Emma Drevvatne

www.emmadrevvatne.blogg.no

Vinneren av konkurransen

  • 03.08.2017, 18:23

Nå er tiden kommet for å avsløre hvem som er den heldige som vant konkurransen jeg har holdt her på bloggen nå de siste fire dagene...men først vil jeg bare takke dere som meldte dere på! Det var utrolig gøy å se at det var så mange av dere som var villig til å ta dere tiden til å kommentere under innlegget mitt. Kanskje det blir flere konkurranser her på bloggen min? Og en stor takk til personligalmanakk.com som lot meg få gi ut en almanakk til en av mine blogg lesere! Under her finner dere den heldige vinneren. Om det ikke var du som vant denne gangen, ikke vær redd, for det blir sikkert nye muligheter å vinne i fremtiden! 💛

 

 
Gratulerer til Anette Sæle! En e-post med ditt gavekort til en personlig almanakk blir sendt til deg om kort tid.

Konkurranse - Vinn personlig almanakk!

  • 30.07.2017, 14:00

Nå har jeg tenkt å kjøre i gang en konkurranse som jeg har hatt tidligere her på bloggen. I samarbeid med personligalmanakk.com får jeg lov å dele ut en almanakk til en av dere, og den som vinner får bestemme valgfri størrelse på almanakken. Om du ikke har bestilt fra denne nettsiden før er det veldig enkelt altså. Du kan bestemme alt fra hvordan almanakken din skal se ut på utsiden med egne bilder, for eksempel, og hvordan du vil at innsiden skal se ut med forskjellige oppsett man kan velge imellom. 

Jeg har bestilt almanakker fra denne nettsiden de siste par årene og produktene deres har aldri skuffet meg. Det er jo så smart å ha en liten skrivebok man kan ta med seg i sekken eller vesken sin for å ha orden på alt man må huske på, alt fra lekser til en frisørtime, for eksempel. I tillegg er det jo så stilig at man får liksom bestemme selv akkurat hvordan den skal se ut, den blir personlig! Under her ser dere hvordan almanakken jeg skal ha til neste år ser ut. Jeg bestilte den bare en uke før jeg reiste bort, og heldigvis kom den i posten dagen før jeg dro! 

Om du vil besøke nettsiden deres kan du trykke HER og husk at du kan følge dem på instagram også: personligalmanakk

 
 

Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er: 

- Like personligalmanakk på facebook HER

- Følg bloggen min HER (om du ikke har blogg, hopp over dette)

- Trykk på "Liker" knappen i dette innlegget (nederst til venstre)

- Legg igjen en kommentar med navnet ditt og mailadressen din så er du med! 

  


Jeg trekker vinneren om 4 dager, masse lykke til til deg! 

Og vinneren er...

  • 16.08.2016, 20:05

Nååå har jeg nettopp trukket et navn fra min hatt som er vinneren av konkurransen min, haha! Jeg skrev ned alle navnene til dere som meldte dere på og så brettet jeg dem sammen, lukket øynene og trakk.

Før jeg sier hvem vinneren er, vil jeg bare si takk til alle dere som ble med. Siden så mange meldte seg på konkurransen min, får jeg kanskje lov til å holde enda en slik konkurranse i fremtiden! Det var faktisk veldig spennende for meg og, å se hvem som vant konkurransen. MEN nåå, vinneren av konkurransen er..... *trommevirvel*....

Gratulerer til Mina! Jeg håper almanakken du bestiller deg blir tatt godt i bruk! Jeg sender deg en e-post om hvordan du får almankken din. Så ønsker jeg dere andre en god kveld videre. 

Vinn personlig almanakk til skolestart

  • 14.08.2016, 08:43

Skolen begynner snart og for dere som begynner på videregående eller skal gå 2. året slik som meg, vet dere at det er mye man må holde styr på i løpet av skoleåret. Nå har jeg blitt så heldig og fått lov å dele ut en almanakk fra personligalmanakk.com til en heldig vinner. Vinneren av konkurransen får altså en valgfri størrelse på en egen personlig almenakk!

Jeg har selv bestillt derfra en gang før og har igjen bestilt en til skoleåret i år også. Jeg synes almanakkene derfra er kjempe fine og er veldig nyttige fordi da klarer jeg å holde orden på alt som skjer i hverdagen min! For meg er det også en motivasjon for å klare å gjøre det bra på skolen. Man kan designe almanakken sin med egne bilder eller velge fra et av de fine designene som nettsiden selv har å by på.

Almanakken jeg bestillte for noen dager siden har desverre ikke kommet i posten enda, og siden jeg er på hytta nå, får jeg den ikke før etter jeg kommer hjem. Bildene under er fra instagrammen til personligalmankk, som dere kan følge her: @personligalmanakk. Det er også mulig å følge personligalmanakk på snapchat: pers_almanakk.


For å delta i konkurransen må du: 

- Like personlig almanakk på facebook HER

- Like bloggens facebookside HER

- Legge igjen en kommentar med mailadressen din! 
 

Lykke til! 

 

Jeg trekker vinneren av konkurransen på tirsdagskvelden, 16 august

emmadrevvatne

Heii! - Jeg er en 17 år gammel jente som bor i den lille byen Brønnøysund. Har blogget i litt over et år nå, og liker å skrive for det meste om det som skjer i hverdagen min. Veldig gøy at du har klikket deg inn på bloggen min! :) Kontakt: emma1801@gmail.com Instagram: @emmadrevvatne

Kontakt meg

emma1801@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits