hits

hade bloggen

 • 30.06.2016 kl.17:33

Slapp av, jeg skal ikke slutte å blogge, haha, men det som skjer nå er at jeg skal bort til hytta der det ikke er dekning eller nett der. Med det mener jeg da at jeg ikke får blogget før enten på søndagskvelden eller på mandagen...

Skal ha med kameraet mitt da, så skal ta masse bilder. Jeg skal til Bønå. For dere som bor i Brønnøysund, vet dere hvor det er. Onkelen min har hytte der, og vi skal være der og bare slappe av. Jeg gleder meg faktisk til å koble litt av fra alt sammen, fordi, helt ærlig, sitter jeg inne mestparten av dagene, på enten mobilen eller pcen...

De har både sauer og høner på Bønå, og det er kjempe fint å dra på båtturer og leke på stranda der og bade i sjøen og spise middag ute på platen, og ja, jeg gleder meg. Drar dit med båt senere i kveld, så da snakkes vi dere! Slenger med noen bilder som ble tatt for to dager siden da jeg var sammen med Martine og Amalie 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 30.06.2016 kl.17:33
 • Ferier & Reiser
 • 2 kommentarer
 • New York to Texas

  • 28.06.2016 kl.15:15

  Hei og god ettermiddag! Sto egentlig opp for en halvtime siden da, men jaja. Haha. Som sagt, etter jeg kom hjem fra Oslo, har dagene vært veldig kjedelige. Jeg bare venter på at noe spennende skal skje. Jo, jeg var jo på "jentekveld" til Martine i går da, sammen med Lisen og Amalie. Det var veldig koselig. Er glad i de jentene der altså  Likevel er det mange andre av vennene mine som jobber en god del, eller er på ferie en varmere plass enn her i Brønnøysund. Så da er det bare meg og Netflix som chiller sammen. Neida, jeg var faktisk og trente i går, så jeg er stolt av meg selv. Bruker ikke bare sommerferien på å sløve i sofaen, vet du. 

  Dere vet at jeg snakket om å dra til New York? Vel, planen nå er å dra til New York og så til Houston, Texas! I´m going home to Texas! Jeg reiser den 20. juli cirka og jeg gleder meg såå masse. Jeg får se det gamle huset mitt, spise på de gamle restaurantene, og gå i den gamle parken som vi hadde utfor huset vårt. Selvfølgelig skal jeg ta med dere på reisen, så dere skal få se hvor jeg bodde før, og favoritt restaurantene mine og så skal dere få se familie vennene mine som jeg har hatt siden jeg gikk i førsteklasse. Så bare følg med her på bloggen! 

 • 28.06.2016 kl.15:15
 • Ferier & Reiser
 • 2 kommentarer
 • Uken som gikk #12

  • 27.06.2016 kl.15:16

  Ukens tanke: Det jeg tenkte mest var vel hva jeg kom til å gjøre når jeg kom hjem fra Oslo. Jeg bare gruet meg til å kom hjem fra Oslo, fordi jeg har jo ikke så mye annet å gjøre når jeg er hjemme. Venninnen min fra Texas, kommer hit den 14. juli da! 

  Ukens høydepunkt: Det var kjempe fint vær hele den tiden jeg var i Oslo, 22 grader og sol! Pluss at jeg fikk gjort masse shopping, wii. Da jeg kom hjem lå det også en pakke i posten til meg. Den nye snekkerbuksen min kom! Si ifra, så kan jeg legge ut et "outfit" innlegg med den på. 

  Ukens nedtur: Jeg hadde en super uke i Oslo, så ingen nedturer var det egentlig. Da jeg kom hjem til Brønnøysund var det dårlig vær da...

  Ukens serie/film: Dere vet Modern Family, ja? Sesong 7 har kommet ut, ikke på Netflix, men det blir sendt på tv´en. Onkelen min hadde tatt opp noen episoder fra sesongen, så jeg så noen av dem. Jeg venter fortsatt på at hele sesongen skal komme ut på Netflix.

  Ukens sang: "Summer nights" fra grease. Hihi, jeg vet ikke hvorfor jeg ble så hektet på denne sangen den her uken...

  Ukens bilde: Det er vel det bilde jeg tok sammen med Amalie da vi besøkte slottet, haha. Hun gardisten var litt skummel, men det er vel en grunn til det. Jeg skulle stille meg på venstre siden av hun (på bildet her, høyre siden), men da sa hun "nei, dere to kan begge stille dere på høyre siden". Jeg tenkte jo ikke at hun kom til å snakke, så jeg skvatt litt, haha! 

  Ukens mat: Når man er i Oslo så kan man jo ikke gå forbi mcdonalds uten å bestille en burger. Eller kanskje man kan det, men her i brønnøysund har vi jo ikke mcdonalds, så jeg ville være litt usunn. Det er bra vi ikke har burgerking eller mcdonalds her....

  Neste ukensmål: Trene to ganger (minst). Det vil si hvertfall to løpeturer! Jeg må klare det! 

 • 27.06.2016 kl.15:16
 • Ferier & Reiser
 • 4 kommentarer
 • "Jeg ble angrepet av en bjørn"

  • 26.06.2016 kl.22:20

  Hihi, neida, jeg ble ikke angrepet av bjørn. Heldigvis. 

  Jeg var på fjelltur i dag sammen med Amalie og Maria. Det var vindstille hele veien opp fjellet og det var ekstremt mange fluer som suste rundt hodene vårres hele tiden. Haha, det er utrolig at ingen av oss ble klin gæren. Vi holdt på å bli det, men vi kom oss fint opp og ned fjellet. Eller, jeg sklei litt og klarte å skrape opp arma mi ganske mye så det ser ut som "jeg ble angrepet av en bjørn". Det går fint med meg nå, men jeg slo kneet mitt litt, og jeg kjenner jeg har vondt i det nå, men ja, jeg klarer meg. 


  Etterpå dro vi tre til svarthoppen å badet, og deretter til Amalie og så film! Jeg har hatt det kjempe koselig sammen de to i dag. I morgen må jeg stå opp tidlig fordi jeg må til Sandnessjøen til kjeveortopeden... Haha! Lurer virkelig på hvordan det kommer til å gå fordi døgnrytmen min er snudd helt på hodet. I går la jeg meg ikke før klokka 3 på natta. whoops. 

  Så ja det blir "tidlig kveld" på meg i dag. See you later alligator 

 • 26.06.2016 kl.22:20
 • Ferier & Reiser
 • 6 kommentarer
 • Summer song tips

  • 25.06.2016 kl.17:25

  Hei dere!

  Nå som jeg innser at det faktisk er sommerferie, elsker jeg å høre på musikk og så bare synge ut, haha! Jeg irritrer vettet av broren min og resten av familien. Det er kjempe gøy! Når det er sol ute og jeg har på bra musikk, da blir jeg kjempe glad og bare danser for meg selv, hihi. Jeg hadde lyst til å spre gleden med å dele mine favoritt sanger som jeg liker å synge og danse til, med dere! Enjoy! 


  Bildene er hentet fra weheartit
   

   This girl - (Kung Vs. Cookin´On 3 Burners)

   Can´t stop the feeling - Justin Timberlake

   Cake by the ocean - DNCE

   One dance - Drake

   Sax - Fleur East

    White tiger (Marcus Layton Remix) - Izzy Bizu

   

  Har dere noen sanger som dere liker å danse til? I så fall hvilken? 

 • 25.06.2016 kl.17:25
 • Tips
 • 9 kommentarer
 • This week in snapchat

  • 24.06.2016 kl.15:44

  Om noen timer sitter jeg og onkelen min på flyet på vei hjem til Brønnøysund. Denne uka i Oslo har vært fantastisk og jeg er så glad jeg fikk oppleve det å få gå i byen alene. Det var spennende å gå rundt omkring i Oslo og finne veien selv og prøve å ikke gå seg vill. Jeg klarte å gå meg vill i går, men så hadde jeg jo min trofaste venn, google maps, på mobilen. Haha, for å oppsummere denne uka, tenkte jeg å dele bildene som ble tatt på snapchat denne uka. Jeg bruker snapchat hele tiden jeg, hihi. Ja, men vi snakkes i Brønnøysund dere! Hadebraa
 • 24.06.2016 kl.15:44
 • Ferier & Reiser
 • 4 kommentarer
 • Nå er jeg ferdig...

  • 23.06.2016 kl.17:15

  ...forhåpentligvis. 

  Jeg er så lei av shopping nå, og baggen jeg tok med til Oslo, er nå full av plastposer med klær og småting. Det er ganske utrolig hvor lang tid jeg bruker inne i klesbutikker. Som for eksempel, i dag, så dro jeg ut på byen i ett tiden. Jeg gikk ned til Akerbrygge, kjøpte meg drikke på starbucks og satt meg ned på en benk å drakk den opp. Da var klokka cirka to. Etter det gikk jeg inn på H&M, og da jeg var ferdig der var klokka nesten 4. Haha, jaa. Tiden gikk i fra meg og det gjorde pengene mine også. Jeg er glad, men lommeboka gråter, hihi.

  I morgen reiser jeg hjemover. Hjem til lille Brønnøysund. Skulle ønske jeg kunne bli her litt til, fordi det er kjempe deilig å være alene og slappe av uten maset fra familien. Pluss at det er så lite å gjøre i Brønnøysund at man kan fort kjede seg, men i Oslo derimot så har man alltid noe man kan finne på. 

  Jaja, nå skal jeg nyte de siste dagene her i Oslo. Skal snart møte tanten og onkelen min og babyen deres som bor et stykke unna her. Vi skal gå en tur, jeg vet ikke hvor, men det blir koselig.

  Før jeg logger av her, skal jeg bare minne dere på å melde dere på "ukens blogg konkurranseHER. Jeg trekker en vinner i morgen tidlig før vi reiser hjem. See you later alligator 

 • 23.06.2016 kl.17:15
 • Ferier & Reiser
 • 6 kommentarer
 • Bytur med Amalie

  • 22.06.2016 kl.19:55

  I morges kjente jeg at jeg ikke gadd å dra ut på byen igjen. Bare tanken på å gå langt og svette ihjel var ikke fristende. Jeg endte jo opp med å dra på byen tilslutt og jeg er glad jeg gjorde det fordi da fikk jeg møtt Amalie! Venninnen min kom til Oslo i dag, og hun og søsteren hennes ble med meg rundt på Karl Johan en stund før de måtte reise hjem med fly. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Da jeg satt i trappene ved Oslo sentralstasjon og ventet på at Amalie skulle komme dit, ble jeg oppmerksom på alle tiggerne som var der også. En av damene kom til meg der jeg satt i trappen. Hun begynte så å ristet i koppen hun hadde i hånda og si noe på et språk jeg ikke skjønte. Jeg sa på engelsk at jeg desverre ikke hadde noen småpenger jeg kunne gi henne. Fortsatt sto hun forran meg og ristet i koppen sin. Jeg sa igjen, "no I´m sorry," og ristet på hodet. Hun så surt på meg, og gikk videre. Det hun ikke visste, var at jeg så at hun tok ut en I-phone 6 fra lommen sin da hun gikk ned trappene. Hun hadde en I-phone 6. En I-phone 6 folkens.

  Unnskyld, men har man så mye penger at man får råd til å kjøpe en I-phone, burde man tenke litt på hva som er viktigst for å overleve i samfunnet. Jeg sier ikke at jeg ikke synes synd på de som må bo på gatene, men det er noen av tiggerne jeg blir litt skeptiske på. Altså det at noen folk plager andre og maser etter småpenger, det irriterer meg. Akkurat hun dama der, hun irriterte meg. Jeg hadde nesten lyst til å gå å spørre henne "hvor fikk du tak i den mobilen? Har du råd til den?" Men jeg gjorde ikke det da...

  Ellers har dagen min vært fin, haha. Jeg og Amalie og søsteren hennes gikk til slottet og tok bilde med en gardist. Så stoppet vi innom "Joe and the Juice" der hvor jeg drakk en juice som heter Ironman. (Anbefaler den hvis du drar innom den kaféen noen gang.) Tilslutt måtte de dra, og nå sitter jeg i sofaen i leilgheten. Så planen for resten av dagen å bare chille max og så dra ut å spise pizza nå snart. 

  Hva har du gjort i dag? 

 • 22.06.2016 kl.19:55
 • Ferier & Reiser
 • 2 kommentarer
 • Så mye å se på

  • 21.06.2016 kl.18:00

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det er utrolig mange forskjellige folk man kan møte på her i Oslo. Som for eksempel da jeg gikk inn på BikBok, kom det ei ganske så full dame inn på butikken også. Jeg kunne se at de som jobbet i butikken var veldig ukomfortabel og visste ikke helt hva de skulle gjøre. Hun damen gikk rundt i butikken og sang litt for seg selv, og det luktet sterkt av røyk fra hun. Hun sa til og med til meg at jeg hadde fin t-skjorte, haha! 

  Og så, på trikken, på veien hjem, satt det en mann med ørepropper i ved siden av meg og satt og danset for seg selv med øynelukket. Haha, jeg er ikke vant til at det er så mange mennesker på en plass! I brønnøysund, i gatene der, bruker det som regel bare å være et par mennesker som vandrer rundt, men her i Oslo er det så mange at man plutselig kan gå seg i vill i folkemengden. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det var mange gateartister i gatene på karl johan også! Han mannen på bildet ovenfor, for eksempel, han trikset med glass kuler og kastet dem i luften og rullet dem over skuldrene. Det var veldig kult å se på. Klovner med store ballonger og fargerikt hår gikk i gatene også. Ja, også var det mange turister med selfiestang som tok bilder av seg selv med statuene som sto der, hahah. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Da jeg var å shoppet i dag, så tror jeg at jeg var litt "hippie" inspirert, hihi. Jeg fant disse fine solbrillene ^ også elsker jeg jo slike t-skjorter med skrift på. T-skjorten som jeg har på meg her på bildet, beskriver meg egentlig veldig godt. "I am an explosion of fun". wii <3 

  Ikke minst var været helt supert i dag da. Hele 22 grader! Jeg svettet bare jeg gikk i t-skjorten min Jeg skal ikke klage for det er så herlig å være her i Oslo når det er så kaldt i Brønnøysund. Når jeg er ferdig på videregående, er jeg veldig sikker på at jeg kommer til å flytte hit. Heldigvis har jeg fortsatt 2 hele dager igjen her i byen, så jeg gleder meg til hva mer jeg finner på! Skal ut å spise nå snart, så vi snakkes dere! 

 • 21.06.2016 kl.18:00
 • Ferier & Reiser
 • 5 kommentarer
 • Brente bort litt penger

  • 20.06.2016 kl.17:47

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg har fortsatt 4 dager igjen her i Oslo, men allerede har jeg fått shoppet masse og brukt en del penger. Det gikk fint å finne fram til butikkene som lå et stykke unna her, jeg har google maps på mobilen vettu. I løpet av denne uken kommer jeg og den appen til å være bestevenner. Jeg aner virkelig ikke hvor mye tid jeg brukte inne på H&M, men jeg ble rett og slett sliten av å prøve klær. Den blå kjolen til venstre på bildet fikk jeg kjøpt for 50 kr, og den stripete shortsen som ligger under, fikk jeg for 100 kr. Jeg var heldig som dro på shoppingtur akkurat da det var salg i butikkene, hihi. 

  Nå snart skal jeg ut å spise middag sammen med onkelen min. Jeg aner ikke hvor vi kommer til å ende opp henn, så hvis du har noen gode forslag til resturanger her i Oslo, må du gjerne legge igjen en kommentar! I morgen er det ny dag, og enda en shoppingrunde blir det sikkert på meg. Kan hende jeg skal møte venninnen min som er her i Oslo også. Men ja, See you tomorrow then 

 • 20.06.2016 kl.17:47
 • Ferier & Reiser
 • 16 kommentarer
 • First day of my adventure

  • 20.06.2016 kl.11:22

  Hei og go morgen til dere! 

  Nå sitter jeg i leiligheten til onkelen min og skal snart ut en tur. Planen for dagen er å finne fram til butikker og så hjem igjen, klarer jeg det er jeg stolt av meg selv. Jeg syns de trikkene som går her, er litt forvirrende fordi jeg vet liksom ikke hvilken trikk jeg skal gå på for å komme meg til rett plass.

  Jeg fikk ikke blogget noe i går fordi da vi kom hit var klokken halv 12 på natta, haha. Turen hit gikk fint, men det første onkelen min sa til meg da vi satt på flyet var, "ja, nå får vi håpe de har skrudd propellen på flyet ordentlig fast". Selvfølgelig begynte jeg å tenke på hva som kunne skje da hvis de ikke hadde skurdd på propellen ordenltig fast. Heldigvis gikk alt så fint så. Bildene nedenfor er tatt fra i går :)

  Før jeg går ut av leiligheten, må jeg spise litt frokost først, så dere får ha en fin dag videre! Adíos amigos! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  Processed with VSCO with c1 preset

   

 • 20.06.2016 kl.11:22
 • Ferier & Reiser
 • 4 kommentarer
 • 5 serier du burde se

  • 19.06.2016 kl.13:00

  ​I sommer kommer det til å være dager der man ikke har så mye å gjøre.  Hvis man er heldig, er det fint vær ute og man kan ligge ute i sola og slappe av. Det man kan gjøre da er å se på serier! I dette innlegget her tenkte jeg å anbefale noen serier som jeg har sett og kanskje du får lyst til å se disse? Kanskje du allerede har sett dem?

  1. Modern Family

  Denne serien har du kanskje hørt om. Serien er en komedieserie som handler om hverdagen til tre forskjellige typer familier som tilsammen utgjør en stor familie. Episodene henger ikke sammen. Med dette mener jeg at man ikke trenger å se de i rekkefølge. Denne serien er en av mine favoritter og får meg til å le hvergang. Føler du deg litt nedenfor en dag, er dette en serie som muntrer deg opp med en gang! 

  Ut av 5 stjerner gir jeg denne serien :     


  2. Arrow

  Liker du Robin hood og kjekke gutter, kommer du til å like denne serien. Denne serien er en "action" serie som handler om en ung billionær som heter Oliver Queen. Etter å ha vært strandet på en øde øy i fem år kommer han seg endelig hjem til Starling City. Utover første sesong i serien får vi se hvordan Oliver Queen blir til en helt ved navn Arrow. Denne serien er veldig spennende og første sesongen synes jeg er veldig bra, men i sesong nummer to, synes jeg det blir litt kjedelig. Likevel er første sesongen verdt å få med seg!

  Ut av 5 stjerner gir jeg denne serien:       - Trenger jeg å si mer? Se på disse to kjekkingene her da! Det beste av alt er at de er i baroverkropp veldig ofte i serien, hihi - 

  3. Orphan Black

  Denne serien er en skrekk- og actionfylt serie. Serien handler om Sarah Manning. En kveld når hun kommer til hjembyen sin blir hun vitne til et selvmord. Damen som tar selvmord ser ut til å være doppelgängeren til Sarah. Sarah tar identiteten til denne damen og i løpet av serien får vi se hvilken konsekvenser hun får fra dette. Jeg personlig er ikke så glad i skrekk filmer og slikt, men denne serien er veldig spennende synes jeg. Seeelv om det noen ganger det kan bli litt for creepy for meg.....

  Ut av 5 stjerner gir jeg denne serien:     


  4. Arrested Development

  Okei. Denne serien er egentlig litt.... veldig, rar. Jeg sier ikke at den ikke er bra, men alle seriene ovenfor er bedre enn denne. Hver av episodene er forskjellige, men de er ikke alltid så morsomme. Det kan jo hende dere mener noe annet da, men ja. Serien handler om en familie der hvor alle i familien er ganske dumme untatt sønnen. Sønnen er en voksen mann som må holde familien sammen fordi de var en gang veldig rike, men nå er de fattige. Faren til sønnen er i fengsel, og sønnen har to brødre som er begge dumme som et brød. Lillebroren bor hjemme hos moren og storebroren til sønnen er en magiker. Det er veldig komplisert egentlig, haha.

  Ut av 5 stjerner gir jeg denne serien:     


  - Prøv å gjett hvem som er den "smarte" sønnen i serien ut ifra bildet -

  5. Orange is the new Black 

  Har du noen gang lurt på hvordan det er å være i fengsel? Denne serien viser deg det. Haha, det er bare tull. Serien er en komedie serie, som handler om Piper Chapman som havner i fengsel for noe hun har gjort da hun var yngre. Hele serien handler om livet innenfor fengselet. Noen ganger kan det bli liiitt ekkelt, fordi, ja. Hvis du har du sett serien skjønner du hva jeg mener... Jeg synes fortsatt serien er bra da og jeg får ikke nok av Ruby Rose, hun er så kjekk, haha! 

  Ut av 5 stjerner gir jeg denne serien:      - Hun i midten er Ruby Rose, se da, du må innrømme at hun er litt kjekk eller hva? - 
   

  Har du noen serier du synes er bra? Jeg er snart ferdig å se "Orange is the new Black" og trenger en ny serie og starte på. Gjerne kom med forslag, så håper jeg dette innlegget hjalp deg litt. Er det noen av disse du vil se nå? 

 • 19.06.2016 kl.13:00
 • Tips
 • 15 kommentarer
 • New york?

  • 18.06.2016 kl.13:24

  Go morgen! 

  Jeg sto opp for en stund siden, og har nettopp spist frokost. Da jeg satt og spiste kom mamma med den gode nyheten, hihi. Vi har noen familievenner som bor i Houston, Texas. Jeg har nevnt henne før her på bloggen, men bestevenninnen min, Isabella, og familien hennes, kommer hit! De kommer for å besøke oss her i Norge og etterpå skal jeg kanskje reise til New York sammen med dem! Da får jeg reist litt i sommer alikavel! 


  (Bildene er hentet fra weheartit)

  Det blir så gøy å få besøke New York igjen. Jeg skal innom hollister, american eagle, victorias secret, osv. Jeg håper virkelig jeg får dra til New York da, for ellers gleder jeg meg til ingenting... Vi for se hva som skjer, jeg skal holde dere oppdatert! 

  Skal du reise noe i sommer? 

 • 18.06.2016 kl.13:24
 • Ferier & Reiser
 • 9 kommentarer
 • Uken som gikk #11

  • 17.06.2016 kl.19:04

  Ukens tanke: Siste uken på skolen ble brukt til ingenting. Vi satt bare i klasserommene og gjorde ingenting, haha. Så ja, vi ble litt irritert over at vi ikke bare kunne dra hjem. På mandagen, for eksempel, fikk vi ikke fri i de siste timene i naturfag, vi måtte være igjen på skolen å spille kahoot...

  Ukens høydepunkt: Jeg hadde mange høydepunkter denne uken. Jeg og noen venninner spiste pizza på mandag, for eksempel. Så var klassen min på tur på torsdagen. Jeg var ute en tur i går sammen med venninnene mine, og så er det jo endelig sommerferie! 


   

  Ukens nedtur: Det var veldig fint vær fra tirsdag til i går, men i dag, så er det overskyet og det ser ut som det skal regne... Jeg må gå inn i sommerferien med regn og kald vind. Haha, ellers har jeg ikke hatt noen nedturer egentlig. 

  Ukens "lættis"/Ukens sang: Jeg slo sammen disse to kategoriene på grunn av det som skjedde på torsdagen sammen med klassen min. Da klassen min var på tur på torsdag ble vi delt i to grupper, også hadde vi mange forskjellige aktiviteter. En av aktivitetene var å synge karaoke forran hele vg1 og vg2. Eller, alle som var tilstede var i aktivitet og gjorde forskjellige ting da gruppen min sang, men det var fortsatt litt flaut, haha! Vi sang "Boten Anna" av Bass Hunter, pff, hahaha, det var så morsomt og vi hadde så mye liv på scenen. Vi danset og sang og klappet og lo oss i hjel. Derfor er denne sangen, ukens sang. Jeg får ikke den sangen ut av hodet mitt. Den går på replay heleee tiden... "Jeg kjenner en båt, hun heter Anna, Anna heter hun..." Jeg advarer dere. Hvis dere trykker på videoen nedenfor kommer dere ikke til å få sangen ut av hodene deres.


  Ukens serie/film: Sesong 4 av orange is the black​ har kommet ut på Netflix, så nå sitter jeg å ser på det! Hvis du ikke har hørt om serien, så handler det om en dame som heter Piper. Hun havnet i fengsel for det hun gjorde da hun var yngre. Hele serien handler om hva som skjer i dette fengselet da. Serien er både grusom og morsom på samme tid... 

  Ukens mat: Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg har denne kategorien. Det er jo ingen som syns det er så veldig interessant å lese om hva jeg har spist, men ja. Mamma skal laga fajitas senere. Eller, jeg tror det blir taco. Nå vet dere det. 

 • 17.06.2016 kl.19:04
 • Hverdag
 • 5 kommentarer
 • Da var det slutt

  • 17.06.2016 kl.13:40

  Hei fininger

  Da var det slutt på første året på videregående og nå er det faktisk sommerferie! Jeg skal nyte ferien fra første dag, så nå sitter jeg i sengen og blogger og tar det bare heeelt med ro.

  På søndag reiser denne snuppa avgårde til Oslo sammen med onkelen sin og der blir hun til neste fredag. Helt ærlig, så er jeg ganske spent, fordi onkelen min skal på jobb den uka jeg er der sammen med han. Det betyr at hvis jeg skal komme meg ut på shopping på dagen, må jeg finne veien  til byen selv. Jeg bor i Brønnøysund, en bitte liten by. Nå skal jeg til Norges hovedstad, Oslo. I forhold til den store byen, er Brønnøysund bare en liten fjert. De gangene jeg har besøkt Oslo og gått i gatene der, har jeg alltid hatt med meg noen. Nå skal jeg ut på eventyr alene, haha. Forhåpentligvis finner jeg fram dit jeg vil...

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ja, jeg fikk streng beskje av mamma at jeg måtte rydde rommet før jeg rømte avgårde til Oslo. Så egentlig har jeg ikke "fri" enda. Jeg har et rom som ikke er ryddet og den må ryddes. Det er ingen andre som gidder å rydde den for meg, så da er det vel jeg som må gjøre jobben. Hvis ikke du melder deg frivillig da? Hihi, men vi snakkes dere, ha en fin dag videre! 

 • 17.06.2016 kl.13:40
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • 20 things on my bucket list

  • 15.06.2016 kl.17:12

  God ettermiddag kjære lesere

  Jeg kom hjem fra skolen for en stund siden, og sitter og ser på serie nå mens jeg blogger. Senere i kveld skal jeg spring løp... Skjønner virkelig ikke at jeg gidder, men ja, jeg skal jo til Oslo i helgen og blir borte i en uke, så jeg har vel godt av å springe. Grunnen til at jeg stakk innom bloggen en tur var for å dele min bucket list med dere. Siden det snart er sommer, får jeg jo kanskje gjort noen av tingene som står på listen? Vi får se. Ja, også skulle jeg minne dere på spørsmålsrunden som jeg har herJeg svarer på spørsmålene i morgen! 

  Anyway, her er min bucket list :  1. Få en liten tatovering

  2. Dra til en drive in theater

  3. Prøve parasailing

  4. Dra til Disneyland

  5. Dra til Universal Orlando Resort i Orlando, Florida

  6. Roadtrip i USA

  7. Kjøpe mitt eget hus

  8. Dra på ferie sammen med bestevenninnene mine

  9. Snurre en globus uten og se, og dra dit jeg peker

  10. Dra på camping tur med en stor gjeng

  11. Bli med på Color Run

  12. Reise jorden rundt sammen med en jeg er glad i

  13. Besøke regnskogen

  14. Dra på safari i Afrika

  15. Klappe en baby elefant

  16. Dra til Australia og klappe en kenguru

  17. Prøve hanggliding

  18. Dra på coachella festival med venninner

  19. Ri på en kamel i en ørken

  20. Fly "first class"

   

  Jeg må nesten stoppe her selv om jeg har mange andre ting jeg har veldig lyst til å gjøre. Denne listen skal jeg gjennom og jeg skal begynne med det første punktet! Ser du noe du har lyst til i denne listen? Har du noen ting på din bucket list som ikke står her? 

 • 15.06.2016 kl.17:12
 • Inspirasjon
 • 11 kommentarer
 • Sunny tuesday

  • 14.06.2016 kl.18:59

  Hei søtinger 

  I dag har egentlig vært en veldig slapp dag for meg, haha. Jeg dro på toppidrett tidlig i morges da, men etter det gjorde vi nesten ingenting på skolen. Vi fikk dra hjem før klokka ble 11, så ja jeg har egentlig bare vært hjemme mest parten av dagen. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor vi måtte stå opp så tidlig for å dra på skolen når vi ikke har noe å gjøre der... Jaja nå er det bare to dager igjen av skolen Emma, hold ut.

  I går bestilte jeg en veldig fin snekkerbukse på zalando, så nå venter jeg spent på at den skal komme i posten! Jeg skal vise dere den med en gang jeg får prøvd den, hihi. Men herregud så varmt det er ute nå! Eller, det er kald vind, men der det er vindstille kan det fort bli kjempe varmt. Til og med denne karen måtte legge seg i skyggen etterhvert. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Nå snart skulle kanskje venninnene mine komme på besøk en tur for å nyte fin været sammen med meg. Så det blir jo koseliiig. Jeg håper dere får en fin kveld videre, så blogges vi om ikke lenge! Skal på tur sammen med klassen på torsdag, så da blir det jo sikkert noen bilder jeg kan legge ut her. Uansett, så hører dere fra meg om ikke lenge. Adíos! 

 • 14.06.2016 kl.18:59
 • Hverdag
 • 6 kommentarer
 • Uken som gikk #10

  • 12.06.2016 kl.19:48

  Ukens tanke: Eneste som går gjennom tankene mine nå er at det snart er ferie og hvor godt det kommer til å bli. 

  Ukens høydepunkt: Det er vel det at jeg slapp unna muntlig eksamen i år. Jeg vet at hvis jeg hadde kommet opp hadde jeg blitt skikkelig stresset, og jeg er kjempe glad for at jeg får fri og kan slippe å tenke på å lage presentasjoner og pugge fagstoff. Uheldigvis, så er det større sjanse for meg at jeg kommer opp til neste år og tredje året på videregående  jeg opp. 

  Processed with VSCO with kk1 preset

  Ukens nedtur: Skoleåret er snart ferdig, jeg kommer til å savne skolen...Haha! Jeg kødder. Fy søren jeg gleder meg til ferie altså. Eneste nedturen denne uken var at jeg ikke fikk tatt tatovering der jeg hadde lyst til fordi "jeg er for ung", blæh.

  Ukens sang: Dere må høre denne sangen, Kungs vs Cookin? on 3 Burners - This Girl. Denne sangen får meg til å danse og jeg liker spesielt å høre på sangen i bilen med full lyd på mobilen og begge øreproppene mine i. Absolutt min favoritt sang nå for tiden! 

   

  Ukens serie/film: Jeg har begynt på en komedieserie som heter arrested development. Serien handler om en familie som har mange rare problemer, haha. Enklere forklaring er det ikke...

  Ukens mat: Jeg spiste taco sammen med familien i går på hytta vår. Det var kjempe koselig! 

   

 • 12.06.2016 kl.19:48
 • Hverdag
 • 12 kommentarer
 • 10 Fun facts about me

  • 11.06.2016 kl.12:34

  1. Karate kid

  Da jeg var liten gikk jeg på karate. Jeg husker egentlig ingenting fra den tiden, men mamma har flere ganger fortalt meg da jeg skulle sparke en planke med foten min. Det var en slags test for å få nytt belte i annen farge. Jeg hadde gult belte, som er vel ganske bra? Ingen som tørr å tulle med meg vettu, hehe. 


   

  2. Pokémon 

  "Gotta catch 'em all" ~ Jeg var veldig stor pokémon fan for fem år siden, haha uff ja. På rommet mitt kunne du finne store album med kort av forskjellige rare pokémon. Syntes det var drit kult å samle på dem også bytte dem med vennene mine. Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med dem...

  3. Ballerina

  Jeg var ikke bare en tøff liten rakkar da jeg var liten altså. Ballerina var jeg også. Mamma dro meg med på alt av aktiviteter, men jeg er glad for det, fordi nå har jeg så mange rare bilder av meg som jeg kan se tilbake på å le av. Det eneste jeg husker fra den tiden jeg var ballerina, var at jeg sprang rundt i ring med sånn tutu skjørt. Du vet, sånn rosa skjørt som stikker rett ut i alle veier. Jeg følte meg så elegant da jeg "danset" rundt omkring. 


   

  4. Mørket

  Jeg hater mørket. Det er så skummelt fordi jeg liker ikke tanken på hva som kan komme å snike seg inn på meg hvis jeg plutselig står alene i mørket uten å klare å se noe. Har hatt frykten siden jeg var liten egentlig, men alle er nå litt redd for mørket, eller hva?

  5. Texas

  Jeg har bodd i Houston, Texas i cirka 12 år. Jeg har skrevet et innlegget om det her, men til dere som ikke visste det, nå vet dere det. The more you know     

  6. Telefonsamtaler

  Er det bare meg eller er dere også sånn at når dere skal, for eksempel bestille pizza, så må dere øve på hva dere skal si? Jeg er ihvertfall sånn... Jeg liker å være forberedt på akkurat hva jeg skal si, det gjelder uansett hva. Bestille frisørtime, bestille pizza, osv.

  7. Zipline

  Helt siden den første gangen jeg prøvde zipline på sommerleir i Wimberly, Texas, har jeg bare lengtet etter å prøve det igjen. Vet du hva zipline er? Det er på en måte en rutsjebane, eller, det er en stor vaier som er spent mellom to trær, eller to stativer. Man har på seg sele, også hekter man seg fast til vaieren også rutsjer man ned den. Det er litt vanskelig å forklare, men det er så sykt gøy, haha! 

  8. Dagbok

  Da jeg var mindre brukte jeg hele tiden å skrive dagbok. Så noen ganger når jeg går gjennom gamle esker med gamle saker og ting kan jeg plutselig finne en dagbok hvor det står masse tull. Uff, det er litt flaut å tenke på hva jeg skrev ned i de bøkene...Nå bruker jeg bloggen som min dagbok, på en måte. Jeg kan se tilbake på alle minnene mine her, pluss at jeg er veldig glad å skrive, så denne bloggen kommer jeg til å ha lenge. 


   

  9. Random 

  Ut av vennegjengen min, er jeg kanskje den som er mest random. Har nemlig fått hørt det før fra noen av venninnene mine, haha. Noen ganger kan venninnene mine diskutere noe serriøst i gruppechaten på facebook, også kommer jeg med et bilde av en katt, for eksempel, og bare "se så søt denne katten er da!". Også blir det veldig "awkward" etterpå, ingen som skriver tilbake til meg, hahaha

  10. PC

  Jeg er veldig flink i å ikke se på tastaturet på pc'en når jeg skriver, hvis du skjønner hva jeg mener. Jeg kan oftest sitte å se en annen vei når jeg skal skrive noe. Sånn som for eksempel når vi arbeider med oppgaver i læreboka på skolen. Jeg kan se ned i boka, men så skriver jeg på pc'en imens. 


  Det ble litt forskjellig funfacts dette her ja. Kjenner du deg igjen i noe av dette? Du kan jo skrive noen funfacts om deg selv i kommentarfeltet? Jeg synes det er alltid veldig gøy å lese slike funfacts om andre også! 

   

 • 11.06.2016 kl.12:34
 • Personlig
 • 3 kommentarer
 • Nytt design

  • 10.06.2016 kl.16:54

  Hei igjen! 

  Ser dere noe nytt? Haha. Jeg satt for ikke så lenge siden å prøvde å bestemme meg for hvilket design jeg skulle velge til bloggen min. Dette designet som jeg byttet til, kjøpte jeg på kvdesign.no. Hun som lager disse designene er veldig flink og jeg ble super fornøyd med hvordan bloggen min ser ut nå! Jeg er litt usikker på om jeg liker bildet jeg har som header da men. På de bloggene jeg hadde tidligere turte jeg ikke å ha noe sånn stor header med et svært bilde av meg på, men nå skal jeg prøve det ut. Jeg liker det faktisk veldig godt, men så kommer det store spørsmålet da...

  Hva synes dere om designet mitt? 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 10.06.2016 kl.16:54
 • Blogg
 • 6 kommentarer
 • Må vente 2 år til...

  • 08.06.2016 kl.22:23


  Bildene er hentet fra weheartit

  Såå, det ser ut som det ikke blir noen tatovering på meg alikavel på den plassen jeg tenkte å bestille time hos. Jeg må være 18 år for at de som jobber der kan tatovere meg, selv om mamma har sagt at jeg får lov. Skuffet er jeg ja, menmen, det er vel ikke så mye man kan gjøre med det da. Enten kan jeg prøve å bestille meg time en annen plass, eller så får jeg faktisk bare vente til jeg blir 18 år. Noen ganger, når rootsfestivalen er her i byen på sommeren, bruker det å være noen som kan tatovere. Hvis det er noen her i sommer, kommer jeg til å ta den da. Vi får bare se da... Skal nå til Oslo uansett om det blir tatovering på meg eller ikke, så det blir jo bra.

  Herregud, det er bare 6 skoledager igjen før det er sommerferie og dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til det. Skal nyte den kjempe godt selv om jeg ikke skal gjøre så mye. Jeg har ikke fått meg sommerjobb fordi det er ingen som vil ha meg :( Neida jeg bare tuller. Jeg søkte i noen butikker på senteret for noen uker siden og har ikke fått noen tilbud om jobb enda. Jeg får vel søke om jobb på nytt i august når skolen begynner. Har veldig lyst til å begynne å tjene penger på egen hånd som jeg kan bruke på masse dritt, hihi. 

  Men ja, skal straks legge meg nå så god natt til dere 

 • 08.06.2016 kl.22:23
 • Hverdag
 • 5 kommentarer
 • Welcome to my crib

  • 07.06.2016 kl.17:14

  Hei hei, 

  Nå som det regner ute og jeg endelig har fått ryddet rommet mitt ordentlig, hadde jeg lyst til å vise dere hvor jeg bruker å chille på fritiden. Jeg har nettopp ommøblert rommet mitt også, og ble veldig fornøyd med å plassere senga ved vinduet. Nå kan jeg ligge i senga å se på himmelen ut av vinduet og samtidig varme meg under dyna. Selv om jeg er 16 år, har jeg fortsatt noen bamser liggende rundt på rommet, og bokhyllen min er full av "fantasy" bøker, men hei, jeg liker meg her jeg. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 07.06.2016 kl.17:14
 • Personlig
 • 10 kommentarer
 • Uken som gikk

  • 05.06.2016 kl.21:54


  - Jeg og Martine snuppa  - 

  Ukens høydepunkt: Det var vel egentlig kvelden i går. Det var veldig koselig å være sammen med Lisen og Signe i hele går kveld. Ja, også tanken på at det snart er sommerferie da! Gleder meg masse til å slippe stresset fra skolen...

  Ukens nedtur: Dere aner ikke hvor nervepirrende det er når lærerne mine på skolen driver å snakke om at vi må være ordentlig forberedt til å komme opp i muntlig eksamen i de forskjellige fagene. Det er en liten sjanse for at vi blir trukket opp i neste uke, men jeg gruer meg til å få høre om vi kommer opp eller ikke, på fredag i neste uke. Som jeg har fått hørt, så kom det ikke så mange av dem som går andre året på videregående, opp i skriftlig eksamen. Derfor er det stor sannsynlighet for at de kommer opp i muntlig nå, og det koster mye penger for kommunen (tror jeg?) å ha muntlig eksamener på skolen. Så da er det enda mindre sjanse for at min klasse kommer opp muntlig, men det er fortsatt skikkelig ekkelt å sitte der i klassen å høre lærerne snakke om hvordan det ville ha vært hvis vi kom opp og sånt. Æhh.. gruer meg.

  Ukens serie/film: Skam! Siste episoden av sesongen kom ut for to dager siden (?) og de som lager skam sier det kommer enda en sesong, men de røper ikke hvilken karakter den kommer til å handle om, men jeg tror de har med et hint helt på slutten av siste episoden. Jeg har nemlig sett et hint av et slag i episoden, så jeg er 80% sikker på hvem 3. sesong kommer til å handle om, vet du det? Kommenter under hvem du tror den kommer til å handle om! 

  Ukens lættis(?): Pff, haha. Har aldri brukt ordet "lættis" før, men ja. Ikke at dette her er morsomt for dere da, men da vi skulle se film i engelsken denne uken, så skulle engelsk læreren vår se om auditoriet var ledig fordi det er sånn stor skjerm der. Vi i klassen ventet i gangen fordi vi visste ikke hvor vi skulle være, da engelsk læreren kom tilbake hadde han et skikkelig lurt smil om munnen og sa "nei, det var ikke ledig". Alle trodde jo selvfølgelig på han, men da vi begynner å gå mot der han sier vi skal være, hører vi han bare knise bak oss og sier "lurte dere, det var ledig". Vi snudde oss og han hadde jo latterkrampe vettu, tenkte han var den morsomte i hele verden, haha. 

  Ukens mat: Mamma lagde lasagne til meg på onsdagen, og kjenner du meg så vet du at jeg elsker lasagne! Jeg følte meg litt nedenfor den dagen og da hun lagde det til meg til middag ble jeg kjempe glad, takk mamma <3

 • 05.06.2016 kl.21:54
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Vi gikk gjennom byen midt på natta

  • 05.06.2016 kl.17:33

  I går var jo planen egentlig å dra på tivoliet som er her i byen sammen med venninnene mine. Vi møtes alle her også syklet vi herfra til byen, men da vi kom fram til tivoliet så var det nesten ingen der. Klokka var nesten ni og det så ut som om tivoliet holdt på å stenge. Noen av karusellene gikk, men det var ingen som tok dem. En del av vennegjengen min ble igjen på tivoliet mens jeg dro hjem sammen med Signe. 

  De fleste som jeg kjenner dro ut i går kveld for å være sammen med andre folk, men jeg kjente at jeg ikke hadde energi til å være blant folk som jeg ikke kjente. Derfor fikk jeg besøk av to av mine bestevenninner, Signe og Lisen, og vi koste oss med film og frukt. Da klokka ble rundt to på natta var vi alle tre ganske trøtte egentlig, men vi bestemte oss for å gå hjem til Lisen som bor cirka en halv time unna meg. Det var veldig koselig å gå gjennom byen i lag midt på natta, haha. Jeg hadde det kjempe koselig i går med dere og håper vi kan gjenta det igjen snart!

  Vi overnattet til Lisen og da vi sto opp i morges var sola ute og varmet så jeg å Lisen bestemte oss for å jogge oss en tur i god været, og jeg er veldig glad for at jeg gjorde det! Det er så deilig å jogge i t-skjorte å kjenne sola mot kroppen. Nå er jeg hjemme igjen og sitter å ser på serie, må jo nyte resten av søndagen før siste ordentlig skoleuke begynner. Er jo bare denne uka igjen av skola egentlig før det er sommerferie. Gleder meg! (Nedenfor er bildene som jeg tok fra kvelden i går.) Ha en fin søndagskveld videre! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 05.06.2016 kl.17:33
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • An update from me

  • 02.06.2016 kl.18:33

  Hei hei, 

  Ja det har gått noen dager siden jeg blogget sist, men jeg har hatt mye å tenke på og har ikke hatt energi til å blogge. Det går fint på skolen, foruten om at jeg får vite om jeg kommer opp i muntlig eksamen i neste uke. Vi driver å øver på hvordan en slik muntlig eksamen vil fungere i de forskjellige fagene som vi kan bli trukket opp i, og jeg kjenner bare at nervene tar overhånd og det knytter seg i magen. 

  Heldigvis er det bare 14 dager til sommerferie, og i helgen skal jeg på tivoli, da blir det garantert spykoppen på meg, haha. Uff. Jeg liker ikke karuseller, da vil jeg heller ha sittet på en berg og dalbane. Som ikke går så fort. Og det er ingen sånne "loops". Jeg har faktisk tatt nesten alle berg og dalbanene som finnes i tusenfryd, til og med den som heter "speed monster". Fy F***. Haha! Det var drit skummelt, men jeg ble med! 

  Uansett, skal på svømmetrening nå snart, og etterpå skal jeg til venninnen min og se finalen på paradise hotel! Jeg heier på Eileen og Øystein! 

  Slenger med noen bilder fra dagene som har gått, så snakker vi enn så lenge 

 • 02.06.2016 kl.18:33
 • Hverdag
 • 1 kommentar
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no