hits

My plans for November

 • 31.10.2017 kl.19:00

 

 Jobbe på OD-dagen -  På fredagen som kommer denne uken skal jeg jobbe for å tjene penger som jeg kan donere til årets "Operasjon Dagsverk" sak. Kort oppsummert skal pengene som vi tjener i år gå til de som er rammet av oljekatastrofen i Nigeria. Om du vil lese mer om prosjektet kan du trykke HER.  Har du tenkt å jobbe på OD-dagen?

 

  Russens Halloweenparty - 4. November skal russen feire Halloween med en stor fest. Det er ikke på selveste dagen, altså i dag, men skal være i helgen som kommer. Jeg gleder meg så mye! Planen er å kle meg ut som en heks. Venninnen min, Lisen, skal sminke meg for hun er så flink. Skal selvfølgelig ta bilder jeg kan dele med dere! 

 

 Thanksgiving - Dette er en amerikansk greie, men siden jeg og familien min har bodd i USA i over 10 år holder vi på den tradisjonen. 23. November lager vi en stor middag der kalkun er hovedretten. Vi inviterer også hele familien på besøk og koser oss med masse god mat. <3

 

Hva skal dere i November?

 

 

 

 • 31.10.2017 kl.19:00
 • Hverdag
 • 4 kommentarer
 • New Favorites

  • 31.10.2017 kl.15:11

   

  // Urban

  Da jeg var i Bodø kjøpte jeg meg disse to genserne. Jeg trodde at siden jeg var i en by hvor det faktisk var en BIKBOK og en H&M at jeg kom til å slepe med meg et helt lass med klær tilbake til Brønnøysund, meeen jeg fant liksom ingenting som ropte "kjøp meg!" da jeg var innom butikkene. Tilslutt, da jeg gikk til Urban, falt jeg for disse plaggene. Det er så typisk meg å kjøpe klær som er mørkeblått... I skrivende stund har jeg faktisk på meg en mørkeblå genser. Jeg aner ikke hvor mange blå gensere/t-skjorter jeg eier, men det er mer enn hva jeg kan telle på en hånd ihvertfall...Derfor passet det seg jo perfekt å kjøpe enda et plagg i mørkeblått. Bra jobba Emma. Jaja, jeg er uansett veldig fornøyd med disse to!

  Hva syns dere om innkjøpene? 

 • 31.10.2017 kl.15:11
 • Hverdag
 • 14 kommentarer
 • Hvordan operasjonen gikk

  • 31.10.2017 kl.09:00

  Jeg lever. Tror jeg.

  Jeg fikk ikke blogget noe i går etter at jeg var ferdig med operasjonen, men det var fordi jeg følte meg så slapp og det er vel kanskje ikke så rart. Jeg var så utrolig nervøs i de minuttene før jeg skulle inn på operasjonsbordet så når jeg endelig var ferdig begynte jeg å gråte. Det var så flaut å sitte der i stolen, foran tannlegen og assistentene, men jeg klarte ikke å stoppe tårene. Jeg gråt ikke fordi det gjorde vondt. Det var fordi jeg var nesten litt i en sjokk tilstand etter det som hadde skjedd. 

  Planen var jo først å prøve å trekke fram tanna som ikke kom opp. Heldigvis gjorde vi ikke det for da måtte jeg ha gått med regulering i et helt år til. Derfor endret vi planen og jeg måtte trekke tanna. Jeg ble møtt av kjevekirurgen og hans to assistenter. De var alle veldig snille og hun ene assistenten sang "postmann pat" sangen da hun kom inn i rommet. Etter at jeg ble bedøvet i munnen ble jeg dekket til av en slags papir over hele kroppen, til og med i ansiktet (bortsett fra munnen). Så var det ren helvete derfra, haha herregud. Beklager uttrykket. Som sagt så kjente jeg absolutt ingenting, men det var alle de ekle lydene som skremte meg! For det første var det helt forferdelig å høre all boringen og for det andre så HØRTE jeg da de KNAKK rota på tanna i flere biter for å få den ut av munnen. Ææææææh. 

  Jeg er heldigvis ferdig nå. Håper jeg. Herregud. 

   

   

  Her er forresten "premien" jeg fikk etter operasjonen for å ha vært så flink. Jeg følte meg som om jeg var et lite barn igjen.

   

 • 31.10.2017 kl.09:00
 • Hverdag
 • 6 kommentarer
 • Bodø by

  • 30.10.2017 kl.08:49

  Heii dere!

  En liten oppdatering fra meg før jeg skal dra avgårde med fly. Nå sitter jeg på flyplassen mens ute så snør det masse. Jeg har skikkelig julestemning nå av en eller annen grunn. Snart går turen til selveste Bodø by for å operere i munnen. Jeg lurer virkelig på hvordan det kommer til å gå...De siste dagene har jeg gruet meg skikkelig for hva jeg må igjennom. Selvfølgelig tenker jeg det verste om det som skal skje snart. Tenk om jeg faktisk mister følelsen i ansiktet hvis tannlegene gjør noe feil under operasjonen? Eller hva om jeg besvimer? Huff, haha. Nei, det er ikke så mye jeg kan gjøre med det.

  Update: Klokka er nå 10:25. Vi landet med flyet for ikke så lenge siden, og nå sitter jeg og mamma på en kafé her i flyplassen i Bodø og slapper av litt før vi skal ta en taxi til sykehuset. Jeg kjenner at det spenner seg enda litt mer i magen når jeg tenker at det ikke er så lenge til jeg skal operere. Operere. Det er et veldig skummelt ord egentlig...

  Update #2: Det er litt rart å tenke på at bare i morges var jeg hjemme i senga mi i Brønnøysund. Nå er jeg på Nordlandssykehuset. Klokka er 11:18. Om 42 minutter er det min tur til å pines. Neida. Vi sitter å venter på at det skal bli min tur. Jeg skal få melding på mobilen når legene er klare for meg. Dette skal bli sååå gøy dere. Jeg gleder meg helt sykt.

   

 • 30.10.2017 kl.08:49
 • Hverdag
 • 4 kommentarer
 • I'm back // Nytt rom!

  • 24.10.2017 kl.18:55

  Heii heii. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal starte dette innlegget... meeen dere som har giddet å klikke dere innom her i det siste har vel lagt merke til at jeg ikke har blogget på en god stund. Jeg skal ikke komme med noen dårlig unnskylding på hvorfor jeg ikke har vært aktiv. Jeg har bare rett og slett hvert ganske umotivert til å skrive innlegg, så jeg tok meg en liten ferie kan man vel si. Nå er jeg tilbake for å skrive litt mer bullshit om hva som skjer i hverdagen min, haha, jeg bare tuller.

  Uansett, i det siste har jeg holdt på å flytte inn på det nye rommet mitt her i huset. Garasjen vår (som vi aldri brukte) ble gjort om til et rom. Den er ikke så mye større enn det rommet jeg hadde før hvis man tenker på hvor lang og bred den er, men taket er høyere. Nå slipper jeg å være redd for å dunke hodet mitt i taket hver gang jeg skal reise meg opp. Lille søstra mi skal flytte opp på det rommet jeg hadde tidligere, så i går satt hun og jeg og gikk gjennom masse skrot som jeg hadde tatt vare på. Jeg hadde for eksempel en liten rød plastikk kiste med en (ekte) tann som jeg trakk for mange år siden, æsj, herregud. Ikke spør meg hvorfor jeg tok vare på den, cause I got no answer for that question. Jaja, foreløpig har jeg ingenting på veggene mine her på rommet, men planen er å henge opp et par bilder og kanskje ha sånne små lyspærer over senga. Jeg har laget et lite oppsett på hvordan jeg kunne ha tenkt å ha det som du ser nedenfor. Forhåpentligvis blir det bra tilslutt! 

 • 24.10.2017 kl.18:55
 • Hverdag
 • 4 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no