hits

A visit to the zoo

 • 30.07.2016 kl.22:22

Tid i New York: 15:29

 

Hey yo,

I dag har jeg vært ute å gått i nesten 5 timer i byen sammen med familien min. Vi gikk å kjøpte mat også hadde vi en liten piknik i Central Park.

Etter vi spiste dro vi til "central park zoo" og så på de forskjellige dyrene de hadde der. Mange av dyrene lå å sov eller gjemte seg for oss, men vi fikk sett et sel-show der selene gjorde triks for oss. Det var veldig gøy og interessant å se de forskjellige artene.

Nå snart skal vi ut å spise pizza og så skal vi på kino og se "the secret life of pets". Planen for i morgen er å shoppe litt, så kanskje når jeg kommer hjem til Norge kan jeg vise dere alt jeg har kjøpt? Har aldri lagt ut en video på bloggen før, men kanskje jeg gjør det? (Haha, vet ikke om jeg tørr da)... Kommenter om du vil se en video, så ser jeg deg snart igjen! Good bye!

 • 30.07.2016 kl.22:22
 • Ferier & Reiser
 • 6 kommentarer
 • Until next time

  • 29.07.2016 kl.21:41

  Tid i Houston: 14:07

   

  Akkurat nå sitter jeg faktisk på flyet (oppe i luften, ja) på vei til New York. Jeg fant ut at det går ann å kjøpe wifi for 70 kr på dette flyet. Så nå har jeg wifi hele turen, haha...

  Jeg har hatt det så fint i Houston sammen med Isabella og foreldrene hennes. Det er trist å forlate dem, men de har allerede planlagt å komme tilbake til Norge neste sommer. Until next time Houston!

  Når jeg kommer til New York skal jeg møte mamma og søskene mine på hotellet deres. Så blir vi der i noen dager før vi vender hjemover til Norge. Jeg gleder meg til å møte dem!

  See you in New York!

 • 29.07.2016 kl.21:41
 • Ferier & Reiser
 • 8 kommentarer
 • Ukens filmtips: the shallows

  • 28.07.2016 kl.17:38

  Tid i Houston: 09:45

   

  Heii igjen! (Nei ser dere det, jeg fikk tid til å blogge litt i dag også, haha.)

  Jeg sto nettopp opp og skal spise frokost om ikke så lenge. Men før det tenkte jeg å skrive en liten anmeldelse om filmen "the shallows". Jeg skrev i går at jeg dro å så den sammen med venninnen min her om dagen. Jeg tror ikke den har kommet ut i norske kinoer enda, men filmen er noe å glede seg til. 

  Jeg er ikke akkurat den typen som eeelsker skrekk-filmer, (og denne filmen er en blanding av både skrekk og spenning), men jeg synes filmen var kjempe bra! Filmen fikk meg til å sitte i spenning hele tiden, haha! Det var så utrolig spennende og noen ganger måtte jeg nesten lukke øynene. (Jeg er en ganske stor pyse da...)

  Hun som spiller hovedrollen er Blake Livley, og for dere som har sett serien "Gossip Girl" vet dere hvem hun er. Dette var vel en del av grunnen for at jeg valgte å se filmen. Hun er en kjempe flink skuespiller og har spilt i mange andre gode filmer. Derfor blir denne filmen ukens filmtips fra meg! 


  The shallows

  Rett etter moren hennes dør, reiser Nancy Adams til en hemmelig strand i Mexico for å surfe.  Det er ikke mange som kjenner til denne stranden, men det er samme strand som moren hennes besøkte tidligere. Etter å ha kommet til stranden møter hun på to andre surfere som er der. De surfer i lag i mange timer. Etter litt, tar Nancy en pause for å videochatte med familien sin, men det ender opp med at samtalen mellom henne of faren blir  for ubehagelig for henne og hun legger på. Deretter bestemmer hun seg for å surfe på en siste bølge før hun vender hjemover, og løper ut i vannet. Dette skulle hun aldri ha gjort...

  Jeg anbefaler å ikke se traileren til filmen fordi den gir bort så mye om hva som skjer i filmen.... Det ødela for meg, så jeg visste jo egentlig hva som kom til å skje i løpet av filmen, har du veldig lyst til å se traileren alikavel kan du trykke på videoen under. :)

 • 28.07.2016 kl.17:38
 • Film & Serier
 • 5 kommentarer
 • An update from Houston

  • 28.07.2016 kl.05:35

  Tid i Houston: 21:51

   

  Heii, jaa, jeg fikk ikke blogget før nå... Jeg beklager til alle dere som har sittet å ventet i spenning på flere innlegg fra meg, haha.

  Da vi skulle fly til Houston, rett etter jeg hadde lagt ut det forrige innlegget mitt, begynte det å hølje regne og det kom torden og lyn. Vi måtte vente 4 ekstra timer før vi fikk tatt noen som helst fly.... Det verste var alarmene som gikk av i flyplassen og det tordnet noe ekstremt utenfor. (Jeg er kanskje biiiitte litt redd for torden og lyn).

  Haha huff, ja nå er jeg i hvertfall inne i hus og sitter i en god seng mens jeg oppdaterer dere. I går dro jeg å så en film på kino sammen med venninnen min. Vi så "the shallows", der hvor Blake Livley er med. Filmen er kjempe bra, men jeg tror ikke den er kommet ut i Norge enda.

  I dag har jeg vært ute på shopping og spist på en av de mange resturantene som jeg brukte å dra til når jeg bodde her. Tiden går så fort. Jeg drar herfra allerede i overmorgen, selv om jeg vil være her lengre. Jeg har så mange minner her, og det er så deilig å være her fordi alt er kjent.

  Nedenfor ser dere et bilde av det gamle huset mitt. Her bodde jeg til jeg var 12 år. Vi hadde en stor park rett over gaten, og den er fortsatt her. Jeg og pappa brukte å spille tennis på tennisbanen som var her og søskene mine brukte å leke på lekeplassen.   Houston kommer alltid til å være mitt hjem. Dette er et sted jeg kommer til å besøke så mange ganger jeg får muligheten til det i løpet av livet for jeg blir aldri lei av denne byen. Dette er min by. Her ble jeg oppvokst og her har jeg de fleste minnene fra den tiden pappa var sammen med oss. 

  Jeg må legge meg nå snart fordi det begynner å bli ganske sent, og jeg tror jeg aldri ble kvitt "jet-lagen" jeg fikk siden jeg kom til USA, haha. Vi sees når vi sees, har ikke peiling når neste innlegg blir, men jeg skal blogge før jeg drar herfra! See you later, alligator 

 • 28.07.2016 kl.05:35
 • Ferier & Reiser
 • 4 kommentarer
 • Next stop, Texas!

  • 25.07.2016 kl.21:23

  Tid i New York: 15:11

   

  Heii, 

  Nå sitter jeg på flyplassen og skal snart ta flyet som går til Houston, Texas. I går ble en ganske travel dag fordi vi dro til "freedom tower" på sightseeing og deretter i selskap til en venn av moren til venninnen min, haha. Det var veldig koselig altså, og det ble tid til shopping innimellom også. Nå, da vi skulle dra fra hotellet, fikk jeg aaakkurat plass til alle klærne mine og andre småting... Jeg tror kanskje jeg må kjøpe en til koffert...

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   - Skulle liksom ta et fint bilde med den fine bakgrunnen da... jaja, dere ser en fin utsikt alikavel, meg, haha -

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Flyet som går til Houston tar 3 timer, så jeg har kjøpt meg to bøker som jeg kan lese på veien dit. Jeg skal blogge så snart jeg får tid til det når jeg er framme. Jeg lover jeg skal vise dere rundt på de forskjellige plassene som er kjent for meg. Blant annet, det gamle huset mitt. See you in Texas! 

 • 25.07.2016 kl.21:23
 • Ferier & Reiser
 • 3 kommentarer
 • Shopping in the big city

  • 23.07.2016 kl.21:36

  Tid i New York: 14:59

   

  Nå har jeg akkurat kommet meg inn på hotellet vårt. Jeg og venninnen min, Isabella, var nettopp ute å shoppet litt på blant annet Hollister og Forever 21. Vi fant masse fint, men det var så varmt ute at vi ikke klarte å gå så masse i byen. Jeg skal ikke klage altså, for været er kjempe fint! Det er bare det er så slitsomt å gå så lenge i varmen, haha...

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  I går var vi å så et skuespill som het "Waitress". Det var kjempe bra i seg selv, men vi kjenner også en av hovedrollene i forestillingen. Det var så gøy å se han danse og synge på scenen fordi alle klappet og lo av han. Det beste var at vi fikk gå backstage etterpå å se hvordan alt ble gjort "behind the scenes". 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  Nå snart skal vi ut igjen for å spise tror jeg, så skal vi bare slappe av resten av kvelden. Beklager at jeg ikke får blogget oftere, men jeg må låne pc'en til venninnen min og nettet på hotellet her er så treiiigt....Jeg lover jeg blogger hver gang jeg får muligheten til det! 

  Men jeg må dra nå, så vi snakkes senere! Good bye sweeties 

 • 23.07.2016 kl.21:36
 • Ferier & Reiser
 • 5 kommentarer
 • NYC

  • 22.07.2016 kl.15:55

  Tid i New York: 09:41

   

  ​Heii dere! Beklager at jeg ikke fikk blogget noe i går, men da vi kom hit til New York måtte vi ordne med hotellrom også dro vi og spiste lunsj og tilslutt besøkte vi en god venninne av moren til venninnen min. Det var fantastisk å endelig komme til New York altså!

  Det er en vakker plass i seg selv. Norge er jo kanskje det vi kaller "vakker" da, men det var bare utrolig gøy å ankomme New York og se alle de høye bygningene. Jeg følte meg nesten litt som hjemme. Da jeg bodde i Houston, Texas var jeg vant med alle bilene og menneskene som surret rundt meg. Å besøke New York igjen er herlig. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Nå skal jeg ut å shoppe sammen med venninnen min, og ta enda flere bilder som jeg kan dele med dere. Jeg ønsker dere en fin ettermiddag videre for dere som er i Norge og dag for dere som er i New York! See you guys later, alligator 

   

 • 22.07.2016 kl.15:55
 • Ferier & Reiser
 • 2 kommentarer
 • Oslo city

  • 20.07.2016 kl.22:30

  Heii heii, 

  Akkurat nå ligger jeg i senga på hotellrommet sammen med venninnen min og ser på tv. Vi kom akkurat hjem fra å ha spist middag på thai resturang. Jeg ble så mett jeg fikk litt vondt i magen, haha...

  Jeg er bare glad at jeg endelig får slappet litt av fordi det har egentlig bare vært stress i dag. Vi stresset tidligere i dag for å rekke flyet til Oslo, også stresset vi enda mer for å ta riktig flytog til Oslo sentrum. Når vi kom til hotellet vårt, var det noe tull med reservasjonen vår.

  Jaja, nå er vi endelig her da, men vi må stå opp tidlig i morgen for å ta flyet til New York, wiii... Det er en 9 timers lang flytur! Dere får ikke høre fra meg igjen før jeg er kommet meg til hotellet vårt i New York, men men. 

  Nå snart skal jeg ta en dusj så må jeg legge meg. Jeg ønsker dere alle en fin kveld videre! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 20.07.2016 kl.22:30
 • Ferier & Reiser
 • 7 kommentarer
 • Roadtrip to Vega

  • 18.07.2016 kl.18:56

  I dag ble det tur til Vega øya hvor vi kikket i museum og spiste på kafé. Vi må jo få utnyttet tiden sammen med gjestene våre skikkelig, og jeg har jo bare vært på Vega noen få gang. Det var veldig fint der, og masse god mat!

  Vi fikk også vite om ærfuglene og hvordan de holder til. En av guidene som var der sa at det er frivillig arbeid om sommeren å passe på fuglene og reirene deres. Gjestene våre ble veldig interesserte og nå har de planer om å komme tilbake å passe på fuglene en sommer, haha. 

  Jaja, nå snart skal jeg ut å trene sammen med "løpe-gruppen" min. Det blir vel egentlig siste sjanse å trene før jeg reiser til New York om 2 dager. Jeg vil jo ikke miste kondisen helt....

  Jeg ønsker dere en fin kveld videre så sees vi snart igjen! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 18.07.2016 kl.18:56
 • Ferier & Reiser
 • 2 kommentarer
 • A day at "Hildurs"

  • 17.07.2016 kl.20:09

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  Heii igjen!

  Nå sitter jeg å blogger mens venninnen min spiller Mario Kart på wii´en vår. Før i dag var vi på Hildurs urterarium og spiste veldig god pizza. Bare synd jeg glemte å ta bilde av pizzaen før vi spiste den opp...heh whoops. Vi har egentlig ikke gjort så mye mer enn det.

  Det regnet så mye i morges, så da vi skulle dra ut å kjøpe noen våruller og fant ut at sjappa var stengt, var vi klissvåt før vi rakk å kom oss hjem... Vi var også en tur på hytten vår og spiste deilig eplekake og nå er vi hjemme igjen. Planen for i morgen er å dra en tur til Vega å vise gjestene våre litt rundt der. 

  Jeg fikk jo tatt ganske mange bilder med kameraet mitt i dag og, og jeg likte spesielt godt bilde nedenfor . Jeg fikk til å bruke sånn mikrofunksjon på kameraet mitt, it´s so cool! 

   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

 • 17.07.2016 kl.20:09
 • Ferier & Reiser
 • 8 kommentarer
 • Uken som gikk #13

  • 17.07.2016 kl.11:24

  Oi oi, nå er det lenge siden jeg har lagt ut et slikt innlegg...haha, ja det er vel mest på grunn av at jeg ikke gidder å legge ut slike innlegg, eller at jeg ikke husker noe fra uken som har gått. Dere sa dere likte slike innlegg så da vil jeg jo fortsette med det! Jeg lover jeg skal bli flinkere altså, jeg skal prøve i hvertfall...  Ukens tanke: Jeg begynner å tenke på hvor mange dager det er igjen av sommerferien...Det føles ut som at dagene bare flyr ifra meg og at når som helst kommer første skoledag til å være her. 

  Ukens høydepunkt: Denne uken har jeg hatt flere høydepunkter. På mandag var jeg sammen med venninnene mine og spiste ost og kjeks og vi skravlet i vei til langt på natt, haha. Så fikk vi besøk av familie som bor i Italia på Onsdag. Dagen etterpå fikk jeg høre på Sondre Justad konsert og på fredag kom besøket fra USA! 

  Ukens nedtur: Ikke så mange nedturer denne uka. En var kanskje at jeg og venninnene mine ikke fikk sett på Sondre Justad da han sang på rootsfestivalen på torsdag. Vi måtte henge oss over gjerdet som sto rundt konsert området, haha. Det er kjipt å ikke vær 18 år...

  Ukens serie/film: Jeg har sett veldig mye på serien, "shameless". Venninnen min anbefalte den og jeg synes den er bra! Den er kanskje litt ekkel noen ganger, men den er veldig morsom! Den handler om en fattig familie som består av masse unger og storesøsteren dems. Hun må passe på alle ungene fordi moren er død og faren er alkoholiker. Jeg vil ikke si at dette er en serie man kan se med familien da....

  Ukens sang: "In the summertime" av Mungo Jerry. Dere har sikkert hørt sangen før, men jeg har ikke peiling hvorfor dette er ukens sang, haha. Mamma satt den på her om dagen og den var veldig fengende.  In the summertime when the weather is hot, you can stretch right up and touch the sky, when the weather is right, you got women you got women on your mind 


  Ukens mat: I går hadde vi en fin middag sammen med onklene mine og familievennene våre. Da spiste vi hamburger og masse annet godt! 

  Neste ukensmål: Trene minst en gang før jeg drar til New York! Så når jeg faktisk er i New York, må jeg prøve å ikke spise så mye usunt, huff...

 • 17.07.2016 kl.11:24
 • Ferier & Reiser
 • 6 kommentarer
 • Brønnøysund sightseeing

  • 16.07.2016 kl.17:23

  Hello bloggers, 

  Nå har jeg nettopp vært en tur i byen sammen med familievennene våre og vist dem rundt omkring her i lille Brønnøysund. De fikk blant annet se skolen min og oppleve litt av Rootsfestivalen som skjer i byen nå. Etterpå gikk vi hjemover og dro å kjøpte oss thaimat. Siden vi var så mange som hadde lyst på våruller, dro vi til den eneste lille thai bilen som var åpen og bestilte 14 våruller. Haha, dere skulle sett ansiktene til dem som jobbet der. Jeg tror ikke de har solgt så mange våruller på en gang siden de åpnet sjappa. 

  Planen for resten av kvelden er å grille ute i hagen og så skal vi bare slappe av resten. I de dagene frem til vi reiser til New York skal vi blant annet besøke Vega og kanskje Torghatten-fjellet. I will keep you guys posted. (Jeg holder dere oppdatert, haha). See you later alligator!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 16.07.2016 kl.17:23
 • Ferier & Reiser
 • 2 kommentarer
 • Jakten på pokémon

  • 14.07.2016 kl.16:44

  Heii, 

  Akkurat nå sitter jeg på rommet mitt og slapper av etter å ha gått tur med hunden min, hihi. Planen for i dag er egentlig ikke å gjøre så mye fordi familievennene våre kommer ikke i dag alikavel.... Det ble noe tull med flyet de skulle ta, så de kommer ikke før i morgen. Så da har vi jo enda en dag til å rydde huset ekstra fint på, wiii...

  Haha, men huff, døgnrytmen min er snudd heeelt på hodet! I går kveld la jeg meg ikke før i 4 tiden. Joda, nå skal jeg jo snart reise sammen med familie vennene våre og de er ganske strenge om legge tid, lurer på hvordan det kommer til å gå...

  Forresten, lastet ned pokémon go her om dagen og nå har jeg blitt heeelt hekta! Av og til stopper appen helt opp, men jeg tror det er fordi "pokémon go" er egentlig ikke kommet til Norge enda. Jeg klarte å laste det ned ved å kjøpe det via amerikansk applebutikk. Uansett, var jo nettopp på tur med hunden min, og jeg klarte å fange 3 pokémon på den korte turen! Haha! Det er sykt gøy! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  Har du prøvd pokémon go?

 • 14.07.2016 kl.16:44
 • Ferier & Reiser
 • 4 kommentarer
 • Cheese and Crackers

  • 13.07.2016 kl.14:04

  I går kveld ble en fin kveld sammen med en flott gjeng med jenter! Det var utrolig koselig å sitte ute rundt bordet og drikke brus og bare snakke om alt mulig rart. Vi hadde en sånn "cheese and crackers" greie, der det var mange utrolig rare og forskjellige typer ost og kjeks. Etter vi hadde spist oss mett på det spilte vi et spill som var utrolig gøy (og skikkelig drøy)! Den het "politisk ukorrekt" og det er akkurat som "cards against humanity" bare på norsk. Haha, fysøren det var noen rare greier der ass. Ikke familie spill for å si det sånn, hahah...

  Tilslutt da klokken nærmet seg midnatt, måtte jeg og venninnene som var på besøk til Lisen, gå hjem. Det var koselig å gå hjem sammen med dem fordi det var så stille i byen og det var faktisk ganske varmt ute! Jeg gikk jo faktisk i kjole hele veien hjem, (ikke at jeg kunne ha skiftet på veien da, haha). Det ble en bra kveld og jeg er så heldig som har dem! Love you guys 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - alle snuppene som var der i gååår -

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - that´s me, hihi - 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 13.07.2016 kl.14:04
 • Ferier & Reiser
 • 8 kommentarer
 • New York - wish list

  • 12.07.2016 kl.14:20

  Yoyo, så nå har jeg snakket om at jeg skal dra til New York! Som sagt, så reiser jeg den 20. juli og jeg gleder meg så mye! Besøket fra Houston, Texas kommer hit til Brønnøysund om 3 dager og mamma har vært helt stressa om å få ryddet huset til at det ikke er et støvkorn å se. Jaa, så forhåpentligvis blir familievennene våre fornøyde, hihi.

  Uansett, når man skal til New York, må man ha en ønskeliste klar. Haha neida, men jeg har sett på noen ting som jeg ønsker meg fra forskjellige butikker, så kanskje jeg finner noen av de tingene når jeg er i New York. Take a look at this :   Har du noen gode klesbutikker å anbefale?

 • 12.07.2016 kl.14:20
 • Inspirasjon
 • 10 kommentarer
 • My social medias

  • 11.07.2016 kl.17:22


   Snapchat emma99drevvatne - Instagram emmadrevvatne - Bloglovin´emmadrevvatne


  Såå her sitter jeg i sofaen min å kjeder meg litt og tenkte å fortelle dere hvor dere kan følge meg hvis dere vil. Jeg er jo mer aktiv på instagram og snapchat enn det jeg kanskje er her på bloggen min. Det er alltid litt vanskelig å finne ut hva jeg skal skrive om her på bloggen når jeg har lyst til å skrive, men ikke vet hva jeg skal skrive. Haha, jaja! Den tredje på listen (over hvor dere kan følge meg) er bloglovin´, men dette er jo egentlig bare hvis dere vil ha varsler om når jeg legger ut innlegg på bloggen. Si ifra hva du heter på disse tre mediene så kan jeg følge deg! Jeg synes det er veldig gøy å snakke med dere og bli bedre kjent med dere som leser bloggen min! 

 • 11.07.2016 kl.17:22
 • Personlig
 • 5 kommentarer
 • I´m back

  • 11.07.2016 kl.13:33

  Heii heii 

  Jeg har savnet dere...Jaa det har bare gått to dager, men jeg er vant med å sjekke bloggen hele tiden, så da jeg dro til Bønå igjen, lurte jeg veldig på hvordan det kom til å gå med bloggen min.

  Haha, det gikk jo helt fint da. Det var gøy å dra tilbake til Bønå igjen ja, men jeg kjedet meg mestparten av tiden... Når jeg ikke har noen andre å være sammen med enn småbarn, blir det ikke så gøy. Vi feiret jo bursdagen til Aksel da, og det var kjempe morsomt å se hvor glad han ble da han fikk gavene sine! 

  Her kommer et drøss med bilder fra Bønå!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  ​​OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Nå skal jeg spise lunsj sammen med mamma og mormor, sååå må jeg rydde.... og deretter kan jeg legge meg ute på platten og sole meg. Nå er jeg tilbake for fullt her i bloggverden. Det blir ingen flere turer til Bønå (tror jeg), så da har jeg masse tid til å underholde dere. wiiii 

  Vi snakkes dere! 

 • 11.07.2016 kl.13:33
 • Ferier & Reiser
 • 6 kommentarer
 • Bytur og nye øyenbryn

  • 07.07.2016 kl.19:25

  Hei igjen! 

  Kom hjem fra byen for ikke så lenge siden og da spiste vi på kafé, hele familien. Det var veldig koselig! Etter det dro jeg litt rundt i butikkene, selv om det ikke er så mange butikker å gå i da...

  Meeen jeg kjøpte meg ny øyenbrynsblyant og på bildet under har jeg prøvd den ut, haha. Jeg bruker skjeldent sminke, og jeg har ikke peiling på om det ble fint. Hvis du ser på noen av de andre bildene på bloggen min så ser du at jeg ikke har så veldig fine øyenbryn.... så jeg skulle prøve å ordne med dem nå da. Pliis gi meg tips hvis dere har noen gode råd om hvordan man skal ordne øyenbryn! Venninnen min, Amalie, skal hjelpe meg å "style" dem i løpet av neste uke, så vi får se hvordan det blir.


   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Nå i kveld skal jeg overnatte på hytta vi har på Horn. Så da blir det film og pizza og brus, hihi. Det blir kooos sammen med familien! I morgen tidlig reiser jeg til Bønå og feirer bursdagen til min søte søskenbarn Aksel. Kommer hjem på søndagen, så da hører dere fra meg igjen på søndag! Vi sees om 3 dager dere, see you later alligator!

 • 07.07.2016 kl.19:25
 • Ferier & Reiser
 • 10 kommentarer
 • Ukens filmtips: Me Before You

  • 07.07.2016 kl.13:45

  Hei og god morgen til dere som har stått opp nå! 

  Jeg sto opp for ikke så lenge siden og nå sitter jeg ved kjøkkenbenken og skal snart lage meg frokost, haha. Siden det regner litt ute, og sola ikke skinner nok til at jeg kan legge meg ute å sole meg, tenkte jeg å skrive en liten anmeldelse om..(trommevirvel)... "Me Before You". På norsk, "Et helt halvt år".


   

  Haha, ja jeg vet jeg sa jeg ikke skulle se filmen før jeg hadde lest ferdig boka, men halo. Venninna mi, Signe, spurte om jeg hadde lyst å dra å se den filmen på kino i går. Er du en av dem som bor i Brønnøysund, vet dere at kinoen vår er bitte liten og når en film først vises på kinoen her, er det ikke mange ganger den blir vist igjen.

  Jeg elsket filmen. Det går ikke ann å ikke like den, fordi, åå, den er så trist og romantisk og han som spiller hovedrollen er skikkelig "gentleman" og kjempe kjekk. Derfor blir denne filmen ukens filmtips fra meg! 


  Et helt halvt år

  Will Traynor lever et helt vanlig liv midt i byen sammen med kjæresten sin. En dag da han skal dra på jobb, regner det kjempe mye og han må ta taxi til jobben. Da han skal gå over gaten blir han plutselig påkjørt av en motorsykelist. Dette ender med at Will får en ryggmargsskade og blir lam fra brystet og ned.

  2 år senere bor Will Traynor sammen med foreldrene hans i et anneks som tidligere var stallen deres. Moren til Will er ute etter å finne noen som kan passe på Will og prøve å muntre han opp litt.

  En dag kommer Lou Clark for å søke etter jobben. Louisa har nylig blitt sparket fra jobben sin på "the buttered bun" og er desperat etter en jobb der hun kan tjene gode penger for familien sin. Selv om hun ikke har noe erfaring med ryggmargsskader, får hun jobben. Utover filmen får vi se hvordan forholdet mellom Louisa og Will utvikles og hvordan det forandrer hverandre for alltid.  


  Traileren til filmen ligger over her! Har du sett filmen før?
 • 07.07.2016 kl.13:45
 • Film & Serier
 • 10 kommentarer
 • Design ditt eget deksel

  • 06.07.2016 kl.14:36

  Dette er ikke et annonse innlegg. (Jeg blir ikke betalt for å skrive dette innlegget).

  Jeg leste på bloggen til Henriette Celin (du finner blogger HER) at man kan designe sitt eget deksel på en nettside som heter CaseApp. Jeg syntes dette var utrolig kult, så nå har jeg sittet her en stund og designet deksler og bare hatt det gøy med å se hvordan designene mine hadde sett ut. Vil du prøve å designe deksel, kan du klikke deg inn på nettsiden HER.
   

  Man kan velge blant figurer/utklipp som de har å tilby eller så kan man laste opp personlige bilder. Bildene overfor er bare noe jeg har prøvd ut, haha, men kanskje jeg skal designe et ordentlig deksel som jeg kan kjøpe? Det er jo en super gave å gi til noen hvis man ikke har peilig på hva man skal gi i presang. 

  Har du prøvd å designe deksler på CaseApp før?

 • 06.07.2016 kl.14:36
 • Tips
 • 8 kommentarer
 • Nytt pass

  • 05.07.2016 kl.16:48

  Hey yo, hvordan går det med dere i dag da? 

  I morges var jeg å ordnet med nytt pass til meg selv fordi det gamle går ut nå i oktober. Siden jeg har to statsborgerskap, (amerikansk og norsk) sa hun som hjalp oss med å ordne pass at når jeg fyller 21 år, må jeg bestemme meg om jeg vil ha to statsborgerskap. Så det var noe tull med hvor lenge det var til jeg måtte få nytt pass. Det nye passet mitt som jeg får nå går ut når jeg er 21 år.  

  Jaa, det var kanskje ikke så interessant akkurat det der da, haha, men da jeg skulle ta passbildet var jeg overhodet ikke klar da hun dama tok bilde av meg. Hahah, hun bare "se på den prikken der, også ta håret bak ørene, 1..2..3" Jeg fikk se bildet da, huff, ser ut som jeg nettopp har våknet og er litt borte, følger ikke med liksom. Jaujau, sånn går no dagan. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Nå sitter jeg faktisk ute å blogger, og skal snart lese i en ny bok som jeg har begynt på som heter "et helt halvt år". Jeg har hørt fra venninne mine at den er veldig bra, også er det jo laget en film som handler om akkurat den boka. Sååå jeg skal lese boka før jeg ser filmen! Har du lest boka?

  Senere i dag skal jeg ut å trene fordi jeg må. Jeg får sånn dårlig følelse inni meg når jeg tenker over hvor lite jeg har trent i sommer så langt, så jeg har som mål å holde kondisen min i sjakk. Jeg skal prøve å ikke legge på meg så mye, haha... 

  Dere får ha en super fin dag videre, så snakkes vi! 

 • 05.07.2016 kl.16:48
 • Ferier & Reiser
 • 9 kommentarer
 • Bilder fra Bønå!

  • 04.07.2016 kl.20:36

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Se på denne snusken her, han var ganske nysgjerrig når jeg kom gående med kameraet mitt - 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Hils på reinsdyret Rudolf. Det er her julenissen holder han frem til juleaften kommer -

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Søte Aksel som lekte med såpe bobler -

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  - Dette er Bob Kåre, han ble en fin middag for oss -

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 04.07.2016 kl.20:36
 • Ferier & Reiser
 • 14 kommentarer
 • Emma gjør ting hun ikke kan

  • 04.07.2016 kl.19:22

  Hei igjen! 

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra å være på tur i skogen sammen familien, haha. Det er kjempe fint vær ute og det var deilig å gå seg en tur i skogen, selv om jeg har vært ute på Bønå i hele helg. Ja, også fikk jeg kjøre bilen til mamma da, hihi. (Emma gjør ting hun ikke kan). Jeg har ikke kjørt så veldig mange ganger før, men de gangene jeg har kjørt, gikk det fint altså. Jeg har ikke havnet i grøfta endaaa...

  Hahah, men hver gang jeg skal stoppe bilen klarer jeg å trø på bremsen for hardt og mamma og jeg flyr framover i setebeltet. I dag da jeg skulle kjøre på en grusvei, kom det en bil imot oss og mamma bare, "stopp bilen, vi kan bytte plass, STOPP BILEN, STOPP!!" Mamma var mer stressa enn meg, huff ja. 

  Jau jau, planen for resten av uka er å bare slappe av, så skal jeg faktisk til Bønå igjen neste helg. Bildene som jeg tok på Bønå denne helgen legger jeg ut her på bloggen senere. Også må dere ikke glemme at det er amerikas nasjonaldag i dag da! Så det er lov å spise litt ekstra mye godteri nå. Vi må jo feire dagen! Kanksje jeg skal gå i tog i gatene og synge nasjonalsangen. "Oh, say can you see..."  

  Yes, men da snakkes vi dere. Blir ekstra mye blogging denne uken (håper jeg). Bye bye! 

 • 04.07.2016 kl.19:22
 • Ferier & Reiser
 • 3 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no