hits

Ny frisyre - bursdag til pappa

 • 29.09.2016 kl.19:50

Endelig etter 2 timer hos frisøren har jeg fått ny farge i håret mitt! Jeg er fornøyd, men det er bare så utrolig uvant, haha. Da jeg satt der i frisør stolen, så jeg ned på håret mitt, og tenkte bare "omg, hva har jeg gjort nå egentlig?". Resultatet ble jo fint tilslutt. Jeg farget håret mitt ombré, men fargene ble ikke så grå-hvit som jeg hadde sett på bilder på nettet. Fargene blander fint sammen med den naturlige fargen min så det liker jeg. På det andre bildet under, ser håret mitt mørkt ut, men det er like lyst som håret fremme ved ansiktet mitt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Uansett, nå har vi nettopp feiret bursdagen til pappaen min   Dagen i dag handlet om han og før i dag samlet familien min seg her hos oss og  vi spiste kake og snakket sammen. Jeg savner pappa masse. I tunge stunder tenker jeg på han og jeg vet han alltid kommer til å være der for meg. Det er rart å tenke på at jeg ikke har noen far lenger som jeg kan spise middag sammen med og gi klemmer til. Lengselen etter pappa går bort etter som årene går, men jeg savner han så masse likevel. Gratulerer med dagen Pappa 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 29.09.2016 kl.19:50
 • Hverdag
 • 5 kommentarer
 • Rosa Oreokjeks?

  • 27.09.2016 kl.20:18

  Heii dere!

  Æhh ja.. I dag ble jeg liggende hjemme i senga med migrene. Jeg klarer nesten ikke si det ordet en gang før jeg tenker på smerten jeg hadde tidligere i dag. Migrene. Nei, nope, jeg skal ikke snakke mer om det. Jeg føler meg slapp og det dunker fortsatt bak i hodet....

  Jeg skulle jo egentlig ha matteprøve i dag, men det ble jo ikke noe av. Forhåpentligvis får jeg tatt den fordi jeg hadde faktisk øvd mye til den prøven. Haha, rart å høre meg selv si det der for matematikk er ikke akkurat en av mine sterkeste eller favoritt fag, men jeg tenkte faktisk at jeg kunne klare å gjøre det bra på denne prøven. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det er ikke meningen å klage sånn, sorry, men jeg blir bare så lei og sliten av å få ekstremt vondt i hodet så ofte. Jeg har fått bestilt time hos legen så jeg håper jeg kan få en slags legeerklæring for når jeg blir syk slik at jeg ikke får ugyldig fravær på skolen. Medisin har jeg fra før som jeg tar hver gang jeg kjenner jeg får synsforstyrrelser og vondt i hodet. Det hjelper mye, uten den hadde jeg ikke overlevd.

  Jaja. Dette ble et lite klage innlegg fra meg. Jeg håper dagen deres var bedre enn min, skal sette meg ned nå og se litt på serie og spise ROSA oreokjeks. I need some pink cookies right now.

 • 27.09.2016 kl.20:18
 • Hverdag
 • 6 kommentarer
 • Eventyrlysten

  • 25.09.2016 kl.15:15

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Dagen i dag ble brukt på å gå på tur ute i naturen. Jeg fikk tatt masse bilder og spist masse pølser slik at jeg holdt på å sprekke, så mett ble jeg, haha. Nå har jeg tatt meg en dusj og skal snart gjøre noen matte oppgaver (har matte prøve på tirsdag...) Vi drar herfra om en og en halv time og jeg kommer ikke hjem før i 9 tia. Æh.. Jeg liker ikke bil turer, blir så fort bilsyk og det er utrolig kjedelig. Gleder meg bare til jeg kommer meg hjem og kan legge meg i senga mi. 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Det er så fint å gå tur i skogen da. Det er helt stille og jeg får liksom en indre-ro. (Hør på meg'a, føler meg som en hippie som er "i et med naturen".) Nei, men serriøst, jeg liker at det er så stille i skogen og så får jeg masse frisk luft i lungene. Da vi fikk besøk fra USA i sommer var det første de sa "herregud så frisk luft det er her i Brønnøysund". Jeg husker selv at det var kjempe varmt i Houston da jeg bodde der, og  det var ganske "tett luft". 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Nei nei, nå må jeg sette meg ned med matte selv om jeg ikke har lyst i det hele tatt. Gruer meg til matte prøven.... Wish me luck sier jeg bare. Vi sees nå om ikke så altfor lenge!                                                                                                        

 • 25.09.2016 kl.15:15
 • Foto
 • 8 kommentarer
 • Taco Lørdag

  • 24.09.2016 kl.20:16

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with kk1 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  Heii søte, nå har jeg nettopp spist taco med familien og skal snart spille en runde "Gruble". Før i dag dro jeg til Mosjøen og kjøpte meg ny kosebukse (den jeg har på bilde over) på Vero Moda. De har selvfølgelig lagt ned den butikken i Brønnøysund, så jeg har egentlig ingen klesbutikker jeg liker lenger hjemme i lille byen. Jaja, så få jeg jo brukt litt penger når jeg er ute å reiser da. Snakker om det å reise, det er 19 dager til jeg og mine venninner reiser til Oslo på jente tur sammen! Jeg gleder meg så utrolig masse for vi skal ut på byen å shoppe, spise middag ute sammen og dra på kino. Vi skal kose oss så mye, fy søren. Dere skal jo selvfølgelig få bli med på turen også.

  Okeii, men nå maser family-en på meg at jeg skal legge fra meg pc'en å spille spill med dem, haha. Vi sees i morgen, ha en fin kveld videre! 

 • 24.09.2016 kl.20:16
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • På hyttetur

  • 23.09.2016 kl.18:58

  Heii dere!

  Enda en slitsom skoleuke er ferdig og nå er jeg kommet meg til hytta her i Drevvatne. Jeg skal bli her til søndagen og så må vi hjem igjen. Det er veldig koselig når vi er så mange på hytta. Haha, men dere skulle ha sett familien min på ferja til Sandnessjøen ? Vi var 7 stykker som reiste sammen og 4 av oss var unger. Søstra mi og søskenbarnene mine tullet med snapchat filterene og det endte opp med at vi var den familien som hadde latterkrampe hele veien til Sandnessjøen. Stakkars folk som måtte sitte og høre på oss, hahah.

  Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden og spise litt Tom og Jerry kjeks, så sees vi i morgen! Tenkte jeg skulle blogge litt de dagene jeg er her på hytta. Så stay tuned.    

 • 23.09.2016 kl.18:58
 • Hverdag
 • 4 kommentarer
 • Mitt forsøk på "inspo-bilde"

  • 15.09.2016 kl.15:30

  Hallo søte! 

  Beklager for lite blogging altså, lekser og presentasjon har vært i veien for meg hele uka, men nå er jeg endelig ferdig! Jeg hadde presentasjonen i dag og det gikk faktisk helt greit. Det er så utrolig herlig å endelig være ferdig med det for jeg hadde så mye nerver før presentasjonen. Jeg tenkte helt ærlig jeg kom til å få panikk og ikke klare å gjennomføre det....

  Planen for resten av kvelden er å chille med lillebrorern min, også skal jeg feire at jeg er ferdig med første presentasjon for skoleåret. Wooho! Jeg tar kanskje en "pizza-torsdag" i dag. OMG. Midt i uka lizzom. 

  Jada, vi sees senere dere. Ha en fiiiin dag videre!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Mitt forsøk på å kaste blader opp i lufta og lage et "inspo-bilde" -

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

 • 15.09.2016 kl.15:30
 • Hverdag
 • 6 kommentarer
 • Uken som gikk

  • 11.09.2016 kl.20:34

  Ukens tanke: Jeg er ikke spesielt glad i å framføre, så da vi fikk i oppgave å lage presentasjon i psykologien denne uka, har den presentasjonen alltid ligget i bakhodet mitt. Skal framføre den på torsdagen som kommer og jeg kjenner jeg gruer meg allerede...

  Ukens opptur: Kvelden i går sammen med mine bestevenninner var en opptur! Som sagt, så var det utrolig koselig, og jeg fikk koblet helt av fra alt stresset som skjer på skolen nå med lekser og presentasjoner. Også på tirsdagen denne uka samlet jentegjengen seg! Vi spilte spill og snakket og bare chilla helt. Det var kjempe gøy!

  Ukens nedtur: Det regner så utrolig masse nå for tiden! Plutselig en dag så er det soleklart og fint vær, men så dagen etterpå er det skikkelig dritt vær. Jeg så at det skulle bli sånn passe fint vær i morgen da, jippiii.  Ja, også må jeg jo nevne den syyyykt lange ferje turen på fredagen. Fysøren, jeg hater ferjer. Det var en nedtur ass. 

  Ukens film/serie: Okei - dette er ikke akkurat en film eller en serie, men jeg elsker å se på Jimmy Fallon. Han er en amerikansk talkshow host som er utrolig morsom. Jeg bruker å se på klipp fra showet hans på youtube. Showet heter "the tonight show starring Jimmy Fallon". Vil du sjekke ut youtube kanalen? Trykk HER.

  Ukens sang: Treat you better - Shawn Mendes. Jeg kjenner meg igjen i denne sangen ja.... 

   

  Ukens person: Lisen <3

  Ukens "lættis"/ flause : Grunnen til at venninna mi, Lisen, er ukens person denne uka er fordi på treninga på onsdag skjedde det noe skikkelig flaut, haha. Jeg dro på trening på onsdag uten at jeg visste at jeg hadde et svært hull i tightsen bak på rumpa. Takket være Lisen som sa ifra, fikk jeg knytt jakken min rundt magen før noen andre så det. Så trente jeg med jakke rundt magen resten av treninga, hahah.

  Ukens mat: Var i bursdag for en stund siden og da serverte tanta mi lasagne!! For de som ikke kjenner meg så godt, så elsker jeg lasagne. Det er det beste i hele verden!

 • 11.09.2016 kl.20:34
 • Hverdag
 • 3 kommentarer
 • - Rainy Sundays -

  • 11.09.2016 kl.16:11

  Heii dere! 

  Sååå i går hadde jeg det kjempe koselig sammen med mine to snupper, Amalie og Martine! Vi spiste pizza ilag og så på "skal vi danse" på tv'en etterfulgt av å se filmen "grease" senere på kvelden. Vi satt bare å snakket og koste oss til langt ut på natta, haha.


   

  I dag da, så så jeg på når lillebroren min spilte håndball i hallen og de vant med 2 mål! Det var utrolig gøy å se på for jeg ble jeg revet med i kampen og kjente at jeg savnet å spille håndball og det å kjenne på den følelsen etter man skårer mål. Alle jubler for deg og du føler som om du er "on top of the world". 

  Jau jau, nå skal jeg snart ordne meg for å dra i bursdag til søskenbarnet mitt som fyller 7 år. Kakeeeee!. Haha neiida, jeg drar ikke bare dit for å få meg litt kake...Skal jo feire søskenbarnet mitt i dag! (Og få i meg litt kake). 

 • 11.09.2016 kl.16:11
 • Hverdag
 • 6 kommentarer
 • Kjempe kjedelig biltur

  • 09.09.2016 kl.17:41

  I dag dro jeg og mamma på "jentetur" til sandnessjøen for å besøke kjeveortopeden, haha. Det var ekstremt kjedelig å sitte i bil og på ferja i nesten 3 timer for å komme til Sandnessjøen og så bruke 3 timer tilbake for å komme oss hjem igjen. Vi måtte også vente 1 time på ferja som aldri kom, guud jeg er lei av ferje turer. 

  Jeg vet jeg klager på det hver eneste gang, men hallo, jeg brukte 6, nesten 7, timer av dagen min i dag for å dra å fikse litt på reguleringa. Det er så irriterende at vi ikke kan få kjeveortoped i Brønnøysund! Det tar jo trossalt bare 10 minutter og være inne til hun som skal fikse reguleringa. Det positive med dette da var at jeg slapp en skoledag i dag, men det var det eneste som var positivt. 

  Det ble vel på en måte en lang helg på meg denne gangen da. I morgen skal jeg kanskje løpe et løp som er på 3 km rundt i byen. Jeg kjenner, helt ærlig, at jeg ikke gidder å løpe i helga, men jeg har ikke bestemt meg enda. Jeg skal ihvertfall møte noen venninner, så det er jo koselig.

  Jeg håper dere har hatt en mer interessant dag i dag en det jeg har hatt. Nå skal jeg slappe heeelt av, kanskje ta meg en liten lur. Vi snakkes dere!  • 09.09.2016 kl.17:41
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • - Regn regn gå din vei -

  • 06.09.2016 kl.15:24

  Jeg kom hjem fra skolen for en stund siden og sitter nå i sofaen med et pledd rundt meg. Det regner så utrolig mye ute og jeg ble gjennomvåt da jeg syklet hjem fra skolen. Jeg synes det er fint å sitte inne på sofaen og høre på at det regner, men å måtte sykle gjennom det er ikke gøy. Spesielt når du har motvind og får regn rett i fjeset. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Gode nyheter da! Mammsen bestillte frisør time til meg i dag, så den 29. september skal jeg mest sannsynlig farge håret mitt ombré. Wiihu, jeg gleder meg! Forhåpentligvis blir det fint, og jeg slipper å dra til frisøren flere ganger. Jeg har hørt fra ei venninne at da hun skulle farge håret ombré måtte hun dra tilbake til frisøren flere ganger fordi hvis man tar det alt på en gang blir håret så slitt. Vi får se hva som skjer! 

  Nå skal jeg spise litt mat, chille i sofaen, se på Netflix, også klokka 18:00 skal jeg dra å trene på treningsstudioet. Forhåpentligvis har det sluttet å regne da når jeg må sykle dit, haha. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 06.09.2016 kl.15:24
 • Hverdag
 • 5 kommentarer
 • Uken som gikk

  • 04.09.2016 kl.20:18

  Heii heii - Det er så utrolig lite som skjer her i Brønnøysund så jeg har ikke så mye å blogge om nå til dags. Av og til drar jeg ut i helgene sammen med venninnene mine, men det er ikke så ofte. Ellers har jeg bare skole jeg kan blogge om, og det er jo ikke så spennende for dere, haha. Nå er det jo slutt på uka som var, og da betyr det et nytt innlegg om uken min!

  _____________

  Ukens tanke: Dette er jo så vanskelig å huske, jeg aner jo ikke hva "ukens" tanke var. Har jo så mange tusen tanker som surrer rundt i det store hodet mitt hele tiden, haha. 

  Ukens opptur: Jeg kommer ærlig talt ikke på noen spesielle oppturer denne uka. Det er vel ikke bra det....

  Ukens nedtur: Jeg har begynt å trene på treningsstudioet her i Brønnøysund og var med på en gruppetime som het "pump". Jeg nevnte det jo i et innlegg her på bloggen min, men på den gruppetimen trener vi med forskjellige vekter. Det var kjempe gøy, men noen dager etterpå ble jeg så utrolig stiv i armene mine. Det svei hver gang jeg strak ut armene mine. Nå skal jeg på den samme gruppetimen igjen neste uke, wiii...

  Ja også, ble jo Selena Gomez konserten kansellert.
   


  - Har dere prøvd figurene man kan lage og bruke på snapchat? Det er så utrolig gøy å leke med dem! Appen heter "bitmoji" -

  Ukens film/serie: Teen Wolf! Jeg begynte å se serien på nytt, og så la Netflix ut sesong 5 av serien, så nå holder jeg på å "binge-watch" hele serien, haha! 

  Ukens mat: Mamma lagde taco til meg i går! Hun lagde også hennes hjemmelagde guacamole som er utrolig god!

  Ukens "lættis": Okei, så dette er vel egentlig ukens flause også... På mandagen skulle jeg på matbutikken og kjøpe noen greier som mamma ville at jeg skulle kjøpe. Det var bare noen få ting jeg skulle handle for henne, men selfølgelig, når jeg først er på butikken kommer jeg på alt annet som vi ikke har hjemme som jeg vil ha. Jeg tok jo ikke handlekurv, så det endte opp med at jeg holdt alt sammen i hendene mine. Tror du det gikk bra? Nei. Rett før jeg skulle gå til kassen og betale, klarte jeg å miste ALT i bakken. Fy søren, det var flaut. Det så mange som sto i kø og det var ingen som gadd å hjelpe meg selv om de så alt. Tips til dere: husk å bruke handlekurv, uansett om du ikke skal kjøpe masse.

 • 04.09.2016 kl.20:18
 • Hverdag
 • 8 kommentarer
 • Farge håret?

  • 02.09.2016 kl.19:08

  Sååå - Jeg har tenkt litt, og jeg har veldig lyst til å farge håret mitt i sånn ombre. Altså, jeg har min naturlige farge øverst på hodet og så blir det lysere farge jo lenger ned man kommer på hårtuppene mine, haha. En av mine bestevenninner, Martine, har farget håret i ombre, og det ble kjempe fint! Jeg er redd for at hvis jeg farger håret slikt kan fargen bli for oransje eller for gult. Nå har jeg da sett på forskjellige bilder på weheart it, og jeg får mer og mer lyst til å gjennomføre det. Hva synes dere? Should I do it or nah?

 • 02.09.2016 kl.19:08
 • Inspirasjon
 • 6 kommentarer
 • My autumn wish list

  • 01.09.2016 kl.20:21

  Hei hei søte  Jeg kom hjem fra treningsstudioet for ikke så lenge siden og har enda ikke begynte på leksa som jeg har til i morgen, whoops... Før jeg setter meg ned med det kjedlige, tenkte jeg å vise dere noen av mine ønsker til høsten. Siden det begynner å bli kaldt ute og regne utrolig masse, ønsker jeg meg nummer 8, mest. Det er en lang bomberjakke kan du si. Jeg er veldig glad i vanlige bomberjakker, så kanskje denne blir en fin høst jakke for meg!  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

  _________________

  ADLINKS


   

 • 01.09.2016 kl.20:21
 • Inspirasjon
 • 4 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no