hits

Uken som gikk

 • 30.05.2016 kl.21:30

Jeg veit jeg veit, det er mandag, men nå skal jeg skrive om uken som gikk. Jeg var jo ute så mye i forrje uke og da gadd jeg ikke sitte inne å skrive dette innlegget når sole skinte ute. Jaja, better late than never, eller hva? 

Ukens høydepunkt: Åh. Det var så mange høydepunkter i forrje uke at jeg kan ikke velge bare en. Temperaturen steg jo og sola kom fram, jeg var i bursdag hos bestevenninnen min, lillesøsteren min hadde bursdag, jeg fikk spist mye kake, og jeg var på fjelltur i går. Ja også på lørdagen satt jeg ute i hagen til klokka ble 2 på natta og jeg så på at hurtigbåten dro forbi og sola gikk ned. Det var veldig koselig! 

Ukens nedtur: Jeg måtte jo framføre naturfag på tirsdagen som var, og det var ikke gøy, men ellers var uken min utholdelig.

Ukens serie/film: Orphan Black. Det er en serie på netflix som handler om ei dame som kommer tilbake til hjembyen sin. Dagen hun kommer hjem møter hun på ei dame som ser akkurat som hun, men før hun får stilt noen flere spørsmål, hopper den ukjente kvinnen forran et tog og tar selvmord. Hele serien handler om hva denne hovedpersonen finner ut av hun som lignet på henne og ulike konflikter som hun støtter på. 

Ukens mat: På fredag lagde kjæresten min milkshake til meg. Det var kjempe godt! Haha, jeg vet det ikke er mat... men det var det beste jeg hadde smakt! 

 • 30.05.2016 kl.21:30
 • Hverdag
 • 6 kommentarer
 • Get the "Skam" look

  • 28.05.2016 kl.23:49

  Dere kjenner jo til dramaserien "skam" som har fått oppmerksomhet fra hele Norge, både fra unge og voksne. Jeg elsker skam, og synes det er kjempe spennende og har flere ganger kjent meg selv igjen i serien. Derfor, som et morsomt innlegg, tenkte jeg å vise dere hvordan dere kan kle dere ut som de ulike karakterene, haha. Beklager at dette innlegget kom så sykt sent, men jeg har jobbet hardt med det i snart 2 timer nå. Enjoy! 


  Skjorte - Bikbok Jeans - Bikbok Leppestift - Dior Sko - Bianco


  Topp - lightinthebox Jakke - nelly.com Caps - junkyard Sko - nelly.com Veske - amazon


  Kåpe - H&M Genser - Bikbok Bukse - Zalando Lue - Cubus Sko - Zalando

  Kåpe - Shein Genser - Bikbok Veske - Bikbok Skjørt - Bikbok
   

 • 28.05.2016 kl.23:49
 • Inspirasjon
 • 9 kommentarer
 • Bursdag i finværet

  • 28.05.2016 kl.14:56

  I går var jeg i bursdag til venninnen min, Amalie! Det var kjempe koselig å feire sammen med hun. Jeg skulle bare å stikke innom bloggen for å dele bildene jeg tok ifra bursdagen i går, men jeg tenkte å blogge senere i dag også. Det var jo så fint vær i går, så vi satt ute å spiste middag og pratet sammen. Etterpå tok vi bilder med kameraet mitt og ja, det var kjempe gøy i går. Jeg er veldig glad i alle de gærningene 


  - bursdagsbarnet   - 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 28.05.2016 kl.14:56
 • Foto
 • 0 kommentarer
 • Hva skjedde nå?

  • 27.05.2016 kl.14:41

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Da jeg sto opp i morges var det plutselig varmt ute. Jeg tenkte bare "hæ, hva skjedde nå?" Det var jo så kaldt at det begynte å hagle i forrje uke, men nå har sola bestemt seg for å vise seg og varme Brønnøysund alikavel. Jeg skal ikke klage, for det er kjempe deilig å sitte ute å skrive på bloggen. Det er det jeg gjør nå. Texas ligger ved føttene mine og jeg nyter fin været, mens fuglene kvitrer i trærne. Herregud det er deilig! Jeg fikk til og med fri fra skolen tidlig i dag (vi sluttet kvart over ett). Hele skoledagen i dag ble jo for det meste tilbrakt ute i sola. Det var 18 grader ute da og det er det nå også.

  Lille søsteren min har bursdag i dag, så da blir det kake og is om ikke så lenge og jeg skal i bursdag senere i kveld til Amalie. Nok kake blir det på meg i dag i hvertfall, haha. Jeg gleder meg, denne helgen skal jeg nyte skikkelig godt nå som sola er ute. Kanskje det blir bading også? Maybe maybe. Dere får ha en super dag videre! Snakkes 

  Er det fint vær der du bor? 
   

 • 27.05.2016 kl.14:41
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • 3 tips for når man skal holde en presentasjon

  • 23.05.2016 kl.15:50

  Dette er kanskje et litt uvanlig innlegg, men jeg vet at hadde jeg kommet over et slikt innlegg selv, hadde jeg blitt glad for det. Jeg har nevnt det så mange ganger før til dere, men jeg hater å framføre. Det er noe jeg er dårligst på og hadde klart meg fint uten. Utrolig nok, klarer jeg meg fint gjennom hver framføring jeg må holde, så kanskje disse tipsene hjelper deg også? 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 preset

   

  1. Bruk "talkshow" kort

  Trenger man absolutt å bruke manus under en presentasjon, kan man bruke talkshow kort. Det blir så mye styr å ha fullt av papirer i hendene og bla gjennom dem når man står der framme foran publikum. Jeg er ikke trygg nok til å holde en presentasjon uten manus. Derfor lager jeg "talkshow" kort  ut av papp, også limer jeg på manuset mitt. Da jeg hadde spansk presentasjon skulle jeg snakke om Spania, da lagde jeg talkshow kort og limte på flagget til Spania på baksiden av kortene. Jeg fikk faktisk pluss fra læreren for kreativitet! :D

  2. Hold blikk kontakt med læreren

  Det som hjelper meg når jeg må framføre, er å fokusere bare på læreren. Jeg forestiller meg at det er bare jeg og læreren i klasserommet, jeg bryr meg ikke om de andre som sitter å stirrer på meg. Skal man ha 6´er må man jo selfølgelig holde blikk kontakt under hele presentasjonen og bruke hendene (pek på bilder osv.), men det synes jeg er for skummelt... Derfor prøver jeg å se opp fra manus så mye jeg kan, men jeg ser bare på læreren.  

  3. Husk å puste, bare slapp av

  Haha. Dette er vel kanskje bare meg, men når jeg framfører så glemmer jeg av å puste. Jeg blir så nervøs. Eller, jeg puster, men jeg trekker inn så my luft også babler jeg, men så glemmer jeg å puste ut slik at når jeg først puster ut, så høres det ut som jeg er kjempe sliten. Jeg har ikke peiling på hvordan jeg kan slutte med dette enn å bare prøve å være rolig. 


  Hvis du føler at disse punktene ikke hjelpet noe særlig, kan du få et tips ifra pappa. Han brukte alltid å si til meg, "bare lat som at alle sitter i underbuksa, da er det de som skal være flau, ikke du". 

 • 23.05.2016 kl.15:50
 • Tips
 • 2 kommentarer
 • Grillkveld sammen med venninner

  • 22.05.2016 kl.18:23

  I går kveld var jeg hos Signe sammen med mange andre venninner og vi stor koste oss med mye god grill mat og flere morsome historier. Det var til og med kjempe varmt ute, så vi fikk sitte ute i fin været og spise middag. Da solen gikk ned og det begynte å bli ganske kaldt, gikk vi opp på loftstua og bablet til hverandre enda mer, haha. Det var kjempe koselig og jeg håper på flere slike stunder sammen med den fine gjengen min. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 22.05.2016 kl.18:23
 • Foto
 • 4 kommentarer
 • Uken som gikk

  • 21.05.2016 kl.17:08

  Uff ja, det er lenge siden jeg har lagt ut et slikt innlegg, men jeg har hatt det ganske travelt og når det endelig er helg er jeg så sliten av skoleuken som var at jeg ikke gidder. Nå sitter jeg her på golvet og tenkte å skrive et innlegg om hvordan uken min har vært, enjoy! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ukens høydepunkt: Jeg fikk jo fri fra skolen på mandag, tirsdag og onsdag. Pluss at jeg fikk av reguleringa oppe og tingene jeg bestilte på nettet kom i går. Denne uka har faktisk vært veldig bra, og som sagt så er det bare noen uker igjen til sommerferiee. 26 dager til!!  Ja, herregud, holdt nesten på å glemme 17.mai som var på tirsdag. Det var vel det beste som skjedde denne uken. Spiste masse is og fikk se på den lange 17.mai toget sammen med familien.

  Ukens irritasjon: Snø. Helt serriøst, det begynte å hagle på tirsdag. Vi er midt i mai, og plutselig skal det begynne å snø? Ehm, neitakk.

  Ukens nedtur: Det er vel at jeg hadde presentasjon i går, haha. Jeg vet jeg har sagt det før, men jeg er ikke så stor fan av å stå å snakke forran hele klassen. Jeg har litt sceneskrekk... Det var verre før, da jeg skulle holde presentasjon brukte hendene mine å skjelve skikkelig og jeg ble kjempe rød i ansiktet. Det går bedre nå, men jeg vil helst slippe hvis jeg skulle få bestemme selv. På mandag har jeg enda en presentasjon jeg må framføre...wii

  Ukens serie/film: Paradise hotell. Haha, ja, jeg synes det er veldig spennende. Jeg heier på Eileen og Øystein, og Nina og Jonas! 

  Ukens mat: Skal dra til venninnen min senere i dag og der skal vi grille pølser og hamburger og slikt. Gleder meg masse, blir sikkert tatt noen bilder som jeg kan dele med dere.  Selvfølgelig, vi spiste jo også mye god mat på 17.mai, spesielt mye gode kaker, hehe.

 • 21.05.2016 kl.17:08
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • En perfekt start på helgen

  • 20.05.2016 kl.16:04

  Hei hei, 

  Så var det helg igjen da, og bare noen uker igjen til skoleåret er ferdig. Det er så deilig å tenke på! I dag da jeg kom hjem fra skolen, så jeg at det lå en pakke på bordet fra nelly.com som lå å ventet på meg. Wii, tingene jeg bestilte for ikke så lenge siden kom i dag. Det neste som står øverst på ønske listen min er sånn tripod/stativ til kameraet mitt. Får vel bare begynne å spare penger til det, haha. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det å få pakke i posten var jo en perfekt start på helgen min og vi spiste også kake på skolen i dag. Jeg kjøpte meg også god mat på kantinen i lunsjen. Såå selv om jeg hadde en presentasjon i dag forran hele klassen som ikke gikk så bra, så har dagen min vært super så langt. I morgen skal jeg kanskje ut å grille sammen med venninnene mine og senere i dag skal jeg til kjæresten min og spise middag sammen med han. Ikke nok med det, jeg har hele huset til meg selv i dag, så ikke noen bråkete små søsken som springer rundt hodet på meg, kan det bli bedre enn dette?

  Jo, jeg har også min søte lille hundevovs som klippet seg i går hos dyrlegen. Han ligger nå ved føttene mine og sover. Haha, stakkars liten måtte få sprøyte i rumpa slik at han sovnet av. Det er umulig å få klippet han selv, det er vel kanskje fordi både jeg og mamma ikke er så flink med det, hehe. Så det var på tide å få klippet han ordentlig av en som faktisk kunne det. Han ligner ikke på seg selv nå, jeg begynte jo å lure på om han var min hund da jeg kom hjem i går. Texas er nå fortsatt utrolig søt, hva synes du?

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Vi to ønsker dere en fin dag videre, byebye!  

 • 20.05.2016 kl.16:04
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Hipp hipp hurra!

  • 17.05.2016 kl.12:59

  Gratulerer med dagen!

  Jeg kom nettopp hjem ifra å ha gått i byen og rakk akkurat å komme meg innendørs før det begynte å hagle... Jepp, det begynte å snø, og regne samtidig, skikkelig fint vær på 17.mai spør du meg. Huff ja, jeg måtte springe gjennom byen sammen med hunden min på slep som hoppet på alle sammen han så. Han var veldig ivrig, og det var jo fullt av andre hunder ute også, så joda. Det jeg liker best ved 17.mai er å høre på korpsene som spiller. Når jeg hører de nærme seg, er det noe inni meg som får lyst til å begynne å masjere og gå i takt med musikken, haha, er det bare meg, eller? 

  Nå snart skal jeg spise lunsj sammen med resten av familien og deretter gå å se på borgertoget. Sola er ute nå, så forhåpentligvis holder det seg sånn resten av dagen. Skal også møte noen venninner senere på dagen og spise softis. Det er jo en tradisjon, uansett hvor kaldt det er ute eller hvor stygt været er. 

  Planen var jo egentlig at jeg skulle ha håret opp i en sånn flettekrans, men hvis du kjenner familien min, så har vi alltid litt dårlig tid. Så det ble ikke noe av. Tanten min kommer hit nå snart å skal spise lunsj, så kanskje hun ordner håret mitt da. 

  Jeg ønsker dere en fin feiring videre uten masse regn og snø. Hipp hipp hurra! Før jeg avslutter dette innlegget, lurer jeg på en ting, hvilken bunad har du? Jeg har nordlandsbunad i grønn! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 17.05.2016 kl.12:59
 • Foto
 • 0 kommentarer
 • Outfit - 15.05.16

  • 15.05.2016 kl.21:13

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jakke - Zappa * Kjole - Høyer * Sko - Toms * Solbriller - Rayban (fake)

  Hva syntes du om outfiten? ♥

 • 15.05.2016 kl.21:13
 • Foto
 • 2 kommentarer
 • There is sunshine in my soul today

  • 15.05.2016 kl.21:04

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Hei hei og god søndag til dere!

  Nå har jeg nettop kommet hjem fra konfirmasjonsfeiring med masse kaker og slikt. Jeg klarte uheldigvis bare å spise to kakestykker selv om det var minst ti hele kaker på bordet, haha. Jeg ble så mett! Det kjempe koselig og vi sang og snakket i lag også lekte vi en veldig rar lek også... Vi skulle ta en plastikkpose på hodet også synge litt, også henge papptallerkner på ørene også synge enda mer, så ta sånne papirtenner i munnen og tilslutt ha en plastikk kopp i øyet. Jeg skjønte meg ikke på halvparten av det som skjedd i leken, men det var gøy da! (Jeg skal forresten legge ut et "outfit" innlegg etter dette, såå beklager hvis det blir litt spam, hihi). 

  I morgen skal jeg springe rundt torghattenfjellet, det er mindre enn en mil, men fortsatt veldig slitsomt... Joda, det skal nok gå bra skal du se. Skal ut senere på kvelden i morgen sammen med venninner, så det blir jo koselig det også. Party party. 

  Vi snakkes i morgen da. Ha en fin kveld videre! 

 • 15.05.2016 kl.21:04
 • Foto
 • 0 kommentarer
 • 3 fine fletter å bruke til bunad

  • 14.05.2016 kl.22:06

  På tirsdag er det jo 17. mai og dem fleste av oss her i Brønnøysund går jo med bunad, men hvordan skal man sette opp håret mon tro? Jeg har hørt mange ganger fra blant annet venninner, at det er så kjedelig å ha håret bare rett ned. Det er jo litt kjedelig ja, så derfor skal jeg sette opp håret i år. Jeg hadde tenkt å prøve å sette opp håret i sånn flette krans kanskje. Det er jo så fint! Problemet er bare at jeg sliter med å flette slike fletter på meg selv så jeg skal få tanten min til å gjøre det, hun er så mye flinkere enn meg...Nedenfor finner dere tre videoer av en som heter Missy Sue. Hun er veldig flink på å forklare hvordan man skal flette. Her er noen av favoritt flettene mine: 

   
   
   
  Skal du ha flette til bunaden?
 • 14.05.2016 kl.22:06
 • Tips
 • 6 kommentarer
 • Nye innkjøp til sommeren

  • 14.05.2016 kl.15:08

  God lørdag! 

  Akkurat nå sitter jeg her hjemme og spiser potetgull mens jeg ser på favoritt serien min, haha. For noen dager siden bestilte jeg en super fin veske og mobil deksel fra nelly.com. Nå venter jeg på at pakken skal komme slik at jeg kan dra å hente den! Hvis du leser bloggen annais, kjenner du kanskje igjen vesken. Bloggen til Anna Edwin er en av mine favoritt blogger, og jeg så hun hadde den fine vesken og tenkte derfor å kjøpe den samme, (håper det går bra Anna, hihi). 

  Vesken heter pcbellis tighten bag og den kan du finne her. Veksen har en skulder reim og lukkes ved å dra i snoren. Vesken er stor nok til at jeg kan ha kameravesken min i vesken, noe som jeg er veldig glad for! Mobil dekselet som jeg bestilte heter banana elysia og den finner dere her. Dekselet passer til i-phone 6 og 6S. Mønster dekselet er fra JFR (vet ikke hva det står for, haha), men JFR har faktisk mange fine slike deksler med ulike mønster. Jeg gleder meg til å få tatt i bruk disse tingene, wii, kommer til å bruke dem masse, spesielt i sommer!

  Forresten, så har laget meg bloglovin' konto. Der kan du følge meg og min blogg og andre blogger også! Det er bare å søke på emmadrevvatne.blogg.no, så finner du det. Hope to see you there :)

  Men nå skal jeg dra å spise pizza til kjæresten, snakkes! 

   

 • 14.05.2016 kl.15:08
 • Hverdag
 • 3 kommentarer
 • I morgen skjer det

  • 12.05.2016 kl.16:29

  Hei hei, 

  Var nettop på byen en liten tur og leverte inn en søknad på en butikk, forhåpentligvis klarer jeg å få meg en sommerjobb før sommerferien faktisk er her. Meningen var jo egentlig bare å levere inn søknaden og CV´en, men selfølgelig måtte jeg stikke hodet innom noen butikker også når jeg først var på byen. Jeg endte opp med å kjøpe en leppestift og lip liner. Prøvde leppestiften på leppene i sta, men jeg er ikke sikker på om fargen kler meg... Både leppestiften og lip lineren er "nude" farge.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  MEN, i morgen så får jeg vite om jeg kommer opp i skriftlig eksamen eller ikke. Det er mulig at jeg ikke kommer opp i det hele tatt, men siden jeg ikke har så mye lykke, vedder jeg på at jeg kommer opp. Det er jo trossalt fredag den 13. Vi som går vg1 studiespesialisering her i brønnøysund kan komme opp i enten matte skriftlig eller engelsk skriftlig. Jeg håper for gudsskyld at jeg ikke kommer opp i matte eller kommer opp i det hele tatt. *krysser fingrene*.  Jeg får vite det i morgen tidlig, haha, bra start på dagen spør du meg. Shit, jeg gruer meg assa. Pray for me peeps. 

 • 12.05.2016 kl.16:29
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • Jeg er så lei...

  • 10.05.2016 kl.16:24

  Nå nærmer det seg sommer med store skritt. Ukene flyr av gårde synes jeg, og temperaturen stiger raskt. Det er så deilig og kunne gå i t-skjorte og kjenne varmen mot kroppen. Her sitter jeg i rommet mitt, på golvet, og blogger mens sola skinner sterkt ute. Haha, joda jeg nyter finværet kan man si. 

  Problemet er bare at jeg har noen prøver og fremføringer jeg må gjennom før jeg får fri, og jeg kjenner at jeg ikke gidder å gjøre noe i det hele tatt. Som for eksempel så har jeg prøve på fredag som jeg egentlig burde øve til, men jeg vil ikke... Det er bare tirsdag, men uka her så langt har ikke gått bra. I går hadde jeg en spansk prøve, og pc´en min er jo død, så da skulle jeg låne pc på bibloteket. Jeg var allerede stresset nok fra før av, men selfølgelig funket ikke word på pc´en... 

  Nå babler jeg i vei, men ja. Jeg er lei. 

  Jeg vil ha sommerferie og jeg vil bade sammen med venninnene mine. Jeg vil på stranden og drikke jordbærsmoothie og spise vannmelon. Heldigvis er det snart lang helg igjen. Må bare klare meg gjennom denne uka så får jeg fri mandag og tirsdag i neste uke! 

  Hva skal du i sommer? 


 • 10.05.2016 kl.16:24
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • En fin fin bursdagsfeiring

  • 08.05.2016 kl.22:38

  Hei hei,

  Kom hjem ifra bursdag for en stund siden. Det var kjempe koselig og masse god mat var det nok av. Jeg hadde med meg kameraet mitt, så noen bilder ble det. Det som er så kult med kameraet mitt er at man kan koble til kameraet med mobilen og så bruke mobilen som fjernkontroll for å ta bilder. Dette prøvde vi ut i bursdagen da, haha, funket ganske bra egentlig. Jeg håper bursdagsbarnet hadde en super bursdag! Gratulerer med overstått Andrea! 

  Ha en fin kveld videre dere andre! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 08.05.2016 kl.22:38
 • Foto
 • 0 kommentarer
 • 3 steder jeg vil besøke akkurat nå

  • 06.05.2016 kl.18:48

  I hele dag har jeg sittet å drømt meg bort til steder jeg vil besøke. Jeg har lyst til å dra overalt på jorda når jeg blir gammel nok. I dette innlegget ville jeg vise dere noen av de plassene jeg vil besøke mest akkurat nå. (Collagene nedenfor har jeg lagd selv.) Kanskje dere vil til noen av disse plassene eller har du vært der?

  1. Paris

  Jeg har kjempe lyst til å dra til Paris! Ut ifra bildene jeg har sett av Paris, virker det som en kjempe fin by og jeg vil dra på kafé der og besøke eifell tårnet og spise baguett mens jeg går i gatene der. Mamma snakket om å dra dit i sommer, jeg vet ikke om hun tullet eller ikke, men kanskje det blir en tur til Paris da?

  2. New York

  Jeg har flere ganger vært i New York, men det går ikke ann å bli lei av byen fordi det er så mye liv på gatene og så mange butikker å dra innom. Jeg ble født i New York, og siden har jeg vært der sammen med både familien og venninnen min som bor i Houston. 

  3. Italia 

  Spise ordentlig italiensk pizza i Italia? Ja takk! Jeg har faktisk en tante som bor i Italia, så kanskje det blir en tur dit snart. Jeg håper det for det virker som en skikkelig fin by det også. Tenk da, sitte ute på en kafé å spise italiensk pizza og nyte fin været. Åh.. jeg vil dit. 
   

 • 06.05.2016 kl.18:48
 • Inspirasjon
 • 0 kommentarer
 • Så deilig med lang helg!

  • 05.05.2016 kl.17:11

  Hei dere!

  Nå har jeg lang helg noe som er skikkelig deilig etter at jeg hadde matte prøve i går. Haha, ja, jeg tror ikke det gikk såå bra på prøven, men den vil jeg ikke tenke på nå. Jeg hadde bare lyst til å stikke innom bloggen en tur. I dag har jeg ikke gjort så mye annet enn å slappe av med kjæresten, ja og mamma lagde en kjempe god kake som jeg spiste før i dag. På søndag skal jeg i bursdag, så da blir det sikkert noen bilder jeg kan dele her, wii gleder meg! Håper dere har en god torsdag videre 

 • 05.05.2016 kl.17:11
 • Hverdag
 • 3 kommentarer
 • Jeg trenger en klem pappa

  • 02.05.2016 kl.16:44

  Før jeg begynner å skrive dette innlegget i det hele tatt, vil jeg bare si at dette innlegget er ikke ment for å få oppmerksomhet. Dette innlegget er for dem som har opplevd og vært gjennom det samme som meg. Det er for å holde minnet om den jeg mistet, i live. Jeg liker å tenke på at personen som ble tatt ifra meg så alt for tidlig, følger med på det jeg gjør. Dette er vel da et slags brev til denne personen.

   

  Kjære pappa,

  Den 27 april i år, var det 3 år siden du forlot oss, siden kreften tok deg i fra meg. Du var for ung til å dra i fra meg, fra mamma, fra vi som ville ha deg her sammen med oss. Ofte får jeg skikkelig vondt i hjertet av å tenke på at du faktisk ikke er her i huset og lager mat eller synger sanger slik du brukte. Det kjennes helt uvirkelig ut, men hverdag innser jeg at ungene mine ikke kommer til å ha noen bestefar, ikke kommer jeg til å holde deg i armen i bryllupet mitt og ikke kan jeg gi deg flere klemmer.

  Du skulle ha vært her sammen med oss nå. Mamma har fått seg ny kjæreste som er veldig hyggelig, men det føles så rart ut. Ofte føles det ut som det er jeg som har kontrollen i huset. Ole, (lillebroren min) det er jo han som liksom skal være mannen i huset, men han bruker all tiden sin på å sitte foran pc skjermen isteden for å gå videre med livet. Det er jo jeg som er eldst ut av søsknene mine, men noen ganger blir det for mye for meg. Vi har jo fått oss hund også som du ikke har møtt. Jeg husker du sa du hadde lyst på en dvergschnauzer, men vi fikk oss en rampete liten labradoodle som heter Texas. Han er ikke så liten nå, men jeg tror du fortsatt hadde elsket han. 

  Hadde du vært her nå, hadde Ole brukt tiden sin på fotball isteden for minecraft. Jeg hadde vært så mye bedre i matte også, siden jeg husker vi brukte alltid å sette oss ned på ettermiddager å holde på en halvtime med matematikk selv om jeg syntes det var gørr kjedelig. Du hadde så lyst til å hjelpe oss, til at vi skulle få det beste. Du var min helt.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Hver gang jeg tenker på når vi kranglet, angrer jeg så mye. Jeg har så lyst til å dra tilbake i tid og se deg igjen, gitt deg en klem og kjenne armene dine rundt kroppen min. Jeg glemmer ikke stemmen din, men følelsen av å ha deg nær, er en følelse jeg vil ha tilbake. Du var jo så glad, så energisk om alt, du hadde lyst til at jeg skulle bli med på alt. Du ville jeg skulle prøve alt mulig. 

  Hadde det ikke vært for deg hadde jeg aldri blitt med på min første triathlon. Nå i sommer skal jeg bli med på triathlon her i byen. Jeg vil gjøre det for deg, og jeg har så lyst til at du skal være der å se på. Jeg vil høre stemmen din når du står der å heier på meg, og jeg vil spise is på kaia i fin været sammen med deg. Ingenting av dette kommer til å skje uansett hvor mye jeg ønsker. 

  Jeg kunne ha gjort hva som helst for å få deg tilbake, for å se det glade fjeset ditt en siste gang. Jeg fikk jo ikke sagt ordentlig hade en gang da du lå der i sengen. Den kvelden du forlot oss, det er en kveld jeg hater å tenke på. Jeg hater å tenke på uttrykket til mamma da hun innså at dette ville bli hennes siste stund sammen med deg. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det er så urettferdig at dette måtte skje med meg. Hvorfor kunne ikke de dumme legene finne ut av sykdommen raskere? Hvorfor tok det så lang tid å få behandling? Hvorfor ble du ikke bedre pappa? Jeg vil ha en klem. Jeg vil ha en klem fra pappaen min, og jeg trenger den nå. Jeg klarer ikke å holde ut. Jeg skjønner ikke at du ble tatt i fra meg. 

  Heldigvis har jeg så gode mennesker rundt meg som støtter meg og får meg til å smile selv om du er borte. Jeg har supre venninner som er der for meg når jeg trenger dem mest og de betyr så utrolig mye for meg.

  Selv om jeg klarer meg ganske bra i dag, så trenger jeg fortsatt en klem pappa.

 • 02.05.2016 kl.16:44
 • Personlig
 • 4 kommentarer
 • Uken som gikk

  • 01.05.2016 kl.23:15

  Dette blir kanskje et ganske seint innlegg, men hei, dere sa dere likte slike innlegg, så da får jeg fortsette med å publisere. Jeg har nettopp kommet hjem i fra en bursdag til ei venninne av meg, og det var veldig koselig! Hun som jeg var i bursdag til ble 17 år, jeg føler jo meg så liten ettersom jeg er den yngste ut av vennegjengen... Alle blir jo 17 og er ett år nærmere førekortet, men her sitter jeg som må vente to år på å få kjøre hvor jeg vil. Jeg har mange som kan være mine privatsjåfører da, heh...

  Ukens høydepunkt: Kvelden i går var super, men jeg har jo også hatt det kjempe koselig i helgen sammen med kjæresten også. Jeg er så heldig som har slike flotte mennesker rundt meg hele tiden! 

  Ukens nedtur: Det å øve på heldagsprøven i matematikk som jeg skal ha nå på onsdag var ukens nedtur. Jeg liker ikke matte og spesielt ikke slike store prøver. Haha, joda dette kommer til å gå rett i dass.

  Ukens irritasjon: Da jeg skulle springe øymila på lørdagen var det ekstremt mye motvind sånn av og til. Sola var jo ute og det var egentlig ganske vindstille hele konkurransen, men så noen ganger fikk jeg plutselig 
  skikkelig mye motvind mot meg og det føltes helt umulig ut å springe. Klarte mila på akkurat 1 time...

  Ukens serie/film: Holder fortsatt på å se serien "Arrow". Serien er kjempe spennende og jeg anbefaler den sterkt!


  Ukens mat: Har dere smakt pita-pizza noen gang? Det er så enkelt å lage og er det beste jeg vet på en lørdagskveld når man ikke gidder lage seg noe stort, men har lyst på noe godt. Kjæresten min pleier å lage det til meg noen ganger, og det er så godt! Spiste det for noen dager siden, nam!

  Ukens tanke: Jeg har jo så mye å tenke på nå for tiden, og det fleste tankene som er i hodet mitt er vel knytt til skolen og alle prøvene og slikt, men da jeg sto på start streken og vente på at startskuddet skulle gå på lørdagen, da glemte jeg alt som handlet om skolen. Grunnen til det var fordi jeg angret så sterkt på at jeg ble med på det dumme løpet. Jeg klarte nesten ikke tanken på alle kilometerne jeg måtte springe før jeg fikk satt meg ned igjen, men jeg skal ikke klage. Det var mange som sprang mye lengre enn meg. Skjønner ikke at folk gidder å springe marathon...

 • 01.05.2016 kl.23:15
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Natt til 1. Mai

  • 01.05.2016 kl.18:48

  Tenk at tiden går så fort, vi er allerede i Mai! Nå snart skal jeg i bursdag, men tenkte jeg skulle dele bildene som jeg tok i går med dere. Jeg hadde det kjempe flott i går sammen med venninnene mine og flere slike kvelder blir det sikkert denne måneden. Sola er jo ute og varmer og det er perfekt vær å ta seg en is på kaia. Ønsker dere en super kveld videre! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 01.05.2016 kl.18:48
 • Foto
 • 2 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no