hits

Revival konsert i oktober

 • 29.04.2016 kl.11:57

I dag morges gikk jeg og venninnene mine ut av timen for å sette oss ned med pc'en og bestille billetter til Revival konsert som Selena Gomez skal holde i Oslo i oktober senere i år. Vi ventet i spenning til klokka ble 09:00, siden det var da billettene ble lagt ut for salg. Du kunne nesten ha tatt på spenningen som var i rommet da vi stirret på klokka og så at minuttene gikk. Da billettene tilslutt ble lagt ut for salg var vi allerede klare ved pc'en for å forsikre oss om at vi fikk tak i. I fjor, tror jeg, da Selena skulle holde konsert i Oslo, ble jo billettene solgt ut på 4 minutter cirka... 

Heldigvis gikk det helt supert siden vi fikk snappet til oss 6 sitte plasser ved siden av hverandre, så nå skal jeg på konsert i Oktober sammen med gjengen! Jeg gleder meg så mye! Planene er allerede klare, vi skal bo i leiligheten til onkelen min i Oslo slik at vi slipper å bruke penger på hotell, pluss at leiligheten er (ca.) 10 minutter unna byen. Flybilletter skal vi bestille snart fordi de er ganske billige når vi bestiller så tidlig. ææh. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg! 


(Vi skal sitte i det blå området, midt i Oslo Spektrum, nummer 210)

Skal dere på Selena Gomez konsert?

 • 29.04.2016 kl.11:57
 • Hverdag
 • 1 kommentar
 • Som å ha et maleri i hagen

  • 28.04.2016 kl.22:18

  Jeg kom nettopp hjem fra kjæresten min og da jeg så himmelen da jeg sykla hjem la jeg merke til fargene på himmelen. Jeg måtte springe ut i hagen å ta noen bilder. Det var så fint! Derfor vil jeg dele bildene med dere, bare se bildene nedenfor. Vi har så fin utsikt der jeg bor, og hver kveld kan vi sitte i stua og se på de fine fargene som farger himmelen. Jeg elsker å slappe av i sofaen med et pledd over bena og bare se når sola går ned. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 28.04.2016 kl.22:18
 • Foto
 • 1 kommentar
 • Nå skal jeg gjøre det igjen...

  • 28.04.2016 kl.17:50

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Her sitter jeg og gruer meg litt til det som skal skje i helgen. Jeg skal nemlig springe 1 mil, igjen. Skjønner virkelig ikke at jeg gidder, men det er bra trening selvfølgelig. Jeg håper bare at kneet mitt ikke vil svikte meg og gjøre at jeg ikke klarer og gjennomføre løpet. Jeg har jo noe jeg kan se fram til i helgen i det minste. Skal både i bursdag og kanskje ut natt til 1. mai sammen med noen venninner. 

  Ukene går så fort nå, og snart er det sommer, men før det, eksamen. Haha, fy søren, hater virkelig framføringer og eksamen er vel det verste jeg vet om. Jeg vil seriøst bare ligge på stranden i Thailand nå isteden for all denne dritten som skal skje om noen uker. 

 • 28.04.2016 kl.17:50
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • Litt lyst på tatovering...

  • 25.04.2016 kl.13:24

  Jeg har tenkt lenge på om jeg skal få meg tatovering. Det er ingen i familien min som har blekk på kroppen, likevel har jeg vurdert å ta en liten tatovering. Mamma sier jeg for lov hvis jeg virkelig har lyst, men jeg aner ikke når jeg skal få tatt den eller hvor. (Kjenner du noen gode plasser å få tatt tatovering, hvor som helst, please legge igjen en kommentar!) Jeg tror hvis jeg skal få tatt tatoveringen, så blir jeg jo mest sannsynlig å ta den en gang jeg er ute å reiser, for eksempel når jeg drar til Trondheim eller Oslo en gang.

  Tanken på å få en permanent tegning på kroppen er litt skummel, og som sagt, er jeg ikke så glad i nåler eller at noen skjærer i kroppen min. Ja, jeg kan tåle at det gjør litt vondt, men jeg håper ikke smerten det blir uutholdelig... Tanken er at jeg skal få denne (bildet ovenfor) tatoveringen på ankelen eller på håndleddet. Den skal ikke være stor, kanskje like stor som en 20-kroning. For dere som ikke skjønner hva det er, så er det jo Texas staten. Jeg vil ta den fordi jeg vil ha noe som minner meg på den gangen jeg bodde i Houston, Texas. Ikke at jeg kommer til å glemme det, det er et minne for livet, men jeg synes også den var så fin! Forhåpentligvis får jeg gjennomført det og kanskje en gang vise tatoveringen til dere som leser bloggen min! 

  Hva synes du om tatoveringen?

 • 25.04.2016 kl.13:24
 • Inspirasjon
 • 0 kommentarer
 • 10 ting som irriterer meg

  • 24.04.2016 kl.10:09

  Heii, jeg tenkte å legge ut et innlegg om ting som irriterer meg, haha. Jeg har ikke så mye annet å finne på, kanskje du kjenner deg igjen i noe av dette? Bildet under er tatt fra da jeg var 5 eller 6 år da det var tivoli her i Brønnøysund. Jeg skjønner egentlig ikke hva som skjedde her, hahaha...Dere ser jo hvor gøy jeg hadde det på tivoli...

  1. Når jeg kommer hjem fra skolen og finner ut at det jeg hadde gledet meg til å spise er spist eller drukket opp, som f.eks. lasagne rester fra middag eller isteen min.

  Jeg har en lille bror på 12 år som slutter på skolen tidligere enn meg, og da når han kommer hjem bruker han å gå rett til kjøkkenet for å finne noe godt å spise. (Ikke at jeg gjør det selv da, men...) Så når jeg kommer hjem er alt spist opp og når jeg spør han om det, lyver han og springer opp på rommet sitt og låser døra.

  2. Når jeg har 20% igjen på mobilen eller mobilen blir for kald også skur den seg av.

  Noen ganger irriterer i-phone meg virkelig og dette er noe som irriterer mest. Jeg skjønner jo at batteriet i mobilen kan bli for kald også skrur mobilen seg av, men at i-phonen skrur seg av når jeg fortsatt har 20% igjen? Lol.

  3. Når jeg har nettopp malt neglene også får jeg fingeravtrykk på neglelakken, eller når jeg fullt av neglelakk på fingrene.

  Rett etter jeg har malt neglene prøver jeg å unngå å røre noe slik at jeg ikke skal ødelegge malingen, men så klarer jeg fortsatt å lage avtrykk i neglelakken eller jeg får støv på neglene.

  4. Når jeg skal ta av meg kontaktlinsene mine også begynner det å svi.

  Noen ganger når jeg tar av meg kontaktlinsene mine klarer jeg å rive dem i stykker slik at biter av kontaktlinsen sitter fortsatt på øyet, også begynner det å svi noe sykt og jeg får ikke bort bitene, haha. Det er så vondt!

  5. Når jeg må stå lenge i kø.

  Det er vel ikke så mye å si her. Jeg hater å stå i lange køer. 

  6. Når jeg får hull i buksa eller favoritt buksa mi ikke passer meg lengre.

  Jeg skjønner egentlig ikke hvordan jeg får det til, men noen ganger får jeg store hull i buksene mine uten at jeg merker det. Her om dagen fikk jeg et stort hull i buksa på bak siden av låret...haha, er det mulig? Ja, også de fine buksene mine som jeg liker så godt som svikter meg plutselig med å ikke passe meg lengre.

  7. Når noen slafser ved matbordet.

  Jeg liker jo ikke at noen slafser i det hele tatt ved siden av meg siden jeg synes det er ganske ekkelt, men lillebroren min gjør det hele tiden. Han liker å irritere meg, så han prøver å gjøre hva som helst for å gjøre meg sur og det funker. 

  8. Når det snør langt ut på våren.

  Ehm, hei, snø. Du skal liksom være borte nå, vi er snart i Mai og du kommer fortsatt tilbake. Du skal få komme tilbake om cirka 7 måneder, men vær så snill gå bort nå. I går begynte det å snø her i Brønnøysund, selv om det var ingen som ville ha det.

  9. Når jeg får myggstikk, loppebitt, flåttbitt osv.

  Det er ikke gøy på sommeren, etter man har gått tur i skogen, og finne en flått bak øret eller på låret. Eller det å få fullt av myggstikk når man vil kose seg på stranda. På sommeren bruker vi å dra til Drevvatne, til hytten vår, og der er det mange fine strender som vi kan ligge på, men så kommer selvfølgelig kleggen og myggene og skal spise på oss. 

  10. Når jeg må stå opp tidlig.

  Jeg må jo stå opp tidlig 5 ganger i uken, og på tirsdager og torsdager må jeg stå opp ekstra tidlig siden jeg har toppidrett. Da må jeg stå opp klokka 06.00. Derfor er det sykt deilig å sove leeenge i helgene, og mamma spør meg hvorfor jeg kaster bort helgen på soving. HA. Hun burde da skjønne det. 

  Kjenner du deg igjen i noe av dette? Hva irriterer deg? 

 • 24.04.2016 kl.10:09
 • Personlig
 • 0 kommentarer
 • Wishlist - Inspirasjon

  • 19.04.2016 kl.16:23

  Nå i ettermiddag lå jeg i sofaen og så mye på nettbutikker. Her er noen av favorittene mine som jeg ønsker meg! Skal få meg sommerjobb i sommer, så kanskje det blir litt shopping på nettet da, selv om det er leeenge til. Har jo ikke så mange andre planer for sommeren siden vi brukte pengene på tur til Thailand i vinterferien, så da blir det jobb på meg. 
  1: Sparkz,DORTHE-jumpsuit 2: Calvin Klein Underwear 3: Aldo, hårtilbehør 4: mint&berry, ballerina 5: Fossil, lommebok 6: Dr.Denim bukse
   
   
  nelly.com
   
   
 • 19.04.2016 kl.16:23
 • Inspirasjon
 • 8 kommentarer
 • Sick day

  • 19.04.2016 kl.10:50

  Det er ikke gøy å våkne opp midt på natten og kjenne at man har kjempe vondt i hodet og føler seg svimmel, men det var det som skjedde med meg i natt. Jeg fikk migrene og siden jeg fikk så vondt i hodet måtte jeg ha bøtte ved sengen. Til dere som har eller har hatt migrene så vet dere at det ikke gøy i det hele tatt. Det som skjer med meg før jeg merker at jeg får migrene og får virkelig vondt i hodet er synsforstyrrelser ved  øyekrokene. Jeg klarer ikke se noe som helst ved siden av meg og det er det verste. Medisin har jeg som jeg bruker å ta med en gang jeg legger merke til synsforstyrrelsene. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

  Ja, nå sitter jeg i sofaen med et pledd om beina og slapper av. Jeg føler meg mye bedre enn det jeg gjorde for noen timer siden og forhåpentligvis blir det sånn resten av dagen og uka, og for alltid... Nå skal jeg lese i boka mi, drikke litt brus og bare ta det rolig. Jeg skal ikke tenke på geografi presentasjonen jeg må ha på fredag eller prøven jeg må ha i morra, det orker jeg ikke. Snakkes når jeg er helt frisk og rask!

 • 19.04.2016 kl.10:50
 • Hverdag
 • 4 kommentarer
 • Tenk at tiden går så fort...

  • 14.04.2016 kl.19:55

  Det føles ut som det var i går da jeg var å hentet hunden min i Drøbak i Oslo. Texas var bare en liten valp da vi hentet han 13 oktober i 2014, men nå er han blitt så stor. Jeg husker så godt da jeg satt i bilen sammen med mamma, på vei til gården der vi skulle hente han. Det var kjempe kaldt ute og jeg hadde nesten ikke sovet noe den dagen.

  Da vi kom til hundegården tok vi en lang prat med sjefen om hvordan man skulle ta vare på en hund, og hva som var viktig å huske på når man fikk hund i hus. Jeg lyttet til hvert eneste ord og var så spent i å få møte den lille karen.

  Tilslutt etter en time cirka, gikk vi ut av kontoret til sjefen og han hentet Texas ut ifra et stort hus. Han var så bitte liten! Han fikk plass i begge hendene mine og han var så energisk og så søt.

  Vi fikk med oss en hundeveske som vi la texas oppi og flyturen hjem gikk helt fint siden texas lå mellom beina mine i hundevesken og sov.

  Tenk at det var nesten 2 år siden!

 • 14.04.2016 kl.19:55
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Uken som gikk

  • 08.04.2016 kl.17:48

  Ukens høydepunkt: Høydepunktet denne uka er vel at vi hadde kakefredag i dag. Vi har det hver fredag, men dette var det eneste jeg gledet meg til den her uka. Ellers har det bare vært stress og masse arbeid.

  Ukens nedtur: Tanken på alt som jeg må gjennom neste uke:

  -Spansk presentasjon

  - Norsk presentasjon

  - Geografi Presentasjon

  - Matte prøve

  - Naturfags prøve

  Ukens irritasjon: Jeg har fått en bitte liten kvise rett ved munnviken, du ser den ikke så godt, men jeg har hovnet opp ganske mye og det gjør skikkelig vondt!

  Ukens serie/film: Jeg har begynt på en ny serie som heter "Arrow". Den er skikkelig bra! Den handler om en mann som endelig klarer å kommer seg hjem etter å ha vært strandet på en øde øy i 5 år. Når han kommer hjem blir han til en superhelt, eller egentlig blir han til Robin Hood, hvis du vet hvem det er.

  Ukens app:

  Ukens mat: Spiste pannekaker med sukker til kveldsmat i går, og iskrem før i dag, nam!

  Ukens tanke: Jeg har bare stresset med alt av skolearbeid denne uken, og gruer meg spesielt til de tre presentasjonene jeg må ha i neste uke...

 • 08.04.2016 kl.17:48
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Throwback thursday - Jeg ble bitt av en skorpion

  • 07.04.2016 kl.16:49

  Dette bildet er fra da jeg var i New York sammen med venninnen min i sommer ferien 2014. Ser du bygningen bak oss? Hvis du har sett "Home Alone" kjenner du den igjen, men dette var ikke grunnen til at jeg la ut bilde. Dette bilde ble tatt før jeg dro til Houston, Texas sammen med familien hennes. Da jeg kom til Houston, dro jeg på en sommerleir, bare for jenter, sammen med venninnen min og der hadde jeg det kjempe gøy! Vi holdt alltid på med noe, enten det var aktiviteter eller svømming, og vi sang sanger rundt bålet om kveldene, men en dag...

  Jeg skulle gå å henge opp håndkleet mitt på klessnoren utenfor hytten, vi hadde nettopp badet i elva og skulle spise middag. Det eneste jeg husker fra da det skjedde var at jeg hang opp håndkleet, også kjente jeg plutselig et stikk. Jeg tenkte det var bare jeg som innbilte meg det, men etterhvert som minuttene gikk kjente jeg at hånden min ble nummen og det begynte å svi. Det var så vondt! Jeg dro håndduken min av klessnoren og det var da jeg så det lille ekle krypet som hadde lyst til å sette spissen sin i meg. Jeg fikk panikk og begynte å skrike, fordi jeg hadde hørt at skorpioner kan være kjempe farlige. Reddselen jeg hadde da var ikke en god følelse, og det er en følelse jeg håper jeg slipper å kjenne igjen.

  Jeg sprang inn i hytten og til en av de voksne som var der og sa at jeg hadde blitt bitt av en skorpion, gjennom tårene mine.  De trodde meg først ikke, fordi det var uvanlig at jentene som var der ble bitt at skorpioner, men de voksne som var i hytten min gikk ut og fant skorpionen med en gang og drepte den. 

  Det gikk bra med meg heldigvis, jeg fikk krem og is på der jeg hadde blitt bitt og trengte ikke dra på sykehus, men jeg ble fulgt med på til de voksne som jobbet der var 100% sikker på at jeg var frisk og rask. Hadde jeg vært allergisk mot skorpionbittet kunne reaksjonen på bittet vært enda verre, men hei, nå vet jeg at jeg ikke er allergisk mot skorpionbitt! 

 • 07.04.2016 kl.16:49
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Bursdagsfeiring

  • 03.04.2016 kl.20:59

 • 03.04.2016 kl.20:59
 • Foto
 • 2 kommentarer
 • From a ball's point of view

  • 01.04.2016 kl.17:26

 • 01.04.2016 kl.17:26
 • Foto
 • 2 kommentarer
 • Uken som gikk

  • 01.04.2016 kl.09:31

  Heii, jeg glemte helt av å legge ut sånn "#throwbackthursday" i går. Jeg hadde så mye annet å tenke på... Nå sitter jeg på bussen på vei til Sandnessjøen, wiii. Tenkte jeg like godt kunne legge ut et innlegg om hvordan uken min har gått fordi jeg kjeder meg i hjel. Ja, båten gikk ikke i dag, såå jeg må ta bussen som tar enda lengre tid enn båten...

  Ukens høydepunkt: Det vil jeg si var at uken var så kort. Jeg var jo bare på skolen på onsdag og torsdag, og nå er det helg!

  Ukens nedtur: At vi begynte på skolen igjen. Jeg har en prøve på onsdag i neste uke som jeg må øve på og en samtale greie i engelsk, det er så mye å gjøre..men en annen nedtur må også være denne bussturen som tar sååå lang tid...

  Ukens irritasjon: Jeg skulle levere en rapport i naturfag på nettet i går også funket ikke word sånn helt plutselig og jeg tenkte jeg mistet hele rapporten å mått skrive den på nytt, siden jeg ikke hadd lagret dokumentet. Det gikk bra heldigvis, men nå har jeg lært. Husk å lagre!!

  Ukens serie/film: Skam! Noen som følger med på det? Det skal komme ny episode senere i kveld, jeg gleder meg! Wiii

  Ukens app: Jeg har blitt hekta på spillet "dumb ways to die 2", haha det et veldig morsomt spill som er egentlig ganske grusom...

  Ukens sang: Dangerous Woman av Ariana Grande, har refrenget i hodet hele tiden etter vennina mi sang den på trening, haha, takk Lisen!

  Ukens mat: hmmm.. Det må være hamburger til kjæresten min i går, han som lagde middag. Det smakte veldig godt!

  Ukens tanke: Hvorfor må jeg bruke 4 timer av dagen min på å reise med buss/båt til sandnessjøen bare for å vær inne hos tannlegen i 10 minutter?!.. Slipper skole da...

 • 01.04.2016 kl.09:31
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no