hits

Fun Facts about me

 • 06.11.2017 kl.11:23

 

  Stresset nesten hele tiden - Jeg elsker å ha god tid så jeg møter opp ofte 10-15 minutter tidligere om jeg skal på skolen, trening, og sånt. Venninnene mine kan ofte bli litt irritert på meg fordi jeg stresser sånn med å være tidlig ute, men til mitt forsvar så liker jeg å komme litt for tidlig enn litt for sent! Jeg har faktisk prøvd å forbedret meg på dette. Det var verre før for da kunne jeg faktisk møte opp en halv time før bare for å ha god tid, haha.

 Så og si blind - Jeg har så dårlig syn at jeg ikke klarer å se hendene mine klart foran meg uten å ha på linser eller briller. Jeg har altså -4.25 i stryke og er så og si ganske blind ... Jeg begynte med briller allerede som 12 åring med -1.25 i styrke og fra der har bare synet mitt blitt verre og verre.

 Mobilen i dusjenDette er litt flaut å innrømme, for det beviser bare at jeg er ganske avhengig av mobilen min...Av og til, når jeg egentlig er veldig sliten og ikke gidder å dusje, men jeg må, tar jeg med meg mobilen min og ser på serie mens jeg dusjer. Jeg bruker å legge den i en plastpose med sånn glidelås slik at den ikke blir våt. Det er seriøst ikke lurt, men jeg har ikke ødelagt mobilen enda! Likevel er det ikke verdt å ødelegge mobilen på grunn av en dusj. Seriøst.

 Studere psykologi Jeg vil studere psykologi etter videregående! Jeg vet ikke enda om jeg vil bli en psykolog liksom, men jeg syns faget er så interessant! Man lærer om hvordan menneskets hjerne fungerer i forskjellige situasjoner og man kan spesialisere seg på hva som helst innenfor psykologi faget. Det er veldig vanskelig å komme inn på de beste universitetene da. Jeg har sett på Universitet i Oslo (UiO) og Universitetet i Tromsø (UiT) og har allerede funnet ut at jeg må ta opp noen fag etter videregående om jeg skal studere der.. 

 Ha alt planlagt - Jeg liker å ha alt planlagt og dette henger kanskje sammen med det første punktet. For eksempel hvis jeg skal ut på byen sammen med noen venner, liker jeg å være sikker på hvordan jeg kan komme meg hjem. Siden jeg ikke har billappen enda, så kan jeg ikke kjøre selv...Jeg har hatt et par episoder der jeg har vært ute sent også har jeg ikke hatt noen til å kjøre meg hjem og da har jeg fått litt panikk. Eneste jeg må lære meg er at det kommer til å ordne seg, og jeg må slappe litt mer av! 

 

Det var fem fakta om meg! Håper dere likte innlegget mitt så blogges vi snart igjen. 

 

 • 06.11.2017 kl.11:23
 • Om meg
 • 4 kommentarer
 • Lillesøster svarer - part 2

  • 03.11.2017 kl.14:39

  Husker dere det innlegget jeg lagde der hvor jeg hadde et lite intervju med Ingrid, lillesøstra mi som er ni år? Jeg spurte spørsmål om meg selv og hun svarte hva hun syntes om meg. Om dere ikke har lest innlegget er det bare å trykke HER. I hvertfall, nå har jeg tenkt å ha enda et slikt intervju med hun for hun sier så mye rart om meg at det er verdt å dele med dere. Jeg skrev ned svarene hennes underveis, så det som står er 100% sant, haha....

   

  Jeg skulle ta et bilde av Ingrid og hun holdt opp et lys og en negleklipper. Ikke spør meg hvorfor hun er så rar.

  Meg: Okeii, er du klar for et nytt intervju der jeg stiller deg spørsmål om meg selv, Ingrid? Husk at du skal svare det første du tenker på hvert spørsmål, uansett hvor rart det er, okay? 

  Ingrid: *Hun nikker* - Mhm, jeg er klar.

  Meg: Vi kan begynne med dette spørsmålet, vet du hva favoritt matretten min er? 

  Ingrid: Taco fordi du vil ha det hele tiden..... OG Lasagne! 

  Meg: Hva syns du mine framtidige unger skal hete? 

  Ingrid: Pelle, Pål og Per, hvis du får gutter. Hvis du får jenter kan de hete Sol, Stol, Elina, Sofie og Emilie.

  Meg: Haha! Tror du virkelig jeg kommer til å få så mange unger?

  Ingrid: Nei, du kommer til sitt i et hjørne med en stol og ha tretti katter for du kommer ikke til å finne deg en match.

  Meg: Takk du...Hvis du skulle ha valgt en ting som jeg måtte spise resten av livet da, hva ville det ha vært og hvorfor?

  Ingrid: Godteri fordi det er godt, woooohooo! 

  Meg: Om du skulle ha farget håret mitt da, hvilken farge ville du ha farget det?

  Ingrid: Knæsj rosa fordi det er en rar farge, hihihih. 

  Meg: Haha, herregud. 

  Ingrid: *Avbryter meg midt i intervjuet*. - Vent jeg skal fortelle en vits! Har du hørt om de to lysestakene som gikk over en vei også sa den ene til den andre, DU ER SÅ HOT, HAHAHA. Og den er jo varm når den er tent på. 

  Meg: Okaaaay. Jeg tror vi avslutter her.

  Ingrid: Hvorfor det? HVORFOR DET?

  Meg: Fordi at nå gidder jeg ikke mer, du er så rar. 

  Ingrid: Jammen nå må du ta et profil bilde av meg som du kan legge ut på bloggen.

  Meg: Greit. *Himler med øyne* (Bildet som vi tok er det som er ovenfor forresten...)

 • 03.11.2017 kl.14:39
 • Om meg
 • 6 kommentarer
 • Jeg hadde aldri trodd at...

  • 22.09.2017 kl.21:32


    ... jeg kom til å ta en tatovering og få lov til det
  av mamma også! 

    ... jeg kom til å miste pappa til kreft i en alder av 13 år. 

    ... jeg kom til å hoppe over 6. klassen på skolen.

    ... jeg skulle få lov til å besøke Sør-Korea og Japan!

    ... jeg kom til å bli bitt av en skorpion på sommerleir
  midt i Texas, den ville vesten, haha.

    ... jeg skulle få bli så godt kjent med Cynthia Nixon
  (hun som spiller i Sex and the City). 

   ​... jeg kom til å få en hund for så å oppkalle han etter
  en stat i USA. 

 • 22.09.2017 kl.21:32
 • Om meg
 • 6 kommentarer
 • Det jeg liker med høsten

  • 17.09.2017 kl.14:28

   

  🍁 Filmkvelder - Det begynner å bli mørkt ute ganske tidlig på denne tiden av året. I tillegg så er det ganske kaldt ute. Her hjemme hos meg kan det også være ganske kaldt inne om vi ikke tenner i peisen, men det gjør meg egentlig ingenting for da kan jeg bare pakke meg inn i et varmt pledd mens jeg ser på en bra film og spiser litt snop, hihi. Enda bedre er å være sammen med venninner og ha en ordentlig filmkveld. Det er kos!

  🍂 Kakao - Det beste jeg vet er kakao med krem, og da mener jeg maaaasse krem, hehe. Kanskje til og med litt marshmallows om vi har det. NAM, sier jeg bare. Hvem liker vel ikke en varm sjokolade drikk?

   🍁 Varme gensere - Jeg har så mange fine gensere som ligger i skuffen min på rommet og når det blir høst så får jeg endelig brukt dem skikkelig. Jeg er også veldig glad i å gå i ullundertøy når høsten blir til vinter. Det holder deg varm slik at man slipper å fryse, også er det komfortabelt å ha på seg. Det syns ihvertfall jeg <3

  🍂 Løpeturer - Å springe når det er litt kaldt ute er noe jeg liker å gjøre på høsten. Det er ikke for kaldt, men ikke for varmt heller. Jeg haaater å springe når det er ekstremt varmt ute. Det føles ut som man skal kveles av heten, men når det er kaldt og man får frisk luft i lungene så blir jeg så motivert på en måte! Flere en meg som syns dette?

   

  Hva liker du med høsten?

 • 17.09.2017 kl.14:28
 • Om meg
 • 4 kommentarer
 • 30 spørsmål & svar - part 1

  • 17.08.2017 kl.11:21

  Det er alltid lurt å ha et "backup" innlegg i arkivet om man går tom for idéer, så hvis jeg har lagt ut dette innlegget på bloggen betyr det at jeg har gått tom for ting å skrive om, haha. Idéen til å skrive dette innlegget kom fra forskjellige bloggere som Ida Wulff og Caroline Berg Eriksen


   

  1. Hvor gammel er du? - Jeg er 17 år gammel! Bare 154 dager til jeg blir 18, hehe. 

  2. Stjernetegn? - Steinbukken, eller for dere som snakker engelsk, Capricorn.

  3. Har du tatoveringer? - Ja, jeg har en liten tatovering på utsiden av høyre ankelen min. Det er av Texas staten med et lite hjerte inni. Jeg tok den fordi jeg har bodd i Houston, Texas i 12 år og det stedet vil for alltid være mitt andre hjem uansett hvor jeg bor. 

  4. Hvilken farge har du på tannbørsten din? - Akkurat nå er den blå, men jeg bytter alltid tannbørstene mine ut etter et par måneder. 

  5. Favoritt quote? - Da vi bodde i USA brukte pappa å kjøre meg til skolen og han brukte ofte å si I love you to the moon and back da han slapp meg av ved skolen. Jeg hadde nemlig en bok som het "Guess how much I love you" som handlet om en liten baby kanin og en pappa kanin. Den quote'en kommer fra den boka som jeg og pappa brukte å lese sammen da jeg var liten. 

   

   

  6. Hvem i Kardashian-klanen er du? - Haha, herregud, jeg aner ikke. Med tanke på personligheten til de forskjellige personene, er jeg vel kanskje en blanding av Kendall Jenner og Kourtney Jenner?

  7. Hvilken film så du sist? - Jeg og onkelen min var å så "Dunkirk" for noen uker siden. Den filmen var utrolig interessant, men det var mye båter som sank og fly som styrtet. By the way, Harry Styles er med i filmen!! 

  8. Hvilken øyenfarge har du? - Jeg har en blanding av blå og grønn. Fun fact, da jeg var mindre så hadde jeg helt klare lyse blå øyne slik som pappa, men så fikk jeg mer grønn farge etter hvert for mamma har grønn-brune øyne. 

  9. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? - Om 10 år er jeg 27 år. Da håper jeg at jeg kanskje har funnet ut hva jeg vil jobbe med og har en morsom jobb. Kanskje har jeg funnet kjærligheten og jeg bor i et fint hus. Hvor vet jeg ikke, men tenk så kult om jeg bor i USA?? 

  10. Favoritt talkshow host? - Jimmy Fallon. Det står på min "bucket list" å dra å se The Tonight Show with Jimmy Fallon live i New York! Selv om billettene er gratis så er det nesten helt å umulig å få tak i dem for de blir tatt så fort. :((

   

   

  11. Sover du med eller uten klær om natten? - Jeg sover uten, men har alltid en t-skjorte liggende som jeg tar på meg på morgenen. 

  12. Rareste du har spist? - Hmm. Jeg tror det rareste jeg har spist er fritert blekksprut? Kommer ikke på noe jeg har spist som er mer rart enn det...

  13. Favoritt iskrem? - Brownies og Karamell iskrem! Eller... Jeg liker veldig godt "cookie dough" iskrem også. Nei vent, jeg liker også oreo iskrem. Ahh, jeg klarer ikke bestemme meg.  

  14. Kan du noen andre språk en norsk? - Jeg snakker flytende (amerikansk) engelsk og så kan jeg si noen få ting på spansk, haha. ¿Hola mis amigos, qué tal?

  15. Kan du stå på slalom? - Det kan jeg! Mamma har kjøpt splitter ny hytte i Hemavan, Sverige så dit skal vi i desember. Da skal jeg stå mye på slalom. Enda en funfact om meg, jeg kan faktisk stå litt på snowboard også, men liker meg best på ski. 
   

   


   

  Part 2 av dette innlegget kommer snart! 

 • 17.08.2017 kl.11:21
 • Om meg
 • 6 kommentarer
 • 10 ting som gjør meg glad...

  • 20.07.2017 kl.12:00

  Her er et innlegg som jeg har skrevet en god stund tilbake slik at hvis jeg ikke hadde tid til å publisere noen innlegg på bloggen så kunne jeg publisere dette. Nå sitter jeg antageligvis på flyet til USA så derfor tenkte jeg at siden jeg ikke kan blogge på flyet, så kan dere heller lese dette innlegget! Enjoy! 

      

    Når jeg kommer hjem etter å ha vært borte en liten stund og hunden min blir så utrolig glad for å se meg igjen at han begynner å hoppe mens han piper av glede. Den hunden er en liten kosebamse som elsker å få oppmerksomhet, og om jeg føler meg litt lei meg en dag, er han alltid der for å muntre meg opp.

    Når jeg er på restaurant og maten jeg bestiller kommer ikke så lenge etterpå. Det å se at servitøren kommer med maten min når jeg er skikkelig sulten får meg nesten til å danse en liten "happy dance". 

    Å drikke et glass iskald Pepsi Max. Helst med isbiter. Damn. Jeg får gåsehud bare å tenke på det, haha. I luv pepsi max. 

    Å dra på jentetur med jentegjengen. Vi har bare vært en gang i Oslo sammen. Det at vi klarte å få det til er litt sykt for vi er ikke så flinke til å planlegge noe så stort, men da vi var i Oslo den gangen, herregud så koselig det var. Vi dro på shopping og lagde middag i lag. Altså, come on girls, vi må få til noe sånt igjen! 

   Når jeg hører en så bra sang at den må spilles flere hundre ganger før jeg tilslutt går lei.    

   Å reise vekk fra Brønnøysund. Don't get me wrong, jeg er veldig glad i denne lille byen, men av og til er det deilig å bare komme seg litt bort selv om det kanskje er bare til hytta som ligger et par timer unna. 

   Å dra til frisøren. Det beste er når man får sånn hodebunnmassasje når man vasker håret. Jeg får en sånn deilig følelse i kroppen da; det kjennes ut som en slags prikking nedover hele ryggraden, haha. 

    Shopping. Å kjøpe nye klær gjør meg alltid veldig glad. Spesielt om jeg får kjøpt noe fint på en av mine favoritt butikker!

    Å dra på kino å se en bra film. Det er så koselig å dra sammen med familien eller venninnene. For ikke så lenge siden var jeg å så "Spiderman: Homecoming" sammen med onkelen min, broren min og mamma. Den filmen var utrolig bra!

    Sist men ikke minst, sol. Solskinn gjør meg veldig glad. Når det er så fint vær ute og så varmt at man kan for eksempel, sitte ute å grille eller dra å bade. 

   

 • 20.07.2017 kl.12:00
 • Om meg
 • 4 kommentarer
 • Lillesøster svarer

  • 06.06.2017 kl.16:24

  Istad kom jeg over et innlegg der hvor Ida Wulff hadde intervjuet foreldrene sine om seg selv mens hun satt i bilen. Innlegget hennes kan du finne HER. Jeg syns det var et ganske morsomt innlegg å lese, så jeg valgte da å lage et lite intervju med lillesøstra mi før hun skulle på fotballtrening. De søte svarene hennes overrasket meg for med den jenta der vet man aldri hva hun svarer, haha.  Nå er hun på trening, og jeg sitter fortsatt ved spise bordet. Under ser dere intervjuet vårt, enjoy!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
   

  Meg: Skal vi ha et lite intervju? Ingrid: (Ser bort på meg) Okei. Hvordan intervju skal vi ha? Meg: Noen få spørsmål om meg bare. Ingrid: Og hvordan er de spørsmålene? Meg: Du skal bare svare på hva du vil. Ingrid: Okei. 

  Meg: Så, hva liker du best om meg? Ingrid: At du redder meg fra Ole (broren vår) hihi. Meg: Haha, hva mener du med det? Ingrid: Ehm. At du kjefter på han hvis han gjør noe han ikke skal gjøre mot meg, og du alltid kommer trampende ned trappa hvis du hører noe fælt.

  Meg: Hahah. Okei...Noe annet du liker best om meg? Ingrid: (Tenker seg om en stund) At du tar ansvar, ikke bare for deg selv, men alle andre. Meg: Åå, takk, haha! Okeii, neste spørsmål. Hva liker du ikke om meg? Ingrid: At du alltid skal være så sta noen gang. Meg: Jeg er nå ikke så sta. Ingrid: JO, noen gang er du det. (imiterer meg når jeg er sta) Meg: Haha, okei greit, neste spørsmål, hva tror du jeg blir å jobbe som i framtiden?

  Ingrid: Ehm... du kommer til å bli lærer på barneskolen. Meg: Hvorfor tror du det? Ingrid: Fordi du aldri gir opp og du er flink til å hjelpe andre. Du finner også alltid på noe gøy. Meg: Jaha, okei, takk! Hva med dette spørsmålet da, tror du jeg kommer til å bli rik? Ingrid: Du kommer ikke til å bli millionær, men ikke for fattig og ikke for rik. Du kommer til å bli normal.(Gir meg thumbs up) 

  Mamma: Ingrid! Fotballtreninga starter nå, vi må dra! Ingrid: Jada! Meg: Takk for intervjuet da . Ingrid: Bare hyggelig! (Sier hun i det hun løper fra bordet og ned trappa for å kle på seg sko.) 

 • 06.06.2017 kl.16:24
 • Om meg
 • 6 kommentarer
 • Den aller første gangen...

  • 30.04.2017 kl.15:56

  Min første sminke : Da jeg begynte i 7. klasse, det samme året jeg flyttet til Norge, var det kanskje det året jeg tror jeg prøvde sminke for første gang. Jeg hadde jo IKKE peiling på hvordan man skulle bruke alle de forskjellige produktene, men jeg hadde jo lyst til å være like kul som alle de andre på skolen.Derfor kjørte jeg ofte på med masse maskara og kanskje til og med litt lipgloss.  Heldigvis prøvde jeg meg ikke på brunkrem for jeg hadde garantert tatt feil farge og alt for mye på meg...

  Mitt første kjæledyr: Jeg var bare noen år gammel da jeg fikk min første hund. Hun var en søt liten boston terrier ved navn Stella <3 Vi kjøpte henne i USA, men tok henne med til Norge tilslutt slik at hun kunne bo hos farmor og farfar og vi kunne besøke henne der. 


   

  Min første BH: Da jeg var cirka 12-13 år (på denne tiden bodde jeg i USA) tenkte jeg egentlig ikke over at jenter på min alder begynte å bruke slikt undertøy. Derfor da jeg var på skolen en dag og hadde friminutt ble jeg faktisk tatt til sides av en av mine lærere og hun spurte meg om jeg hadde på meg BH. Haha! Jeg tuller ikke, huff... Jeg husker jeg ble så flau da jeg sa at jeg ikke brukte sånt og ble deretter fortalt at jeg måtte skaffe meg en snarest. Etter den hendelsen dro jeg med en gang til klesbutikken og kjøpte meg min aller første BH. 

  Min første skoleuniform: Jeg var ikke så gammel da jeg gikk på en privat skole der man måtte bruke skoleuniform. Vi jentene hadde to ulike uniformer vi kunne velge imellom, en blå matros kjole med hvit slips, eller en hvit skjorte med blå slips og et blått skjørt. Det var ganske smart å ha skoleuniform for da slapp man jo å stresse med å finne ut hva man skulle ha på seg hverdag, men samtidig er jeg glad for at jeg slipper å bruke det på skolen nå, haha.

   


   

  Min første mobil: Dette er vel kanskje en typisk mobil som alle som er nybegynnere får først. Min første mobil var en liten nokia mobil. Min trofaste lille nokia som jeg brukte veldig sjeldent, men som jeg måtte ha med meg i tilfelle mamma eller pappa skulle ha tak i meg. 

  Min første konsert: Jeg var på en Demi Lovato og "Jonas Brothers" konsert sammen med noen gode venninner i USA da jeg bodde i Houston, Texas. Det tror jeg kan ha vært min første ordentlige konsert. Husker dere bandet "the Jonas Brothers"? Før Nick, Joe og Kevin Jonas gikk hver sin vei holdt de mange konserter og jeg fikk dra å på en da jeg var cirka 10-11 år!


  Hvordan var dine første opplevelser? 

 • 30.04.2017 kl.15:56
 • Om meg
 • 4 kommentarer
 • Visste du at....

  • 25.04.2017 kl.16:29   

  Jeg elsker hvit ost - altså ikke bare for å ha på brødskiva, men jeg elsker å spise hvitost med seg selv liksom. Jeg vet ikke hva det er for noe, men smaken på osten er bare så god! Har dere prøvd å smake kjøttsaus rullet inn i hvit ost da? SO GOOD. 

  Jeg har en dårlig uvane - med å knekke fingrene mine. Du vet når man presser litt på fingrene også kommer det sånn "pop" lyd? Haha høres jo så ekkelt ut, men jeg tenker ikke så mye over det når jeg gjør det. Heldigvis er det påvist av forskere at det ikke er skadelig for hendene, hvis det er sant da...

  Jeg har hatt - mange forskjellige blogger før akkurat denne her, men jeg har ikke brukt like mye tid og energi  på de tidligere bloggene mine som jeg har gjort med denne. Jeg hadde for eksempel blogger ved navn "puusenemma" og "ilovehouston", hahaha.

  Jeg liker musikk - som ble gitt ut for mange år siden, men som er fortsatt veldig kjent. I hvertfall nå for tiden syns jeg at det er så mye mer gøy å høre på musikk som både jeg og mamma kjenner til. Nyere musikk i dag inneholder masse rapping og banne ord i sangene, og det har jeg blitt så lei av!   

  Jeg haaaater - folk som smatter, berg og dal baner og tomater. Det er ihvertfall de tre hovedtingene som jeg er ikke noe "fan" av, men ellers er jeg en super søt jente som liker å bli kjent med nye folk og er for det meste i godt humør, haha! ;p

 • 25.04.2017 kl.16:29
 • Om meg
 • 8 kommentarer
 • - Emoji Challenge -

  • 11.02.2017 kl.13:11

  Heii dere! 

  For en stund siden kom jeg over en utfordring som Kristin Gjelsvik (styleconnection) hadde på bloggen sin. Innlegget hennes kan du se ved å trykke HER. Det virket som en morsom måte å bli bedre kjent med selve bloggeren på så da tenkte jeg, kanskje jeg skal skrive et slikt innlegg jeg også? Noen av spørsmålene har jeg lagd selv, resten har jeg tatt fra innlegget til Kristin. Kanskje dere lærer noe nytt om meg som dere ikke visste fra før av? Enjoy!    

    Hvor mange ganger har du blitt sydd? - Jeg har blitt sydd bare en gang og det var i kneet mitt da jeg datt på sykkelen på vei til skolen... Jeg sklei på grusen da jeg skulle ned en bakke, heldigvis var det ikke noe så veldig alvorlig, men to sting måtte jeg sy.

    Brukket ben i kroppen? - Yes, da jeg var 2 år gammel brakk jeg høyre armen min. Jeg klatret oppå kjøkkenbenken da mamma ikke fulgte med og klarte selvfølgelig å falle. Heldigvis husker jeg ingenting fra da jeg faktisk brakk armen siden jeg var så liten. Bilder og selve gipsen fra den perioden har mamma derimot gjemt i en boks en eller annen plass her i huset. Jeg hadde gul gips! 

   Favoritt matrett? - Give me lasagne and a glass of pepsi max any day. Jeg lever for en god lasagne og hvitløks brød ved siden av. Det er så utrolig godt! Who's with me??

    Hatt kjæledyr? - Akkurat nå har vi en søt liten gal labradoodle ved navn Texas. Dere har jo garantert sett bilder av han her på bloggen. Før vi fikk han hadde jeg faktisk to små levende frosker i en gjennomsiktig boks. Haha! Vi kjøpte froskene i en lekebutikk (dette var da vi bodde i USA) og så matet vi dem med små brune pellets. Helt ærlig vet jeg ikke hva som hendte med dem da vi flyttet til Norge.... rip.

    Ridd på hest? - Jeg var på et ridekurs i sommeren i 2009. Det var faktisk ganske gøy og jeg lærte å hoppe over hinder med hest. Ordentlig heste jente vil jeg ikke kalle meg selv, men altså jeg savner den tiden da jeg satt på hesteryggen.

    Favoritt fag på skolen? Psykologi. Jeg liker både læreren og faget. Det er bare synd jeg bare har det dette året og ikke neste år også. Det mer en to fag jeg ville ha byttet ut for å få psykologi enda et år....

    Hvor mange land har du vært i? -  Jeg har vært i 8 land. Norge, Sverige, USA, Thailand, Malaysia, Singapore, Danmark og Finland. Det er kanskje ikke så mange land, men jeg vurderer å ta meg et år etter videregående for å jobbe også reise litt. Da vil jeg til nye land som jeg ikke har vært i før! 

    Er du i et forhold? - Jeg er ikke i et forhold nei. Det er ikke så mye å stresse med er det vel? Jeg trives i mitt eget selskap og sammen med venninner og familie. Tanken min nå er å bare nyte livet frem til jeg skal flytte hjemmefra og slikt. 

    Favoritt bok? -  Boka som jeg holder på å lese nå heter "the one pluss one" av Jojo Moyes. Den handler om en familie på tre som er ganske fattige. En dag skal de ut på roadtrip til Irland. Før de drar møter de den rike mannen ved navn Ed Nicholls. Selve historien handler om denne turen som familien og den rike mannen har. Jeg anbefaler boken til de som liker litt romantikk og kjærlighet! 

   

   

 • 11.02.2017 kl.13:11
 • Om meg
 • 8 kommentarer
 • Min favoritt...

  • 15.12.2016 kl.14:51

  Tid på døgnet: Hmm. Jeg vil si at favoritt tiden min på døgnet er rett etter skolen i hverdagene, mens i helgene er det kveldene. Etter skolen er jeg som regel kjempe lei og sliten, og da bruker jeg å sette meg ned og se serie når jeg kommer hjem. I helgene liker jeg å se filmer sammen med familien eller dra ut sammen med venninnene mine. 

  Årstid: Jeg liker best sommeren tror jeg, men jeg har ingenting i mot snø altså. Jeg syns det er så utrolig fint å gå skiturer ute i skogen ved hytta når sola skinner og snøen ligger fint på bakken. Regn og vind derimot er derimot ikke min favoritt og det har vi hatt mye av den siste tiden. Når det er sånn dritt vær her i Brønnøysund lengter jeg tilbake til varmere strøk som Thailand eller Houston, Texas. 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Bilde er fra da jeg var i Thailand tidligere i år, se hvor brun jeg var da! Skulle ønske jeg kunne dra tilbake dit nå.... - 

   

  Tvprogram: Gilmore Girls. Denne er definitivt min favoritt serie nå for tiden. Akkurat nå er jeg på sesong 3 episode 8, og jeg har fortsatt 4 sesonger og 14 episoder igjen. Jeg kjenner meg så mye igjen i serien. Rory and Dean forever!

  Leppestift: Max Factor burnt caramel er en skikkelig fin farge. Den er en blanding av mørke rød og brun, men den er ikke for mørk. Jeg syns den er så fin! 

  Blogg: Annais. Hun er den bloggeren jeg får mest inspirasjon fra og jeg tar meg alltid en kikk innom der for å lese innleggene hennes. De er alltid interessante og hun har så morsom humor! Har du lest bloggen hennes? 

  Instagram: Norgejodel. Haha, jeg får meg alltid en god latter av jodelene de legger ut der. 

  Dag: Fredag. Det er ingen andre dager som er bedre enn denne! Når fredag kommer så er det jo helg og man har 2 hele dager man kan se fram til å bruke til å bare slappe av og/eller være sammen med venninner. Fredag er også den dagen jeg er som regel ferdig med alt av lekser til de forskjellige fagene på skolen og prøver er unnagjort. 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Savner denne tiden da jeg og jentene mine var i Oslo sammen  -

   

  Matrett: Lasagne!! Lasagne is forever my bae. Du er min BFF med en gang hvis du lager meg lasagne, har hvitløksbrød ved siden av og jeg får pepsimax i glasset mitt, hihi.

  Frukt: Mango. Det er jo bare så utrolig godt, spesielt hvis det er en skikkelig saftig en også.

  App: Jeg har så mange apper jeg bruker i løpet av en dag, men min favoritt er Instagram tror jeg. Jeg legger ut så mange bilder der, and it's all about those likes though, am I right? Haha, jeg bare tuller.

 • 15.12.2016 kl.14:51
 • Om meg
 • 2 kommentarer
 • My social medias

  • 11.07.2016 kl.17:22


   Snapchat emma99drevvatne - Instagram emmadrevvatne - Bloglovin´emmadrevvatne


  Såå her sitter jeg i sofaen min å kjeder meg litt og tenkte å fortelle dere hvor dere kan følge meg hvis dere vil. Jeg er jo mer aktiv på instagram og snapchat enn det jeg kanskje er her på bloggen min. Det er alltid litt vanskelig å finne ut hva jeg skal skrive om her på bloggen når jeg har lyst til å skrive, men ikke vet hva jeg skal skrive. Haha, jaja! Den tredje på listen (over hvor dere kan følge meg) er bloglovin´, men dette er jo egentlig bare hvis dere vil ha varsler om når jeg legger ut innlegg på bloggen. Si ifra hva du heter på disse tre mediene så kan jeg følge deg! Jeg synes det er veldig gøy å snakke med dere og bli bedre kjent med dere som leser bloggen min! 

 • 11.07.2016 kl.17:22
 • Om meg
 • 5 kommentarer
 • 10 Fun facts about me

  • 11.06.2016 kl.12:34

  1. Karate kid

  Da jeg var liten gikk jeg på karate. Jeg husker egentlig ingenting fra den tiden, men mamma har flere ganger fortalt meg da jeg skulle sparke en planke med foten min. Det var en slags test for å få nytt belte i annen farge. Jeg hadde gult belte, som er vel ganske bra? Ingen som tørr å tulle med meg vettu, hehe. 


   

  2. Pokémon 

  "Gotta catch 'em all" ~ Jeg var veldig stor pokémon fan for fem år siden, haha uff ja. På rommet mitt kunne du finne store album med kort av forskjellige rare pokémon. Syntes det var drit kult å samle på dem også bytte dem med vennene mine. Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med dem...

  3. Ballerina

  Jeg var ikke bare en tøff liten rakkar da jeg var liten altså. Ballerina var jeg også. Mamma dro meg med på alt av aktiviteter, men jeg er glad for det, fordi nå har jeg så mange rare bilder av meg som jeg kan se tilbake på å le av. Det eneste jeg husker fra den tiden jeg var ballerina, var at jeg sprang rundt i ring med sånn tutu skjørt. Du vet, sånn rosa skjørt som stikker rett ut i alle veier. Jeg følte meg så elegant da jeg "danset" rundt omkring. 


   

  4. Mørket

  Jeg hater mørket. Det er så skummelt fordi jeg liker ikke tanken på hva som kan komme å snike seg inn på meg hvis jeg plutselig står alene i mørket uten å klare å se noe. Har hatt frykten siden jeg var liten egentlig, men alle er nå litt redd for mørket, eller hva?

  5. Texas

  Jeg har bodd i Houston, Texas i cirka 12 år. Jeg har skrevet et innlegget om det her, men til dere som ikke visste det, nå vet dere det. The more you know     

  6. Telefonsamtaler

  Er det bare meg eller er dere også sånn at når dere skal, for eksempel bestille pizza, så må dere øve på hva dere skal si? Jeg er ihvertfall sånn... Jeg liker å være forberedt på akkurat hva jeg skal si, det gjelder uansett hva. Bestille frisørtime, bestille pizza, osv.

  7. Zipline

  Helt siden den første gangen jeg prøvde zipline på sommerleir i Wimberly, Texas, har jeg bare lengtet etter å prøve det igjen. Vet du hva zipline er? Det er på en måte en rutsjebane, eller, det er en stor vaier som er spent mellom to trær, eller to stativer. Man har på seg sele, også hekter man seg fast til vaieren også rutsjer man ned den. Det er litt vanskelig å forklare, men det er så sykt gøy, haha! 

  8. Dagbok

  Da jeg var mindre brukte jeg hele tiden å skrive dagbok. Så noen ganger når jeg går gjennom gamle esker med gamle saker og ting kan jeg plutselig finne en dagbok hvor det står masse tull. Uff, det er litt flaut å tenke på hva jeg skrev ned i de bøkene...Nå bruker jeg bloggen som min dagbok, på en måte. Jeg kan se tilbake på alle minnene mine her, pluss at jeg er veldig glad å skrive, så denne bloggen kommer jeg til å ha lenge. 


   

  9. Random 

  Ut av vennegjengen min, er jeg kanskje den som er mest random. Har nemlig fått hørt det før fra noen av venninnene mine, haha. Noen ganger kan venninnene mine diskutere noe serriøst i gruppechaten på facebook, også kommer jeg med et bilde av en katt, for eksempel, og bare "se så søt denne katten er da!". Også blir det veldig "awkward" etterpå, ingen som skriver tilbake til meg, hahaha

  10. PC

  Jeg er veldig flink i å ikke se på tastaturet på pc'en når jeg skriver, hvis du skjønner hva jeg mener. Jeg kan oftest sitte å se en annen vei når jeg skal skrive noe. Sånn som for eksempel når vi arbeider med oppgaver i læreboka på skolen. Jeg kan se ned i boka, men så skriver jeg på pc'en imens. 


  Det ble litt forskjellig funfacts dette her ja. Kjenner du deg igjen i noe av dette? Du kan jo skrive noen funfacts om deg selv i kommentarfeltet? Jeg synes det er alltid veldig gøy å lese slike funfacts om andre også! 

   

 • 11.06.2016 kl.12:34
 • Om meg
 • 3 kommentarer
 • Welcome to my crib

  • 07.06.2016 kl.17:14

  Hei hei, 

  Nå som det regner ute og jeg endelig har fått ryddet rommet mitt ordentlig, hadde jeg lyst til å vise dere hvor jeg bruker å chille på fritiden. Jeg har nettopp ommøblert rommet mitt også, og ble veldig fornøyd med å plassere senga ved vinduet. Nå kan jeg ligge i senga å se på himmelen ut av vinduet og samtidig varme meg under dyna. Selv om jeg er 16 år, har jeg fortsatt noen bamser liggende rundt på rommet, og bokhyllen min er full av "fantasy" bøker, men hei, jeg liker meg her jeg. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 07.06.2016 kl.17:14
 • Om meg
 • 10 kommentarer
 • Jeg trenger en klem pappa

  • 02.05.2016 kl.16:44

  Før jeg begynner å skrive dette innlegget i det hele tatt, vil jeg bare si at dette innlegget er ikke ment for å få oppmerksomhet. Dette innlegget er for dem som har opplevd og vært gjennom det samme som meg. Det er for å holde minnet om den jeg mistet, i live. Jeg liker å tenke på at personen som ble tatt ifra meg så alt for tidlig, følger med på det jeg gjør. Dette er vel da et slags brev til denne personen.

   

  Kjære pappa,

  Den 27 april i år, var det 3 år siden du forlot oss, siden kreften tok deg i fra meg. Du var for ung til å dra i fra meg, fra mamma, fra vi som ville ha deg her sammen med oss. Ofte får jeg skikkelig vondt i hjertet av å tenke på at du faktisk ikke er her i huset og lager mat eller synger sanger slik du brukte. Det kjennes helt uvirkelig ut, men hverdag innser jeg at ungene mine ikke kommer til å ha noen bestefar, ikke kommer jeg til å holde deg i armen i bryllupet mitt og ikke kan jeg gi deg flere klemmer.

  Du skulle ha vært her sammen med oss nå. Mamma har fått seg ny kjæreste som er veldig hyggelig, men det føles så rart ut. Ofte føles det ut som det er jeg som har kontrollen i huset. Ole, (lillebroren min) det er jo han som liksom skal være mannen i huset, men han bruker all tiden sin på å sitte foran pc skjermen isteden for å gå videre med livet. Det er jo jeg som er eldst ut av søsknene mine, men noen ganger blir det for mye for meg. Vi har jo fått oss hund også som du ikke har møtt. Jeg husker du sa du hadde lyst på en dvergschnauzer, men vi fikk oss en rampete liten labradoodle som heter Texas. Han er ikke så liten nå, men jeg tror du fortsatt hadde elsket han. 

  Hadde du vært her nå, hadde Ole brukt tiden sin på fotball isteden for minecraft. Jeg hadde vært så mye bedre i matte også, siden jeg husker vi brukte alltid å sette oss ned på ettermiddager å holde på en halvtime med matematikk selv om jeg syntes det var gørr kjedelig. Du hadde så lyst til å hjelpe oss, til at vi skulle få det beste. Du var min helt.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Hver gang jeg tenker på når vi kranglet, angrer jeg så mye. Jeg har så lyst til å dra tilbake i tid og se deg igjen, gitt deg en klem og kjenne armene dine rundt kroppen min. Jeg glemmer ikke stemmen din, men følelsen av å ha deg nær, er en følelse jeg vil ha tilbake. Du var jo så glad, så energisk om alt, du hadde lyst til at jeg skulle bli med på alt. Du ville jeg skulle prøve alt mulig. 

  Hadde det ikke vært for deg hadde jeg aldri blitt med på min første triathlon. Nå i sommer skal jeg bli med på triathlon her i byen. Jeg vil gjøre det for deg, og jeg har så lyst til at du skal være der å se på. Jeg vil høre stemmen din når du står der å heier på meg, og jeg vil spise is på kaia i fin været sammen med deg. Ingenting av dette kommer til å skje uansett hvor mye jeg ønsker. 

  Jeg kunne ha gjort hva som helst for å få deg tilbake, for å se det glade fjeset ditt en siste gang. Jeg fikk jo ikke sagt ordentlig hade en gang da du lå der i sengen. Den kvelden du forlot oss, det er en kveld jeg hater å tenke på. Jeg hater å tenke på uttrykket til mamma da hun innså at dette ville bli hennes siste stund sammen med deg. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det er så urettferdig at dette måtte skje med meg. Hvorfor kunne ikke de dumme legene finne ut av sykdommen raskere? Hvorfor tok det så lang tid å få behandling? Hvorfor ble du ikke bedre pappa? Jeg vil ha en klem. Jeg vil ha en klem fra pappaen min, og jeg trenger den nå. Jeg klarer ikke å holde ut. Jeg skjønner ikke at du ble tatt i fra meg. 

  Heldigvis har jeg så gode mennesker rundt meg som støtter meg og får meg til å smile selv om du er borte. Jeg har supre venninner som er der for meg når jeg trenger dem mest og de betyr så utrolig mye for meg.

  Selv om jeg klarer meg ganske bra i dag, så trenger jeg fortsatt en klem pappa.

 • 02.05.2016 kl.16:44
 • Om meg
 • 4 kommentarer
 • 10 ting som irriterer meg

  • 24.04.2016 kl.10:09

  Heii, jeg tenkte å legge ut et innlegg om ting som irriterer meg, haha. Jeg har ikke så mye annet å finne på, kanskje du kjenner deg igjen i noe av dette? Bildet under er tatt fra da jeg var 5 eller 6 år da det var tivoli her i Brønnøysund. Jeg skjønner egentlig ikke hva som skjedde her, hahaha...Dere ser jo hvor gøy jeg hadde det på tivoli...

  1. Når jeg kommer hjem fra skolen og finner ut at det jeg hadde gledet meg til å spise er spist eller drukket opp, som f.eks. lasagne rester fra middag eller isteen min.

  Jeg har en lille bror på 12 år som slutter på skolen tidligere enn meg, og da når han kommer hjem bruker han å gå rett til kjøkkenet for å finne noe godt å spise. (Ikke at jeg gjør det selv da, men...) Så når jeg kommer hjem er alt spist opp og når jeg spør han om det, lyver han og springer opp på rommet sitt og låser døra.

  2. Når jeg har 20% igjen på mobilen eller mobilen blir for kald også skur den seg av.

  Noen ganger irriterer i-phone meg virkelig og dette er noe som irriterer mest. Jeg skjønner jo at batteriet i mobilen kan bli for kald også skrur mobilen seg av, men at i-phonen skrur seg av når jeg fortsatt har 20% igjen? Lol.

  3. Når jeg har nettopp malt neglene også får jeg fingeravtrykk på neglelakken, eller når jeg fullt av neglelakk på fingrene.

  Rett etter jeg har malt neglene prøver jeg å unngå å røre noe slik at jeg ikke skal ødelegge malingen, men så klarer jeg fortsatt å lage avtrykk i neglelakken eller jeg får støv på neglene.

  4. Når jeg skal ta av meg kontaktlinsene mine også begynner det å svi.

  Noen ganger når jeg tar av meg kontaktlinsene mine klarer jeg å rive dem i stykker slik at biter av kontaktlinsen sitter fortsatt på øyet, også begynner det å svi noe sykt og jeg får ikke bort bitene, haha. Det er så vondt!

  5. Når jeg må stå lenge i kø.

  Det er vel ikke så mye å si her. Jeg hater å stå i lange køer. 

  6. Når jeg får hull i buksa eller favoritt buksa mi ikke passer meg lengre.

  Jeg skjønner egentlig ikke hvordan jeg får det til, men noen ganger får jeg store hull i buksene mine uten at jeg merker det. Her om dagen fikk jeg et stort hull i buksa på bak siden av låret...haha, er det mulig? Ja, også de fine buksene mine som jeg liker så godt som svikter meg plutselig med å ikke passe meg lengre.

  7. Når noen slafser ved matbordet.

  Jeg liker jo ikke at noen slafser i det hele tatt ved siden av meg siden jeg synes det er ganske ekkelt, men lillebroren min gjør det hele tiden. Han liker å irritere meg, så han prøver å gjøre hva som helst for å gjøre meg sur og det funker. 

  8. Når det snør langt ut på våren.

  Ehm, hei, snø. Du skal liksom være borte nå, vi er snart i Mai og du kommer fortsatt tilbake. Du skal få komme tilbake om cirka 7 måneder, men vær så snill gå bort nå. I går begynte det å snø her i Brønnøysund, selv om det var ingen som ville ha det.

  9. Når jeg får myggstikk, loppebitt, flåttbitt osv.

  Det er ikke gøy på sommeren, etter man har gått tur i skogen, og finne en flått bak øret eller på låret. Eller det å få fullt av myggstikk når man vil kose seg på stranda. På sommeren bruker vi å dra til Drevvatne, til hytten vår, og der er det mange fine strender som vi kan ligge på, men så kommer selvfølgelig kleggen og myggene og skal spise på oss. 

  10. Når jeg må stå opp tidlig.

  Jeg må jo stå opp tidlig 5 ganger i uken, og på tirsdager og torsdager må jeg stå opp ekstra tidlig siden jeg har toppidrett. Da må jeg stå opp klokka 06.00. Derfor er det sykt deilig å sove leeenge i helgene, og mamma spør meg hvorfor jeg kaster bort helgen på soving. HA. Hun burde da skjønne det. 

  Kjenner du deg igjen i noe av dette? Hva irriterer deg? 

 • 24.04.2016 kl.10:09
 • Om meg
 • 0 kommentarer
 • 4 ting som er typisk meg

  • 24.03.2016 kl.17:29

  Jeg blir fort stresset

  Begynner treningen klokka 20.00 liker jeg å være der minst et kvarter før. Jeg tror dette er noe jeg fikk fra pappa siden da vi bodde i USA brukte han å kjøre meg til skolen og vi var alltid tidlig ute. Mamma derimot er det helt motsatte... Hun bruker sååå lang tid på å komme seg av gårde uansett hva det gjelder. Om morgenene er det jeg som vekker mamma, jeg tuller ikke. Skolen begynner klokka 08.30 og jeg bor 10 minutter unna skolen cirka, men jeg står opp klokka 07.00. Siden jeg blir så fort stresset, er dette noe kjæresten min liker å plage meg med... 

  Ikke flink å lage mat

  Jeg tror det eneste jeg er flink til å lage er brødskive med brunost, haha neida, men å lage mat er ikke min sterkeste side. Hvis du kommer på besøk til meg en dag og jeg skal lage middag, blir det enten spaghetti med kjøttsaus eller ostesmørbrød.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with g3 preset
   

  Må alltid holde på med noe

  Hvis jeg kjeder meg liker jeg å holde på med noe med fingrene mine. Sånn som nå, dette innlegget skriver jeg egentlig fordi jeg kjeder meg og vil ha noe å gjøre. Jeg liker ikke å kjede meg... Må jeg høre på et langt foredrag som ikke er så spennenede, kan jeg godt sitte å tegne i skriveboka uten at jeg tenker over det. 

  Jeg leser bare bokserier

  Helt siden jeg var liten har jeg lest veldig mange bøker. Jeg elsker spennende bøker og når jeg først blir slukt inn i en bok liker jeg å ha flere bøker som jeg kan glede meg til. Derfor har jeg, i bokhyllen min, bare serier. Jo, jeg har noen bøker som ikke er del av en serie, men mestparten er det. Det samme gjelder serier på Netflix, har jeg begynt på en serie på netflix, bruker jeg all fritiden min til å se ferdig serien. Noen vil vel kalle meg en nerd, og ja, jeg er vel litt nerd.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 preset

  Men hei, alle er vel ikke perfekt, hva? Forresten, det bildet over ^ tok kjempe lang tid, å få til, haha. Jeg har hørt at det er typisk at prinsesser går med bøker på hodet for å få den rette holdningen. Jeg hadde bare to bøker på hodet og det var fortsatt kjempe vanskelig... Hvor mange bøker klarer du å balansere på hodet mon tro?

 • 24.03.2016 kl.17:29
 • Om meg
 • 0 kommentarer
 • I'm from Texas

  • 16.03.2016 kl.13:24

  Dette visste du kanskje ikke om meg, eller hva? Jeg tenkte å skrive et lite innlegg om hvordan jeg hadde det da jeg bodde i Nord-Amerika. Er det noe du lurer på, så er det bare å spørre!

  Jeg har bodd cirka tolv år i USA i Houston, Texas. Ja, selve staten som blir nevnt flere ganger i filmer om verdensrommet. "Houston, we have a problem". Foreldrene mine flyttet dit på grunn av jobb da jeg var bare noen måneder gammel. Begge søskene mine er født i Texas, men jeg er født i New York, the big apple. Foreldrene mine er begge norske, så morsmålet mitt er egentlig norsk siden jeg snakket norsk hjemme hele tiden, men jeg føler selv jeg kan engelsk bedre enn norsk. 

  Da jeg bodde i Houston og skulle begynne på skolen, begynte jeg i noe som kalles kindergarten. Det er førskole på en måte, men regnes som et trinn. Dette er grunnen til at jeg hoppet over 6. klasse da jeg flyttet hit til Norge. Så, ja, jeg går 1. året på videregående nå, men skulle egentlig ha gått i 10. klasse. Dette gjør at jeg er den yngste av alle sammen i klassen min. Hvis jeg ikke hadde flyttet til Norge hadde jeg gått første året på highschool nå, og nei, jeg kan si det sånn at i virkeligheten er highschool ikke slik som på highschool musical, desverre...haha. Skolen jeg gikk på het River Oaks Elementry og var en offentlig skole, men for å komme inn måtte jeg ta en test for å se om jeg var smart nok til å komme inn der. Jeg husker ingenting fra den testen nå, men hei, jeg kom inn! 


  http://www.har.com/2111-welch-st-c101-/sold_67545564

  Hvert år brukte det å være sånn rodeo. Hvis du ikke vet hva det er så er det altså der man kan dra å se på når cowboyer rir på okser. Jeg var der ikke så ofte, men fra de gangene jeg dro dit, husker jeg alle dyrene vi kunne se på. Det var griser, kuer, og sauer. Jeg fikk aldri prøvd, men unger kunne bli med på en konkurranse der man skulle ri på en sau og det var om å gjøre å holde på lengst. Det så kjempe gøy ut! Cowboyene/bondene som var med på rodeo hadde også konkurranse om å fange kalver med lasso. De som klarte å fange en kalv fikk den slik at de kunne passe på den til den ble stor.  

  Deborah Cannon/American-Statesman Daughters of the Republic of Texas ride along in the Texas Independence Day parade up Congress Avenue on Saturday, March 2, 2013.
  (http://austin.blog.statesman.com/2015/02/25/how-to-celebrate-texas-independence-day-in-austin-this-year/)

  Hva jeg savner mest av Texas? Det er vel varmen, byen og mest av alt venninene mine. Jeg har fortsatt kontakt med noen av dem og synes alltid det er gøy å se hva som skjer der borte. Jeg har en bestevennine som heter Isabella, og hun har vært her i Norge flere ganger. For to år siden var jeg sammen med familien hennes i en måned uten mamma. Da var jeg på sånn sommerleir i to uker sammen med fullt av jenter. Det var noe av det gøyeste jeg har vært med på, for uten om at jeg ble bitt av en skorpion mens jeg var der... Jepp, men det er vel en historie til en annen gang. Etter sommerleiren dro jeg til selveste Hawaii og tilbrakte noen dager der før jeg dro hjem til Norge igjen. 

  Jeg har tenkt på om jeg noen gang kommer til å flytte tilbake til Texas når jeg blir gammel nok, og for å være ærlig, har jeg ikke peiling. Det er selfølgelig en fin plass å bo og gode skoler der jeg bodde. Man vet aldri, kanskje jeg ender opp der og går på universitet, men en ting kan jeg være sikker på. Jeg kommer til å reise til staten mange ganger fremover. 

  ❤ Har du vært i USA før? 

 • 16.03.2016 kl.13:24
 • Om meg
 • 1 kommentar
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no