Emma Drevvatne

www.emmadrevvatne.blogg.no

Ukens filmtips: The Walk

  • 23.04.2017, 11:29

Denne ukens filmtips er en film som heter "The Walk". Jeg så den i går kveld før jeg la meg og sa til meg selv at jeg egentlig skulle bare se litt av filmen siden den var så lang, men jeg endte opp med å se nesten hele filmen ferdig, haha. Filmen ble lagd for 2 år siden, så den er ikke så ny da. Likevel anbefaler jeg filmen for den var utrolig bra og det som er så interessant er at historien er faktisk basert på en ekte hendelse som skjedde i 1974! 

 


 


Philippe Petit er en fransk gateartist som opptrer blant folk ved å gå på line og sjonglere. En dag mens han er til tannlegen ser han et bilde av "the twin towers" som er i New York og han får en idé om å gå på line mellom skyskraperne. Helt fra drømmen blir til virkelighet øver Philippe lenge og han får hjelp fra mange til å forsikre seg om at ønsket går i oppfyllelse. Etter mye trening og planlegging er dagen endelig der. Men klarer gateartisten å gjennomføre det han har drømt om så lenge uten å plutselig falle utfor linja? Mer sier jeg ikke, for dere får se filmen selv! Filmen er så utrolig spennende og den fikk meg til å sitte der på kanten av stolen min og bite negler. Jeg mener det helt serriøt jeg kjente at hjertet mitt dunket så fort i noen deler av filmen. Det er helt sykt at dette er faktisk en sann historie... Altså filmen har fått en 7.4 av 10 vurdering på viaplay og ut ifra alle filmene jeg har sett så har denne filmen den høyeste vurderingen. Er du ikke overbevist om å se filmen enda? Her er traileren: 

 


 

 

Verdens søteste film

  • 09.04.2017, 15:33

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

 

Heii dere! 

Akkurat nå holder jeg på å se på "Finding Dory". Jeg vet den kom ut for en god stund siden, men altså her i Brønnøysund har vi en liten fjert av en kino som viser nye filmer en eller to ganger and that's it. Jeg fikk aldri muligheten til å komme meg på kinoen da de viste den, men da jeg fant filmen på viaplay i dag ble jeg så glad! Herregud filmen er så utrolig søt og morsom. Hovedrollen i filmen, Dory, har stemmen til Ellen DeGeneres og hun er en av mine favoritt personer. Har du sett "finding dory"? 🐠 🐟

 

Favoritt serie for tiden

  • 25.03.2017, 17:03

Etter bare 3 dager har jeg sett 19 episoder av første sesong av serien "once upon a time". Hehe, whoops. Hva skal man ellers gjøre når man er syk? Anywaaay, serien har blitt min favoritt og jeg har jo blitt så hekta vettu', ikke bra. Enda verre er det at det er 5 sesonger for da kan jeg garantere dere at jeg kommer til å bli sittende til jeg har sett alt ferdig, haha. Neida... Joda. Jeg ser serien på på viaplay. Dessverre er den ikke tilgjengelig på Netflix, men har du viaplay anbefaler jeg denne serien!

 
Så hva går denne serien ut på spør du? Dere vet vel om alle eventyrene om snøhvit, askepott, rødhette osv? Denne serien handler nemlig om alle de eventyrene. Hovedkarakteren, Emma, som er ei helt vanlig dame, blir tatt med til en by ved navn "Storybrook" i håp om at hun kan redde byen. En ond forbannelse som ble skapt av Snøhvits stemor, den grusomme dronningen, har gjort alle eventyrkarakterene til normale personer og de husker ikke hvem de var før forbannelsen ble brukt. Det som er så utrolig stilig med denne serien er at nesten hver episode er dedikert til en eventryperson og historien deres blir fortalt detaljert. Mye av det som er med i serien er jo selvfølgelig ikke med i de ekte eventyrene, men det syns jeg gjør det bare mer spennende! Har du sett "Once upon a time"?

Ukens filmtips: now you see me

  • 26.11.2016, 09:36

 

Good morning til dere! Nå har jeg akkurat stått opp og skal snart sette meg ned å spise litt frokost. Før jeg går ut av døra og drar til julemessen, hadde jeg lyst til å dele en film med dere som jeg så i går kveld. Venninnen min, Lisen, anbefalte denne filmen for noen dager siden, så i går var en fin mulighet til å ta seg sjansen og se filmen! For å si det sånn var det en veldig bra film som fikk meg til å sitte i spenning neste hele tiden.

Jeg har og fått hørt at det finnes en "now you see me 2" film, så den skal jeg se snart. Daniel Radcliffe (Harry Potter) er med i den filmen og han spiller en av de som er mot magikerne, haha. Jaja, uansett, jeg anbefaler "now you see me" filmen sterkt hvis du liker magi og action i ett! Filmen finner dere på Netflix for de som har det. Har du sett filmen?

 Now you see me

Fire magikere starter deres karriere som illusjonister ute på gaten med liten publikum. En dag får de et mystisk kort hver hvor det står at de skal møtes i en gammel leilighet. Der får illusjonistene en oppgave fra en ukjent person. Et år senere opptrer de på en stor scene kjent som gruppen "the four horsemen". De utfører et fantastiske triks som gjør publikum målløse. Magikerne raner en bank i Paris fra scenen i Las Vegas. FBI agenten, Dylan Rhodes blir satt på saken til å arrestere disse svindlerne. 

Klarer han det eller er magiker gruppen for smart for han? Hvordan fikk "the four horsemen" til å rane en bank i Paris fra Las Vegas? Det får du finne ut selv ved å se filmen. ;)

 Trailer til filmen ligger under her  


 


 


 


 

Ukens filmtips: the shallows

  • 28.07.2016, 17:38

Tid i Houston: 09:45

 

Heii igjen! (Nei ser dere det, jeg fikk tid til å blogge litt i dag også, haha.)

Jeg sto nettopp opp og skal spise frokost om ikke så lenge. Men før det tenkte jeg å skrive en liten anmeldelse om filmen "the shallows". Jeg skrev i går at jeg dro å så den sammen med venninnen min her om dagen. Jeg tror ikke den har kommet ut i norske kinoer enda, men filmen er noe å glede seg til. 

Jeg er ikke akkurat den typen som eeelsker skrekk-filmer, (og denne filmen er en blanding av både skrekk og spenning), men jeg synes filmen var kjempe bra! Filmen fikk meg til å sitte i spenning hele tiden, haha! Det var så utrolig spennende og noen ganger måtte jeg nesten lukke øynene. (Jeg er en ganske stor pyse da...)

Hun som spiller hovedrollen er Blake Livley, og for dere som har sett serien "Gossip Girl" vet dere hvem hun er. Dette var vel en del av grunnen for at jeg valgte å se filmen. Hun er en kjempe flink skuespiller og har spilt i mange andre gode filmer. Derfor blir denne filmen ukens filmtips fra meg! 


The shallows

Rett etter moren hennes dør, reiser Nancy Adams til en hemmelig strand i Mexico for å surfe.  Det er ikke mange som kjenner til denne stranden, men det er samme strand som moren hennes besøkte tidligere. Etter å ha kommet til stranden møter hun på to andre surfere som er der. De surfer i lag i mange timer. Etter litt, tar Nancy en pause for å videochatte med familien sin, men det ender opp med at samtalen mellom henne of faren blir  for ubehagelig for henne og hun legger på. Deretter bestemmer hun seg for å surfe på en siste bølge før hun vender hjemover, og løper ut i vannet. Dette skulle hun aldri ha gjort...

Jeg anbefaler å ikke se traileren til filmen fordi den gir bort så mye om hva som skjer i filmen.... Det ødela for meg, så jeg visste jo egentlig hva som kom til å skje i løpet av filmen, har du veldig lyst til å se traileren alikavel kan du trykke på videoen under. :)

Ukens filmtips: Me Before You

  • 07.07.2016, 13:45

Hei og god morgen til dere som har stått opp nå! 

Jeg sto opp for ikke så lenge siden og nå sitter jeg ved kjøkkenbenken og skal snart lage meg frokost, haha. Siden det regner litt ute, og sola ikke skinner nok til at jeg kan legge meg ute å sole meg, tenkte jeg å skrive en liten anmeldelse om..(trommevirvel)... "Me Before You". På norsk, "Et helt halvt år".


 

Haha, ja jeg vet jeg sa jeg ikke skulle se filmen før jeg hadde lest ferdig boka, men halo. Venninna mi, Signe, spurte om jeg hadde lyst å dra å se den filmen på kino i går. Er du en av dem som bor i Brønnøysund, vet dere at kinoen vår er bitte liten og når en film først vises på kinoen her, er det ikke mange ganger den blir vist igjen.

Jeg elsket filmen. Det går ikke ann å ikke like den, fordi, åå, den er så trist og romantisk og han som spiller hovedrollen er skikkelig "gentleman" og kjempe kjekk. Derfor blir denne filmen ukens filmtips fra meg! 


Et helt halvt år

Will Traynor lever et helt vanlig liv midt i byen sammen med kjæresten sin. En dag da han skal dra på jobb, regner det kjempe mye og han må ta taxi til jobben. Da han skal gå over gaten blir han plutselig påkjørt av en motorsykelist. Dette ender med at Will får en ryggmargsskade og blir lam fra brystet og ned.

2 år senere bor Will Traynor sammen med foreldrene hans i et anneks som tidligere var stallen deres. Moren til Will er ute etter å finne noen som kan passe på Will og prøve å muntre han opp litt.

En dag kommer Lou Clark for å søke etter jobben. Louisa har nylig blitt sparket fra jobben sin på "the buttered bun" og er desperat etter en jobb der hun kan tjene gode penger for familien sin. Selv om hun ikke har noe erfaring med ryggmargsskader, får hun jobben. Utover filmen får vi se hvordan forholdet mellom Louisa og Will utvikles og hvordan det forandrer hverandre for alltid.  


Traileren til filmen ligger over her! Har du sett filmen før?
emmadrevvatne

Heii! - Jeg er en 17 år gammel jente som bor i den lille byen Brønnøysund. Har blogget i litt over et år nå, og liker å skrive for det meste om det som skjer i hverdagen min. Veldig gøy at du har klikket deg inn på bloggen min! :) Kontakt: emma1801@gmail.com Instagram: @emmadrevvatne

Kontakt meg

emma1801@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits