hits

God Torsdag!

 • 31.03.2016 kl.18:26

God torsdag til dere!

Snart helg, heldigvis. Helt siden jeg begynte på skolen etter påskeferien har jeg kjent at jeg ikke har giddet å gjøre noe, jeg har prøvd, men jeg føler meg bare lat. Sånn skjer med så mange dager ferie... I helgen skal jeg i to bursdager til mine venniner, såå party party. 

Jeg hadde bare lyst til å blogge litt før jeg drar på trening senere i kveld, ikke at dette blir noe spesielt interessant innlegg. Vi skulle egentlig ha toppidrett i dag tidlig klokka 06:00, men det ble flyttet. Ææh, føler at jeg ikke har så veldig lyst til å dra på trening...Var på trening i går og dagen før det. 

I morgen må jeg til Sandnessjøen på grunn av reguleringa og det er dritt. Det tar serriøst 4 timer å dra med hurtigbåt dit og tilbake, og jeg er bare 10 minutter inne hos tannlegen. Jeg håper å få tatt den av snart fordi jeg har hatt tannreguleringa så lenge på...men nå må jeg på trening, wish me luck peeps. 

Processed with VSCO with a5 preset

 

 

 • 31.03.2016 kl.18:26
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Når sola titter frem

  • 28.03.2016 kl.13:29

  Med en gang sola kommer frem her i Brønnøysund, springer alle ut med shorts og t-skjorte. Temperaturen kan godt være bare 5 ºC ute, men det har ingenting å si for oss nordmenn. Akkurat nå er sola fremme å sier hei til oss og temperaturen er 9 ºC. Turistene som kommer til byen  på sommeren har på seg boblejakke i denne temperaturen og ser rart på oss som går i lette klær. Til og med siri på min i-phone synes det er kjempe kaldt! Jeg spurte henne hvor varmt det var i dag og dette er det hun sa : 

  Da jeg bodde i Houston og mormor og morfar kom på besøk, satt de seg med engang i hagen og tok inn sola. Vi var jo vant med varmen og hadde på oss bukse, men de var glad for å komme seg vekk fra kulden i Norge. Da bestevennina mi fra Amerika kom hit til Norge i sommeren, brukte hun bukse når jeg brukte shorts. Vi badet jo i havet også, og hun syntes det var så kaldt, men jeg bare hoppa uti, haha. 

  Jeg fikk lyst til å bade nå selv om det kanskje fortsatt er litt for kaldt... og båttur! Ja, jeg vil dra på båttur også, fiske fisk å hoppe i fra båten. Vi gjør det hver sommer, drar til en øy ikke langt herfra, og hopper uti det iskalde vannet. Jeg vil ha sommer nå!

  Har dere sol?❤ 

   

 • 28.03.2016 kl.13:29
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • En koselig kveld med en herlig gjeng

  • 27.03.2016 kl.21:57

  Heii, sitter rundt bordet med venninnene mine akkurat nå, men jeg hadde bare lyst til å dele noen bilder fra kvelden før det blir for sent og mobilen går tom for strøm. Jeg lagde faktisk brownies i kveld, fantastisk at jeg klarte det, haha... Det var sånn pose brownies.. Ikke noe fancy greier, men jeg tror jeg hadde kaken for lenge i ovnen. Jeg får ikke til å lage pose brownies en gang...

 • 27.03.2016 kl.21:57
 • Foto
 • 3 kommentarer
 • 3 redigeringsprogram du burde ha på mobilen

  • 27.03.2016 kl.17:17

  Heii, jeg tenkte å dele mine favoritt redigeringsprogrammer med dere som jeg har på mobilen, har du noen av disse? (Alle programmene nedenfor er gratis å laste ned.)

  VSCO

  Denne appen er som Instagram bare at man ikke kan gi "likes" eller kommentere på bildene man legger ut. Grunnen til at jeg liker dette programmet så mye er fordi det er så mange gode filtere jeg kan bruke på bildene mine. Det går ann å kjøpe flere filtere for noen penger, men dem fleste er gratis. 

  Pixlr

  Denne er nesten som photoshop eller.. det er mer et avansert redigeringsprogram som er enkelt å bruke på mobilen. Jeg bruker den for det meste til å lage collage i forskjellige størrelser.

  Instasize

  Denne appen bruker jeg mest til å få hvite rammer rundt bildene mine, men du kan også lage collage og redigere bilder på appen.   

 • 27.03.2016 kl.17:17
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • Uken som gikk

  • 25.03.2016 kl.22:20

  Ukens høydepunkt: Påskeegg med masse påskegodteriii! 

  Ukens nedtur: Det er vel at ferien er snart over... Okei, jeg har 4 dager igjen der jeg kan gjøre ingenting, men alikavel, jeg vil ikke tilbake til stresset med skolen og det å stå opp tidlig om morgenen. Neste gang jeg får ferie er 1. mai og da er det bare lang helg, ikke en hel uke med fri. 

  Ukens irritasjon: Okei, dette går vel under ukens flause og da, men det er at jeg datt så mange ganger da vi sto ned bakkene på ski. Alle i familien lo av meg mens jeg lå i snøen og holdt på å begynne å skrike, haha. De gangene dem andre datt, lo jeg så høyt jeg kunne mens jeg suste forbi dem (og datt noen meter forran). 

  Ukens serie/film:​ Påskekrim! Jeg følgte med på serien "Nedgravde hemmeligheter" eller som påskekrimen heter på engelsk, "Unforgotten". Den varte bare i tre dager siden NRK sente to episoder på tre kvelder, men man kan se den på nettet! Påskekrimen handler om to dektektiver, Cassie Stuart og Sunil Khan, som finner et nedgravd skjelett i en kjeller på et hus og prøver å finne ut hvem som kunne ha gjort dette. Mens dem leter etter morderen, kommer de over mange mystiske ting, morderen er ikke den du ville ha trodd det var! Har du lyst til å se serien? Trykk her. Første og andre episoden er bare tilgjengelig i tre dager til!! 

  Ukens app: Jeg tror den appen jeg har brukt mest denne uken er snapchat, haha, men jeg bruker snapchat hverdag egentlig... 

  Ukens mat: Pizza <3 Spiste hjemmelagd pizza til middag og det var kjempe godt! Tror kansje jeg går å tar et stykke til, heh.

  Ukens tanke: Hvorfor er det jeg som er så uheldig å detter hver eneste f**** gang når jeg skal stå på ski ned bakker? SLUTT Å FLIR, jeg kommer til å le så mye når dere detter. Jeg skal le sååå høyt. 

 • 25.03.2016 kl.22:20
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Et kamera som passer perfekt å ha i veska

  • 25.03.2016 kl.20:39

  Som jeg sa før i dag, så tenkte jeg å vise dere det kameraet jeg bruker til å ta bilder på bloggen. Kameraet heter "Olympus OM-D E-M10" og er som et vanlig speilreflekskamera, men bare litt mindre enn det Nikon, og Canon merket selger. Altså er kameraet cirka hånd størrelse. Den er perfekt å ha med seg i veska når man skal på tur og er i tillegg kjempe stilig! (Bare så dere vet det, dette er ikke et annonse innlegg, haha).

  Jeg kjøpte kameraet til bursdagen min fra penger jeg fikk i bursdagsgave og julegave. Den kostet meg rundt 6000 kr for både kamera veske og selve kameraet. Det går ann å kjøpe flere linser til kameraet, men den "pakken" jeg kjøpte inkluderte med en kamera linse. Det kule med denne er at det er wifi på appartet så jeg kan tilkoble mobilen min direkte til den og sende bildene som jeg har tatt til mobilen. Den funker faktisk også som et spion kamera, hihi, det går ann å gjøre det slik at du ser på mobilen hva kameraet ser ved hjelp av bluetooth. I tillegg er det touch-screen på skjermen på kameraet. 

  Kameraet kjøpte jeg her

 • 25.03.2016 kl.20:39
 • Blogg
 • 0 kommentarer
 • 4 ting som er typisk meg

  • 24.03.2016 kl.17:29

  Jeg blir fort stresset

  Begynner treningen klokka 20.00 liker jeg å være der minst et kvarter før. Jeg tror dette er noe jeg fikk fra pappa siden da vi bodde i USA brukte han å kjøre meg til skolen og vi var alltid tidlig ute. Mamma derimot er det helt motsatte... Hun bruker sååå lang tid på å komme seg av gårde uansett hva det gjelder. Om morgenene er det jeg som vekker mamma, jeg tuller ikke. Skolen begynner klokka 08.30 og jeg bor 10 minutter unna skolen cirka, men jeg står opp klokka 07.00. Siden jeg blir så fort stresset, er dette noe kjæresten min liker å plage meg med... 

  Ikke flink å lage mat

  Jeg tror det eneste jeg er flink til å lage er brødskive med brunost, haha neida, men å lage mat er ikke min sterkeste side. Hvis du kommer på besøk til meg en dag og jeg skal lage middag, blir det enten spaghetti med kjøttsaus eller ostesmørbrød.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with g3 preset
   

  Må alltid holde på med noe

  Hvis jeg kjeder meg liker jeg å holde på med noe med fingrene mine. Sånn som nå, dette innlegget skriver jeg egentlig fordi jeg kjeder meg og vil ha noe å gjøre. Jeg liker ikke å kjede meg... Må jeg høre på et langt foredrag som ikke er så spennenede, kan jeg godt sitte å tegne i skriveboka uten at jeg tenker over det. 

  Jeg leser bare bokserier

  Helt siden jeg var liten har jeg lest veldig mange bøker. Jeg elsker spennende bøker og når jeg først blir slukt inn i en bok liker jeg å ha flere bøker som jeg kan glede meg til. Derfor har jeg, i bokhyllen min, bare serier. Jo, jeg har noen bøker som ikke er del av en serie, men mestparten er det. Det samme gjelder serier på Netflix, har jeg begynt på en serie på netflix, bruker jeg all fritiden min til å se ferdig serien. Noen vil vel kalle meg en nerd, og ja, jeg er vel litt nerd.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 preset

  Men hei, alle er vel ikke perfekt, hva? Forresten, det bildet over ^ tok kjempe lang tid, å få til, haha. Jeg har hørt at det er typisk at prinsesser går med bøker på hodet for å få den rette holdningen. Jeg hadde bare to bøker på hodet og det var fortsatt kjempe vanskelig... Hvor mange bøker klarer du å balansere på hodet mon tro?

 • 24.03.2016 kl.17:29
 • Personlig
 • 2 kommentarer
 • Throwback Thursday - Påske

  • 24.03.2016 kl.10:28

  Siden det er påske tenkte jeg at jeg skulle dele dette bildet med dere fra da jeg bodde i USA. Bildet ble tatt da jeg var på påskeeggjakt i barnehagen, noe som jeg syntes var kjempe gøy, haha. Jeg husker ingenting fra dette nå, men mamma har fortalt mange ganger at jeg var en av dem flinkeste i barnehagen til å finne og plukke disse plastikkeggene. Meningen var jo, som sagt, å plukke mest egg. Disse egene var fylt med godteri som man kunne kose seg med etter jakten. Noe jeg faktisk husker fra denne tiden, er at lærerene, eller de som jobbet der, måtte ta noen påskeegg fra meg siden jeg hadde plukket så mange og de andre ungene måtte få noen og... Dere ser jo hvor glad jeg ble for å finne så mange egg! Jeg vet ikke hva det var som gjorde at jeg oppfattet så fort hva man skulle gjøre, kanskje var det å få høre at disse eggene var fylt med godteri (jeg er veldig glad i godteri..) eller kanskje det var selve jakten som var så gøy. Her i Norge har jo bare at vi skal finne eller få, et stort egg, ikke mange små. Det er jo ikke like artig..


  #throwbackthursday

 • 24.03.2016 kl.10:28
 • Hverdag
 • 2 kommentarer
 • I'm from Texas

  • 16.03.2016 kl.13:24

  Dette visste du kanskje ikke om meg, eller hva? Jeg tenkte å skrive et lite innlegg om hvordan jeg hadde det da jeg bodde i Nord-Amerika. Er det noe du lurer på, så er det bare å spørre!

  Jeg har bodd cirka tolv år i USA i Houston, Texas. Ja, selve staten som blir nevnt flere ganger i filmer om verdensrommet. "Houston, we have a problem". Foreldrene mine flyttet dit på grunn av jobb da jeg var bare noen måneder gammel. Begge søskene mine er født i Texas, men jeg er født i New York, the big apple. Foreldrene mine er begge norske, så morsmålet mitt er egentlig norsk siden jeg snakket norsk hjemme hele tiden, men jeg føler selv jeg kan engelsk bedre enn norsk. 

  Da jeg bodde i Houston og skulle begynne på skolen, begynte jeg i noe som kalles kindergarten. Det er førskole på en måte, men regnes som et trinn. Dette er grunnen til at jeg hoppet over 6. klasse da jeg flyttet hit til Norge. Så, ja, jeg går 1. året på videregående nå, men skulle egentlig ha gått i 10. klasse. Dette gjør at jeg er den yngste av alle sammen i klassen min. Hvis jeg ikke hadde flyttet til Norge hadde jeg gått første året på highschool nå, og nei, jeg kan si det sånn at i virkeligheten er highschool ikke slik som på highschool musical, desverre...haha. Skolen jeg gikk på het River Oaks Elementry og var en offentlig skole, men for å komme inn måtte jeg ta en test for å se om jeg var smart nok til å komme inn der. Jeg husker ingenting fra den testen nå, men hei, jeg kom inn! 


  http://www.har.com/2111-welch-st-c101-/sold_67545564

  Hvert år brukte det å være sånn rodeo. Hvis du ikke vet hva det er så er det altså der man kan dra å se på når cowboyer rir på okser. Jeg var der ikke så ofte, men fra de gangene jeg dro dit, husker jeg alle dyrene vi kunne se på. Det var griser, kuer, og sauer. Jeg fikk aldri prøvd, men unger kunne bli med på en konkurranse der man skulle ri på en sau og det var om å gjøre å holde på lengst. Det så kjempe gøy ut! Cowboyene/bondene som var med på rodeo hadde også konkurranse om å fange kalver med lasso. De som klarte å fange en kalv fikk den slik at de kunne passe på den til den ble stor.  

  Deborah Cannon/American-Statesman Daughters of the Republic of Texas ride along in the Texas Independence Day parade up Congress Avenue on Saturday, March 2, 2013.
  (http://austin.blog.statesman.com/2015/02/25/how-to-celebrate-texas-independence-day-in-austin-this-year/)

  Hva jeg savner mest av Texas? Det er vel varmen, byen og mest av alt venninene mine. Jeg har fortsatt kontakt med noen av dem og synes alltid det er gøy å se hva som skjer der borte. Jeg har en bestevennine som heter Isabella, og hun har vært her i Norge flere ganger. For to år siden var jeg sammen med familien hennes i en måned uten mamma. Da var jeg på sånn sommerleir i to uker sammen med fullt av jenter. Det var noe av det gøyeste jeg har vært med på, for uten om at jeg ble bitt av en skorpion mens jeg var der... Jepp, men det er vel en historie til en annen gang. Etter sommerleiren dro jeg til selveste Hawaii og tilbrakte noen dager der før jeg dro hjem til Norge igjen. 

  Jeg har tenkt på om jeg noen gang kommer til å flytte tilbake til Texas når jeg blir gammel nok, og for å være ærlig, har jeg ikke peiling. Det er selfølgelig en fin plass å bo og gode skoler der jeg bodde. Man vet aldri, kanskje jeg ender opp der og går på universitet, men en ting kan jeg være sikker på. Jeg kommer til å reise til staten mange ganger fremover. 

  ❤ Har du vært i USA før? 

 • 16.03.2016 kl.13:24
 • Personlig
 • 1 kommentar
 • Jeg vil tilbake...

  • 14.03.2016 kl.09:56

  Hei hei, 

  Jeg vet jeg sa i forrje innlegg at jeg skulle blogge mer når jeg kom til hotellet i Krabi... Det var ni dager siden.. Skulle ønske jeg fortsatt var i Krabi for å si det sånn. Etter jeg kom har kommet hjem til Norge og begynt på skolen igjen har jeg allerede hatt to prøver og nå, denne uken, skal jeg ha to til. #takemebacktoThailand

  Heldigvis er det snart påske og da skal jeg til Drevvatne der vi har hytte. Da blir det sikkert masse skigåing og sjokoladespising. Mamma pleier også å ha sånn påskeegg jakt for ungene i familien. Hun gjemmer eggene i skogen eller rundt omkring hytten også lager hun skattekart. Jeg vet jeg er kanskje for stor til å gå å lette etter godteri i skogen, men det er vel lov å ha det gøy, haha. 


   

  ❤ Hva skal dere i påsken? 

   

 • 14.03.2016 kl.09:56
 • Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Snart hjem til Norge

  • 05.03.2016 kl.03:36

  Hei dere!

  Beklager at jeg ikke har lagt ut så mye bilder som jeg hadde tenkt jeg skulle få gjort.. Nettet på hotellet er ikke det beste, men jeg har bilder å dele med dere! I morgen drar vi hjem fra Koh Ngai (tror det er sånn det er skrevet). Vi reiser klokka 10 herfra også skal vi overnatte i Krabi en natt. Jeg kommer til å savne Thailand, men det er også godt å komme seg hjem igjen. Jeg har nesten glemt hvordan det er å fryse på fingrene, haha. 

  Jeg har oppleved kjempe mye her i thailand, blant annet å få møte en liten baby apekatt! Han holdt seg rundt naken min og hadde sånn søt liten bleie på seg. Den var utrolig søt og jeg hadde bare lyst til å ta han med meg hjem. 

  Ja, også fikk jeg jo sitt på sånn longtail boat. Det er ikke såå fantastisk som jeg tenkte det skulle være... Det ser kanskje magisk ut å dra med longtail boat, men i virkeligheten er det en båt med en svær motor som slipper ut masse eksos og man må bøye seg ned og liksom sitte på huk i båten. Det er jo selfølgelig en opplevelse, men ikke såå magisk som man skulle tro.

  Siden det er siste dag her på øya i dag, skal jeg nyte den godt, så nå drar jeg på stranden og legger meg under den varme solen. Jeg får sikkert ikke blogget noe før jeg er på hotellet i Krabi, så vi sees der! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

 • 05.03.2016 kl.03:36
 • Ferier & Reiser
 • 0 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no