opp på marshmallows klemt mellom to kjeks!!!

🎵 Favoritt sommersang: Hmm. Jeg har hørt mye på "Disco Demolition 2018 (Stabekk Anthem)" i det siste. Ja, det er en russesang, men damn det er en stilig sang! Russekullet mitt spilte den sangen over høytaleren på 17. mai da vi sto i rundkjøringa og så på at 17. mai toget gikk forbi. Sangen minner meg altså om ferie, fint vær og gode venner. 

📚 Favoritt bok: Jeg har faktisk lest en del bøker allerede i sommer og de som kjenner meg tar det ikke som noen stor overraskelse. Jeg elsker å lese bøker når jeg først finner noe interessant å lese! Boka som har blitt min favoritt er "Still Me" av Jojo Moyes. Det er en veldig søt kjærlighetshistorie som er en etterfølger av boka "Me Before You". 

📽️ Favoritt serie: Jeg har sett mye på "Jane the Virgin" i det siste. Det er en veldig morsom og romantisk serie og en av hovedkarakterene er utrolig kjekk, æææææh. Dere må se den!

☀️ Favoritt parfyme: Dette har jeg jo laget et eget innlegg om HER. Jeg tipset om min favoritt sommer parfyme! 

💍 Favoritt sommer accessories: Øredobbene jeg har på meg i bildet ovenfor, så kalte "hoop earrings". Jeg syns jeg får litt sånn 80-talls vibe av dem og føler meg veldig søt med dem på, hihi. Et annet tilbehør jeg er veldig glad i er den lille Adidas-sekken min. Jeg har ikke lagt ut bilde av den her på bloggen enda, men jeg skal gjøre det snart.

😍 Noe jeg gleder meg til senere i sommer: Først skal jeg på ROOTS festivalen selvfølgelig (konsertene begynner faktisk allerede i kveld, hihi). Jeg skal nyte god musikk sammen venninnene mine i hele tre dager! Deretter, på søndagen, skal jeg til Oslo sammen med family'en. Da skal vi blant annet til Tusenfryd, wiiiii. Så skal jeg flytte til Toten på slutten av sommeren; enda en spennede opplevelse!

 

Hva syns dere om innlegget mitt? 

 • 12.07.2018 kl.11:37
 • Personlig
 • 12 kommentarer
 • Jeg har lappen!

  • 19.04.2018 kl.19:17

   

  Jeg fikk lappen i dag!! Endelig var det min tur til å kjøre opp og jeg var så utrolig nervøs...I morges klokka 09:30 hadde jeg en liten kjøretime med kjørelæreren min hvor vi gikk over et par ting sammen før jeg skulle ha den ordentlige prøven. Da jeg endelig satt i bilen med han jeg skulle gjennomføre oppkjøringen med, kjente jeg bare at hjertet mitt dunket så fort! Før jeg kunne begynne å kjøre fikk jeg et spørsmål som jeg måtte svare på. Det handlet om hjulene på bilen og at jeg skulle studere vognkortet og sånt. Heldigvis klarte jeg å svare riktig på det, hehe.

  Så kjørte jeg litt overalt i byen og ut på landevei. Det var et tidspunkt hvor jeg trodde at jeg hadde strøket på prøven fordi da jeg skulle vike for noen biler stoppet motoren og jeg fikk ikke bilen til å starte igjen. Da fikk jeg panikk altså for det virket som om jeg hadde kvelt bilen og jeg kjørte jo med automat bil! Etter det som føltes ut som en evighet fikk jeg bilen til å starte igjen da og fra det tidspunktet tenkte jeg bare "shit shit shit, nå har jeg strøket". 

  Tilslutt var vi tilbake på parkeringsplassen på statens vegvesen og det var der jeg fikk vite at jeg hadde bestått! Mannen som hadde fulgt med på kjøringen min tok meg i hånden og sa "gratulerer du har bestått!". Jeg skjønte først ikke hva det var som hadde skjedd, men da jeg fikk det midlertidige beviset mitt klarte jeg ikke slutte å smile, hihi. Nå har jeg kjørt litt overalt i byen alene. Det er så rart å ikke ha en voksen ved siden av meg mens jeg kjører, men det er også så deilig å endelig ha lappen, nå kan jeg kjøre hvor som helst når jeg vil! 

   


   

  Akkurat nå holder jeg en konkurranse på bloggen min hvor du kan vinne et gavekort. Sjekk ut konkurransen HER og meld deg på da vel! ♥

 • 19.04.2018 kl.19:17
 • Personlig
 • 24 kommentarer
 • Kveldene mine

  • 14.03.2018 kl.21:20

  Jeg fikk denne ideen fra Sophie Elise

  Litt gammelt bilde dette her...Det er fra da jeg hadde rom oppe på loftet! 

  Når legger du deg om kvelden?

  Jeg bruker å legge meg ganske sent, oftest blir klokka 23 før jeg ligger i senga og sover liksom. Egentlig burde jeg legge meg tidligere for jeg er alltid så trøtt om morgenene. 

  Hva er det siste du gjør på kvelden?

  - Det ender ofte opp med at det siste jeg gjør på kvelden er å ligge i senga å sjekke alle mine sosiale medier. Av og til liker jeg også å lese en god bok, men da ender det med at jeg ikke klarer å legge fra meg boka fordi jeg blir så revet med i fortellingen som igjen fører til at jeg legger meg ganske sent. Haha, jeg legger meg ikke før jeg må altså.

  Hvor lang tid bruker du på badet hver kveld?

  - Laaang tid. Jeg går bare å daffer rundt på badet mens jeg ser på Youtube-videoer og vasker ansiktet og pusser tennene. Som jeg sa ovenfor så legger jeg meg ikke før veldig sent og det er også på grunn av at jeg drøyer ut tiden på badet :PP

   

  Enda et gammelt bilde. Dette er fra badet i det gamle huset mitt i USA!

  Er kveldsmat viktig? 

  - Det kommer ann på hvor sulten jeg er på kvelden, men som regel spiser jeg en brødskive før jeg går å legger meg.

  Har du noen kveldsrutiner?

  - Jeg har en liten rutine der jeg spiser kveldsmat før jeg går på badet. Der bruker jeg å dusje hvis jeg har vært på trening. Jeg pusser selvfølgelig tennene mine også og deretter tar jeg av kontaktlinsene mine før jeg skifter til nattøy.

  Hvordan ser en perfekt kveld ut?

  Min perfekte kveld tilbringes med familien min eller gode venninner hvor vi spiser kebabpizza fra Milano og ser film, sladrer med hverandre eller spiller brettspill. Ja, også må man selvfølgelig ha pepsimax og små godt ved siden av, hihi.

   


  Hvilken rutiner har du på kvelden?

 • 14.03.2018 kl.21:20
 • Personlig
 • 16 kommentarer
 • Mine favoritt kvinner

  • 08.03.2018 kl.19:11


   


   


   

  Gratulerer med kvinnedagen dere! For å feire dagen hadde jeg lyst til å publisere dette innlegget med bilder av de kvinnene jeg har i mitt liv som jeg setter så utrolig stor pris på. Dagen i dag er jo viktig fordi den er et symbol på kvinner sine rettigheter. Jeg så en veldig bra video istad som viste bilder av sterke kvinner i viktige posisjoner. Når mennene i bildene ble redigert bort var det overraskende hvor stor kontrasten var. Da kom det tydelig frem hvor få kvinner som egentlig har slike posisjoner i samfunnet. Du kan se videoen HER. - Uansett, jeg skal snart på gruppetrening og trene styrke sammen med en av mine favoritt kvinner, Martine, så jeg må ordne meg til det nå ♥ Jeg ønsker dere en fin kveld videre så snakkes vi! 

 • 08.03.2018 kl.19:11
 • Personlig
 • 12 kommentarer
 • 18 ting jeg har lært på mine 18 år

  • 06.03.2018 kl.12:00

   

  1. Presentasjoner - Selv om presentasjoner er nervevrakende så kommer man seg alltid gjennom det, selv om man tror man skal dø. Man tenker det verste før man skal opp foran klassen eller en lærer og holde et foredrag, men det går bra! Jeg har også lært at hvis jeg snakker om et tema jeg er veldig interessert i, så er jeg mindre nervøs. 

  2. Mobil - Ja, jeg kan ærlig innrømme at jeg kanskje er litt for avhengig av mobilen min. Det er ikke bra... Det er andre ting man kan prioritere en sosiale medier hele tiden, for eksempel å lese en god bok eller trene. 

  3. Trening - Det er enklere å trene om man finner noe man liker å gjøre. Jeg gleder meg til hver zumba time på treningsstudio, for eksempel. Man burde ikke tvinge seg selv til noe man syns er kjempe kjedelig. Da blir man bare umotivert. 

  4. Kjæreste - Man trenger absolutt ikke stresse med å finne seg kjæreste. Heller bruk tiden på å "finn seg selv" og bare ha det gøy som singel. Plutselig en dag så kommer det en kjekkas som kaprer hjertet ditt! Da er man kanskje klar for å ha kjæreste. 

  5. Hund - Jeg maste i maaange år før vi fikk hunden vår, Texas. Jeg sa flere ganger at jeg kom til å ta på meg alt ansvaret og gå turer med hunden hverdag om jeg fikk en. Nå, nesten ti år senere så kan jeg si at det er VELDIG mye ansvar å eie en hund. Jeg angrer ikke på at vi fikk Texas, men om jeg hadde bestemt i dag, hadde jeg nok sagt nei til å få hund med tanke på at jeg skal flytte hjemmefra snart. 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 preset

   

  6. Interesser - Om du har noe du liker å holde på med, fortsett med det! Ikke la deg stoppe av hva du tror andre mennesker kommer til å tro om deg. Jeg har hatt denne bloggen i to år og tenker fortsatt hverdag på hva andre som leser innleggene mine syns om meg. Likevel så er jeg så glad i blogging at jeg fortsetter med det fordi jeg interesserer meg for det.

  7. Lekser - Jeg gjør leksene mine mye mer effektivt og nøye når jeg sitter på skolen enn når jeg gjør dem hjemme i sofaen. Når jeg har masse lekser, velger jeg ofte å bruke fritimene mine med å sitte på skolen å arbeide for å bare bli ferdig med alt sammen.

  8. Frokost - Selv om jeg ikke er så flink å spise frokost på morgenene prøver jeg ihvertfall å få litt mat i meg ( eller kanskje bare et glass med appelsinjuice) før jeg drar på skolen. Da har jeg nok energi til lunsjtiden og slipper å starte dagen med en tom mage og null energi. 

  9. Tidsnok - Jeg blir ofte ertet for at jeg stresser med tiden. Med det mener jeg at jeg bruker å komme tidlig til avtaler, treninger og skoletimer, for eksempel. Jeg liker å ha god tid, okei. Det er bedre å ha for god tid enn for dårlig tid mener nå jeg! 

  10. Åpen - Vær åpen om følelsene dine med en god venn eller foreldrene dine. Jeg har hele tiden snakket med mamma om alt som har plaget meg, alt jeg tenker på eller trenger hjelp med for jeg vet at hun er der for meg når jeg trenger hun. Det har gjort at jeg og mamma har et veldig fint forhold og vi stoler 110% på hverandre. 

   

   

  11. Flau - Det verste jeg vet er å bli flau for da hender det ofte at jeg blir veldig rød i fjeset som gjør igjen at jeg blir enda mer flau, men det er naturlig for alle sammen. En dum hendelse som skjer kommer ikke til å være husket for alltid...forhåpentligvis, haha. 

  12. Snill - Vær snill og hyggelig mot andre fordi da blir man bedre likt med en gang. Det hjelper absolutt ikke å være frekk, fortelle løgn, utestenge eller baksnakke andre, for at spesielle personer skal like deg. Det setter deg i et dårlig lys. 

  13. Produktiv - Det er ikke vits i å sette av ting man vet burde bli gjort. Dette handler om lekser eller viktige telefonsamtaler for eksempel. Jeg vet at det er så mye bedre å bare "bli ferdig med det" så slipper man å stresse så mye med det! 

  14. Bøker - Jeg oppfordrer alle sammen til å lese bøker. Det er en helt annen verden enn å se på film eller youtube-videoer. Når noen spør meg hvorfor jeg gidder å lese, så er det rett og slett fordi jeg syns det er så utrolig spennende. Det finns så mange forskjellige historier man kan utforske. Akkurat nå holder jeg på å lese Harry Potter, og det er en helt utrolig magisk (hehe) opplevelse. 

  15. Komfortsonen - Tør å gjør ting som er litt skummelt. Om det er å dra på en stor bergogdalbane eller kanskje bare å snakke med nye mennesker, gjør det om du kjenner at du har lyst! Ikke la deg stoppe av frykt, tør å gjør nye ting for det skaper masse minner som man husker i lang tid etterpå. 

   

   

  16. Unnskyld - Si unnskyld. Når du vet at du har gjort noe dumt som kanskje har såret noen, si unnskyld. Det er et sterkt ord og betyr mye fordi det viser andre at du vet selv at du har gjort noe galt og at du tør å være sårbar. 

  17. Penger - Tenk over hva man bruker pengene sine på. Er det så viktig å kjøpe den søte notatboka du så på "søstrene grene" eller den ene kjolen som er litt fin fra Nelly.com? Hvorfor ikke spare pengene og så kjøpe noe man virkelig har lyst på som for eksempel et dyrt kamera eller kanskje en ny mobil. 

  18. Deg - Tilslutt, elsk deg selv for den du er. Ikke alle er perfekte, noe dere sikkert har hørt mange ganger før. Bare vær deg selv så skal du se at man blir så mye mer glad og lykkelig! 

 • 06.03.2018 kl.12:00
 • Personlig
 • 12 kommentarer
 • Bli kjent med meg

  • 26.02.2018 kl.10:00

  Denne ideén fikk jeg fra Sofie Nilsen. Sjekk ut innlegget hennes HER.

  Heii dere! En kjapp oppdatering før selve innlegget. Jeg sitter sikkert fortsatt på hurtigbåten på vei til Sandnessjøen når dette innlegget publiseres. Jeg må ditt for å styre med tannreguleringen min... Uansett, jeg tenkte det kunne være gøy for dere om jeg svarte på noen personlige spørsmål for da kan dere bli litt bedre kjent med meg. Så, mens jeg sitter i tannlegestolen kan dere kose dere med dette innlegget. Enjoy!

   

   

  Hvor er du født?

  Jeg er født i New York i USA. Litt stilig å tenke på at jeg har amerikansk statsborger skap OG norsk statsborgerskap.

  Hvor ser du deg selv om 5 år?

  Om 5 år er jeg 23 år gammel. Da bor jeg sikkert i Norge en plass og studerer kanskje et eller annet, kanskje psykologi? Jeg har en liten mistanke om at jeg kommer til å bo i Oslo fordi der har vi en leilighet jeg kan bo i, men jeg vet ikke altså. Plutselig finner jeg ut at jeg vil bo et annet sted enn i Tigerstaden. 

  Hvor mange søsken har du?

  Jeg har to søsken. En lillebror som heter Ole og en lillesøster som heter Ingrid. 

  Hva er yndlingsfargen din?

  Blå er min favoritt farge! Alle nyanser av blått er veldig fint syns jeg. 

  Hva gjør deg glad?

  Jeg har faktisk skrevet et innlegg om 100 ting som gjør meg glad. Vil du lese det innlegget kan du trykke HER

  Har du noe spesielt du vil kalle barnet ditt?

  Om jeg får en gutt vil jeg oppkalle han etter faren min, Håvard. Om jeg får en jente vil jeg oppkalle hun etter farmor og mormor tror jeg, altså Ella Margrete. Jeg liker når en person er oppkalt etter noen i familien, da blir det ekstra personlig syns jeg. 

  Hvor høy er du?

  Jeg er 164 cm. Det er det det står i passet mitt ihvertfall. Jeg er både en av de laveste i klassen og i jentegjengen så det hadde ikke gjort meg noe å bli litt høyere...Fordelen med å være lav er å få gå med høye hæler da, haha.

  Hva er skostørrelsen din?

  For å være så lav så har jeg faktisk ganske store føtter. Jeg bruker faktisk skostørrelse 39-40! 

  Kan du beskrive deg selv med 5 ord?

  Omsorgsfull. Entusiastisk. Kreativ. Blid. Effektiv.

  Har du noen uvaner?

  Jeg har en uvane med å "knekke" fingrene mine, eller hva det heter. Jeg har også en uvane med å sjekke mobilen min ofte fordi jeg er redd for at jeg har fått viktige meldinger jeg må svare på og også for å holde snapstreaken med venner på snapchat da! Haha jeg tuller.

  Har du noen tatoveringer/piercinger?

  Jeg har en tatovering som er av Texas staten, men vil ha flere! Jeg har tenkt litt på å ta tatovering av en hund fotavtrykk som skal symbolisere hunden jeg har når, eller kanskje signaturen til pappa som et minne om han. Piercinger derimot har jeg fire av, hvis hull i ørene teller? Jeg har et hull på venstre øre og tre hull på høyre, men det ene har grodd igjen :((

  ____________

  Hva syns du om innlegget? Er det kanskje noe annet du lurer på?

 • 26.02.2018 kl.10:00
 • Personlig
 • 12 kommentarer
 • 100 ting som gjør meg glad

  • 22.02.2018 kl.17:00

  Denne ideén fikk jeg fra Ida Wulff. Sjekk ut innlegget hennes HER.

   

  Snille kommentarer på bloggen min. Jimmy Fallon. Sjokolade. Ny episode av favoritt serien min. Lasagne. En god bok. Venninnene mine. Reise med fly. Å stå slalåm. Zumba. God musikk. Å få pakke i posten. En god klem. Når bildene jeg tar blir bra. Å få massasje. Kebabpizza fra Milano restauranten i Brønnøysund. Gode karakterer. Hunden min. Mamma. Nye klær.

  Et mykt teppe. Å reise bort fra Brønnøysund. Chocolate chip cookies. Sommer. Å få huset til meg selv. Roadtrip med jentegjengen. Danse. Spille brettspill. Dra på kino. Pepsi Max. USA. Å høre noen snakke amerikansk. En god vits. Brownies. Filmkveld sammen med venninner. Rolig løpetur i fint vær. En varm dusj. Å holde orden i almanakken min. Fine blomster. Smågodt. 

  Å vinne på skraplodd. Dra med zipline. Romantiske filmer. Jordbær smoothie. Nye sko. Times Square i New York. Hotell buffeér. Starbucks. "The Office". Et ryddig soverom. Møte familievennene våre fra USA. Skiturer. Å være i Drevvatne. Lage bål og grille pølser og s'mores. Å kjøpe ny telefon. Å se rådyr i hagen. Dra på konsert. Å finne ekstra kontaktlinser når jeg tror jeg har gått tom. Reise med tog. Å gi noen en gave.

  Være kreativ. Vite at de jeg bryr meg om, bryr seg om meg. Spille høy musikk i bilen. Ha en ryddig blogg. Kinderegg. Slektstreff. Tivoli. Spise is når det er varmt ute. 17 Mai. Å ha på bunaden. Øvelseskjøre med mamma. Feire bursdag. Å få gave. Ferie. Gå på skøyter. Fjelltur. Å bade i badebasseng. Spille "mario kart". Dra på restaurant. Grandiosa pizza.

  Når badegulvet har varme i seg. Capri sonne. Alene tid. Jul. Å se gamle bilder av meg og pappa. Besøke besteforeldrene mine. Kjøpe ny sminke/parfyme. Oslo. Festival. Å ha fritimer på skolen. Når håret mitt ser fint ut. Besøke familien i Bodø. Lære nye sanger på piano. Lage hjemmelaget pizza. Trondheim. Eurovision. Lese andre blogger. Besøke nye land. Fargelegge. Planlegge reiser/ferier.

   

   

  Hva er det som gjør deg glad?

 • 22.02.2018 kl.17:00
 • Personlig
 • 12 kommentarer
 • Folkehøgskolen jeg har valgt

  • 21.02.2018 kl.11:11

   

  Jeg har endelig bestemt meg for hvilken folkehøgskole jeg vil til! Nå vet jeg hvor jeg skal til neste år om ikke jeg plutselig ombestemmer meg. Jeg var veldig usikker for hva jeg ville bruke et helt år på, men jeg visste at jeg ville holde på med noe innenfor psykologi eller fotografi. Å ha fotografi som hovedlinje kan bli ganske kjedelig tenkte jeg. Heldigvis hadde mange av de forskjellige skolene fotografi som valgfag så da var det mulighet til å studere det samtidig som man holdt på med noe annet.

  OK, men hvordan skole har du valgt Emma? Jo. Jeg har bestemt meg for å gå på...... Toten folkehøgskole på linja deres som heter "Psykologi Pedagogikk Afrika"! Skolen ligger i en plass som heter Lena i Oppland. Grunnen til at jeg valgte denne skolen var jo mest på grunn av den psykologi linja, men også med tanke på hvor nært det ligger Oslo. Da har jeg mulighet til å reise dit når jeg vil det og kan bo i leiligheten vi eier der.

  Jeg kjenner at jeg gleder meg til å flytte vekk fra Brønnøysund og få møte helt nye mennesker til høsten. Det blir spennende å se hvordan det skal gå å flytte hjemme fra og klare meg på egenhånd. Jeg blir jo ikke helt alene, men alene nok til at jeg må passe på meg selv og vaske mine egne klær...Jeg kommer sikkert til å klare meg fint, men enn så lenge skal mamma få fortsette å vaske klærne mine, haha. NeidaHva er dine planer til neste år? 

 • 21.02.2018 kl.11:11
 • Personlig
 • 14 kommentarer
 • My bucket list

  • 23.01.2018 kl.12:00

   

  I løpet av livet vil jeg: 

  - Disney World i Orlando, Florida

  - Harry Potter verden i London, England

  - Se "live" opptak av Jimmy Fallon i New York

  - Hoppe i fallskjerm

  - Safari i Afrika 

  - Roadtrip i USA

  - Reise med varmluftsballong

  - Ri på en kamel

  - Kjøpe en leilighet

  - Ta bil sertifikatet (billappen)

  - Kjøpe egen bil

  - Dra til en spåkone

  - Reise med helikopter

  - Klappe en tam løveunge

  - Ta venninnegjengen med til Texas, USA

  - Klatre opp preikestolen

  - Dra på Coachella Festivalen 

  - Reise på backpacker tur 

  - Lære å surfe 

  - Møte en elefant på nært hold

   

  Ting jeg har gjort så langt: 

  - Bo i USA

  - Ta en tatovering

  Dra med zipline

  - Besøke Korea og Japan

  - Møte en kjendis

  Holde en apekatt

  - Besøke empire state building i New York 

  - Reise til Thailand

  - Fly i førsteklasse

  - Dra på sommerleir i USA

  - Besøke Hawaii, USA

  - Se rodeo live

   

  Hva står på din bucket list? Kunne du ha tenkt deg å gjort noe av dette? Gjerne legg igjen en kommentar nedenfor, spennende å se hva andre vil oppleve! ♥️

 • 23.01.2018 kl.12:00
 • Personlig
 • 12 kommentarer
 • 3 Folkehøgskoler jeg vil søke på

  • 03.01.2018 kl.12:00

  Tiden for å finne ut hva man skal gjøre etter videregående renner ut, men jeg har en liten idé om hva jeg vil til høsten. Jeg tror jeg vil ta et slags friår på en folkehøgskole uten å stresse med å studere eller ta eksamener; bare oppleve. Møte nye mennesker. Lære å bli mer selvstendig. Ja, det er dyrt å ta et år på folkehøgskole. Det vet jeg godt, men man får et uforglemmelig år og kanskje til og med venner som har livet ut. Etter å ha lest meg litt opp på de forskjellige skolene rundt omkring i Norge har jeg funnet ut at jeg vil søke på disse 3 skolene. 

   

   

  Toten folkehøgskole står øverst på lista mi. Linja de tilbyr der som jeg vil ta er "psykologi pedagogikk Afrika". Jeg har kjempe lyst til å komme inn på denne skolen fordi jeg syns psykologi og pedagogikk er veldig interessant, et pluss er at man får reise til Øst-Afrika også. Tenk så mye spennende man får opplevd da! Jeg har også sett på valgfagene skolen tilbyr som man kan ta ved siden av linja og de har mye morsomt man kan velge, for eksempel: dans, yoga, og foto. 

   

   

  Jæren folkehøgskole står som nummer to på lista mi over skoler jeg kunne ha tenkt meg å søke på. Linjen de har her som jeg vil ta er "fotosafari". Denne linja handler for det meste om fotografi, selvfølgelig, og jeg syns det å ta bilder er veldig gøy. Derfor tror jeg at et år på denne skolen kunne ha vært utrolig spennende! Tenk å se så flotte dyr ute i villmarken da! Linjeturene de tilbyr her går til India og Tanzania. Noen av valgfagene de har er: aerobic, foto/fotostudio, og ukulele.

   

   

  Sist men ikke minst, Haugetun folkehøgskole. Linja jeg vil søke på hos dem er "helse, psykologi og sosialfag". Denne er i samme retning som den første skolen jeg vil komme inn på. Jeg syns det er veldig interessant å få jobbe med mennesker og denne linjen tilbyr akkurat dette. De tilbyr også to linjeturer til Romania og Barcelona.  Noen av valgfagene de har er curling, street dance og zumba! 

   

  Har du vært på folkehøgskole?

 • 03.01.2018 kl.12:00
 • Personlig
 • 8 kommentarer
 • Mine nyttårsforsett

  • 01.01.2018 kl.20:42

  Hvert nyttår setter jeg meg alltid noen mål som jeg aldri klarer å holde. Som regel gir jeg opp etter en uke har gått fordi jeg blir lei og jeg er svak, haha. Det er så typisk at mange sier at nyttårsforsettet deres er for eksempel å ikke spise godteri i ukedagene eller begynne å trene mer. Jeg har prøvd å holde disse målene selv altså, men ikke klart det selvfølgelig; derfor sier jeg "stor klapp på skulderen til dere som er sterke nok til å holde slike mål!"

  Uansett, målene jeg har satt meg i år er ikke så store. Jeg tror at hvis jeg har små mål så er jeg motivert nok til å klare å holde dem over en lengre periode isteden for at jeg skal prøve å holde et svært mål et helt år som for eksempel at jeg skal bli flinkere å trene, hva innebærer det liksom? Målene jeg har satt meg er som følger: 

   


  - Her er et uklart bilde av meg fordi jeg hadde ingen andre bilder jeg kunne bruke til dette innlegget, haha - 

  Mobilbruk - Jeg kan ærlig innrømme at jeg er kanskje liiitt avhengig av mobilen. Det er ikke bra. Spesielt siden jeg har en uvane å ha den med meg i senga og det gjør at jeg blir liggende våken til midt på natta som igjen gjør at jeg får dårlig søvn. Derfor, når skolen begynner om to dager, skal jeg bevisst legge fra meg mobilen på kvelden når jeg skal i senga. Isteden kan jeg lese litt i en god bok før jeg sovner.

  Farmor & Farfar - Jeg nevnte dette i et tidligere innlegg, men jeg har et mål om at jeg skal besøke farmor og farfar oftere i hverdagen. Jeg har ikke vært så flink til det de siste månedene fordi jeg har hatt det så travelt, men dette vil jeg forandre på. Målet er at jeg skal besøke dem en gang hver uke, om jeg klarer det, eller annen hver uke. Det er så hyggelig å prate med dem og de trenger å vite at de fortsatt har oss! 

  Bloggen videre - Jeg har et ønske om å klare å blogge ihvertfall en gang hverdag. Uheldigvis tar blogging opp veldig mye av min tid så jeg vet ikke om jeg kommer til å klare det. Nå i juleferien har jeg jo hatt så god tid til å lage ordentlige innlegg og planlegge innlegg for framtiden, men jeg kommer garantert ikke til å få så mye tid når skolen begynner igjen. Jeg er så heldig som har trofaste lesere her på bloggen min som leser og kommenterer innleggene mine som jeg legger ut. Jeg vil ikke miste dere så jeg skal prøve å holde dette målet så godt som mulig! 

   

  Hva er dine mål for 2018? 

 • 01.01.2018 kl.20:42
 • Personlig
 • 4 kommentarer
 • Slik har 2017 vært for meg (4/4)

  • 31.12.2017 kl.21:00

  - Oktober -

   

   

  I Oktober fikk jeg meg nytt rom og flyttet ned i kjelleren her hjemme. Det var som å få sin egen lille leilighet fordi jeg fikk meg mitt eget bad og rommet var større enn det jeg hadde hatt tidligere. Jeg bruker å rømme ned hit nå for å få litt fred fra søskene mine når jeg trenger det for det er ingen som forstyrer meg her, hehe.

   

   

  Så kom den grusomme dagen hvor jeg måtte gjennom en tannoperasjon. Mamma og jeg reiste til Bodø og jeg dro rett til Nordlandssykehuset for å operere bort en tann. På den lysesiden fikk jeg meg en shoppingtur etterpå sammen med mamma da!

   

  - November -

   


  Vi feiret farsdagen hos mormor og morfar i November. Vi spiste masse gode kaker og som vist på bildet ovenfor, fikk morfar en stor gave fra familien. Det var veldig koselig å være sammen med dem den dagen.
   

   

   

  En annen dag i november møttes venninnene mine og jeg til Mina en kveld og hadde sleepover sammen. Vi lagde taco sammen og så på filmen, "grease" til midt på natten. Flere slike kvelder må vi få til jenter!

   

  - Desember -

   

   

  Jeg og venninnegjengen dro til Sverige sammen på jentetur i Desember, for ikke ikke så lenge siden. Da lagde vi en kjempe god pizza en kveld. Den var veldig enkel å lage så vi sju jentene klarte faktisk å spise to hele pizzaer fordi det var så godt, hihi.

   

   

  Så endte året med at jeg hadde en vellykket julaften igjen sammen med familien min med masse god mat og kaker. I tillegg fikk jeg så mange fine gaver fra de jeg er så glade i. <3

   


   

  Det var fjerde og siste del av mitt 2017. Husk at du kan klikke på hvert bilde i dette innlegget og komme direkte til innleggene som bildene hører sammen med. Nå kan jeg faktisk endelig slappe av og la 2018 komme. Et nytt år med nye muligheter. Jeg lurer virkelig på hva året bringer med seg?

  Jeg håper dere får en kjempe fin nyttårsaften så blogges vi til neste år, hvis du skjønner hva jeg mener, hehe. 

 • 31.12.2017 kl.21:00
 • Personlig
 • 3 kommentarer
 • Slik har 2017 vært for meg (3/4)

  • 31.12.2017 kl.17:00

  - Juli -

   

   

  I Juli var jeg så heldig å fikk besøke Korea sammen med min bestevenninne fra USA! Herregud som jeg savner den turen. Her er et bilde fra da vi poserte sammen med en soldat så det ut som. Han hadde på seg en veldig spesiell uniform ihvertfall og gikk rundt å voktet en slags borg. 

   

   

  Samtidig som jeg var ute å reiste med venninnen min og hennes familie fikk jeg også dra til selveste Japan. Det var en helt utrolig fantastisk opplevelse! Her vasket Isabella seg med en hellige skje utenfor et slott. I følge japanerne kunne man bli veldig heldig om man vasket seg med en av disse skjeene. 

   

  -August-

   

   

  Da jeg kom hjem fra turen i Asia møtte jeg Amalie, Mina, Martine en vakker sommerdag og vi hadde pizza date hjemme hos meg. Vi bestilte pizza fra den beste pizza restauranten i byen og vi pratet hele den kvelden om alt mulig. Det var så koselig!

   

   

  Mot slutten av sommerferien dro Mamma, Ole, Ingrid og jeg dro til Rhodos. Vi bodde på et flott hotell der vi kunne spise så mye mat vi bare orket og vi hadde et eget badebasseng utenfor hotellrommet vårt. Jeg savner den turen også! 

   

  - September -

   

   

   En fin dag i september dro jeg på tur med mormor på et fjell ikke så langt unna her. Siden hun er så sprek måtte jeg nesten springe ved siden av henne opp hele fjellet fordi hun gikk så fort, haha. Utsikten fra toppen var helt fantastisk da.  ♥

   


  Vi inviterte familien vår til oss en annen dag og spiste masse iskrem sammen, hihi. Mamma hadde kjøpt inn mange forskjellige typer is og vi satt ute i solen og nytet god været mens vi spiste desserten. 

   


   

  Det var tredje del av mitt 2017. Husk at du kan klikke på hvert bilde i dette innlegget og komme direkte til innleggene som bildene hører sammen med. Siste del av oppsummeringen av hendelser som har skjedd dette året kommer om ikke så lenge! Hvordan har deres 2017 vært?

 • 31.12.2017 kl.17:00
 • Personlig
 • 2 kommentarer
 • Slik har 2017 vært for meg (2/4)

  • 31.12.2017 kl.13:00

  - April -

   


  I påskeferien dro jeg til hytta i Drevvatne sammen med familien min og vi gikk på langrennski ute i skogen. Det var så fint vær den dagen, solen skinte og det blåste ikke så mye heller. Jeg gleder meg til flere slike turer i 2018!

   

   

  Så fikk vi besøk av familie-vennene våre fra USA mot slutten av måneden. Det var veldig koselig at Isabella og Jim kom hit til Brønnøysund. De har vært på besøk her hos oss før, men vi viste dem rundt omkring i byen igjen og gikk mange turer sammen ute i det fine været før de reiste hjem til Nord Amerika. 

  - Mai -

   

   

  Vi ble invitert i konfirmasjonen til søskenbarnet til mamma, Jonette, i mai. Da reiste vi til Bodø og dro i kirken før vi feiret dagen med masse god mat tilslutt. Det var veldig koselig å møte familien vår som bor i den byen. Faktisk er det en god stund siden vi møttes sist, så vi må få til å møtes igjen snart! ♥ 

   


  På 17. Mai var jeg sammen med venninnene mine på morgenen. Vi møttes hos Mina og spiste en god lunsj sammen før vi dro å så på toget som skulle gå gjennom byen. Det er litt morsomt at de tre jentene i venninnegjengen min som er høyest har blå bunad, mens vi tre som er lavest har grønn bunad, haha!

   

  - Juni -

   

   

  Jeg var modig nok og tok min første tatovering en dag i Juni. Det var av staten, Texas, som jeg hadde bodd i fram til jeg var 12 år. Jeg valgte å ta den fordi den hadde en personlig betydning til meg og jeg kunne ha et minne av mitt andre hjem på kroppen min for alltid.

   

   

  Så dro vi til Drevvatne igjen på enda en hyttetur. Det var sommer i Drevvatne! Det var så fint vær og varmt også så mange av oss i familien badet i det iskalde vannet for å kjøle av litt. Jeg savner den lille turen vår til hytta...

   


   

  Det var andre del av mitt 2017. Husk at du kan klikke på hvert bilde i dette innlegget og komme direkte til innleggene som bildene hører sammen med. Jeg skal legge ut del tre iløpet av dagen! Hvordan har deres 2017 vært?

   

 • 31.12.2017 kl.13:00
 • Personlig
 • 2 kommentarer
 • Slik har 2017 vært for meg (1/4)

  • 31.12.2017 kl.09:00

  Dette blir det siste innlegget i 2017 før vi går inn i 2018. Tenk så utrolig fort tiden har gått. Om bare 18 dager,  den 18. januar, blir jeg 18 år i 2018, hvor sykt er ikke det, haha! Som en "last goodbye" til 2017 har jeg tenkt å oppsummere året mitt gjennom to spesielle hendelser som skjedde hver måned dette året. Bildene kommer fra innlegg som ble publisert her på bloggen. Dere kan faktisk trykke på hvert bilde for å komme til det innlegget bildet hører sammen med! Jeg har tenkt å dele opp hele innlegget i fire deler slik at hver innlegg ikke skal bli så langt. Den første delen kommer her så legger jeg ut de andre delene i løpet av dagen, så det er bare å følge med. Håper dere liker innleggene!  

     - Januar -

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

   

  I Januar var jeg med på en jentekveld en kveld til Lisen sammen med de andre venninnene mine. Vi koste oss masse med spillet "jentekveld" som gikk ut på å svare på masse forskjellige spørsmål. Vi lærte da masse nye ting om hverandre! 
   

   

  Så hadde jeg plutselig bursdag en onsdag og jeg fylte 17 år. På morgenen ble jeg servert amerikanske pannekaker som mamma hadde laget. Hun hadde stått opp tidlig for å lage frokost til meg, snille hun. 

   

  - Februar -
   


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Valentinsdagen kom og min søte lille hund , Texas, ble min valentin, haha. Han var så snill å ga meg en boks med melkehjerter i presang!

   

  Processed with VSCO with a5 preset

   

  I vinterferien dro jeg til Hemavan sammen med familien. Da sto jeg slalåm sammen med venninnene mine, Lisen og Martine en dag. Det var veldig gøy! Bildet her er faktisk av at vi tre sitter på en t-heis sammen. Martine satt i fanget til Lisen, noe som egentlig ikke er lov, whoops.

   

  - Mars -

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

   

  Så en dag da jeg gikk hjem fra skolen sammen med Signe dro vi to å tok spontan piercing i øret. Jeg var så stolt av at jeg hadde gjennomført noe som ikke var planlagt så rett etter jeg hadde fått et tredje hull i øret sprang jeg hjem og skrev et innlegg om det. We craaazy. 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

   

  En annen ting som skjedde i Mars som jeg ble veldig stolt over var at jeg fikk min første sponsor her på bloggen. Da fikk jeg teste ut Descrusto's black peel off mask og skrive et innlegg om det. Jeg følte meg jo så profesjonell skjønner dere. 

   


   

  Det var noen hendelser som skjedde i første del av mitt 2017! Andre del av oppsummeringen min av dette året kommer senere i dag, så bare følg med. Hvordan har dette året vært for deg? Gjerne legg igjen en kommentar; interessant å høre hva dere har opplevd i år!

 • 31.12.2017 kl.09:00
 • Personlig
 • 2 kommentarer
 • 6 Kjappe i juletida

  • 29.12.2017 kl.14:49

   Jeg fikk denne ideen fra Ida Røssland, sjekk ut bloggen hennes HER!
   

   

  🍪 Pepperkaker eller kakemenn? - Jeg tror nok jeg må si pepperkaker fordi vi har en tradisjon å lage dem hver jul. Det er faktisk veldig sjeldent at vi spiser kakemenn i jula, som regel er det mormor som lager et par som vi får når vi er på besøk hos hun. I tillegg er det morsomt å pynte pepperkaker med glasur og nonstop!

  🎁 Sjokolade- eller pakkekalender? - Mamma bruker å lage en liten pakkekalender til meg hver jul. I år fikk jeg masse gode såper og håndkrem i de forskjellige lukene. Jeg sier ikke nei til en sjokoladekalender da, men pakkekalender er vel det som er vår tradisjon her i familien. I år lagde jeg til og med en pakkekalender til mamma der hun fikk servietter, sjokolade, og sokker. 

   

   

  🏠 Være hjemme eller borte på juleaften? - Det er koseligst å være hjemme på juleaften syns jeg for da er jeg sammen med familien min, men om jeg kunne ha tatt med meg hele familien min til for eksempel, New York, å feire juleaften der hadde jeg gjort det med en gang. Tenk hvor magisk det er å feire dagen der i den store byen!

  🎄 Plast tre eller ekte tre? - Jeg skjønner at det kanskje er mye styr å ha et ekte tre i huset sitt, men det er jo det som er så spesielt med hele jula. Et år dro familien min og jeg til og med ut i skogen ved hytta vår på Horn og kuttet ned et tre som vi slepte med oss hjem og plasserte i stua. 

   

   

  🍖 Ribbe eller pinnekjøtt? -  I år spiste vi ribbe til middag på juleaften hos mormor. Det er absolutt veldig godt, men jeg liker egentlig pinnekjøtt best. Det var det farmor serverte da vi var hos hun for noen dager siden. Nam! Hva mener dere er best?

  👗 Myke eller harde pakker? - Om jeg hadde vært 10 år yngre hadde jeg definitivt sagt harde pakker fordi det betydde at jeg kanskje fikk noen spennende leker, men nå som 17 åring blir jeg fornøyd uansett hvilken form gaven jeg får kommer i. 

   

   

  Hva ville du ha svart på disse spørsmålene? Gjerne kommenter nedenfor om du har laget et slikt innlegg så skal jeg klikke meg innom bloggen din å lese. Alltid gøy å se hva andre mener om disse tingene! 

 • 29.12.2017 kl.14:49
 • Personlig
 • 2 kommentarer
 • Fun Facts about me

  • 06.11.2017 kl.11:23

   

    Stresset nesten hele tiden - Jeg elsker å ha god tid så jeg møter opp ofte 10-15 minutter tidligere om jeg skal på skolen, trening, og sånt. Venninnene mine kan ofte bli litt irritert på meg fordi jeg stresser sånn med å være tidlig ute, men til mitt forsvar så liker jeg å komme litt for tidlig enn litt for sent! Jeg har faktisk prøvd å forbedret meg på dette. Det var verre før for da kunne jeg faktisk møte opp en halv time før bare for å ha god tid, haha.

   Så og si blind - Jeg har så dårlig syn at jeg ikke klarer å se hendene mine klart foran meg uten å ha på linser eller briller. Jeg har altså -4.25 i stryke og er så og si ganske blind ... Jeg begynte med briller allerede som 12 åring med -1.25 i styrke og fra der har bare synet mitt blitt verre og verre.

   Mobilen i dusjenDette er litt flaut å innrømme, for det beviser bare at jeg er ganske avhengig av mobilen min...Av og til, når jeg egentlig er veldig sliten og ikke gidder å dusje, men jeg må, tar jeg med meg mobilen min og ser på serie mens jeg dusjer. Jeg bruker å legge den i en plastpose med sånn glidelås slik at den ikke blir våt. Det er seriøst ikke lurt, men jeg har ikke ødelagt mobilen enda! Likevel er det ikke verdt å ødelegge mobilen på grunn av en dusj. Seriøst.

   Studere psykologi Jeg vil studere psykologi etter videregående! Jeg vet ikke enda om jeg vil bli en psykolog liksom, men jeg syns faget er så interessant! Man lærer om hvordan menneskets hjerne fungerer i forskjellige situasjoner og man kan spesialisere seg på hva som helst innenfor psykologi faget. Det er veldig vanskelig å komme inn på de beste universitetene da. Jeg har sett på Universitet i Oslo (UiO) og Universitetet i Tromsø (UiT) og har allerede funnet ut at jeg må ta opp noen fag etter videregående om jeg skal studere der.. 

   Ha alt planlagt - Jeg liker å ha alt planlagt og dette henger kanskje sammen med det første punktet. For eksempel hvis jeg skal ut på byen sammen med noen venner, liker jeg å være sikker på hvordan jeg kan komme meg hjem. Siden jeg ikke har billappen enda, så kan jeg ikke kjøre selv...Jeg har hatt et par episoder der jeg har vært ute sent også har jeg ikke hatt noen til å kjøre meg hjem og da har jeg fått litt panikk. Eneste jeg må lære meg er at det kommer til å ordne seg, og jeg må slappe litt mer av! 

   

  Det var fem fakta om meg! Håper dere likte innlegget mitt så blogges vi snart igjen. 

   

 • 06.11.2017 kl.11:23
 • Personlig
 • 4 kommentarer
 • Lillesøster svarer - part 2

  • 03.11.2017 kl.14:39

  Husker dere det innlegget jeg lagde der hvor jeg hadde et lite intervju med Ingrid, lillesøstra mi som er ni år? Jeg spurte spørsmål om meg selv og hun svarte hva hun syntes om meg. Om dere ikke har lest innlegget er det bare å trykke HER. I hvertfall, nå har jeg tenkt å ha enda et slikt intervju med hun for hun sier så mye rart om meg at det er verdt å dele med dere. Jeg skrev ned svarene hennes underveis, så det som står er 100% sant, haha....

   

  Jeg skulle ta et bilde av Ingrid og hun holdt opp et lys og en negleklipper. Ikke spør meg hvorfor hun er så rar.

  Meg: Okeii, er du klar for et nytt intervju der jeg stiller deg spørsmål om meg selv, Ingrid? Husk at du skal svare det første du tenker på hvert spørsmål, uansett hvor rart det er, okay? 

  Ingrid: *Hun nikker* - Mhm, jeg er klar.

  Meg: Vi kan begynne med dette spørsmålet, vet du hva favoritt matretten min er? 

  Ingrid: Taco fordi du vil ha det hele tiden..... OG Lasagne! 

  Meg: Hva syns du mine framtidige unger skal hete? 

  Ingrid: Pelle, Pål og Per, hvis du får gutter. Hvis du får jenter kan de hete Sol, Stol, Elina, Sofie og Emilie.

  Meg: Haha! Tror du virkelig jeg kommer til å få så mange unger?

  Ingrid: Nei, du kommer til sitt i et hjørne med en stol og ha tretti katter for du kommer ikke til å finne deg en match.

  Meg: Takk du...Hvis du skulle ha valgt en ting som jeg måtte spise resten av livet da, hva ville det ha vært og hvorfor?

  Ingrid: Godteri fordi det er godt, woooohooo! 

  Meg: Om du skulle ha farget håret mitt da, hvilken farge ville du ha farget det?

  Ingrid: Knæsj rosa fordi det er en rar farge, hihihih. 

  Meg: Haha, herregud. 

  Ingrid: *Avbryter meg midt i intervjuet*. - Vent jeg skal fortelle en vits! Har du hørt om de to lysestakene som gikk over en vei også sa den ene til den andre, DU ER SÅ HOT, HAHAHA. Og den er jo varm når den er tent på. 

  Meg: Okaaaay. Jeg tror vi avslutter her.

  Ingrid: Hvorfor det? HVORFOR DET?

  Meg: Fordi at nå gidder jeg ikke mer, du er så rar. 

  Ingrid: Jammen nå må du ta et profil bilde av meg som du kan legge ut på bloggen.

  Meg: Greit. *Himler med øyne* (Bildet som vi tok er det som er ovenfor forresten...)

 • 03.11.2017 kl.14:39
 • Personlig
 • 6 kommentarer
 • Jeg hadde aldri trodd at...

  • 22.09.2017 kl.21:32


    ... jeg kom til å ta en tatovering og få lov til det
  av mamma også! 

    ... jeg kom til å miste pappa til kreft i en alder av 13 år. 

    ... jeg kom til å hoppe over 6. klassen på skolen.

    ... jeg skulle få lov til å besøke Sør-Korea og Japan!

    ... jeg kom til å bli bitt av en skorpion på sommerleir
  midt i Texas, den ville vesten, haha.

    ... jeg skulle få bli så godt kjent med Cynthia Nixon
  (hun som spiller i Sex and the City). 

   ​... jeg kom til å få en hund for så å oppkalle han etter
  en stat i USA. 

 • 22.09.2017 kl.21:32
 • Personlig
 • 8 kommentarer
 • Det jeg liker med høsten

  • 17.09.2017 kl.14:28

   

  🍁 Filmkvelder - Det begynner å bli mørkt ute ganske tidlig på denne tiden av året. I tillegg så er det ganske kaldt ute. Her hjemme hos meg kan det også være ganske kaldt inne om vi ikke tenner i peisen, men det gjør meg egentlig ingenting for da kan jeg bare pakke meg inn i et varmt pledd mens jeg ser på en bra film og spiser litt snop, hihi. Enda bedre er å være sammen med venninner og ha en ordentlig filmkveld. Det er kos!

  🍂 Kakao - Det beste jeg vet er kakao med krem, og da mener jeg maaaasse krem, hehe. Kanskje til og med litt marshmallows om vi har det. NAM, sier jeg bare. Hvem liker vel ikke en varm sjokolade drikk?

   🍁 Varme gensere - Jeg har så mange fine gensere som ligger i skuffen min på rommet og når det blir høst så får jeg endelig brukt dem skikkelig. Jeg er også veldig glad i å gå i ullundertøy når høsten blir til vinter. Det holder deg varm slik at man slipper å fryse, også er det komfortabelt å ha på seg. Det syns ihvertfall jeg <3

  🍂 Løpeturer - Å springe når det er litt kaldt ute er noe jeg liker å gjøre på høsten. Det er ikke for kaldt, men ikke for varmt heller. Jeg haaater å springe når det er ekstremt varmt ute. Det føles ut som man skal kveles av heten, men når det er kaldt og man får frisk luft i lungene så blir jeg så motivert på en måte! Flere en meg som syns dette?

   

  Hva liker du med høsten?

 • 17.09.2017 kl.14:28
 • Personlig
 • 4 kommentarer
 • 30 spørsmål & svar - part 1

  • 17.08.2017 kl.11:21

  Det er alltid lurt å ha et "backup" innlegg i arkivet om man går tom for idéer, så hvis jeg har lagt ut dette innlegget på bloggen betyr det at jeg har gått tom for ting å skrive om, haha. Idéen til å skrive dette innlegget kom fra forskjellige bloggere som Ida Wulff og Caroline Berg Eriksen


   

  1. Hvor gammel er du? - Jeg er 17 år gammel! Bare 154 dager til jeg blir 18, hehe. 

  2. Stjernetegn? - Steinbukken, eller for dere som snakker engelsk, Capricorn.

  3. Har du tatoveringer? - Ja, jeg har en liten tatovering på utsiden av høyre ankelen min. Det er av Texas staten med et lite hjerte inni. Jeg tok den fordi jeg har bodd i Houston, Texas i 12 år og det stedet vil for alltid være mitt andre hjem uansett hvor jeg bor. 

  4. Hvilken farge har du på tannbørsten din? - Akkurat nå er den blå, men jeg bytter alltid tannbørstene mine ut etter et par måneder. 

  5. Favoritt quote? - Da vi bodde i USA brukte pappa å kjøre meg til skolen og han brukte ofte å si I love you to the moon and back da han slapp meg av ved skolen. Jeg hadde nemlig en bok som het "Guess how much I love you" som handlet om en liten baby kanin og en pappa kanin. Den quote'en kommer fra den boka som jeg og pappa brukte å lese sammen da jeg var liten. 

   

   

  6. Hvem i Kardashian-klanen er du? - Haha, herregud, jeg aner ikke. Med tanke på personligheten til de forskjellige personene, er jeg vel kanskje en blanding av Kendall Jenner og Kourtney Jenner?

  7. Hvilken film så du sist? - Jeg og onkelen min var å så "Dunkirk" for noen uker siden. Den filmen var utrolig interessant, men det var mye båter som sank og fly som styrtet. By the way, Harry Styles er med i filmen!! 

  8. Hvilken øyenfarge har du? - Jeg har en blanding av blå og grønn. Fun fact, da jeg var mindre så hadde jeg helt klare lyse blå øyne slik som pappa, men så fikk jeg mer grønn farge etter hvert for mamma har grønn-brune øyne. 

  9. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? - Om 10 år er jeg 27 år. Da håper jeg at jeg kanskje har funnet ut hva jeg vil jobbe med og har en morsom jobb. Kanskje har jeg funnet kjærligheten og jeg bor i et fint hus. Hvor vet jeg ikke, men tenk så kult om jeg bor i USA?? 

  10. Favoritt talkshow host? - Jimmy Fallon. Det står på min "bucket list" å dra å se The Tonight Show with Jimmy Fallon live i New York! Selv om billettene er gratis så er det nesten helt å umulig å få tak i dem for de blir tatt så fort. :((

   

   

  11. Sover du med eller uten klær om natten? - Jeg sover uten, men har alltid en t-skjorte liggende som jeg tar på meg på morgenen. 

  12. Rareste du har spist? - Hmm. Jeg tror det rareste jeg har spist er fritert blekksprut? Kommer ikke på noe jeg har spist som er mer rart enn det...

  13. Favoritt iskrem? - Brownies og Karamell iskrem! Eller... Jeg liker veldig godt "cookie dough" iskrem også. Nei vent, jeg liker også oreo iskrem. Ahh, jeg klarer ikke bestemme meg.  

  14. Kan du noen andre språk en norsk? - Jeg snakker flytende (amerikansk) engelsk og så kan jeg si noen få ting på spansk, haha. ¿Hola mis amigos, qué tal?

  15. Kan du stå på slalom? - Det kan jeg! Mamma har kjøpt splitter ny hytte i Hemavan, Sverige så dit skal vi i desember. Da skal jeg stå mye på slalom. Enda en funfact om meg, jeg kan faktisk stå litt på snowboard også, men liker meg best på ski. 
   

   


   

  Part 2 av dette innlegget kommer snart! 

 • 17.08.2017 kl.11:21
 • Personlig
 • 6 kommentarer
 • 10 ting som gjør meg glad...

  • 20.07.2017 kl.12:00

  Her er et innlegg som jeg har skrevet en god stund tilbake slik at hvis jeg ikke hadde tid til å publisere noen innlegg på bloggen så kunne jeg publisere dette. Nå sitter jeg antageligvis på flyet til USA så derfor tenkte jeg at siden jeg ikke kan blogge på flyet, så kan dere heller lese dette innlegget! Enjoy! 

      

    Når jeg kommer hjem etter å ha vært borte en liten stund og hunden min blir så utrolig glad for å se meg igjen at han begynner å hoppe mens han piper av glede. Den hunden er en liten kosebamse som elsker å få oppmerksomhet, og om jeg føler meg litt lei meg en dag, er han alltid der for å muntre meg opp.

    Når jeg er på restaurant og maten jeg bestiller kommer ikke så lenge etterpå. Det å se at servitøren kommer med maten min når jeg er skikkelig sulten får meg nesten til å danse en liten "happy dance". 

    Å drikke et glass iskald Pepsi Max. Helst med isbiter. Damn. Jeg får gåsehud bare å tenke på det, haha. I luv pepsi max. 

    Å dra på jentetur med jentegjengen. Vi har bare vært en gang i Oslo sammen. Det at vi klarte å få det til er litt sykt for vi er ikke så flinke til å planlegge noe så stort, men da vi var i Oslo den gangen, herregud så koselig det var. Vi dro på shopping og lagde middag i lag. Altså, come on girls, vi må få til noe sånt igjen! 

   Når jeg hører en så bra sang at den må spilles flere hundre ganger før jeg tilslutt går lei.    

   Å reise vekk fra Brønnøysund. Don't get me wrong, jeg er veldig glad i denne lille byen, men av og til er det deilig å bare komme seg litt bort selv om det kanskje er bare til hytta som ligger et par timer unna. 

   Å dra til frisøren. Det beste er når man får sånn hodebunnmassasje når man vasker håret. Jeg får en sånn deilig følelse i kroppen da; det kjennes ut som en slags prikking nedover hele ryggraden, haha. 

    Shopping. Å kjøpe nye klær gjør meg alltid veldig glad. Spesielt om jeg får kjøpt noe fint på en av mine favoritt butikker!

    Å dra på kino å se en bra film. Det er så koselig å dra sammen med familien eller venninnene. For ikke så lenge siden var jeg å så "Spiderman: Homecoming" sammen med onkelen min, broren min og mamma. Den filmen var utrolig bra!

    Sist men ikke minst, sol. Solskinn gjør meg veldig glad. Når det er så fint vær ute og så varmt at man kan for eksempel, sitte ute å grille eller dra å bade. 

   

 • 20.07.2017 kl.12:00
 • Personlig
 • 4 kommentarer
 • Lillesøster svarer

  • 06.06.2017 kl.16:24

  Istad kom jeg over et innlegg der hvor Ida Wulff hadde intervjuet foreldrene sine om seg selv mens hun satt i bilen. Innlegget hennes kan du finne HER. Jeg syns det var et ganske morsomt innlegg å lese, så jeg valgte da å lage et lite intervju med lillesøstra mi før hun skulle på fotballtrening. De søte svarene hennes overrasket meg for med den jenta der vet man aldri hva hun svarer, haha.  Nå er hun på trening, og jeg sitter fortsatt ved spise bordet. Under ser dere intervjuet vårt, enjoy!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
   

  Meg: Skal vi ha et lite intervju? Ingrid: (Ser bort på meg) Okei. Hvordan intervju skal vi ha? Meg: Noen få spørsmål om meg bare. Ingrid: Og hvordan er de spørsmålene? Meg: Du skal bare svare på hva du vil. Ingrid: Okei. 

  Meg: Så, hva liker du best om meg? Ingrid: At du redder meg fra Ole (broren vår) hihi. Meg: Haha, hva mener du med det? Ingrid: Ehm. At du kjefter på han hvis han gjør noe han ikke skal gjøre mot meg, og du alltid kommer trampende ned trappa hvis du hører noe fælt.

  Meg: Hahah. Okei...Noe annet du liker best om meg? Ingrid: (Tenker seg om en stund) At du tar ansvar, ikke bare for deg selv, men alle andre. Meg: Åå, takk, haha! Okeii, neste spørsmål. Hva liker du ikke om meg? Ingrid: At du alltid skal være så sta noen gang. Meg: Jeg er nå ikke så sta. Ingrid: JO, noen gang er du det. (imiterer meg når jeg er sta) Meg: Haha, okei greit, neste spørsmål, hva tror du jeg blir å jobbe som i framtiden?

  Ingrid: Ehm... du kommer til å bli lærer på barneskolen. Meg: Hvorfor tror du det? Ingrid: Fordi du aldri gir opp og du er flink til å hjelpe andre. Du finner også alltid på noe gøy. Meg: Jaha, okei, takk! Hva med dette spørsmålet da, tror du jeg kommer til å bli rik? Ingrid: Du kommer ikke til å bli millionær, men ikke for fattig og ikke for rik. Du kommer til å bli normal.(Gir meg thumbs up) 

  Mamma: Ingrid! Fotballtreninga starter nå, vi må dra! Ingrid: Jada! Meg: Takk for intervjuet da . Ingrid: Bare hyggelig! (Sier hun i det hun løper fra bordet og ned trappa for å kle på seg sko.) 

 • 06.06.2017 kl.16:24
 • Personlig
 • 6 kommentarer
 • Den aller første gangen...

  • 30.04.2017 kl.15:56

  Min første sminke : Da jeg begynte i 7. klasse, det samme året jeg flyttet til Norge, var det kanskje det året jeg tror jeg prøvde sminke for første gang. Jeg hadde jo IKKE peiling på hvordan man skulle bruke alle de forskjellige produktene, men jeg hadde jo lyst til å være like kul som alle de andre på skolen.Derfor kjørte jeg ofte på med masse maskara og kanskje til og med litt lipgloss.  Heldigvis prøvde jeg meg ikke på brunkrem for jeg hadde garantert tatt feil farge og alt for mye på meg...

  Mitt første kjæledyr: Jeg var bare noen år gammel da jeg fikk min første hund. Hun var en søt liten boston terrier ved navn Stella <3 Vi kjøpte henne i USA, men tok henne med til Norge tilslutt slik at hun kunne bo hos farmor og farfar og vi kunne besøke henne der. 


   

  Min første BH: Da jeg var cirka 12-13 år (på denne tiden bodde jeg i USA) tenkte jeg egentlig ikke over at jenter på min alder begynte å bruke slikt undertøy. Derfor da jeg var på skolen en dag og hadde friminutt ble jeg faktisk tatt til sides av en av mine lærere og hun spurte meg om jeg hadde på meg BH. Haha! Jeg tuller ikke, huff... Jeg husker jeg ble så flau da jeg sa at jeg ikke brukte sånt og ble deretter fortalt at jeg måtte skaffe meg en snarest. Etter den hendelsen dro jeg med en gang til klesbutikken og kjøpte meg min aller første BH. 

  Min første skoleuniform: Jeg var ikke så gammel da jeg gikk på en privat skole der man måtte bruke skoleuniform. Vi jentene hadde to ulike uniformer vi kunne velge imellom, en blå matros kjole med hvit slips, eller en hvit skjorte med blå slips og et blått skjørt. Det var ganske smart å ha skoleuniform for da slapp man jo å stresse med å finne ut hva man skulle ha på seg hverdag, men samtidig er jeg glad for at jeg slipper å bruke det på skolen nå, haha.

   


   

  Min første mobil: Dette er vel kanskje en typisk mobil som alle som er nybegynnere får først. Min første mobil var en liten nokia mobil. Min trofaste lille nokia som jeg brukte veldig sjeldent, men som jeg måtte ha med meg i tilfelle mamma eller pappa skulle ha tak i meg. 

  Min første konsert: Jeg var på en Demi Lovato og "Jonas Brothers" konsert sammen med noen gode venninner i USA da jeg bodde i Houston, Texas. Det tror jeg kan ha vært min første ordentlige konsert. Husker dere bandet "the Jonas Brothers"? Før Nick, Joe og Kevin Jonas gikk hver sin vei holdt de mange konserter og jeg fikk dra å på en da jeg var cirka 10-11 år!


  Hvordan var dine første opplevelser? 

 • 30.04.2017 kl.15:56
 • Personlig
 • 4 kommentarer
 • Visste du at....

  • 25.04.2017 kl.16:29   

  Jeg elsker hvit ost - altså ikke bare for å ha på brødskiva, men jeg elsker å spise hvitost med seg selv liksom. Jeg vet ikke hva det er for noe, men smaken på osten er bare så god! Har dere prøvd å smake kjøttsaus rullet inn i hvit ost da? SO GOOD. 

  Jeg har en dårlig uvane - med å knekke fingrene mine. Du vet når man presser litt på fingrene også kommer det sånn "pop" lyd? Haha høres jo så ekkelt ut, men jeg tenker ikke så mye over det når jeg gjør det. Heldigvis er det påvist av forskere at det ikke er skadelig for hendene, hvis det er sant da...

  Jeg har hatt - mange forskjellige blogger før akkurat denne her, men jeg har ikke brukt like mye tid og energi  på de tidligere bloggene mine som jeg har gjort med denne. Jeg hadde for eksempel blogger ved navn "puusenemma" og "ilovehouston", hahaha.

  Jeg liker musikk - som ble gitt ut for mange år siden, men som er fortsatt veldig kjent. I hvertfall nå for tiden syns jeg at det er så mye mer gøy å høre på musikk som både jeg og mamma kjenner til. Nyere musikk i dag inneholder masse rapping og banne ord i sangene, og det har jeg blitt så lei av!   

  Jeg haaaater - folk som smatter, berg og dal baner og tomater. Det er ihvertfall de tre hovedtingene som jeg er ikke noe "fan" av, men ellers er jeg en super søt jente som liker å bli kjent med nye folk og er for det meste i godt humør, haha! ;p

 • 25.04.2017 kl.16:29
 • Personlig
 • 10 kommentarer
 • - Emoji Challenge -

  • 11.02.2017 kl.13:11

  Heii dere! 

  For en stund siden kom jeg over en utfordring som Kristin Gjelsvik (styleconnection) hadde på bloggen sin. Innlegget hennes kan du se ved å trykke HER. Det virket som en morsom måte å bli bedre kjent med selve bloggeren på så da tenkte jeg, kanskje jeg skal skrive et slikt innlegg jeg også? Noen av spørsmålene har jeg lagd selv, resten har jeg tatt fra innlegget til Kristin. Kanskje dere lærer noe nytt om meg som dere ikke visste fra før av? Enjoy!    

    Hvor mange ganger har du blitt sydd? - Jeg har blitt sydd bare en gang og det var i kneet mitt da jeg datt på sykkelen på vei til skolen... Jeg sklei på grusen da jeg skulle ned en bakke, heldigvis var det ikke noe så veldig alvorlig, men to sting måtte jeg sy.

    Brukket ben i kroppen? - Yes, da jeg var 2 år gammel brakk jeg høyre armen min. Jeg klatret oppå kjøkkenbenken da mamma ikke fulgte med og klarte selvfølgelig å falle. Heldigvis husker jeg ingenting fra da jeg faktisk brakk armen siden jeg var så liten. Bilder og selve gipsen fra den perioden har mamma derimot gjemt i en boks en eller annen plass her i huset. Jeg hadde gul gips! 

   Favoritt matrett? - Give me lasagne and a glass of pepsi max any day. Jeg lever for en god lasagne og hvitløks brød ved siden av. Det er så utrolig godt! Who's with me??

    Hatt kjæledyr? - Akkurat nå har vi en søt liten gal labradoodle ved navn Texas. Dere har jo garantert sett bilder av han her på bloggen. Før vi fikk han hadde jeg faktisk to små levende frosker i en gjennomsiktig boks. Haha! Vi kjøpte froskene i en lekebutikk (dette var da vi bodde i USA) og så matet vi dem med små brune pellets. Helt ærlig vet jeg ikke hva som hendte med dem da vi flyttet til Norge.... rip.

    Ridd på hest? - Jeg var på et ridekurs i sommeren i 2009. Det var faktisk ganske gøy og jeg lærte å hoppe over hinder med hest. Ordentlig heste jente vil jeg ikke kalle meg selv, men altså jeg savner den tiden da jeg satt på hesteryggen.

    Favoritt fag på skolen? Psykologi. Jeg liker både læreren og faget. Det er bare synd jeg bare har det dette året og ikke neste år også. Det mer en to fag jeg ville ha byttet ut for å få psykologi enda et år....

    Hvor mange land har du vært i? -  Jeg har vært i 8 land. Norge, Sverige, USA, Thailand, Malaysia, Singapore, Danmark og Finland. Det er kanskje ikke så mange land, men jeg vurderer å ta meg et år etter videregående for å jobbe også reise litt. Da vil jeg til nye land som jeg ikke har vært i før! 

    Er du i et forhold? - Jeg er ikke i et forhold nei. Det er ikke så mye å stresse med er det vel? Jeg trives i mitt eget selskap og sammen med venninner og familie. Tanken min nå er å bare nyte livet frem til jeg skal flytte hjemmefra og slikt. 

    Favoritt bok? -  Boka som jeg holder på å lese nå heter "the one pluss one" av Jojo Moyes. Den handler om en familie på tre som er ganske fattige. En dag skal de ut på roadtrip til Irland. Før de drar møter de den rike mannen ved navn Ed Nicholls. Selve historien handler om denne turen som familien og den rike mannen har. Jeg anbefaler boken til de som liker litt romantikk og kjærlighet! 

   

   

 • 11.02.2017 kl.13:11
 • Personlig
 • 12 kommentarer
 • Min favoritt...

  • 15.12.2016 kl.14:51

  Tid på døgnet: Hmm. Jeg vil si at favoritt tiden min på døgnet er rett etter skolen i hverdagene, mens i helgene er det kveldene. Etter skolen er jeg som regel kjempe lei og sliten, og da bruker jeg å sette meg ned og se serie når jeg kommer hjem. I helgene liker jeg å se filmer sammen med familien eller dra ut sammen med venninnene mine. 

  Årstid: Jeg liker best sommeren tror jeg, men jeg har ingenting i mot snø altså. Jeg syns det er så utrolig fint å gå skiturer ute i skogen ved hytta når sola skinner og snøen ligger fint på bakken. Regn og vind derimot er derimot ikke min favoritt og det har vi hatt mye av den siste tiden. Når det er sånn dritt vær her i Brønnøysund lengter jeg tilbake til varmere strøk som Thailand eller Houston, Texas. 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Bilde er fra da jeg var i Thailand tidligere i år, se hvor brun jeg var da! Skulle ønske jeg kunne dra tilbake dit nå.... - 

   

  Tvprogram: Gilmore Girls. Denne er definitivt min favoritt serie nå for tiden. Akkurat nå er jeg på sesong 3 episode 8, og jeg har fortsatt 4 sesonger og 14 episoder igjen. Jeg kjenner meg så mye igjen i serien. Rory and Dean forever!

  Leppestift: Max Factor burnt caramel er en skikkelig fin farge. Den er en blanding av mørke rød og brun, men den er ikke for mørk. Jeg syns den er så fin! 

  Blogg: Annais. Hun er den bloggeren jeg får mest inspirasjon fra og jeg tar meg alltid en kikk innom der for å lese innleggene hennes. De er alltid interessante og hun har så morsom humor! Har du lest bloggen hennes? 

  Instagram: Norgejodel. Haha, jeg får meg alltid en god latter av jodelene de legger ut der. 

  Dag: Fredag. Det er ingen andre dager som er bedre enn denne! Når fredag kommer så er det jo helg og man har 2 hele dager man kan se fram til å bruke til å bare slappe av og/eller være sammen med venninner. Fredag er også den dagen jeg er som regel ferdig med alt av lekser til de forskjellige fagene på skolen og prøver er unnagjort. 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Savner denne tiden da jeg og jentene mine var i Oslo sammen  -

   

  Matrett: Lasagne!! Lasagne is forever my bae. Du er min BFF med en gang hvis du lager meg lasagne, har hvitløksbrød ved siden av og jeg får pepsimax i glasset mitt, hihi.

  Frukt: Mango. Det er jo bare så utrolig godt, spesielt hvis det er en skikkelig saftig en også.

  App: Jeg har så mange apper jeg bruker i løpet av en dag, men min favoritt er Instagram tror jeg. Jeg legger ut så mange bilder der, and it's all about those likes though, am I right? Haha, jeg bare tuller.

 • 15.12.2016 kl.14:51
 • Personlig
 • 2 kommentarer
 • My social medias

  • 11.07.2016 kl.17:22


   Snapchat emma99drevvatne - Instagram emmadrevvatne - Bloglovin´emmadrevvatne


  Såå her sitter jeg i sofaen min å kjeder meg litt og tenkte å fortelle dere hvor dere kan følge meg hvis dere vil. Jeg er jo mer aktiv på instagram og snapchat enn det jeg kanskje er her på bloggen min. Det er alltid litt vanskelig å finne ut hva jeg skal skrive om her på bloggen når jeg har lyst til å skrive, men ikke vet hva jeg skal skrive. Haha, jaja! Den tredje på listen (over hvor dere kan følge meg) er bloglovin´, men dette er jo egentlig bare hvis dere vil ha varsler om når jeg legger ut innlegg på bloggen. Si ifra hva du heter på disse tre mediene så kan jeg følge deg! Jeg synes det er veldig gøy å snakke med dere og bli bedre kjent med dere som leser bloggen min! 

 • 11.07.2016 kl.17:22
 • Personlig
 • 5 kommentarer
 • 10 Fun facts about me

  • 11.06.2016 kl.12:34

  1. Karate kid

  Da jeg var liten gikk jeg på karate. Jeg husker egentlig ingenting fra den tiden, men mamma har flere ganger fortalt meg da jeg skulle sparke en planke med foten min. Det var en slags test for å få nytt belte i annen farge. Jeg hadde gult belte, som er vel ganske bra? Ingen som tørr å tulle med meg vettu, hehe. 


   

  2. Pokémon 

  "Gotta catch 'em all" ~ Jeg var veldig stor pokémon fan for fem år siden, haha uff ja. På rommet mitt kunne du finne store album med kort av forskjellige rare pokémon. Syntes det var drit kult å samle på dem også bytte dem med vennene mine. Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med dem...

  3. Ballerina

  Jeg var ikke bare en tøff liten rakkar da jeg var liten altså. Ballerina var jeg også. Mamma dro meg med på alt av aktiviteter, men jeg er glad for det, fordi nå har jeg så mange rare bilder av meg som jeg kan se tilbake på å le av. Det eneste jeg husker fra den tiden jeg var ballerina, var at jeg sprang rundt i ring med sånn tutu skjørt. Du vet, sånn rosa skjørt som stikker rett ut i alle veier. Jeg følte meg så elegant da jeg "danset" rundt omkring. 


   

  4. Mørket

  Jeg hater mørket. Det er så skummelt fordi jeg liker ikke tanken på hva som kan komme å snike seg inn på meg hvis jeg plutselig står alene i mørket uten å klare å se noe. Har hatt frykten siden jeg var liten egentlig, men alle er nå litt redd for mørket, eller hva?

  5. Texas

  Jeg har bodd i Houston, Texas i cirka 12 år. Jeg har skrevet et innlegget om det her, men til dere som ikke visste det, nå vet dere det. The more you know     

  6. Telefonsamtaler

  Er det bare meg eller er dere også sånn at når dere skal, for eksempel bestille pizza, så må dere øve på hva dere skal si? Jeg er ihvertfall sånn... Jeg liker å være forberedt på akkurat hva jeg skal si, det gjelder uansett hva. Bestille frisørtime, bestille pizza, osv.

  7. Zipline

  Helt siden den første gangen jeg prøvde zipline på sommerleir i Wimberly, Texas, har jeg bare lengtet etter å prøve det igjen. Vet du hva zipline er? Det er på en måte en rutsjebane, eller, det er en stor vaier som er spent mellom to trær, eller to stativer. Man har på seg sele, også hekter man seg fast til vaieren også rutsjer man ned den. Det er litt vanskelig å forklare, men det er så sykt gøy, haha! 

  8. Dagbok

  Da jeg var mindre brukte jeg hele tiden å skrive dagbok. Så noen ganger når jeg går gjennom gamle esker med gamle saker og ting kan jeg plutselig finne en dagbok hvor det står masse tull. Uff, det er litt flaut å tenke på hva jeg skrev ned i de bøkene...Nå bruker jeg bloggen som min dagbok, på en måte. Jeg kan se tilbake på alle minnene mine her, pluss at jeg er veldig glad å skrive, så denne bloggen kommer jeg til å ha lenge. 


   

  9. Random 

  Ut av vennegjengen min, er jeg kanskje den som er mest random. Har nemlig fått hørt det før fra noen av venninnene mine, haha. Noen ganger kan venninnene mine diskutere noe serriøst i gruppechaten på facebook, også kommer jeg med et bilde av en katt, for eksempel, og bare "se så søt denne katten er da!". Også blir det veldig "awkward" etterpå, ingen som skriver tilbake til meg, hahaha

  10. PC

  Jeg er veldig flink i å ikke se på tastaturet på pc'en når jeg skriver, hvis du skjønner hva jeg mener. Jeg kan oftest sitte å se en annen vei når jeg skal skrive noe. Sånn som for eksempel når vi arbeider med oppgaver i læreboka på skolen. Jeg kan se ned i boka, men så skriver jeg på pc'en imens. 


  Det ble litt forskjellig funfacts dette her ja. Kjenner du deg igjen i noe av dette? Du kan jo skrive noen funfacts om deg selv i kommentarfeltet? Jeg synes det er alltid veldig gøy å lese slike funfacts om andre også! 

   

 • 11.06.2016 kl.12:34
 • Personlig
 • 3 kommentarer
 • Welcome to my crib

  • 07.06.2016 kl.17:14

  Hei hei, 

  Nå som det regner ute og jeg endelig har fått ryddet rommet mitt ordentlig, hadde jeg lyst til å vise dere hvor jeg bruker å chille på fritiden. Jeg har nettopp ommøblert rommet mitt også, og ble veldig fornøyd med å plassere senga ved vinduet. Nå kan jeg ligge i senga å se på himmelen ut av vinduet og samtidig varme meg under dyna. Selv om jeg er 16 år, har jeg fortsatt noen bamser liggende rundt på rommet, og bokhyllen min er full av "fantasy" bøker, men hei, jeg liker meg her jeg. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 07.06.2016 kl.17:14
 • Personlig
 • 10 kommentarer
 • Jeg trenger en klem pappa

  • 02.05.2016 kl.16:44

  Før jeg begynner å skrive dette innlegget i det hele tatt, vil jeg bare si at dette innlegget er ikke ment for å få oppmerksomhet. Dette innlegget er for dem som har opplevd og vært gjennom det samme som meg. Det er for å holde minnet om den jeg mistet, i live. Jeg liker å tenke på at personen som ble tatt ifra meg så alt for tidlig, følger med på det jeg gjør. Dette er vel da et slags brev til denne personen.

   

  Kjære pappa,

  Den 27 april i år, var det 3 år siden du forlot oss, siden kreften tok deg i fra meg. Du var for ung til å dra i fra meg, fra mamma, fra vi som ville ha deg her sammen med oss. Ofte får jeg skikkelig vondt i hjertet av å tenke på at du faktisk ikke er her i huset og lager mat eller synger sanger slik du brukte. Det kjennes helt uvirkelig ut, men hverdag innser jeg at ungene mine ikke kommer til å ha noen bestefar, ikke kommer jeg til å holde deg i armen i bryllupet mitt og ikke kan jeg gi deg flere klemmer.

  Du skulle ha vært her sammen med oss nå. Mamma har fått seg ny kjæreste som er veldig hyggelig, men det føles så rart ut. Ofte føles det ut som det er jeg som har kontrollen i huset. Ole, (lillebroren min) det er jo han som liksom skal være mannen i huset, men han bruker all tiden sin på å sitte foran pc skjermen isteden for å gå videre med livet. Det er jo jeg som er eldst ut av søsknene mine, men noen ganger blir det for mye for meg. Vi har jo fått oss hund også som du ikke har møtt. Jeg husker du sa du hadde lyst på en dvergschnauzer, men vi fikk oss en rampete liten labradoodle som heter Texas. Han er ikke så liten nå, men jeg tror du fortsatt hadde elsket han. 

  Hadde du vært her nå, hadde Ole brukt tiden sin på fotball isteden for minecraft. Jeg hadde vært så mye bedre i matte også, siden jeg husker vi brukte alltid å sette oss ned på ettermiddager å holde på en halvtime med matematikk selv om jeg syntes det var gørr kjedelig. Du hadde så lyst til å hjelpe oss, til at vi skulle få det beste. Du var min helt.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Hver gang jeg tenker på når vi kranglet, angrer jeg så mye. Jeg har så lyst til å dra tilbake i tid og se deg igjen, gitt deg en klem og kjenne armene dine rundt kroppen min. Jeg glemmer ikke stemmen din, men følelsen av å ha deg nær, er en følelse jeg vil ha tilbake. Du var jo så glad, så energisk om alt, du hadde lyst til at jeg skulle bli med på alt. Du ville jeg skulle prøve alt mulig. 

  Hadde det ikke vært for deg hadde jeg aldri blitt med på min første triathlon. Nå i sommer skal jeg bli med på triathlon her i byen. Jeg vil gjøre det for deg, og jeg har så lyst til at du skal være der å se på. Jeg vil høre stemmen din når du står der å heier på meg, og jeg vil spise is på kaia i fin været sammen med deg. Ingenting av dette kommer til å skje uansett hvor mye jeg ønsker. 

  Jeg kunne ha gjort hva som helst for å få deg tilbake, for å se det glade fjeset ditt en siste gang. Jeg fikk jo ikke sagt ordentlig hade en gang da du lå der i sengen. Den kvelden du forlot oss, det er en kveld jeg hater å tenke på. Jeg hater å tenke på uttrykket til mamma da hun innså at dette ville bli hennes siste stund sammen med deg. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det er så urettferdig at dette måtte skje med meg. Hvorfor kunne ikke de dumme legene finne ut av sykdommen raskere? Hvorfor tok det så lang tid å få behandling? Hvorfor ble du ikke bedre pappa? Jeg vil ha en klem. Jeg vil ha en klem fra pappaen min, og jeg trenger den nå. Jeg klarer ikke å holde ut. Jeg skjønner ikke at du ble tatt i fra meg. 

  Heldigvis har jeg så gode mennesker rundt meg som støtter meg og får meg til å smile selv om du er borte. Jeg har supre venninner som er der for meg når jeg trenger dem mest og de betyr så utrolig mye for meg.

  Selv om jeg klarer meg ganske bra i dag, så trenger jeg fortsatt en klem pappa.

 • 02.05.2016 kl.16:44
 • Personlig
 • 4 kommentarer
 • 10 ting som irriterer meg

  • 24.04.2016 kl.10:09

  Heii, jeg tenkte å legge ut et innlegg om ting som irriterer meg, haha. Jeg har ikke så mye annet å finne på, kanskje du kjenner deg igjen i noe av dette? Bildet under er tatt fra da jeg var 5 eller 6 år da det var tivoli her i Brønnøysund. Jeg skjønner egentlig ikke hva som skjedde her, hahaha...Dere ser jo hvor gøy jeg hadde det på tivoli...

  1. Når jeg kommer hjem fra skolen og finner ut at det jeg hadde gledet meg til å spise er spist eller drukket opp, som f.eks. lasagne rester fra middag eller isteen min.

  Jeg har en lille bror på 12 år som slutter på skolen tidligere enn meg, og da når han kommer hjem bruker han å gå rett til kjøkkenet for å finne noe godt å spise. (Ikke at jeg gjør det selv da, men...) Så når jeg kommer hjem er alt spist opp og når jeg spør han om det, lyver han og springer opp på rommet sitt og låser døra.

  2. Når jeg har 20% igjen på mobilen eller mobilen blir for kald også skur den seg av.

  Noen ganger irriterer i-phone meg virkelig og dette er noe som irriterer mest. Jeg skjønner jo at batteriet i mobilen kan bli for kald også skrur mobilen seg av, men at i-phonen skrur seg av når jeg fortsatt har 20% igjen? Lol.

  3. Når jeg har nettopp malt neglene også får jeg fingeravtrykk på neglelakken, eller når jeg fullt av neglelakk på fingrene.

  Rett etter jeg har malt neglene prøver jeg å unngå å røre noe slik at jeg ikke skal ødelegge malingen, men så klarer jeg fortsatt å lage avtrykk i neglelakken eller jeg får støv på neglene.

  4. Når jeg skal ta av meg kontaktlinsene mine også begynner det å svi.

  Noen ganger når jeg tar av meg kontaktlinsene mine klarer jeg å rive dem i stykker slik at biter av kontaktlinsen sitter fortsatt på øyet, også begynner det å svi noe sykt og jeg får ikke bort bitene, haha. Det er så vondt!

  5. Når jeg må stå lenge i kø.

  Det er vel ikke så mye å si her. Jeg hater å stå i lange køer. 

  6. Når jeg får hull i buksa eller favoritt buksa mi ikke passer meg lengre.

  Jeg skjønner egentlig ikke hvordan jeg får det til, men noen ganger får jeg store hull i buksene mine uten at jeg merker det. Her om dagen fikk jeg et stort hull i buksa på bak siden av låret...haha, er det mulig? Ja, også de fine buksene mine som jeg liker så godt som svikter meg plutselig med å ikke passe meg lengre.

  7. Når noen slafser ved matbordet.

  Jeg liker jo ikke at noen slafser i det hele tatt ved siden av meg siden jeg synes det er ganske ekkelt, men lillebroren min gjør det hele tiden. Han liker å irritere meg, så han prøver å gjøre hva som helst for å gjøre meg sur og det funker. 

  8. Når det snør langt ut på våren.

  Ehm, hei, snø. Du skal liksom være borte nå, vi er snart i Mai og du kommer fortsatt tilbake. Du skal få komme tilbake om cirka 7 måneder, men vær så snill gå bort nå. I går begynte det å snø her i Brønnøysund, selv om det var ingen som ville ha det.

  9. Når jeg får myggstikk, loppebitt, flåttbitt osv.

  Det er ikke gøy på sommeren, etter man har gått tur i skogen, og finne en flått bak øret eller på låret. Eller det å få fullt av myggstikk når man vil kose seg på stranda. På sommeren bruker vi å dra til Drevvatne, til hytten vår, og der er det mange fine strender som vi kan ligge på, men så kommer selvfølgelig kleggen og myggene og skal spise på oss. 

  10. Når jeg må stå opp tidlig.

  Jeg må jo stå opp tidlig 5 ganger i uken, og på tirsdager og torsdager må jeg stå opp ekstra tidlig siden jeg har toppidrett. Da må jeg stå opp klokka 06.00. Derfor er det sykt deilig å sove leeenge i helgene, og mamma spør meg hvorfor jeg kaster bort helgen på soving. HA. Hun burde da skjønne det. 

  Kjenner du deg igjen i noe av dette? Hva irriterer deg? 

 • 24.04.2016 kl.10:09
 • Personlig
 • 0 kommentarer
 • 4 ting som er typisk meg

  • 24.03.2016 kl.17:29

  Jeg blir fort stresset

  Begynner treningen klokka 20.00 liker jeg å være der minst et kvarter før. Jeg tror dette er noe jeg fikk fra pappa siden da vi bodde i USA brukte han å kjøre meg til skolen og vi var alltid tidlig ute. Mamma derimot er det helt motsatte... Hun bruker sååå lang tid på å komme seg av gårde uansett hva det gjelder. Om morgenene er det jeg som vekker mamma, jeg tuller ikke. Skolen begynner klokka 08.30 og jeg bor 10 minutter unna skolen cirka, men jeg står opp klokka 07.00. Siden jeg blir så fort stresset, er dette noe kjæresten min liker å plage meg med... 

  Ikke flink å lage mat

  Jeg tror det eneste jeg er flink til å lage er brødskive med brunost, haha neida, men å lage mat er ikke min sterkeste side. Hvis du kommer på besøk til meg en dag og jeg skal lage middag, blir det enten spaghetti med kjøttsaus eller ostesmørbrød.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with g3 preset
   

  Må alltid holde på med noe

  Hvis jeg kjeder meg liker jeg å holde på med noe med fingrene mine. Sånn som nå, dette innlegget skriver jeg egentlig fordi jeg kjeder meg og vil ha noe å gjøre. Jeg liker ikke å kjede meg... Må jeg høre på et langt foredrag som ikke er så spennenede, kan jeg godt sitte å tegne i skriveboka uten at jeg tenker over det. 

  Jeg leser bare bokserier

  Helt siden jeg var liten har jeg lest veldig mange bøker. Jeg elsker spennende bøker og når jeg først blir slukt inn i en bok liker jeg å ha flere bøker som jeg kan glede meg til. Derfor har jeg, i bokhyllen min, bare serier. Jo, jeg har noen bøker som ikke er del av en serie, men mestparten er det. Det samme gjelder serier på Netflix, har jeg begynt på en serie på netflix, bruker jeg all fritiden min til å se ferdig serien. Noen vil vel kalle meg en nerd, og ja, jeg er vel litt nerd.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 preset

  Men hei, alle er vel ikke perfekt, hva? Forresten, det bildet over ^ tok kjempe lang tid, å få til, haha. Jeg har hørt at det er typisk at prinsesser går med bøker på hodet for å få den rette holdningen. Jeg hadde bare to bøker på hodet og det var fortsatt kjempe vanskelig... Hvor mange bøker klarer du å balansere på hodet mon tro?

 • 24.03.2016 kl.17:29
 • Personlig
 • 2 kommentarer
 • I'm from Texas

  • 16.03.2016 kl.13:24

  Dette visste du kanskje ikke om meg, eller hva? Jeg tenkte å skrive et lite innlegg om hvordan jeg hadde det da jeg bodde i Nord-Amerika. Er det noe du lurer på, så er det bare å spørre!

  Jeg har bodd cirka tolv år i USA i Houston, Texas. Ja, selve staten som blir nevnt flere ganger i filmer om verdensrommet. "Houston, we have a problem". Foreldrene mine flyttet dit på grunn av jobb da jeg var bare noen måneder gammel. Begge søskene mine er født i Texas, men jeg er født i New York, the big apple. Foreldrene mine er begge norske, så morsmålet mitt er egentlig norsk siden jeg snakket norsk hjemme hele tiden, men jeg føler selv jeg kan engelsk bedre enn norsk. 

  Da jeg bodde i Houston og skulle begynne på skolen, begynte jeg i noe som kalles kindergarten. Det er førskole på en måte, men regnes som et trinn. Dette er grunnen til at jeg hoppet over 6. klasse da jeg flyttet hit til Norge. Så, ja, jeg går 1. året på videregående nå, men skulle egentlig ha gått i 10. klasse. Dette gjør at jeg er den yngste av alle sammen i klassen min. Hvis jeg ikke hadde flyttet til Norge hadde jeg gått første året på highschool nå, og nei, jeg kan si det sånn at i virkeligheten er highschool ikke slik som på highschool musical, desverre...haha. Skolen jeg gikk på het River Oaks Elementry og var en offentlig skole, men for å komme inn måtte jeg ta en test for å se om jeg var smart nok til å komme inn der. Jeg husker ingenting fra den testen nå, men hei, jeg kom inn! 


  http://www.har.com/2111-welch-st-c101-/sold_67545564

  Hvert år brukte det å være sånn rodeo. Hvis du ikke vet hva det er så er det altså der man kan dra å se på når cowboyer rir på okser. Jeg var der ikke så ofte, men fra de gangene jeg dro dit, husker jeg alle dyrene vi kunne se på. Det var griser, kuer, og sauer. Jeg fikk aldri prøvd, men unger kunne bli med på en konkurranse der man skulle ri på en sau og det var om å gjøre å holde på lengst. Det så kjempe gøy ut! Cowboyene/bondene som var med på rodeo hadde også konkurranse om å fange kalver med lasso. De som klarte å fange en kalv fikk den slik at de kunne passe på den til den ble stor.  

  Deborah Cannon/American-Statesman Daughters of the Republic of Texas ride along in the Texas Independence Day parade up Congress Avenue on Saturday, March 2, 2013.
  (http://austin.blog.statesman.com/2015/02/25/how-to-celebrate-texas-independence-day-in-austin-this-year/)

  Hva jeg savner mest av Texas? Det er vel varmen, byen og mest av alt venninene mine. Jeg har fortsatt kontakt med noen av dem og synes alltid det er gøy å se hva som skjer der borte. Jeg har en bestevennine som heter Isabella, og hun har vært her i Norge flere ganger. For to år siden var jeg sammen med familien hennes i en måned uten mamma. Da var jeg på sånn sommerleir i to uker sammen med fullt av jenter. Det var noe av det gøyeste jeg har vært med på, for uten om at jeg ble bitt av en skorpion mens jeg var der... Jepp, men det er vel en historie til en annen gang. Etter sommerleiren dro jeg til selveste Hawaii og tilbrakte noen dager der før jeg dro hjem til Norge igjen. 

  Jeg har tenkt på om jeg noen gang kommer til å flytte tilbake til Texas når jeg blir gammel nok, og for å være ærlig, har jeg ikke peiling. Det er selfølgelig en fin plass å bo og gode skoler der jeg bodde. Man vet aldri, kanskje jeg ender opp der og går på universitet, men en ting kan jeg være sikker på. Jeg kommer til å reise til staten mange ganger fremover. 

  ❤ Har du vært i USA før? 

 • 16.03.2016 kl.13:24
 • Personlig
 • 1 kommentar
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no