hits

9 årsdag

 • 27.05.2017 kl.17:35

 


 

 

Hipp hipp hurra for Ingrid som fyller ni år i dag!

Vi våknet Ingrid i morges med sang og pakker, men i følge henne hadde hun vært våken lenge før vi kom inn i rommet, haha. Etter gaveåpningen på sengen ble vi servert pannekaker takket være min kjære mor som gadd å stå opp tidlig for å lage maten. Så slappet vi av en stund før vi fikk besøk av farmor og farfar og spiste lunsj med dem. Da ble det servert enda mer god mat og Ingrid åpnet enda flere gaver. Nå snart får vi besøk igjen av familie fra mamma sin side. Mamma har lagd enda mer mat til de skal komme. Jeg er sikker på jeg kommer til å bli stappmett iløpet av kvelden, huff, haha neida jeg klager ikke. Etter familiebursdagen skal jeg i enda en bursdag til venninnen min, Amalie. Ja forresten, gratulerer med dagen kjære Amalie! Det skal bli gøy å møte henne og flere av de som går i klassen min i kveld. Jeg gleder meg! 🍰🎉🥂

 


Ha en fin kveld videre!  

 • 27.05.2017 kl.17:35
 • Hverdag
 • 8 kommentarer
 • Fjelltur

  • 24.05.2017 kl.15:38

   

  Her er noen bilder som ble tatt av fjellturen som jeg og jentegjengen min var på i går kveld! Det var perfekt vær for å være ute, så vi koste oss masse under hele turen. Fjellet vi gikk på het Ramtind og vi besteg to topper i løpet av to timer cirka. Jeg er så stolte av oss jentene for vi klarte nemlig å finne på noe sammen på en helt vanlig ukedag. Vi er som regel ikke så veldig flinke til det, haha. Nå har vi lagd en plan om å prøve å møtes utenfor skolen ihvertfall en gang i uka og i helgene. Det er jo så koselig å finne på ting sammen! Takk for en fin tur jenter 

   

 • 24.05.2017 kl.15:38
 • Hverdag
 • 4 kommentarer
 • En måned igjen

  • 22.05.2017 kl.18:07

  Heii dere!

  Beklager for litt lite oppdateringer her på bloggen i det siste, men det har vært på grunn av all stresset med eksamen. Nå er jeg heldigvis ferdig da, takk gud. Etter 5 timer i strekk med å bare tenke spansk er det endelig godt å bare lene seg litt tilbake å puste ut. Nå tar jeg sommerferie folkens!...I wish. Skulle serriøst ønske jeg kunne bare sette meg på et fly og reise vekk fra de siste ukene av skolen som jeg må igjennom, men altså nå er det faktisk bare en hel måned igjen av skoleåret, 30 dager. Det skal jeg klare. I den kommende uken skal jeg faktisk i tre bursdager så det er jo noe å se frem til. To av dem er for noen venninner av meg og den tredje er for den søte lille søstra mi som blir 9 år. Hun er ikke så liten lenger :( They grow up so fast, haha. Ja, også har jeg faktisk fri fra skolen på torsdag og fredag, har dere det også? Det skal bli så deilig med lang helg! Enn så lenge skal jeg snart dra på trening så nå avslutter jeg innlegget her, vi sees, byeee.   

   

   

 • 22.05.2017 kl.18:07
 • Hverdag
 • 6 kommentarer
 • Solskinn

  • 20.05.2017 kl.18:56   

  I dag har jeg hatt en ganske chill dag spør du meg. Jeg skulle kanskje ha jobbet litt med spansk for om to dager er den store eksamensdagen her. Det er ikke så utrolig mye man kan øve på da for man vet jo ikke helt sikkert hva temaet på eksamen kan være... Likevel skal jeg ta å lese litt spansk senere i kveld slik at jeg føler meg forberedt, haha. Jeg krysser bare fingrene for at jeg består eksamen slik at jeg slipper å ta den om igjen til neste år. 

  Ahh, men nok eksamen-snakk. Det har vært så utrolig fint vær, og da jeg satt ute på platten tidligere i dag var det så deilig å kjenne at solen varmet mot huden. Da jeg skulle ta bilder til dette innlegget klarte jeg ikke engang å holde øynene oppe fordi det var så skarpt lys, derfor har jeg øynene mine lukket på bildene. Anyway, nå skal jeg snart løpe ned til kjøkkenet en tur å hente litt små godteri som jeg og mamma kjøpte på Rema 1000 istad også skal jeg se litt mer på serien "The Walking Dead". (Martine, er du ikke stolt av meg som dro å handlet på Rema isteden for Kiwi? Hahah). Jeg håper dere har en fin kveld videre så snakkes vi.  

      

 • 20.05.2017 kl.18:56
 • Hverdag
 • 4 kommentarer
 • Guess where I'm going...

  • 19.05.2017 kl.14:55

  Det er jo som sagt ikke lenge til sommerfeire, tenk det, herregud. Jeg er snart ferdig med andre året på videregående og har bare et år med skole igjen før jeg kanskje flytter hjemmefra! MEN, i sommer skal jeg til et eksotisk sted sammen med venninna mi fra USA og faren hennes. Et av stedene jeg skal til er mest kjent for Hello Kitty, manga tegneserier, sumobryting og sushi. Vet du hvor jeg skal?

  Hvis du gjettet Japan da har du rett! Jeg skal til Japan i sommer, men ikke bare det landet, jeg skal nemlig til Korea (sør-korea) også! Tanken på å reise dit begynte bare som en samtale evne mellom meg og venninna mi fra USA da hun var her i Norge for noen uker siden. Nå er billettene bestilt, tror jeg, i hvertfall er det bestemt en dato når jeg skal reise fra Norge. Jeg gleder meg så mye! Nå har jeg noe stort jeg kan glede meg til og som kan hjelpe meg å motivere meg selv nå i eksamenstiden og de siste ukene før skoleslutt. Planen er at jeg skal reise til Tokyo fra enten Amsterdam eller Stockholm, så det blir litt av en adventure, spør du meg, hihi! 


  Bilde hentet her: https://lvs.luxury/destination/japan/

 • 19.05.2017 kl.14:55
 • Ferier & Reiser
 • 4 kommentarer
 • Min 17. mai feiring

  • 17.05.2017 kl.20:57

  God kveld søte!

  Har dere utnyttet denne dagen til å spise mye is eller så mye kake som dere bare orket?  Jeg har ihvertfall spist meg mett på godsaker i hele dag. Det hele begynte hos Mina i morges. Jentegjengen møttes til Mina før vi skulle gå å se på skoletoget og vi lagde en slags frokost/lunsj med masse forskjellige godt, hihi. Altså det var alt fra smeltet sjokolade for å dyppe frukt i, til lakserull som Lisen tok med. NAM. Da vi var ferdig gikk vi gjennom byen for å møte noen andre fra klassen også dro jeg til mormor og morfar etterhvert. Så etter det var det tilbake til byen for å se på borgertoget som gikk, og det endte opp med at jeg gikk med Lisen og Martine i toget. Da vi endelig kom fra til samfunnshuset der toget sluttet og hvor det var noen som skulle holde tale, kjente jeg at jeg hadde sååå utrolig vondt i føttene. Jeg hater bunadsko, ihvertfall de jeg har. Det var så godt å få sette seg ned litt og ta av seg skoene etter å ha gått i borgertoget i over en time, no joke. 

  Jaja, akkurat nå ligger jeg i senga og tror at det er fredag vet du. Jeg innså nettopp at det faktisk er bare onsdag og jeg må på skolen i morgen... Jaja, det er bare 2 skoledager å komme seg gjennom så ER det faktisk helg. Jeg kan ikke slappe av så veldig mye i helga da, for allerede på mandagen i neste uke skal jeg ha skriftlig eksamen i spansk. Vi får se hvordan det går... Enn så lenge skal jeg se litt på serie før jeg må legge meg. Ha en fin kveld videre!

     Hvordan har deres 17. mai vært? 

 • 17.05.2017 kl.20:57
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Serviettbretting til 17. Mai

  • 16.05.2017 kl.17:36


   

  Heii dere! 

  Nå er det faktisk bare noen timer igjen til det er 17. Mai og den store feiringen begynner. Tenk så fort tiden har gått! Det er bare 15 dager igjen av mai måneden og 38 dager igjen av selve skoleåret folkens. 38 dager til sommerferie liksom, whaaat. Okei, men det var ikke derfor jeg lagde dette innlegget i dag; for å snakke om hvor fort tiden har gått. Jeg har nemlig to tips til hvordan man kan brette servietter til 17. mai frokosten, lunsjen, middagen eller hva det måtte være. Jeg skal ikke ta all æren for dette, for jeg fant noen videoer om hvordan man skulle brette servietter ganske så enkelt på nettet da, hihi. Under her viser jeg hvordan man lager skjorter og hjerter ut av servietter. Enjoy!

     

   

  Hvordan lage skjorten

   

  Det første du gjør er å brette ut servietten som vist på bilde 1. Dermed bretter du alle hjørnene inn til midten som på bilde 2. Så snur du servietten slik at servietten ligger med en av sidene mot deg og du bretter så høyre siden inn mot midten og deretter venstre siden som på bilde 3 sånn at det skal ende opp som på bilde 4 under. 

   

  På bildet nummer 5. har jeg snudd servietten og jeg bretter ned litt av toppen av servietten, ca 2 cm. Så snur du servietten tilbake og bretter de to øverste hjørnene inn mot midten. 

   

  Et lite tips er å bruke litt gjennomsiktig teip for å feste kragen på skjorten slik at den ikke går opp. På bilde nummer 7 bretter jeg ut den nederste delen av skjorten litt ut. Dette skal du gjøre på begge sidene slik at det blir som på bilde nummer 8. Så tilslutt bretter du den nedre delen av skjorten opp og fester den under "kragen". Tada! For at dette innlegget ikke skulle bli så altfor langt valgte jeg å droppe å vise dere hvordan man lager slipset, men om du har lyst til å lage slipset er det bare å trykker HER.

   

  Hvordan lage hjertet

   

  Brett ut servietten du har valgt til å lage hjertet som på bilde 1. Deretter bretter du servietten i to, fra bunnen og opp som på bilde 2 og gjør akkurat det samme en gang til slik at det ser ut som på bilde 3. 


  Så bretter du høyre side ned mot midten som på bilde 4. Det samme gjør du med venstre siden som på bilde 5. Så må du vende spissen av servietten ned slik at den peker mot deg selv. Deretter snur du servietten og bretter de innerste hjørnene til hver sin side. Her bruker jeg også gjennomsiktig tape for å holde på plass alt sammen! Så er du ferdig! 

     Hva syns dere?  

 • 16.05.2017 kl.17:36
 • DIY
 • 6 kommentarer
 • Flere bilder fra helgen

  • 15.05.2017 kl.12:49

   

  Her kommer en haug med flere bilder som ble tatt i helga! Bildene er fra da vi var i selskapet til Jonette etter at vi hadde vært i kirka å sett henne bli konfirmert. Som jeg sa i forrige innlegg spiste vi utrolig mye god mat og familien til konfirmanten hadde også lagd en sanghefte med noen sanger som vi sang sammen under måltidene. Jeg og resten av familien fra Brønnøysund hadde det så koselig de få dagene vi hadde sammen med de i Bodø så det var selvfølgelig litt trist å måtte si hade i går kveld, men heldigvis møter vi dem sikkert igjen om ikke så lenge. <3

  Vi reiste fra Bodø klokka 10 og landet i Brønnøysund for ikke så lenge siden. Jeg har faktisk en skoletime jeg må rekke snart så jeg skal sykle til skolen om ikke så altfor lenge. Jeg kan jo ikke få for mye timefravær vet dere, haha. # flinkskoleelev. Det er bare en time da, så det skal jeg nok klare å overleve. Håper jeg. Vi sees! 

 • 15.05.2017 kl.12:49
 • Ferier & Reiser
 • 10 kommentarer
 • Konfirmasjonsdagen

  • 14.05.2017 kl.20:32

   

  Det var utrolig deilig å endelig få ta av seg bunaden etter å ha hatt den på i hele dag. Det føltes nesten ut som om kjolen var en slags uniform for det var jo så mye å huske på når man skulle ta den på seg. Det er ikke bare å ta på seg kjolen selvfølgelig, alt av sølje og annet "utstyr" må til også. Nei som sagt, det var en lettelse å få bytte kjolen til noe mer behagelig så nå sitter jeg i sofaen i en joggebukse og en genser.

  Dagen i dag har vært utrolig fin da! Først var vi i kirken og så var det en stor selskap etterpå. Det var mange i familien som holdt fine taler for konfirmanten og selve maten vi spiste var kjempe god. Ja, jeg fikk i meg masse kake også, hihi.

  Nå skal jeg snart på kino med onkelen, broren og morfaren min da. Vi skal se "King Arthur - Legend of the Sword", så nå må jeg snart avslutte innlegget her. I morgen tidlig reiser vi tilbake til Brønnøysund, skulle så gjerne ønske jeg kunne ha vært her litt lengre...jaja. Vi blogges sikkert ikke før jeg er hjemme igjen, så vi sees da!

   

 • 14.05.2017 kl.20:32
 • Ferier & Reiser
 • 4 kommentarer
 • Bodø

  • 13.05.2017 kl.22:17

  Heii dere!

  Nå er jeg godt plassert forran tv'en å ser på eurovision sammen med familien. Hvem heier dere på? Favoritt sangen min er den fra Moldova og Portugal! Da vi kom fram til Bodø var vi å spiste middag hos Jonette (hun som skal konfirmeres imorgen). Det var veldig koselig å møte alle som var der og maten som vi ble servert var kjempe god altså. I morgen skal vi i kirken og så i selskap etterpå, så det blir gøy! Gleder meg til vi blir servert kake da for det var jo derfor jeg kom hit, hihi, neida jeg tuller bare...eller gjør jeg det? Anyway, under ser dere noen bilder som ble tatt på turen hit. Det var min søte lillebror som tok de fleste av bildene så jeg kan jo ikke ta all æren for de fine bildene, haha. Men dere nå skal jeg se videre på eurovision! Vi sees i morgen <3

   

 • 13.05.2017 kl.22:17
 • Ferier & Reiser
 • 4 kommentarer
 • Avreise

  • 13.05.2017 kl.14:54

  Nå er det like før vi kjører til flyplassen og tar fly til Bodø. Kosebuksa er på, og baggene er pakket og klar. Jeg gleder meg så mye til å møte resten av familien som er der allerede og så møte konfirmanten selv da! Alt som trengs nå før vi drar er bare å gå tur med hunden og så levere han til de som skal passe han for oss i helga, nemlig tanten og onkelen min. Pc'en blir jeg ikke å ta med på turen for det blir litt mye å bære på ettersom vi skal bare være borte i noen dager, men jeg skal prøve å oppdatere dere fra mobilen of course. Vi sees i Bodø fininger! 
   

 • 13.05.2017 kl.14:54
 • Ferier & Reiser
 • 6 kommentarer
 • Weekend plans + nytt på rommet

  • 11.05.2017 kl.15:02    

  Det er bare en skoledag igjen til det er det helg og i helga skal jeg til Bodø i konfirmasjon. Det blir så deilig å komme seg litt bort fra Brønnøysund selv om det er bare for et par dager. Det blir spesielt godt å komme seg litt bort akkurat denne uka for i morgen får vi vite om vi kommer opp i skriftlig eksamen og i så fall hvilken fag vi kommer opp i. Om jeg kommer opp skriftlig i morgen blir det godt å komme seg litt bort. Da får jeg tid til å tenke over hva jeg kom opp i og får liksom roet meg ned litt før jeg skal ha eksamen om dere skjønner, hahah. 

  Anyyyway, da jeg kom hjem i dag så hadde jeg fått persienner på rommet mitt! Det var litt av grunnen til at jeg la til bildene som dere ser over her, hihi. Jeg var litt usikker på om den mørke fargen kom til å passe fint inn på rommet mitt, men jeg syns det ble veldig fint! Hva synes dere? 

 • 11.05.2017 kl.15:02
 • Hverdag
 • 4 kommentarer
 • Tapas Tirsdag

  • 09.05.2017 kl.16:34

  God tirsdag peeps!

  Hvordan har dagen deres vært så langt? Jeg har ihvertfall hatt en ganske fin dag altså! Etter skolen i dag var jeg på besøk til spansk læreren min å spiste masse god mat sammen med noen andre fra spansk klassen. Det var en slags avslutning på dette skoleåret selv om det fortsatt er 44 dager igjen av 2. året på videregående, men dette er det siste året jeg har spansk. Det er trist at jeg ikke skal ha Liv, spansklæreren min, til neste år også :(( Hun var jo så utrolig snill å inviterte oss hjem til seg der hun hadde lagd mange små retter som vi kunne kose oss med. Dere aner ikke hvor mett jeg ble... haha. Det var alt fra jordbær til lakserull til kjøttboller med sterk krydder. NAM! 

   
   

 • 09.05.2017 kl.16:34
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • Leting etter spekkhogere

  • 07.05.2017 kl.18:42
   

  Heii dere, 

  Jeg kom hjem for ikke så lenge siden etter å ha vært ute å gått rundt i byen sammen med familien og gjestene våre fra USA. Planen var at vi skulle se etter noen spekkhoggere som var ute i sjøen ikke langt unna huset vårt. Vi fikk høre at det var 8 spekkhoggere man kunne se, men selvfølgelig fant vi dem ikke for vi var for treig, haha. Det endte opp med at vi bare gikk rundt i stormen som herjet en stund her i Brønnøysund. Det blåste så masse da vi var ute, og på et tidspunkt så begynte det å snø faktisk. 

   

      

   

  I skrivende stund blåser det fortsatt litt, men sola er ute da. Mamma lagde vafler og kakao da vi kom hjem fra turen, så nå er jeg stappmett på den gode maten. Planen for resten av kvelden er å slappe av og så må jeg øve litt til matte prøven jeg skal ha i neste uke. Hele skoledagen i morgen går også til å øve til den heldagsprøven. Jeg må sitte i 7 hele timer å regne mattestykker for det er en slags "øvings dag" der hvor vi kan få hjelp av læreren på ting vi ikke forstår før vi skal gjennom det viktige prøven. Det skal bli "så gøy" å sitte å regne i hele morgen da....

      

 • 07.05.2017 kl.18:42
 • Foto
 • 4 kommentarer
 • Summer wishlist

  • 06.05.2017 kl.18:50

  (Innlegg inneholder lenker)

  1. HER / 2. HER / 3. HER


  4. HER / 5. HER / 6. HER  7. HER / 8. HER / 9. HER

  Jeg satt ute på platten i sola istad og hørte på musikk og fikk selvfølgelig skikkelig sommerfølelse. Så da jeg klikket meg inn på zalando nettbutikken, fant jeg noen godbiter som jeg ønsker meg til sommeren. Over ser du noe av det jeg syns var fint, men helt ærlig er favorittene mine ut av disse ni klesplaggene, nummer 1, 5, 6 og 8. Sååå zalando om du vil sponse meg, blir jeg veldig glad! Haha... Nei, jeg skal nok bestille noen av disse til sommeren tror jeg, om det ikke blir utsolgt før jeg rekker det da. Ser du noe du liker? 

 • 06.05.2017 kl.18:50
 • Inspirasjon
 • 1 kommentar
 • "ny elev" og italiensk pizza

  • 05.05.2017 kl.19:34   

  God fredag kjære lesere! 

  Det er endelig helg igjen, takk gud. Jeg er så trøtt akkurat nå og det er like før jeg sovner av ved pc'en. Dagen i dag har vært så utrolig kjedelig, men venninna mi fra USA var med meg på skolen i dag da. Det var gøy å få vise henne litt rundt på skolen og la henne bli kjent med noen av klassekameratene mine. Hun sa at skolen vår virket veldig "chill" siden vi hadde så mye frihet for vi fikk gå hvor vi ville i friminuttene og kle oss som vi ville på skolen. Isabella fikk også være med i noen av skoletimene og hun møtte engelsk læreren min som hun mente hadde "en tysk aksent" når han snakket engelsk, haha. 

  Istad lagde mamma "italiensk" pizza til middag, og det var så...NAM. Jeg spiste meg mett på maten, så nå ligger jeg bare strak ut på magen på golvet, hihi. Beklager at de eneste bildene i dette innlegget er av pizza, jeg har ingen andre bilder å dele med dere akkurat nå. Dere får bare beundre den nydelige pizzaen som vi lagde i kveld ;p

  I morgen har jeg og resten av folket i huset ingen store planer. Jeg tror det er noen av venninnene mine som skal ut i morgen kveld, men siden jeg har besøk så skal vi kanskje på fjelltur om været blir fint. Akkurat nå derimot er det en tykk tåke som ligger over havet så det er vanskelig å se noe som helst gjennom vinduene.

  Meeen dere, nå snart tror jeg at jeg og Isabella skal sette på en film og lage litt popkorn eller noe. Jeg avslutter innlegget her før jeg skriver for langt og det blir kjedelig å lese. Dere får ha en fin kveld videre så blogges vi snart igjen! 

   

   

   

 • 05.05.2017 kl.19:34
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • Lett i kroppen

  • 04.05.2017 kl.17:08

  Jeg er ferdig med alt av presentasjoner og sånn for i dag. Aner dere hvor deilig det er? Ahh, føles ut som all vekten fra skuldrene mine har bare forsvunnet, altså føler jeg meg så mye lettere i kroppen. Selve presentasjonene vet jeg ikke om det gikk så bra, hahah, men jeg er bare glad jeg er ferdig. Jeg var så utrolig nervøs for begge presentasjonene og jeg vet at jeg så mye i manus da jeg framførte, men jaja, whatever sier jeg bare. Jeg var den første som framførte i psykologi klassen, så nå som jeg er ferdig kan jeg bare slappe av de neste timene, hihi.

    

   

 • 04.05.2017 kl.17:08
 • Hverdag
 • 4 kommentarer
 • 030517 - Navy Blue

  • 03.05.2017 kl.17:21
  Jakke - Gina Tricot // Genser - BikBok // Bukse - Dr. Denim // Sko - Go' foten 

  Heyyy, akkurat nå holder jeg på å spise litt mat før jeg skal dra å se på søskene mine som skal være med i konsert som skolen arrangerer senere i kveld. Dagen i dag har vært kjempe lang og kjedelig og det var utrolig tungt å stå opp i morges. Selve skoledagen føltes ut som den aldri kom til å ta slutt. Nå for tiden er det mye som skjer på skolen før eksamener skal tas i slutten av mai og i juni. Jeg stresser sånn for to presentasjoner som jeg må ha i morgen, ahh... Jeg hater framføringer! Håper bare dagen i morgen går over fort, så blir det helg igjen og da kan jeg slappe litt av før matte heldagsprøve i neste uke. Det sykeste er at vi får vite om vi kommer opp i skriftlig eksamen allerede neste fredag, om ei uke. Tiden går jo så utrolig fort, jesus. Nei, jeg må stresse videre dere, vi snakkes! 

 • 03.05.2017 kl.17:21
 • Outfits
 • 18 kommentarer
 • 6 ting jeg vil gjøre i Mai

  • 02.05.2017 kl.16:57

  1. Løpe i god været -  Jeg gleder meg til å løpe når det er lyst ute og varmt nok til at man kan bare ha på seg t-skjorte. Jeg har jo egentlig allerede gjort dette en god del ganger, altså springe i fint vær, men det har fortsatt vært ganske kaldt. Drømmen er å løpe ute når det er varmt og så dra å bade rett etterpå for å kjøle seg ned liksom, hihi. 

  2. Grille ute - Siden det begynner å bli ganske fint vær ute har jeg kjempe lyst til å få til at familien eller venninnegjengen skal grille ute. Det er jo så koselig å sitte ute i sola og spise god mat sammen og siden vi har en stor veranda har vi mer enn nok plass til å holde en grille kveld med en del folk. Jeg håper bare inderlig at været blir varmt i løpet av Mai, jeg krysser fingrene! 🤞


   

  3. Båttur - Jeg aner ikke om vi får dratt på noen båtturer denne måneden...Det er jo så gøy å dra på reiser med båt og ha med seg grill mat og bade i sjøen. I fjor var vi på mange båtturer og besøkte mange små øyer rundt omkring her i Brønnøysund. Jeg gleder meg til når vi får muligheten til å dette! 

  4. 17 Mai feiring - Planen er at på 17. Mai skal jentegjengen møtes på morgenen å ha en aldri så liten "champagne frokost", meeen jeg liker ikke smaken av champagne så da blir det sikkert brus på meg, hahah. Deretter skal jeg ut å gå i tog sammen med enten familien eller venninnene. Bunaden min skal jeg selvfølgelig ha på, og det blir garantert mye is spising også, hihi. 


  5. 
   Lage collage på rommet mitt - For litt siden fikk jeg en idé om å lage en collage på den ene veggen min på rommet mitt. Det hadde ihvertfall vært veldig tøft å få printet ut bilder av venninner, familier, gamle minner og opplevelser, og lage det som et slags tapet. Jeg skal selvfølgelig vise dere resultatet når jeg blir ferdig! 

  6. Drikke mer vann - Denne har kanskje ikke så mye med måneden "Mai" å gjøre, men jeg må bli flinkere på å drikke vann. Jeg er så dårlig på å dette for jeg foretrekker ofte noe som smaker søtt i forhold til vann som ikke smaker noe. Huff, nei jeg skal begynne å ta med meg en vannflaske hvor enn jeg går.

   

  Hva vil du gjøre i Mai? 


   

 • 02.05.2017 kl.16:57
 • Hverdag
 • 8 kommentarer
 • Cake for breakfast

  • 01.05.2017 kl.11:21


   

  I går lagde mamma verdens beste kake, altså en kjempe god pavlova kake med 3 forskjellige type bær/frukt. Sjokoladekake er jo selvfølgelig kjempe godt det også, men denne her, denne her slår ingen andre kaker spør du meg. Den er jo veldig enkel å lage også, så har man lyst å lage seg noe godt på en lørdagskveld er det bare å kaste sammen et par ingredienser for å lage bunnen av kaken. Deretter steiker man den, så er det bare å legge på litt krem og masse frukt og bær tilslutt! 

 • 01.05.2017 kl.11:21
 • Hverdag
 • 6 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no