hits

Last post in 2016

 • 31.12.2016 kl.23:26Heii dere!

Nå er det ikke lenge til vi går inn i et nytt år. Det betyr en ny start med nye muligheter, nye sjanser, og nyttårsforsetter som ikke blir gjennomført og holdt. Jeg har jo selv nyttårsforsetter som jeg vil prøve å klare å gjennomføre, men jeg kjenner meg selv godt nok og vet jeg kommer til å gi opp allerede første dagen i det nye året, haha. 

Dette året har vært et ganske rart år. Det var så mye som skjedde ute i verden, for eksempel det at Donald Trump ble president i USA. Altså, jeg mener ikke å være slem, men jeg er ikke en Donald Trump fan, og jeg har mine grunner. Mye skjedde med meg personlig også. Jeg gikk fra å være i et forhold til å bli singel. En av mine bestevenninner flyttet til en annen del av verden. Mamma fikk seg kjæreste. Jeg kan nevne mye mer, men da hadde det blitt en litt lang liste, og det er jo ikke det som er poenget med dette innlegget.

Poenget mitt er at jeg gleder meg til å "begynne på nytt" med en fresh start. Jeg skal lage masse nye minner sammen med de jeg er glade i, både familie og venninner. Jeg skal være åpen til å få et forhold med nye mennesker jeg blir kjent med. Kanskje får jeg flere venner og kanskje ender jeg opp i et nytt forhold med en gutt? Det er bare tiden som kan vise det, og jeg kjenner at jeg er veldig spent på hva 2017 vil bringe meg. 2017, bring it on b*tch. 

 

 

 • 31.12.2016 kl.23:26
 • Hverdag
 • 4 kommentarer
 • An update from me

  • 29.12.2016 kl.14:36

  Heii dere! Skulle bare stikke innom bloggen en tur. Jeg har ikke kameraet mitt siden jeg glemte den hos Amalie da jeg var der på mandagen, men jeg møter henne på lørdagen så da skal jeg ta masse bilder på nyttårsaften! Hva er dine planer på nyttårsaften? Jeg og gjengen min skal være sammen og jeg tror vi skal dra opp på broen for å se på rakettene hvis det ikke er altfor dårlig vær. 

  Akkurat nå sitter jeg i sofaen og ser på tv mens jeg blogger. Det er fortsatt dårlig vær ute og ikke et spor av snø på bakken. Det blir sikkert ikke snø før ut i januar, men det kan godt hende at det ikke kommer noe i det hele tatt. Jaja, jeg skal til Hemavan i Sverige om ikke så lenge for å stå på slalåm. Det gleder jeg meg til!

  Senere i kveld skal jeg til onkelen min å spise middag. Så snart jeg får kameraet mitt tilbake skal jeg skynde meg å ta ordentlige bilder jeg kan legge ut her på bloggen. Enn så lenge ønsker jeg dere en fin dag videre så sees vi snart igjen! 
   

 • 29.12.2016 kl.14:36
 • Hverdag
 • 5 kommentarer
 • Hva skal jeg velge?

  • 28.12.2016 kl.17:06

  Snart har jeg bursdag og da får jeg kanskje penger i bursdagsgave. Det jeg egentlig ønsker meg er enten et kamera objekt til det kameraet jeg allerede har nå, eller et nytt kamera fra Canon. Det kamera jeg har nå er fra Olympus, og det er veldig bra altså, men det andre kameraet jeg har sett på er enda mindre og er perfekt å ha i jakkelomma hvis man ikke har noe stort objekt på det. Problemet er jo at kameraet fra Canon koster veeeldig mye. Det gjør objektet også, men den er billigere enn kameraet. Så spørsmålet er da, burde jeg kjøpe et kameraobjekt eller spare heller til et nytt kamera? Jeg vil jo ha begge delene....

  Kameraet finner du HER - Objektet finner du HER (lenker til nettsted)

   

  Kameraet fra Canon heter "Canon PowerShot G3X". Den har 25x optisk zoom og stor 1.0-type sensor. Venninnen min, Isabella, har dette kameraet og da jeg var sammen med henne i New York i sommer fikk jeg prøvd den litt. Kameraet tok kjempe klare og skarpe bilder. Som sagt er kameraet like stor som hånden min og jeg får plass til den i jakkelomma slik at hvis jeg skal ut sammen med venninnene mine eller dra ut på tur kan jeg ta den med meg. Den kan også tilkobles til mobilen via nett. 

  Objektet fra Olympus heter Olympus M.ZUIKO DIGITAL 25mm f/1.8. Denne fanger fine detaljer selv i svakt lys. Den veier 137 g og har sylskarp optikk. Med dette objektet blir kameraet mitt ganske stort og bære med seg, men det er jo egentlig ikke så veldig stort problem det for uten om at jeg ikke kan ha den i jakkelomma. 

  Jeg er ganske sikker på at jeg ikke får nok penger til noen av delene til bursdagen min, så jeg må spare. Jeg må bare finne ut om hva jeg skal bruke pengene på....Hva synes du? Kamera eller objekt?

 • 28.12.2016 kl.17:06
 • Foto
 • 2 kommentarer
 • 20 ting du kan blogge om

  • 28.12.2016 kl.13:53

  Det verste jeg vet med å blogge er å sitte forran pc-skjermen å ikke ha noe å blogge om. Jeg sitter der med fingrene på tastaturet og venter på at en idé skal komme til meg. Ofte skjer det at jeg har så veldig lyst til å blogge og skrive flere innlegg, men jeg har ingenting å blogge om! Det er skrevet mange innlegg om tips til hva man kan blogge om fra andre bloggere, og nå er det min tur. Jeg håper dette hjelper dere litt! 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

  20 tips til hva du kan blogge om: 

  - Lag en DIY, steg for steg

  - Dine favoritt bloggere 

  - Skriv en anmeldelse om noe (bok, film, ny matrett, app, osv.)

  - Wishlist/Bucketlist 

  - Dagens outfit eller din favoritt outfit 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  - Hva er du hekta på for tiden?

  -  Ting som irriterer deg 

  - Fortell om ditt/din første... (kyss, kjæledyr, kjæreste, jobb, konsert osv.)

  - Noe flaut som har skjedd med deg

  - Throwback til et minne som er viktig for deg


  Processed with VSCO with acg preset
   

  - Din favoritt matoppskrift

  - Spørsmålsrunde, svar på spørsmål fra leserne

  - Dine favoritt sanger/artister

  - Hold en konkurranse 

  - Room tour, vis leserne dine hvordan soverommet ditt ser ut!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  - Hvilken dårlige vaner har du?

  - Skriv et innlegg om hvorfor du begynte å blogge

  - Fortell om noe som skjedde for ett år siden (i dag)

  - Fortell noe som leserne dine kanskje ikke vet om deg!

  - Sminketips

 • 28.12.2016 kl.13:53
 • Tips
 • 12 kommentarer
 • - La bella Italia -

  • 27.12.2016 kl.16:55

  Heii kjære lesere, 

  Hvordan er været hos dere da? Her i Brønnøysund er det utrolig stygt vær, haha. Det regner og tordner som bare det. Det er jo skummelt å sitte inne å høre på at vinden blåser sånn ute. Det var litt snø på bakken i går, men det meste er borte nå. For tiden ønsker jeg meg til varmere strøk. Jeg savner da vi var i Thailand i februar i år.... Det var så utrolig fint der!

  Jeg håper at til sommeren får vi dra til Italia. Det er snakk om at det kanskje blir jente tur dit, gjengen min og jeg. Jeg har en tante som bor like ved Firenze sammen med familien sin så hvorfor ikke dra dit på besøk? Jeg har aldri vært der selv, men jeg har jo hørt at det er kjempe fint der. Tenk å besøke en vingård eller spise pizza i det italienske landet da. Det er alvor at vi kanskje drar dit til sommeren, og jeg gleder meg så utrolig mye! Jeg håper at vi får det til, alle vi 7 i jente gjengen. Da skal vi ut på restaurantene og ligge på strendene og gå gjennom vakre byer og knipse masse bilder. 


  (Bildene er hentet fra Pinterest)

  Har du vært i Italia før? 

 • 27.12.2016 kl.16:55
 • Inspirasjon
 • 12 kommentarer
 • En veeeldig lang dag...

  • 25.12.2016 kl.23:50

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Bukse - HER Body - HER (annonselenker)

  Nå har jeg endelig tid til å sette meg litt ned i sofaen å blogge. Jeg har bokstavelig talt vært hos besteforeldrene mine i hele dag. 10 timer for å være eksakt, haha. Jeg er jo selvfølgelig kjempe glad i familien min, don't get me wrong, men noen ganger blir det litt for mye. Jeg vart kjempe lei av å være der, og ville hjem etter tre timer. "Forbilde" boka av Sophie Elise fikk jeg i julegave i går, men den leste jeg ferdig da jeg var der. Boka var utrolig interessant og Sophie Elise var kjempe flink å skrive boken så den anbefaler jeg mye! 

  Kvelden i går sammen med familien min rundt jule treet var så fint. Det er bare synd at juleaften er allerede ferdig! Nå har jeg nyttårsaften jeg kan glede meg til og så etter det, bursdagen min. På nyttårsaften skal jeg og mine venninner samle oss og feire sammen. Det blir første gang jeg feirer uten familien. Jeg skal jo selvfølgelig være sammen med dem før jeg drar ut, men klokken 00.00 er jeg med mine venninner og ser på rakettene som pynter himmelen.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  Jeg fikk mye fint til jul, blant annet en ny klokke (den dere ser på bildet ovenfor), fine smykker, noen bøker og klær. Jeg er så heldig som har bursdag om ikke lenge så da blir det enda flere gaver på meg, hihi. Akkurat 24 dager til min b-day. 17 år, whoop whoop. Det føles ikke ut som jeg blir noe eldre da siden alle venninnene mine blir 18 år i det året som kommer og det er utrolig kjipt for de blir myndig og ikke jeg. Jeg må vente et helt år til....

  I morgen kveld tror jeg at jeg skal møte gjengen min, men før det skal jeg til farmor og farfar på julemiddag. Jeg vet jeg ikke er så veldig flink å legge ut innleggene mine her på bloggen til rett tid. Det blir alltid sent før jeg får lagt dem ut, haha. Så jeg får planlegge litt bedre, men i allefall, dere får høre fra meg igjen i morgen kanskje. I'll see you then 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 25.12.2016 kl.23:50
 • Hverdag
 • 4 kommentarer
 • Lille julaften

  • 23.12.2016 kl.20:42

  Nå er det søren meg en dag igjen til det er julaften folkens! Det er jo helt sykt å tenke på siden jeg har ikke julestemning akkurat nå. Det blir ikke snø til julaften her i Brønnøysund og det er trist for det er lenge siden det har vært snø på selveste dagen. Likevel blir det jo en fin dag uansett. Planen i morgen er å se "tre nøtter til askepott" på tv'en på morgenen, så drar vi videre for å besøke familien, deretter drar vi hjem igjen og spiser julemiddag, og tilslutt åpner vi gaver! I'm so excited and I just can't hide it ...

  Jeg har akkurat pakket et tonn med gaver til familien, og nå kjenner jeg at jeg gleder meg kjempe masse til i morgen kveld. Lille Texas (hunden min) har fått seg en nisselue som han ikke er spesielt glad i, men som jeg tvinger på han. Haha, han er jo så utrolig søt med den da. Han er jo "santa's little helper". Og så her om dagen var jeg så kreativ og lagde en nisse av en pringlesboks, bildet av den ser du nedenfor. Jeg fikk ideen da jeg så et bilde på facebook og denne har jeg tenkt å gi til mine besteforeldre. 

  Uansett, jeg har enda en gave jeg må pakke inn... huff, ja men det er den siste heldigvis, haha. Jeg er så lei av å pakke gaver nå. Nei nei, jeg ønsker dere en kjempe fin juleaften i morgen! God Jul og godt nyttår    Dere får høre fra meg snart igjen, vi sees! 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

 • 23.12.2016 kl.20:42
 • Hverdag
 • 1 kommentar
 • På låven sitter nissen med sin julegrøt....

  • 20.12.2016 kl.15:53

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Heii dere! Akkurat nå ligger jeg på sofaen og ser på "the tonight show with Jimmy Fallon" på mobilen mens jeg skriver dette innlegget. Før i dag spilte jeg fotball sammen med laget mitt i juleturneringen som fåregikk på skolen. Det var utrolig gøy å spille fotball mot de forskjellige lagene som var der selv om jeg ikke var en av de beste der ute på banen. Jeg har spilt litt før da jeg var yngre og pappa var også fotball spiller, så det må jo ligge litt i genene da, eller? Haha, jeg tuller. I allefall, vi vant to av de tre kampene vi spilte, så vi går ikke videre til finalen i morgen da... Jaja, det er ikke det som er så viktig. Vi hadde det morsomt i lag ute på banen og det er det som teller! 

  I går var jeg og familien på hytta vår som er cirka en halvtime fra Brønnøysund. Der hadde vi grøt fest og feiret bursdagen til mamma. Det var veldig koselig og masse grøt ble det. Jeg fikk dessuten mandelen i grøten! Familien tenkte at jeg hadde jukset, men altså, jeg var først i køen for å få grøt og jeg tenkte jo at mandelen ikke kom til å ligge øverst i kasserollen. Dessuten har jeg enda ikke fått premien min!

  Vi har også en tradisjon at hvert år når vi har grøtfest går vi til låven vår utafor hytta, og gir grøt til nissen som er der og synger "på låven sitter nissen...". Så dukker nissen opp, som er selvfølgelig ikke onkelen min kledd ut som nisse, og spiser grøten vi har lagd for han. Deretter for ungene små gaver fra han som en takk for grøten. 

  Jaja, nå snart skal jeg gå ned å få i meg noe mat, også skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Siste skole dag er jo i morgen, også er det endelig juleferie! Jeg gleder meg så mye til å slippe å tenke på skole en stund, og bare nyte ferien ekstra godt. Jeg ønsker dere en fin fin kveld så sees vi snart igjen! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

 • 20.12.2016 kl.15:53
 • Hverdag
 • 3 kommentarer
 • It's beginning to look a lot like christmas

  • 18.12.2016 kl.21:54

  6 dager igjen folkens! Bare 6 dager til det er juleaften og all morroa begynner, blant annet å åpne gaver og være sammen med hele familien osv. Jeg gleder meg så utrolig mye, men først må jeg bare gjennom de tre siste dagene på skola. Har prøve i morra, men jeg kjenner helt ærlig at jeg ikke har noen som helst energi til å øve på den. Jeg har allerede tatt ferie, haha. På tirsdagen skal jeg være med på juleturnerning mot resten av klassene på videregående. Det er fotball turnering, og er vi heldige vinner vi kanskje! Vi får se, hihi. 

  I kveld så bakte jeg å lillesøstra mi en haug med pepperkaker. Det var veldig koselig, og i tillegg til dette fikk vi sett håndball kampen på tv, Norge mot Nederland. Norge vant! Det var en utrolig spennende kamp, herregud. Det var jo like før nederland tok igjen Norge. Jaja, men seiern er vår, seiern er vår, vi har vunnet, seiern er vår! 

  Nå sitter jeg å ser på "Home Alone" på tv'en og vurderer om jeg skal gidde å bla igjennom kapittelet i boka som jeg har prøve i imorgen. Faget jeg skal ha prøve i er jo ikke avgangsfag i år, så karakteren jeg får på prøven teller jo ikke så mye gjør den det? Huff, jaja, jeg burde vel kanskje huske noe slik at jeg kan svare på noen av spørsmålene i hvertfall....

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

 • 18.12.2016 kl.21:54
 • Hverdag
 • 8 kommentarer
 • Min favoritt...

  • 15.12.2016 kl.14:51

  Tid på døgnet: Hmm. Jeg vil si at favoritt tiden min på døgnet er rett etter skolen i hverdagene, mens i helgene er det kveldene. Etter skolen er jeg som regel kjempe lei og sliten, og da bruker jeg å sette meg ned og se serie når jeg kommer hjem. I helgene liker jeg å se filmer sammen med familien eller dra ut sammen med venninnene mine. 

  Årstid: Jeg liker best sommeren tror jeg, men jeg har ingenting i mot snø altså. Jeg syns det er så utrolig fint å gå skiturer ute i skogen ved hytta når sola skinner og snøen ligger fint på bakken. Regn og vind derimot er derimot ikke min favoritt og det har vi hatt mye av den siste tiden. Når det er sånn dritt vær her i Brønnøysund lengter jeg tilbake til varmere strøk som Thailand eller Houston, Texas. 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Bilde er fra da jeg var i Thailand tidligere i år, se hvor brun jeg var da! Skulle ønske jeg kunne dra tilbake dit nå.... - 

   

  Tvprogram: Gilmore Girls. Denne er definitivt min favoritt serie nå for tiden. Akkurat nå er jeg på sesong 3 episode 8, og jeg har fortsatt 4 sesonger og 14 episoder igjen. Jeg kjenner meg så mye igjen i serien. Rory and Dean forever!

  Leppestift: Max Factor burnt caramel er en skikkelig fin farge. Den er en blanding av mørke rød og brun, men den er ikke for mørk. Jeg syns den er så fin! 

  Blogg: Annais. Hun er den bloggeren jeg får mest inspirasjon fra og jeg tar meg alltid en kikk innom der for å lese innleggene hennes. De er alltid interessante og hun har så morsom humor! Har du lest bloggen hennes? 

  Instagram: Norgejodel. Haha, jeg får meg alltid en god latter av jodelene de legger ut der. 

  Dag: Fredag. Det er ingen andre dager som er bedre enn denne! Når fredag kommer så er det jo helg og man har 2 hele dager man kan se fram til å bruke til å bare slappe av og/eller være sammen med venninner. Fredag er også den dagen jeg er som regel ferdig med alt av lekser til de forskjellige fagene på skolen og prøver er unnagjort. 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Savner denne tiden da jeg og jentene mine var i Oslo sammen  -

   

  Matrett: Lasagne!! Lasagne is forever my bae. Du er min BFF med en gang hvis du lager meg lasagne, har hvitløksbrød ved siden av og jeg får pepsimax i glasset mitt, hihi.

  Frukt: Mango. Det er jo bare så utrolig godt, spesielt hvis det er en skikkelig saftig en også.

  App: Jeg har så mange apper jeg bruker i løpet av en dag, men min favoritt er Instagram tror jeg. Jeg legger ut så mange bilder der, and it's all about those likes though, am I right? Haha, jeg bare tuller.

 • 15.12.2016 kl.14:51
 • Personlig
 • 2 kommentarer
 • Endelig kom den!

  • 10.12.2016 kl.18:37

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Den kom i dag! Adventskalenderen min! Jeg er så glad nå, for jeg har ventet en evighet (føles det ut som) for at den skulle kom hjem til meg. Med en gang jeg hadde hentet den og fått kalenderen med meg hjem, åpnet jeg alle lukene. Sminken som er i kalenderen er faktisk av bra kvalitet så nå har jeg masse godsaker i toalettmappa mi. Så langt har jeg fått 3 leppestifter, 1 lipgloss, 2 forskjellige koster, og 4 forskjellige pudder og kremmer for å ha i ansiktet. Jeg gleder meg til det jeg har i vente, what will I get next? Har du denne adventskalenderen?


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  #makeuprevolution #makeup #adventskalender #makestyle #sminke

 • 10.12.2016 kl.18:37
 • Hverdag
 • 4 kommentarer
 • This week in snaps

  • 10.12.2016 kl.13:34

  God ettermiddag kjære lesere! 

  Nå har det vært akkurat ei uke siden jeg skrev forrige innlegg her på bloggen min. Uken som var har vært ganske travel for meg med to store prøver, matte og psykologi. Jeg er heldigvis et steg nærmere juleferie da! Nå er det bare 2 prøver og en muntlig avhøring i spansk som er igjen før jeg kan ta meg fri fra skolen. Snart drar jeg ut og skal til frisøren for å ordne litt på håret, haha. Så skal jeg dra litt på julegave shopping og prøve å gjøre meg mest mulig ferdig med alle gavene jeg skal gi. Senere i kveld skal jeg møte venninnene mine, så det blir jo koselig. I have a lot on my agenda today  By the way, fikk beskjed at sminke adventskalenderen min har ankommet postkontoret, jeg gleder meg som en liten unge til å dra å hente den! Jeg har så mange luker jeg kan åpne i dag siden den kom ikke før nå, wiiii. 

  For å oppsummere uken som gikk har jeg samlet alle snap'sene mine som jeg har tatt i en collage. Nå må jeg ordne meg før jeg drar ut so I'll see you soon. Jeg ønsker dere alle en fin dag videre! 

   

 • 10.12.2016 kl.13:34
 • Hverdag
 • 1 kommentar
 • - Saturday -

  • 03.12.2016 kl.20:02

  I dag har vært en ganske full lørdag spør du meg, haha. Alle de andre lørdagene mine går som regel ut på å sove til langt på formiddagen, og så være hjemme resten av dagen og se på serie eller tv. I dag derimot, sto jeg opp i 10-11 tia, dro på den nye kaféen på senteret, kjøpte noen julegaver, gikk en ganske så lang tur med min hund, og etterpå endte jeg opp i hallen for å se på håndballkamper. Noen av mine venninner spilte kamp i dag mot Sandnessjøen, og det var en utrolig spennende kamp!

  Nå snart skal jeg dra å spise til onkelen min. Jeg lurer virkelig på hva han har kokkelert denne gangen. Han bruker å lage veldig god mat og hele familien bruker å samle seg hos han. Det er veldig koselig! Jeg har jo egentlig en matteprøve jeg burde øve til, men nei, den vil jeg ikke tenke på akkurat nå. Jeg får ta det i morgen....Under her er bilder fra dagen min i dag, jeg håper dere får en fin kveld videre! Snakkeees 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 03.12.2016 kl.20:02
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • 23 dager igjen

  • 01.12.2016 kl.21:26

  Jeg har fått meg en vane av å skrive innleggene mine her på bloggen min ganske sent. Beklager for det, men det er egentlig da jeg har tid til å skrive nå for tiden...Uansett - I dag er det 1. desember folkens! Det betyr det er 23 dager til jul, 14 av dem er skoledager, og 3 av dem er mandager. Jeg gleder meg så utrolig mye til jul! Jeg sier det så mye at jeg snart blir litt lei, haha. For noen uker siden bestilte jeg en sminke kalender til megselv, men jeg får den ikke før den 10. desember. Derfor var mamma så snill og lagde meg en twist kalender til meg mens jeg venter. I morges før jeg dro til skolen spiste jeg en aprikos sjokolade. Skulle gjerne ha hatt det sånn hverdag, hihi. 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  - Keep calm and make it to christmas break - 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

 • 01.12.2016 kl.21:26
 • Hverdag
 • 4 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no