hits

10 ting som gjør meg glad...

  • 20.07.2017 kl.12:00

Her er et innlegg som jeg har skrevet en god stund tilbake slik at hvis jeg ikke hadde tid til å publisere noen innlegg på bloggen så kunne jeg publisere dette. Nå sitter jeg antageligvis på flyet til USA så derfor tenkte jeg at siden jeg ikke kan blogge på flyet, så kan dere heller lese dette innlegget! Enjoy! 

  

  Når jeg kommer hjem etter å ha vært borte en liten stund og hunden min blir så utrolig glad for å se meg igjen at han begynner å hoppe mens han piper av glede. Den hunden er en liten kosebamse som elsker å få oppmerksomhet, og om jeg føler meg litt lei meg en dag, er han alltid der for å muntre meg opp.

  Når jeg er på restaurant og maten jeg bestiller kommer ikke så lenge etterpå. Det å se at servitøren kommer med maten min når jeg er skikkelig sulten får meg nesten til å danse en liten "happy dance". 

  Å drikke et glass iskald Pepsi Max. Helst med isbiter. Damn. Jeg får gåsehud bare å tenke på det, haha. I luv pepsi max. 

  Å dra på jentetur med jentegjengen. Vi har bare vært en gang i Oslo sammen. Det at vi klarte å få det til er litt sykt for vi er ikke så flinke til å planlegge noe så stort, men da vi var i Oslo den gangen, herregud så koselig det var. Vi dro på shopping og lagde middag i lag. Altså, come on girls, vi må få til noe sånt igjen! 

 Når jeg hører en så bra sang at den må spilles flere hundre ganger før jeg tilslutt går lei.  

 Å reise vekk fra Brønnøysund. Don't get me wrong, jeg er veldig glad i denne lille byen, men av og til er det deilig å bare komme seg litt bort selv om det kanskje er bare til hytta som ligger et par timer unna. 

 Å dra til frisøren. Det beste er når man får sånn hodebunnmassasje når man vasker håret. Jeg får en sånn deilig følelse i kroppen da; det kjennes ut som en slags prikking nedover hele ryggraden, haha. 

  Shopping. Å kjøpe nye klær gjør meg alltid veldig glad. Spesielt om jeg får kjøpt noe fint på en av mine favoritt butikker!

  Å dra på kino å se en bra film. Det er så koselig å dra sammen med familien eller venninnene. For ikke så lenge siden var jeg å så "Spiderman: Homecoming" sammen med onkelen min, broren min og mamma. Den filmen var utrolig bra!

  Sist men ikke minst, sol. Solskinn gjør meg veldig glad. Når det er så fint vær ute og så varmt at man kan for eksempel, sitte ute å grille eller dra å bade. 

 

4 Kommentarer

Emma Olsen

20.07.2017 kl. 13:32
Aww, elsker positive innlegg som dette! Og veldig enig i shopping :P

emmadrevvatne

21.07.2017 kl. 01:04
Emma Olsen: Åå tusen takk! Haha herlig, shopping er best <3

Victoria Larsen

20.07.2017 kl. 13:37
Så flott innlegg! Elsker slike innlegg :)

emmadrevvatne

21.07.2017 kl. 01:05
Victoria Larsen: Takk, så bra! :D

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no