Emma Drevvatne

www.emmadrevvatne.blogg.no

Høstens wishlist

 • 24.08.2017, 19:29

Innlegg inneholder lenker

1- HER // 2 - HER // 3 - HER

4 - HER // 5 - HER // 6 - HER

7 - HER // 8 - HER // 9 - HER

10 - HER // 11 - HER // 12 - HER

Dere, se så utrolig masse fint Nelly.com har akkurat nå! Dette er på ingen måte et sponset innlegg, jeg syns bare de har så mye fine klær. Nå som det begynner å bli høst har jeg veldig lyst å oppdatere garderoben min med nye, varme, gensere og nye bukser og annet som er fint. Dessverre er det ikke sånn at jeg har all penger i verden, haha, men akkurat disse tingene har jeg på ønskelista mi. Så om du vil sende meg en gave eller noe, her har du tips til hva jeg kunne ha tenkt meg å få. Haha, neiida jeg tuller! 

Var det noe av dette du likte? 

Summer wishlist

 • 06.05.2017, 18:50

(Innlegg inneholder lenker)

1. HER / 2. HER / 3. HER


4. HER / 5. HER / 6. HER7. HER / 8. HER / 9. HER

Jeg satt ute på platten i sola istad og hørte på musikk og fikk selvfølgelig skikkelig sommerfølelse. Så da jeg klikket meg inn på zalando nettbutikken, fant jeg noen godbiter som jeg ønsker meg til sommeren. Over ser du noe av det jeg syns var fint, men helt ærlig er favorittene mine ut av disse ni klesplaggene, nummer 1, 5, 6 og 8. Sååå zalando om du vil sponse meg, blir jeg veldig glad! Haha... Nei, jeg skal nok bestille noen av disse til sommeren tror jeg, om det ikke blir utsolgt før jeg rekker det da. Ser du noe du liker? 

I want to travel

 • 12.02.2017, 12:33
- Bilder hentet fra weheartit -

 

Nå fikk jeg skikkelig lyst til å kjøpe en flybillet og bare reise bort fra denne byen. Jeg bryr meg ikke hvor den flybilletten tar meg så lenge det er bort fra dette kaldeværet. Jeg har sååå mange prøver før jeg får ferie igjen og jeg vet ikke om jeg holder ut. Motivasjonen min til å jobbe bra på skolen er liten akkurat nå og det tror jeg er på grunn av at det blir mørkt ute allerede etter klokka tre-fire cirka. Jeg får så mye energi når jeg ser sola er oppe... La sommerferien komme fort please 

 

Treningsmotivasjon

 • 10.02.2017, 16:56

Jeg har lenge sett på nytt treningstøy for det er jo alltid bra å ha noe å motivere seg selv med. Løping er jo min idrett og det kan være ganske tungt i perioder, men det er som om nytt treningstøy hjelper meg for å springe litt fortere. Jeg får en god følelse når jeg har på meg en ny tights eller en ny treningsgenser. Er det sånn med dere også? Nedenfor finner dere noen av godbitene jeg ønsker meg, selv om jeg ikke har råd til altsammen...haha. Alle bildene er tatt fra stronger.no og innlegget er forresten IKKE sponset av nettsiden. Favorittene mine er klart nummer 1 og 4, tror jeg blir å spare penger for å kjøpe det settet. Jeg syns "stronger.no" ikke hadde så fine topper å selge, men altså det er min mening. Tighstene og sports-bh´ene  derimot er utrolig fine! 1. HER / 2. HER / 3. HER
 


4. HER / 5. HER / 6. HER

Hvilken likte du best? 
 

Nelly ønsker under 300 kr

 • 15.01.2017, 13:36

Jeg er ofte på nelly.com og ser om jeg finner noen godbiter jeg kan ønske meg og spare penger til i framtiden. Man kan jo finne så mye fint på den nettsiden! Når jeg først kjøper noe derfra kjøper jeg en god del klær for det er ikke ofte jeg bestiller ting fra nelly. Uansett, grunnen jeg skrev dette innlegget var for å vise dere noen av mine ønsker, kanskje du ønsker disse du også? Innlegget er forresten ikke sponset.1. HER / 2. HER / 3. HER

 4. HER / 5. HER / 6. HER

 7. HER / 8. HER / 9. HER

 

Likte du noe av dette? 

 

My new year resolutions

 • 02.01.2017, 15:59

Da er vi endelig i det nye året, 2017. Som jeg skrev i forrige innlegg, så gleder jeg meg til å starte på nytt siden 2016 har ikke akkurat vært så bra. Kanskje 2017 blir bedre? Som alle andre har jeg laget meg selv nyttårsforsetter som jeg ikke kommer til å klare å holde. Jeg skal jo prøve å holde dem, men jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å klare det, haha. Så her er dem: 

- Ikke spise usunt i hverdagene

- Sette opp et styrke program og trene styrke hvertfall 2 ganger i uka

- Bli flinkere til å legge meg tidligere på skoledager 

 


(Bilder er hentet fra weheartit)

- Hva er dine nyttårsforsetter? -

- La bella Italia -

 • 27.12.2016, 16:55

Heii kjære lesere, 

Hvordan er været hos dere da? Her i Brønnøysund er det utrolig stygt vær, haha. Det regner og tordner som bare det. Det er jo skummelt å sitte inne å høre på at vinden blåser sånn ute. Det var litt snø på bakken i går, men det meste er borte nå. For tiden ønsker jeg meg til varmere strøk. Jeg savner da vi var i Thailand i februar i år.... Det var så utrolig fint der!

Jeg håper at til sommeren får vi dra til Italia. Det er snakk om at det kanskje blir jente tur dit, gjengen min og jeg. Jeg har en tante som bor like ved Firenze sammen med familien sin så hvorfor ikke dra dit på besøk? Jeg har aldri vært der selv, men jeg har jo hørt at det er kjempe fint der. Tenk å besøke en vingård eller spise pizza i det italienske landet da. Det er alvor at vi kanskje drar dit til sommeren, og jeg gleder meg så utrolig mye! Jeg håper at vi får det til, alle vi 7 i jente gjengen. Da skal vi ut på restaurantene og ligge på strendene og gå gjennom vakre byer og knipse masse bilder. 


(Bildene er hentet fra Pinterest)

Har du vært i Italia før? 

Julestemning i hus

 • 18.11.2016, 18:18

Nå er det endelig helg folkens! Uheldigvis har jeg en prøve jeg må øve til i helga, men jaja, det gidder jeg ikke tenke på nå. Vi er over halvveis i november måneden, men jeg vil ha jul nå. Det spilles allerede mye jule musikk her i huset og jeg kjenner jeg gleder meg til å få sette opp juletreet i stua og pynte det med all julepynten vi har fra da vi bodde i Texas. Jeg har funnet ut at jeg må gjennom 5 prøver og 1 spansk "samtale" før jeg får juleferie og det gjør meg bare deppa, herregud. Jeg trenger virkelig ferie nå altså. For å muntre meg selv (og dere selvfølgelig) opp litt, her er en collage med bilder fra we heart it 

Nå snart skal jeg: se litt på serie, shoppe litt på Nelly, spise noe godt, se litt mer på serie, ta en dusj, ogsååå kanskje jeg setter meg ned og øver til historie prøven, bare kanskje. I morgen skal jeg i bursdag til min kjære Lisen, da blir det kos, hihi. Det er så lenge siden vi jentene har gjort noe i helgene føles det ut som, så jeg gleder meg til å dra i bursdag. Vi derimot, snakkes senere, jeg ønsker dere en fin kveld videre! 
 

Det jeg ønsker meg til jul

 • 17.11.2016, 14:48

Tiden går utrolig fort, synes dere ikke? Snart er det faktisk jul, og etter det blir jeg 17 år og jeg er ett år nærmere å få bil sertifikatet og kan komme meg inn på festivaler osv. I år kjenner jeg faktisk at jeg gleder meg til jul. Jeg har allerede julestemning, haha. Det hadde jeg ikke i fjor. Jeg husker i fjor var jeg ikke noe spesielt spent på juleaften, men nå er jeg det! For noen uker siden begynte det å snø jo, men så forsvant det igjen... Jeg håper inderlig på snø til juleaften!

Uansett, til dere der hjemme som lurer på hva jeg ønsker meg, nedenfor finner dere et bilde av det jeg hovedsakelig ønsker meg til jul. Til dere som er mine blogglesere, hva ønsker dere til jul?(annonselenker)

Daniel Wellington klokke - HER  Decrusto ansiktskrem - HER Rettetang børste - HER Tripod - HER Vannfast høytaler - HER

Farge håret?

 • 02.09.2016, 19:08

Sååå - Jeg har tenkt litt, og jeg har veldig lyst til å farge håret mitt i sånn ombre. Altså, jeg har min naturlige farge øverst på hodet og så blir det lysere farge jo lenger ned man kommer på hårtuppene mine, haha. En av mine bestevenninner, Martine, har farget håret i ombre, og det ble kjempe fint! Jeg er redd for at hvis jeg farger håret slikt kan fargen bli for oransje eller for gult. Nå har jeg da sett på forskjellige bilder på weheart it, og jeg får mer og mer lyst til å gjennomføre det. Hva synes dere? Should I do it or nah?

My autumn wish list

 • 01.09.2016, 20:21

Hei hei søte  Jeg kom hjem fra treningsstudioet for ikke så lenge siden og har enda ikke begynte på leksa som jeg har til i morgen, whoops... Før jeg setter meg ned med det kjedlige, tenkte jeg å vise dere noen av mine ønsker til høsten. Siden det begynner å bli kaldt ute og regne utrolig masse, ønsker jeg meg nummer 8, mest. Det er en lang bomberjakke kan du si. Jeg er veldig glad i vanlige bomberjakker, så kanskje denne blir en fin høst jakke for meg!1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

_________________

ADLINKS


 

New York - wish list

 • 12.07.2016, 14:20

Yoyo, så nå har jeg snakket om at jeg skal dra til New York! Som sagt, så reiser jeg den 20. juli og jeg gleder meg så mye! Besøket fra Houston, Texas kommer hit til Brønnøysund om 3 dager og mamma har vært helt stressa om å få ryddet huset til at det ikke er et støvkorn å se. Jaa, så forhåpentligvis blir familievennene våre fornøyde, hihi.

Uansett, når man skal til New York, må man ha en ønskeliste klar. Haha neida, men jeg har sett på noen ting som jeg ønsker meg fra forskjellige butikker, så kanskje jeg finner noen av de tingene når jeg er i New York. Take a look at this : Har du noen gode klesbutikker å anbefale?

20 things on my bucket list

 • 15.06.2016, 17:12

God ettermiddag kjære lesere

Jeg kom hjem fra skolen for en stund siden, og sitter og ser på serie nå mens jeg blogger. Senere i kveld skal jeg spring løp... Skjønner virkelig ikke at jeg gidder, men ja, jeg skal jo til Oslo i helgen og blir borte i en uke, så jeg har vel godt av å springe. Grunnen til at jeg stakk innom bloggen en tur var for å dele min bucket list med dere. Siden det snart er sommer, får jeg jo kanskje gjort noen av tingene som står på listen? Vi får se. Ja, også skulle jeg minne dere på spørsmålsrunden som jeg har herJeg svarer på spørsmålene i morgen! 

Anyway, her er min bucket list :1. Få en liten tatovering

2. Dra til en drive in theater

3. Prøve parasailing

4. Dra til Disneyland

5. Dra til Universal Orlando Resort i Orlando, Florida

6. Roadtrip i USA

7. Kjøpe mitt eget hus

8. Dra på ferie sammen med bestevenninnene mine

9. Snurre en globus uten og se, og dra dit jeg peker

10. Dra på camping tur med en stor gjeng

11. Bli med på Color Run

12. Reise jorden rundt sammen med en jeg er glad i

13. Besøke regnskogen

14. Dra på safari i Afrika

15. Klappe en baby elefant

16. Dra til Australia og klappe en kenguru

17. Prøve hanggliding

18. Dra på coachella festival med venninner

19. Ri på en kamel i en ørken

20. Fly "first class"

 

Jeg må nesten stoppe her selv om jeg har mange andre ting jeg har veldig lyst til å gjøre. Denne listen skal jeg gjennom og jeg skal begynne med det første punktet! Ser du noe du har lyst til i denne listen? Har du noen ting på din bucket list som ikke står her? 

Get the "Skam" look

 • 28.05.2016, 23:49

Dere kjenner jo til dramaserien "skam" som har fått oppmerksomhet fra hele Norge, både fra unge og voksne. Jeg elsker skam, og synes det er kjempe spennende og har flere ganger kjent meg selv igjen i serien. Derfor, som et morsomt innlegg, tenkte jeg å vise dere hvordan dere kan kle dere ut som de ulike karakterene, haha. Beklager at dette innlegget kom så sykt sent, men jeg har jobbet hardt med det i snart 2 timer nå. Enjoy! 


Skjorte - Bikbok Jeans - Bikbok Leppestift - Dior Sko - Bianco


Topp - lightinthebox Jakke - nelly.com Caps - junkyard Sko - nelly.com Veske - amazon


Kåpe - H&M Genser - Bikbok Bukse - Zalando Lue - Cubus Sko - Zalando

Kåpe - Shein Genser - Bikbok Veske - Bikbok Skjørt - Bikbok
 

3 steder jeg vil besøke akkurat nå

 • 06.05.2016, 18:48

I hele dag har jeg sittet å drømt meg bort til steder jeg vil besøke. Jeg har lyst til å dra overalt på jorda når jeg blir gammel nok. I dette innlegget ville jeg vise dere noen av de plassene jeg vil besøke mest akkurat nå. (Collagene nedenfor har jeg lagd selv.) Kanskje dere vil til noen av disse plassene eller har du vært der?

1. Paris

Jeg har kjempe lyst til å dra til Paris! Ut ifra bildene jeg har sett av Paris, virker det som en kjempe fin by og jeg vil dra på kafé der og besøke eifell tårnet og spise baguett mens jeg går i gatene der. Mamma snakket om å dra dit i sommer, jeg vet ikke om hun tullet eller ikke, men kanskje det blir en tur til Paris da?

2. New York

Jeg har flere ganger vært i New York, men det går ikke ann å bli lei av byen fordi det er så mye liv på gatene og så mange butikker å dra innom. Jeg ble født i New York, og siden har jeg vært der sammen med både familien og venninnen min som bor i Houston. 

3. Italia 

Spise ordentlig italiensk pizza i Italia? Ja takk! Jeg har faktisk en tante som bor i Italia, så kanskje det blir en tur dit snart. Jeg håper det for det virker som en skikkelig fin by det også. Tenk da, sitte ute på en kafé å spise italiensk pizza og nyte fin været. Åh.. jeg vil dit. 
 

Litt lyst på tatovering...

 • 25.04.2016, 13:24

Jeg har tenkt lenge på om jeg skal få meg tatovering. Det er ingen i familien min som har blekk på kroppen, likevel har jeg vurdert å ta en liten tatovering. Mamma sier jeg for lov hvis jeg virkelig har lyst, men jeg aner ikke når jeg skal få tatt den eller hvor. (Kjenner du noen gode plasser å få tatt tatovering, hvor som helst, please legge igjen en kommentar!) Jeg tror hvis jeg skal få tatt tatoveringen, så blir jeg jo mest sannsynlig å ta den en gang jeg er ute å reiser, for eksempel når jeg drar til Trondheim eller Oslo en gang.

Tanken på å få en permanent tegning på kroppen er litt skummel, og som sagt, er jeg ikke så glad i nåler eller at noen skjærer i kroppen min. Ja, jeg kan tåle at det gjør litt vondt, men jeg håper ikke smerten det blir uutholdelig... Tanken er at jeg skal få denne (bildet ovenfor) tatoveringen på ankelen eller på håndleddet. Den skal ikke være stor, kanskje like stor som en 20-kroning. For dere som ikke skjønner hva det er, så er det jo Texas staten. Jeg vil ta den fordi jeg vil ha noe som minner meg på den gangen jeg bodde i Houston, Texas. Ikke at jeg kommer til å glemme det, det er et minne for livet, men jeg synes også den var så fin! Forhåpentligvis får jeg gjennomført det og kanskje en gang vise tatoveringen til dere som leser bloggen min! 

Hva synes du om tatoveringen?

Wishlist - Inspirasjon

 • 19.04.2016, 16:23

Nå i ettermiddag lå jeg i sofaen og så mye på nettbutikker. Her er noen av favorittene mine som jeg ønsker meg! Skal få meg sommerjobb i sommer, så kanskje det blir litt shopping på nettet da, selv om det er leeenge til. Har jo ikke så mange andre planer for sommeren siden vi brukte pengene på tur til Thailand i vinterferien, så da blir det jobb på meg. 
1: Sparkz,DORTHE-jumpsuit 2: Calvin Klein Underwear 3: Aldo, hårtilbehør 4: mint&berry, ballerina 5: Fossil, lommebok 6: Dr.Denim bukse
 
 
nelly.com
 
 
emmadrevvatne

Heii! - Jeg er en 17 år gammel jente som bor i den lille byen Brønnøysund. Har blogget i litt over et år nå, og liker å skrive for det meste om det som skjer i hverdagen min. Veldig gøy at du har klikket deg inn på bloggen min! :) Kontakt: emma1801@gmail.com Instagram: @emmadrevvatne

Kontakt meg

emma1801@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits