hits

Day 2 - Oslo

  • 05.07.2017 kl.17:54

 

Jeg har nesten helt glemt å ta bilder til bloggen i dag siden jeg har hatt så mye annet å tenke på. I morgen tidlig reiser jeg til New York, så det var noen ting jeg måtte lete etter på byen i dag. Ny bikini, kjole, shorts og t-skjorter måtte kjøpes. Hvorfor ikke kjøpe alt dette i USA lurer du kanskje på? Vel, jeg skal ikke være så lenge i NY når jeg kommer dit. Jeg skal bare være der en liten stund, inne på flyplassen, før jeg reiser videre til San Francisco. Deretter reiser jeg noen dager etterpå til Korea. Så for å være sikker på at jeg hadde alt jeg trengte til turen, kjøpte jeg det bare nå.

Det ene bilde du ser over er av broren min da vi traff på en gammel telefon boks da vi skulle gå til byen. Mamma begynte å fortelle om da hun flyttet hjemmefra for å studere. Hver søndag gikk hun til en slik boks for å ringe hjem. Hun hadde jo ikke mobiltelefon, så det var den eneste muligheten for å kontakte familien sin. Det andre bildet du ser over her tok jeg da jeg og lillebroren min og mamma dro på kafé og spiste scones til frokost på det lille bakeriet som ligger rett ved leiligheten. Altså, scones med nøtter, NAM.

Senere i kveld skal jeg og family'en på kino å se førpremieren av  "Spiderman: Homecoming" på Colosseum. Gleder meg til å se den! Dere andre får ha en kjempe fin dag videre så sees vi snart igjen 

4 Kommentarer

Kathrine

05.07.2017 kl. 21:13
Kos deg i New York! :D

emmadrevvatne

06.07.2017 kl. 08:03
Kathrine: Tusen takk! :D

Victoria Larsen

05.07.2017 kl. 22:10
Så kjekt! Fine bilder :)

emmadrevvatne

06.07.2017 kl. 08:03
Victoria Larsen: Takk! :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no